Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara 28 Ağustos Mini Buluşma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaş diyo ki, dyno' ya gerek yok, go-kart için mühyeyi seçerseniz, mühye yolundaki virajlı rampada görürsünüz tırtı :D Bilemiyorum artık!.. :))
Bırak Symbol'ü falan ille Giulietta ile gel diyorsun yani. Copy that!!!  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

blackgear

Arkadaş diyo ki, dyno' ya gerek yok, go-kart için mühyeyi seçerseniz, mühye yolundaki virajlı rampada görürsünüz tırtı :D Bilemiyorum artık!.. :))
Bırak Symbol'ü falan ille Giulietta ile gel diyorsun yani. Copy that!!!  :D

Ben çarşamba günü symbolü evde bırakıyorum komple. Roger that!!! :))  :haydi:

Gouki

ismet

palio bir geliyormuş full body kit, hayvan gibi jantlar, 250 beygirlik motor, 0-100 sn 7.6 saniye... hepinizi görürüm ondan sonra  :haydi:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

Yoksa Palio Sporting mi?

Yea babe!... (Özgünüm plakaya dikkat :)) )

@Kutay: Abi adam brera olcam diyo valla :) Ben bilmem...

Gouki

Koltukları çok güzel bunların.

Kutay

Vuuu  o nası bi geçiş şeklidir :)
Palio > Brera   

Süper . İnşallah geçer çok sevinirim.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

alihsans

palio bir geliyormuş full body kit, hayvan gibi jantlar, 250 beygirlik motor, 0-100 sn 7.6 saniye... hepinizi görürüm ondan sonra  :haydi:
Bizim Alfaların da ikinci eli yok zaten diye muhabbete gireriz.  :))
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Gouki

Mustafa'nın 3.2 Brera mı bu geçilecek olan :D :D :D

egeozal1

Oğuz

Arabayi boyaya verdim, hazir ve naziriz. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Hakan Tosun

Sarı delikanlim merak etmis de palio'yu resmini gosterdim "beni muhatap etme" dedi. "The bomb has been planted!"

Oguz Abi ben de erken gelirim sana kac uygunsa laflariz yer tutariz, babam da sariyla 19:30 civari gelir..
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Hakan Tosun

blackgear

Ben 18:30 demiştim ama Tufan abim, ses ver, arabayı aldın mı? Alıyo musun? Gelip alayım mı? Nereden alayım? Nereye yol yapayım, köprü kurayım?  :rock:

Lbe

Ben gelmeyi çok istiyordum fakat ameliyat sonrası bi kaç komplikasyon oldu o yüzden mümkün değilmiş çıkmam :( Fotoğraflarla avunurum artık

Oğuz

Ben gelmeyi çok istiyordum fakat ameliyat sonrası bi kaç komplikasyon oldu o yüzden mümkün değilmiş çıkmam :( Fotoğraflarla avunurum artık

Cok gecmis olsun :)

Doga beni bi Meguiars'a goturur musun gelince ? Sabah cikmadan yikatsam yolda kirlenecek cunku. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

Hakan Tosun

geçmiş olsun abi tekrardan

Doga beni bi Meguiars'a goturur musun gelince ? Sabah cikmadan yikatsam yolda kirlenecek cunku. :)
tabi abi ne demek, buluruz hallederiz tam anlayamadım durumu ama :D

Oğuz

Ya normalde İstanbul'dan yola cikmadan yikatacaktim, yolda kirlenecek bosa yikatmis olacagim. O yuzden sizin orda yikatayim da temiz ciksin fotolarda :) Anlatabildim insallah

Hakan Tosun

anladım abicim anladım, ben de GT'yi yıkatmış olurum tamamdır :)
(o yörelerde meguiars bilmiyorum onu baştan söyleyeyim, yarın nav. dan bulurum en fazla :D )

ismet

büyük gün bugün, hazır mısınız gençler  :haydi: :rock: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Oğuz

Radar noktalarını yazar mısınız ? :D

blackgear

Çevre yolundan Ankara Şehir Merkezi istikameti üzerinden gelirsen:

1) Otoban çıkışından sonraki 2km mesafe içerisinde duran araçlı radar olabilir, genellikle koyuyorlar, hız limiti 70km
2) Hipdrom' u geçtikten sonra Şaşmaz istikametine doğru gelirken bir adet sabit kameralı radar sistemi mevcut, hız limiti 70km, zaten diğer araçlar yavaşlıyor, farkedersin.

Çevre yolundan Eskişehir-Konya istikametine gidip, Eskişehir - Ümitköy - Şehirmerkezi sapağından çıkarsan:

Şehir merkezi istikametinde sanıyorum Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü olsa gerek, o civarda bir adet sabit kameralı radar sistemi mevcut, limit 70km

Nadiren Ümitköy kavşağında polis olabiliyor, mümkün mertebe otoban çıkışlarından sonra 5km boyunca hız yapmamaya çalış.  :alfisti:

Gouki

Ankara'nın içinde 70'lere dikkat et. Gölbaşından dönerken Konya yolunda Dikmen ışıklarına geleceksin. Zaten tek ışık orası. Işıkları geçince ilerde var mesela. Millet bir anda ölümüne fren yaptığı için anlayabilirsin noktaları :D

ozoozo

Ben nisan ayında Gölbaşına yaklaştığınızda hani inişli çıkışlı yollar başlıyor oralarda yemiştim 250 lira civarı daha gölbaşına girmeden sağ taraftada genelde uygulama oluyor da seni durduracaklarını sanmıyorum , benim araç 27 plaka diye her girişimde çeviriyorlardı  :haydi:

erdem1904

Ceza yediğin bölgede ciddi radar uygulamaları oluyor. Gezici radarda var... Akşam 20-21 de de çok radara denk geldim.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2