Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre Sezen

You are not allowed to view links. Register or Login
Madem böyle, bu düzen hep böyle devam ediyor, kaldırılsın resmi siteden bu forumun linki?.. Bir şekle adaba sokulması lazım bu durumun, bahsettiğiniz bakış açıları çok yanlış... Ben yıllardır bu işlere hiç karışmadım açıkçası ama karışasım var. İşlerine gelince arıyor istekte ricada bulunmaktan çekinmiyorlar çünkü. Etik olmuyor bu şekilde.

lafı geçmişken ben o linki bulamadım  :-[

şayet aroc-tr deki değilse, resmi sitede göremedim

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

agucba

Boşverin, uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.  Bekleyelim görelim.  ;) Her halde  bu hafta belli olur nasıl bir organizasyon planlandığı.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

///////////////

Sercan Keklik

Madem böyle, bu düzen hep böyle devam ediyor, kaldırılsın resmi siteden bu forumun linki?.. Bir şekle adaba sokulması lazım bu durumun, bahsettiğiniz bakış açıları çok yanlış... Ben yıllardır bu işlere hiç karışmadım açıkçası ama karışasım var. İşlerine gelince arıyor istekte ricada bulunmaktan çekinmiyorlar çünkü. Etik olmuyor bu şekilde.

Ortak kararlar demokrasi :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ndiali

ekimin ilk haftası olursa katılırım inşallah.

Veloce

Geriye doğru yapılan yorumlar ışığında, bizlere "özel olarak aranarak" bir davet yapılmaz ya da haber verilmez ise, AR çatısı altında bir buluşma yapmamayı öneriyorum.

Kutay

Alfa Romeo Türkiye ile ilgili mail'imizin ulaştığı kişiler bazı şeylere taş koyuyorsa, daha üst mercilere de mail atsak yararlı olur mu bişeyler değişir mi bilmiyorum ?

Şartlarda bir değişiklik olmazsa 15 inde yapılacak organizasyona katılırım.
22 sine kadar kız arkadaşımı istanbul da kalmayı ikna edebilirsem, 22 sindeki organizasyona da katılırım.
İkna olmazsa Kamil Koç diye bi firma var....   :)
Hatta bunun için alfamın satışını bile dondurmayı düşünüyorum.
Böylece Ankara grubuna benide dahil edebilirsiniz...
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Veloce

Beyler AR Türkiye'den Burak bey ile az önce görüştük. Geçmiş yıllardaki organizasyonlardaki kadar destek göremedikleri için SBK yarış organizasyonu için temin edebilecekleri biletlerin çok düşük sayılarda olduğundan bahsetti kendisi. Kendi imkanları ile gidebilecek arkadaşlar zaten bu biletlere ihtiyaç duymadan katılım sağlayabilirler.

Daha öncedende belirttiğim gibi, sağlanacak imkanlar bakımından, ve özellikle bizlere yönelik bir etkinlik olacağından dolayı, yeme, içme, park gibi sorunların yaşanmayacağı, daha özgürce ve keyifle, uzun zamana yayarak katılımda bulunabileceğimiz bir organizasyon olan TESTİVAL, katılımcı sayımızın yüksek olabilmesi ve rahat edebilememiz açısından bizler için daha uygun olacaktır.

Bu organizasyon adındanda belli olduğu gibi test ve araç tanıtımına yönelik bir organizasyon olduğundan, AR Türkiye'ninde dahil olduğu distribütörlüğün bünyesinde bulunan Lancia ve Jeep marka araçları da test etme imkanı bulup, aynı zamanda keyifli bir buluşma gerçekleştirmiş olacağız...

YER: İSTANBUL PARK

TARİH: 22 EYLÜL 2013

SAAT: 09:00 - 22:00

Bu keyifli buluşmaya katılacak olan arkadaşların, isim soyad, e-posta, tel. gibi iletişim bilgilerini dolduracağımız bir form yarın tarafımıza (ben ve agucba Serkan) ulaşacaktır.

Katılacak olan dostlarımız şu andan itibaren isimlerini aşağıdaki listeye ekleyebilirler. Diğer bilgilerinizi PM yoluyla ulaştırmanızı daha uygun bulduğum için, aşağıdaki listeye sadece nick ve isim bilgilerinin girilmesi yeterlidir. Diğer bilgileri PM yoluyla yollayabilirsiniz...

01- Veloce (Volkan)
02-

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Alper

ndiali

Beyler AR Türkiye'den Burak bey ile az önce görüştük. Geçmiş yıllardaki organizasyonlardaki kadar destek göremedikleri için SBK yarış organizasyonu için temin edebilecekleri biletlerin çok düşük sayılarda olduğundan bahsetti kendisi. Kendi imkanları ile gidebilecek arkadaşlar zaten bu biletlere ihtiyaç duymadan katılım sağlayabilirler.

Daha öncedende belirttiğim gibi, sağlanacak imkanlar bakımından, ve özellikle bizlere yönelik bir etkinlik olacağından dolayı, yeme, içme, park gibi sorunların yaşanmayacağı, daha özgürce ve keyifle, uzun zamana yayarak katılımda bulunabileceğimiz bir organizasyon olan TESTİVAL, katılımcı sayımızın yüksek olabilmesi ve rahat edebilememiz açısından bizler için daha uygun olacaktır.

Bu organizasyon adındanda belli olduğu gibi test ve araç tanıtımına yönelik bir organizasyon olduğundan, AR Türkiye'ninde dahil olduğu distribütörlüğün bünyesinde bulunan Lancia ve Jeep marka araçları da test etme imkanı bulup, aynı zamanda keyifli bir buluşma gerçekleştirmiş olacağız...

YER: İSTANBUL PARK

TARİH: 22 EYLÜL 2013

SAAT: 09:00 - 22:00

Bu keyifli buluşmaya katılacak olan arkadaşların, isim soyad, e-posta, tel. gibi iletişim bilgilerini dolduracağımız bir form yarın tarafımıza (ben ve agucba Serkan) ulaşacaktır.

Katılacak olan dostlarımız şu andan itibaren isimlerini aşağıdaki listeye ekleyebilirler. Diğer bilgilerinizi PM yoluyla ulaştırmanızı daha uygun bulduğum için, aşağıdaki listeye sadece nick ve isim bilgilerinin girilmesi yeterlidir. Diğer bilgileri PM yoluyla yollayabilirsiniz...

01- Veloce (Volkan)
02-

ekimin ilk haftası olsaydı keşke gelebilirdim :(

Veloce

Beyler lütfen herkes kendisini eklesin, "beni de ekleyin" demenize gerek yok. Aşağıda görülen formatta devam edebilirsiniz. Konuyu üstte tutmamızda da fayda var çünkü bir süre sonra liste yollayacağız. Listede gidecek olan kişiler belli olacak. Organizasyonda kişi sayısına göre düzenlemeler yapılacağı için bir süre önceden bildirim yapmamız gerekecek.

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)

eminpar

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04-eminpar ( Emin )

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oğuz

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04-eminpar ( Emin )
05-Oğuz (Oğuz)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Veloce

Beyler konuyu görenler, göremeyen arkadaşlara da haber verirlerse iyi olur. Ne kadar kalabalık olursak o kadar keyif alacağız sonuçta. Önümüzdeki haftaya kadar listeyi tamamlarsak iyi olur. Perşembe'ye kadar rica edildi normalde fakat bu sürenin yetmeyeceğini söyledim. O yüzden duymayanlarada haber verelim...

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)

KAKIRMAN

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
6- Kakirman
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Veloce

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)

agucba

Alfa Romeo Türkiye'nin SBK konusunda söylediklerine açıkcası inanmıyorum.

WTCC'de Alfa Romeo'nun herhangi bir sponsorluğu olmadığı gibi Alfa Romeo sadece bir yarış takımı idi. Ama yine de Alfa Romeo Türkiye hem AROC üyelerini hem de biz Alfisti Turkey üyelerini VIP'de ağırladığı gibi hepimizin PIT alanı ile piste girmemizi de sağladılar. Hatta ben yarış esnasında Chevrolet garajından resim çekme izni ile kaçak olarak Alfa Romeo garajına girmiş ve yarışı teknisyenlerle beraber izlemiştim :)). Buluşma yerimizden konvoy oluşturulmasına kadar Alfa Romeo Türkiye ile Alfisti Turkey (burada özellikle Hüseyin Abi'nin, Tufan'ın ve diğer arkadaşların üstün gayretleri için tekrar teşekkür ederim) birlikte çalışmış ve organize olunmuştu.

Alfa Romeo şu anda SBK'nin ana sponsoru ve elinde büyük imkanlar varken, sanırım bu imkanı sadece belli bir zümre belki Alfa Romeo'su olmayan kişiler için kullandırmak amacında.

2006'daki WTCC için organizasyonlar başlığında açılmış konulardan sadece biri. Sayfalarda yukarıda ne demek istediğimi anlarsınız.

Alfa Romeo Türkiye'nin "Testival"'e ağırlık vermesinin nedeni, orada muhtemelen satış ve pazarlama yapacak olmalarındandır.

Tabi bunlar benim kendi fikirlerim. Art ve kötü niyetli olduğum için böyle düşünüyorum. İyimser olan arkadaşlar farklı düşüneceklerdir.  :)

///////////////

eminpar

Testival de makyajlı Giulietta gelse :P

HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veloce

Alfa Romeo Türkiye'nin SBK konusunda söylediklerine açıkcası inanmıyorum.

WTCC'de Alfa Romeo'nun herhangi bir sponsorluğu olmadığı gibi Alfa Romeo sadece bir yarış takımı idi. Ama yine de Alfa Romeo Türkiye hem AROC üyelerini hem de biz Alfisti Turkey üyelerini VIP'de ağırladığı gibi hepimizin PIT alanı ile piste girmemizi de sağladılar. Hatta ben yarış esnasında Chevrolet garajından resim çekme izni ile kaçak olarak Alfa Romeo garajına girmiş ve yarışı teknisyenlerle beraber izlemiştim :)). Buluşma yerimizden konvoy oluşturulmasına kadar Alfa Romeo Türkiye ile Alfisti Turkey (burada özellikle Hüseyin Abi'nin, Tufan'ın ve diğer arkadaşların üstün gayretleri için tekrar teşekkür ederim) birlikte çalışmış ve organize olunmuştu.

Alfa Romeo şu anda SBK'nin ana sponsoru ve elinde büyük imkanlar varken, sanırım bu imkanı sadece belli bir zümre belki Alfa Romeo'su olmayan kişiler için kullandırmak amacında.

2006'daki WTCC için organizasyonlar başlığında açılmış konulardan sadece biri. Sayfalarda yukarıda ne demek istediğimi anlarsınız.

Alfa Romeo Türkiye'nin "Testival"'e ağırlık vermesinin nedeni, orada muhtemelen satış ve pazarlama yapacak olmalarındandır.

Tabi bunlar benim kendi fikirlerim. Art ve kötü niyetli olduğum için böyle düşünüyorum. İyimser olan arkadaşlar farklı düşüneceklerdir.  :)

Bahsettiklerin elbette doğru fakat oraya buradan gidecek hiçbir arkadaş oraya araç almaya gidecek değil. Şahsen ben araç almayı hiç düşünmediğim gibi hiçbir teste de katılma niyetinden değilim. 2006 yılındakine oranla sağlanan bütçenin o yıllardakine göre 1/5 oranında olduğunu söyledi Burak bey. Ayrıca SBK'nın VIP için ayrılan kısımlarını da yöneticilere, CEO'lara vs. verdirdiklerini de söyledi açık açık.

Burada senin düşündüklerin tamamen doğru olmasına karşın, Burak bey bunları gizlemiyor. Belliki bu etkinliğe katılımcı sağlamakla yükümlü ve doğal olarak buna uğraşıyor. Bu noktada bizi ilgilendiren sadece bir araya gelmek değil mi? Bunu yaparken otoparktı, yemeydi içmeydi vs. konuları düşünmeden yapabilecek olmamız avantaj değil mi? Kısacası burada bir danışıklı ortam var. İki taraf içinde win-win durumu kısaca.

Bana AR SBK bileti verse ne olur vermese ne olur. (Kaldıki istersem alırım) Amaç dostlarla bir arada olabileceğimiz bir fırsatı değerlendirmek. Bunu da en az külfetle yapabilmek. Açıkçası beklenti ne kadar yüksekse, hayal kırıklığıda o orantıda yüksek olur. Bu yüzden benim SBK'dan zaten hiçbir beklentim olmamış olduğu için o etkinliğe katılmışım katılmamışım umurumda değil. Dediğim gibi, amaç dostlarla geçirilebilecek güzel bir fırsatı değerlendirebilmek.

Geçmiş iletilerde AR Türkiye'nin Alfa kullanıcılarına bakış açısını değerlendirirken yapılmış olan "bize beleşçi vs. gözüyle bakılıyor" tarzındaki açıklamalar, örneğin SBK gibi bir organizasyonda yeteri kadar bilet sağlanamadığını görünce tribe girdiğimizde, öyle olduğu varsayılan bakışın doğruluğunu gerçekten kanıtlamaz mı?

Sonuç: 12 13 saat sürecek olan, ve insani ihtiyaçlarımızın rahatça karşılanabileceği, otoparkta bizler için ayrılmış kendimize ait bölümde rahat rahat araçlarımızı kurcalayabileceğimiz, isteyenin gidip farklı marka ve modeldeki yeni araçları da test edebileceği, dostlarla iç içe bir ortama katılma davetidir benimki. Kimsenin reklam ya da pazarlama borazanını çalıyor olmadığım gibi, tek amacım altını çizerek tekrar söylüyorum, dostlarla keyifli bir pazar günü geçirmektir. Katılacak olan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.

agucba

Ne yazsam boş Volkan. Ben esaslı bir organizasyondan bahsediyorum, sen bilet verilmiyor diye tribe girmekten bahsediyorsun.
Buradaki üyelerin çoğu test gününde bir arada olmaktansa uluslararası bir organizasyonda bir arada olmayı tercih eder diye düşünüyorum. 
Neyse, kısmet olursa bir çok üyemiz ile görüşme imkanı bulmak benim için en büyük keyif olacaktır.  :)

///////////////

Veloce

Ne yazsam boş Volkan. Ben esaslı bir organizasyondan bahsediyorum, sen bilet verilmiyor diye tribe girmekten bahsediyorsun.
Buradaki üyelerin çoğu test gününde bir arada olmaktansa uluslararası bir organizasyonda bir arada olmayı tercih eder diye düşünüyorum. 
Neyse, kısmet olursa bir çok üyemiz ile görüşme imkanı bulmak benim için en büyük keyif olacaktır.  :)

Serkan seni anlıyorumda imkan yoksa, bunu karşılayacak bir kurum yoksa ne yapmalıyız sence? Bir önerin varsa ilk başta ben arkandayım.  :arkadasim: Yazdıklarımda "hedef" yok sakın yanlış anlaşılmasın buradaki her arkadaşım benim için ayrı ayrı değerli. Şu an amaç sadece elimizdeki imkanı kullanmak. Ha dersenizki uluslararası bir organizasyona katılım sağlayalım, SBK'da buna uygun, o halde temin edebileceğimiz 10-15 biletten ben zaten kendime istemem, parasını verir alırım. Ona da o şekilde katılırız. Bunun için ayrı bir başlık açarsan, listeye kendimi hemen ekleyebilirim.

Fakat bu yine kimseden birşey bekelemeden olacak, sadece organize olmuş bir arkadaş grubu gibi orada bir araya geleceğiz. Ben bunada varım. Memnun da olurum hatta. Farzedelimki AR bize SBK'dan hiç bahsetmedi...

Bu arada konuyu ilk açtığımda bu konuların hiçbirinden haberdar olarak ve bunları düşünerek açmamış olduğumun da altını çizeyim... Eğer uygun görülürse yine aynı tarihte, AR ile hiç alakası olmayan bir yerde ve şekilde buluşmayada çok açığım. Teklifler varsa hemen değerlendirmeye başlayalım.

Sercan Keklik

Hep soluyorum soylemeyede devam edecegim, bu tur herhangi x org benim gibi sirf ar ye prim vermemek icin gitmeyen cok insan var. en guzeli kesinlikle kimsenin gitmemesi. Guclu kim gostermek lazim. Ama bizim halkimiz beles yemege, icmeye, hediyeye (anahtarlik), test arabasi parcalamaya cok merakli oldugundan ne yazikki sonuc alamayiz :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

Hep soluyorum soylemeyede devam edecegim, bu tur herhangi x org benim gibi sirf ar ye prim vermemek icin gitmeyen cok insan var. en guzeli kesinlikle kimsenin gitmemesi. Guclu kim gostermek lazim. Ama bizim halkimiz beles yemege, icmeye, hediyeye (anahtarlik), test arabasi parcalamaya cok merakli oldugundan ne yazikki sonuc alamayiz :)

Dediğim gibi, aynı gün farklı bir yerde gerçekleştirmeyede açığım buluşmayı. Ben bu başlığı açarken AR'ye güvenip açmadım ;) AR yetkilisine sağlam bir tepkide verebilirim usulünce gerekirse. Aslında bakılırsa hiçbir organizasyon yaptıkları yok doğru dürüst. Bu noktada şöyle bir soru geliyor akla tabi, yapmak zorundalar mı?

Not: 15 yıldır birçok organizasyon için AR'den davet almışlığım var. Buna karşın hayatımda hiçbir AR organizasyonuna katılmadım. Ben bu tip şeylere biraz üstten bakan biri oldum her zaman.

Amaç tekrar belirteyim, dostlarla kalabalık şekilde bir araya gelmek. Konuyu açtım, günü belirttim, herkesin gönlü nasıl olacaksa o şekilde teklifler ile sonrasını siz şekillendirin o halde. Ben en mantıklı olanı önerdim kendi bakış açımla.

Veloce

Kişi sayısı Perşembe'ye kadar hatırı sayılır bir seviyeye ulaşmaz ise konuyu kilitleyebilirsiniz.

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)

Sercan Keklik

Dediğim gibi, aynı gün farklı bir yerde gerçekleştirmeyede açığım buluşmayı. Ben bu başlığı açarken AR'ye güvenip açmadım ;) AR yetkilisine sağlam bir tepkide verebilirim usulünce gerekirse. Aslında bakılırsa hiçbir organizasyon yaptıkları yok doğru dürüst. Bu noktada şöyle bir soru geliyor akla tabi, yapmak zorundalar mı?

Not: 15 yıldır birçok organizasyon için AR'den davet almışlığım var. Buna karşın hayatımda hiçbir AR organizasyonuna katılmadım. Ben bu tip şeylere biraz üstten bakan biri oldum her zaman.

Amaç tekrar belirteyim, dostlarla kalabalık şekilde bir araya gelmek. Konuyu açtım, günü belirttim, herkesin gönlü nasıl olacaksa o şekilde teklifler ile sonrasını siz şekillendirin o halde. Ben en mantıklı olanı önerdim kendi bakış açımla.

Ayni goruslerdeyiz abim. Bence 22 si guzel bir polenezkoy brunch i yapalim. Semaverli falan dogal ortam. Tabi AR ye prim vermek isteyen peskes ceken, beles yemeye icmeye, araba kullanmayi parcalamayi tercih edenler ona birlik beraberlik aile dostluk kavramini tercih edenle guzel bir gun gecirebiliriz bence. Mekanda bizi yakindan taniyan uyelerin memnun kaldigi ayse teyze yapip uygun rakama isi bitirebiliriz. Coluk cocuk icin oyun parki vs zaten mevcut
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm