Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login

Hep soluyorum soylemeyede devam edecegim, bu tur herhangi x org benim gibi sirf ar ye prim vermemek icin gitmeyen cok insan var. en guzeli kesinlikle kimsenin gitmemesi. Guclu kim gostermek lazim. Ama bizim halkimiz beles yemege, icmeye, hediyeye (anahtarlik), test arabasi parcalamaya cok merakli oldugundan ne yazikki sonuc alamayiz :)

Dediğim gibi, aynı gün farklı bir yerde gerçekleştirmeyede açığım buluşmayı. Ben bu başlığı açarken AR'ye güvenip açmadım ;) AR yetkilisine sağlam bir tepkide verebilirim usulünce gerekirse. Aslında bakılırsa hiçbir organizasyon yaptıkları yok doğru dürüst. Bu noktada şöyle bir soru geliyor akla tabi, yapmak zorundalar mı?

Not: 15 yıldır birçok organizasyon için AR'den davet almışlığım var. Buna karşın hayatımda hiçbir AR organizasyonuna katılmadım. Ben bu tip şeylere biraz üstten bakan biri oldum her zaman.

Amaç tekrar belirteyim, dostlarla kalabalık şekilde bir araya gelmek. Konuyu açtım, günü belirttim, herkesin gönlü nasıl olacaksa o şekilde teklifler ile sonrasını siz şekillendirin o halde. Ben en mantıklı olanı önerdim kendi bakış açımla.

Ayni goruslerdeyiz abim. Bence 22 si guzel bir polenezkoy brunch i yapalim. Semaverli falan dogal ortam. Tabi AR ye prim vermek isteyen peskes ceken, beles yemeye icmeye, araba kullanmayi parcalamayi tercih edenler ona birlik beraberlik aile dostluk kavramini tercih edenle guzel bir gun gecirebiliriz bence. Mekanda bizi yakindan taniyan uyelerin memnun kaldigi ayse teyze yapip uygun rakama isi bitirebiliriz. Coluk cocuk icin oyun parki vs zaten mevcut

Bana uyar. Önemli olan ortak fikirde buluşmak. İstanbul Park'a gitmektense Polonezköy'e gitmeyi tercih ederim. Karşıdan gelecek arkadaşlar için de daha kolay olur.

Sercan Keklik

Hep soluyorum soylemeyede devam edecegim, bu tur herhangi x org benim gibi sirf ar ye prim vermemek icin gitmeyen cok insan var. en guzeli kesinlikle kimsenin gitmemesi. Guclu kim gostermek lazim. Ama bizim halkimiz beles yemege, icmeye, hediyeye (anahtarlik), test arabasi parcalamaya cok merakli oldugundan ne yazikki sonuc alamayiz :)

Dediğim gibi, aynı gün farklı bir yerde gerçekleştirmeyede açığım buluşmayı. Ben bu başlığı açarken AR'ye güvenip açmadım ;) AR yetkilisine sağlam bir tepkide verebilirim usulünce gerekirse. Aslında bakılırsa hiçbir organizasyon yaptıkları yok doğru dürüst. Bu noktada şöyle bir soru geliyor akla tabi, yapmak zorundalar mı?

Not: 15 yıldır birçok organizasyon için AR'den davet almışlığım var. Buna karşın hayatımda hiçbir AR organizasyonuna katılmadım. Ben bu tip şeylere biraz üstten bakan biri oldum her zaman.

Amaç tekrar belirteyim, dostlarla kalabalık şekilde bir araya gelmek. Konuyu açtım, günü belirttim, herkesin gönlü nasıl olacaksa o şekilde teklifler ile sonrasını siz şekillendirin o halde. Ben en mantıklı olanı önerdim kendi bakış açımla.

Ayni goruslerdeyiz abim. Bence 22 si guzel bir polenezkoy brunch i yapalim. Semaverli falan dogal ortam. Tabi AR ye prim vermek isteyen peskes ceken, beles yemeye icmeye, araba kullanmayi parcalamayi tercih edenler ona birlik beraberlik aile dostluk kavramini tercih edenle guzel bir gun gecirebiliriz bence. Mekanda bizi yakindan taniyan uyelerin memnun kaldigi ayse teyze yapip uygun rakama isi bitirebiliriz. Coluk cocuk icin oyun parki vs zaten mevcut

Bana uyar. Önemli olan ortak fikirde buluşmak. İstanbul Park'a gitmektense Polonezköy'e gitmeyi tercih ederim. Karşıdan gelecek arkadaşlar için de daha kolay olur.

O zaman gelen tepkilere gore kesinlestirelim. Bende ona gore ayse teyze ile konusurum. Serpme kahvalti + semaver 25 tl gbi bir rakamdi nerelere cekiyoruz onuda netlestiririz kisi sayisina gore. Umudum 20 tl gbi rakamlar.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

EskiTüfek

Geriye doğru yapılan yorumlar ışığında, bizlere "özel olarak aranarak" bir davet yapılmaz ya da haber verilmez ise, AR çatısı altında bir buluşma yapmamayı öneriyorum.

Bu mantık doğrultusunda bir hareket onları düşünmeye itecektir.

Kişisel görüşüm yapın normal bir buluşma gitsin. İstediğiniz yerde istediğiniz kadar kimsenin etkisi altında kalmadan piyon olmaktan uzak bir şekilde muhabbetinizi yapın. :)

GT-N7100+Tapatalk

Veloce

Katılacak arkadaşların düşüncelerine göre bana uygundur. Polonezköy ortamı keyifli, herkes eşleri, nişanlısı ya da kız arkadaşlarıyla gelirse daha keyifli olur. Sap sap bir buluşmadansa keyifli bir aile ortamı daha memnun edici olur...

erdem1904

Ankara'dan zıplıyor oluyorum kusuruma bakmayın ama piknik için AR Türkiye'ye ne gerek var..  :) Sercanın örneklediği yer gibi bir yerle fix menü anlaşılır ki kahvaltı en güzeli oluyor herkes payına düşeni öder sohbet muhabbet araç kurcalamasını yapar ve gider... ;) Ankara'da bizde bir ara açık büfe kahvaltı olan yerleri tercih ediyorduk..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Veloce

Geriye doğru yapılan yorumlar ışığında, bizlere "özel olarak aranarak" bir davet yapılmaz ya da haber verilmez ise, AR çatısı altında bir buluşma yapmamayı öneriyorum.

Kişisel görüşüm yapın normal bir buluşma gitsin. İstediğiniz yerde istediğiniz kadar kimsenin etkisi altında kalmadan piyon olmaktan uzak bir şekilde muhabbetinizi yapın. :)

GT-N7100+Tapatalk

Abi işte söylediğim gibi maksat bir araya gelmek. AR mevzuları konuyu açarken yoktu fakan sonradan kafa kurcaladı. Madem bu şekilde tepkiler var en güzeli kendi işimizi kendimiz görmemiz. Yeterki buluşma fikri, ortamı bozulmasın. Her buluşma ayrı bir keyif oldu şimdiye kadar ve özledik açıkçası, buna zarar gelmesin yeter  :serefe:

Sercan Keklik

GT-N7100+Tapatalk

Abi işte söylediğim gibi maksat bir araya gelmek. AR mevzuları konuyu açarken yoktu fakan sonradan kafa kurcaladı. Madem bu şekilde tepkiler var en güzeli kendi işimizi kendimiz görmemiz. Yeterki buluşma fikri, ortamı bozulmasın. Her buluşma ayrı bir keyif oldu şimdiye kadar ve özledik açıkçası, buna zarar gelmesin yeter  :serefe:

Her buluşma ayrı bir keyif oldu şimdiye kadar ve özledik açıkçası, buna zarar gelmesin yeter  :serefe:

Budur!
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

:) Listeyi tekrar ekliyorum ilk başta görülebilsin diye. Sonuçta ist parka gelecek olan polonezede gelir diyerek aynen devam edelim...

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)
07-

Alper

Valla ben sizi gormeye geliyorum.
Yer mekan farketmez.
Bizbize olalim, hos sohbet olsun, dostluk olsun gerisi hikaye.
Bugune kadar AR mi organize etti bizleri.

Veloce

Valla ben sizi gormeye geliyorum.
Yer mekan farketmez.
Bizbize olalim, hos sohbet olsun, dostluk olsun gerisi hikaye.
Bugune kadar AR mi organize etti bizleri.

:serefe:

universeee

İstanbulPark fikri de Polonezköy fikri de gayet güzel, amaç herkesin de söylediği gibi bir arada olmak. Bir iki düşüncemi söyleyeceğim ek olarak da:
1- Hanımlar, nişanlılar, kız arkadaşlar kesinlikle gelmeli zira benim hanım böyle bir buluşma için gayet istekli görünüyor, dün diyordu "Bayanlar da gelse de ben de gitsem" :)
2- Polonezköy'de yapılacak bir buluşma için Kozyatağı  Carrefour otoparkında buluşulup (en azından Anadolu Yakası'nda oturanlar için geçerli olabilir) konvoyla da gidilebilir diye düşünüyorum ama tecrübeli arkadaşlar bu işleri çok daha iyi bilir, benim ki sadece bir fikir.

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)
07- universeee (Evren) + 1 -> Şayet hanımlar gelecekse!  :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

agucba

Büyük çaplı bir organizasyon olacaksa zaten eşlerin, nişanlıların, kız arkadaşların gelmesi uygun olacaktır. Bu şekilde biraz daha renkli bir organizasyon oluyor.

Bu arada başından beri AR Türkiye'den bir iş çıkmayacağını ama yine de onlarla irtibata geçerek yoklama yapacağımızı belirtmeye çalışmıştım. Aslında dediğim çıktı gibi.
Zaten Sercan da aynısı yazmış ama her zamanki gibi kendi üslubu ile ifade etmişti.  :))

Neyse, sonuç olarak biz bize yeteriz. 2005 yılından beri kendi kendimize nasıl yetti isek, Allah kısmet ederse 2015 yılına da öyle gireriz.  :D

///////////////

FB10ur

Bizim buluşma için birilerine bir kuruluşa ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum kişisel fikrim farklı düşünenler illa'ki olacaktır onlarada saygı duyarız..
Serkan abinin'de dediği gibi 2005'te nasılsa 2015'de umarım dilediğimiz yönde gider..
Şuan baktım çalışma sistemimde bir sıkıntı görünmüyor ekstra bir durum olması halinde 1 hafta öncesinden haber veririm gelemezsem..Ayrıca artık evli olduğuma göre eşimle gelebilirim :)

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)
08-FB10ur ( Onur)

Fatihob

22si doğum günüm. Tam net cevap veremiyorum şimdiden. Hayırlısı artık plan falan olmassa gelirim ;)
..

ar.159

Eğer gercekten AR ye bir tepki verilecekse testifale hiç birimiz katılmamalıyız. Polenezkoy veya başka biryerde ( mesela Avrupa yakasında  :D ) olacak esli organizasyona ins. Bende yeniden tanışmak icin varım. Eski wtcc fotolarını gördüm duygulandim o buluşmada bende vardım gercekten güzeldi.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

01- Veloce (Volkan)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)
08-FB10ur ( Onur)
09-wolkanku (Volkan) (+1 meybi beybi.)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Veloce

AR konusu konusunu kapatıp, Polonezköy'e odaklanıyoruz o halde arkadaşlar. Tepkilerin çift olarak gelmekle alakalı bölümlerinden özellikle memnuniyet duydum. Bayanların olmadığı bir ortam, hiç bir zaman tam anlamıyla aile ortamı olamayacağı gibi, aile ortamımın olmadığı bir saplar topluluğu halinde etkinlikler yapmayı şahsen alifisti dostlara yakıştıramıyorum. S virajında toplanan 20'likler gibi görünmekten kimsenin hoşlanacağını da düşünmüyorum :)

01- Veloce (Volkan) (aksilik olmazsa +1)
02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)
08- FB10ur ( Onur)
09- wolkanku (Volkan) (+1 meybi beybi.)

Veloce

Bu buluşmada AR Türkiye konusunuda güzelce aramızda görüşüp, ne yapmalı, ne etmeli, neden bu duruma gelindi vs. gibi sorulara cevapta ararız diye düşünüyorum...

FB10ur

02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)
08- FB10ur ( Onur)( aksilik olmazsa+1)

egeozal1

Veloce

10- egeozal1

Ege'cim üstteki forma ile devam ederek ismini eklemek zor mu geldi?

egeozal1

Mobildeyim abi valla yazamadım kusra bakma

Veloce

Mobildeyim abi valla yazamadım kusra bakma

:)) Seninki bir Hasan Pulur fıkrasının sonuna benzedi... Fıkrada vatandaş, askerdeki diğer bir vatandaşa uzun bir mektup yazıyor ve gerçekten uzun ama her cümlesi ayrı komik bir fıkradır...

Fıkranın ve bahsi geçen mektubun sonunda iliştirdiği notta, zarfa para koymayı unuttuğunu yazmıştır mektubu yollayan vatandaş :)

egeozal1

12 eylül e kadar birşey yazmıyorum sadece adımı eklemek istedim gelirsem iki kişi olabilirim. Teşekkürler.

cany

Polonezköy süper olur, oğlumu da düşününce 2 kere süper olur. :haydi:

02- AlperMusa
03- Kibitzer (Zafer)
04- eminpar ( Emin )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan)
07- universeee (Evren) + 1 -> Şayet hanımlar gelecekse! 
08- FB10ur ( Onur)( aksilik olmazsa+1)
10- cany (CankutYazıcıoğlu) +2