Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

redromeo156

mutlaka gelmem lazım ya :( 38 arac cok guzel bı rakam ben bırde gelırsem 3 156 ıle gelcem ıns ucak saatınde kalkar  :-X
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
mutlaka gelmem lazım ya :( 38 arac cok guzel bı rakam ben bırde gelırsem 3 156 ıle gelcem ıns ucak saatınde kalkar  :-X

Zamana yayılır zaten 5 dakkada olup bitmez illa yakalarsın bir tarafından Gökhan'ım... :) Birde listeye ekleyeceğinde diğer arkadaşların sayısını da belirtirsen iyi olur. Ona göre ayarlamalar yapacağız gün yaklaştığında ;)

Kutay

Arkadaslar haberiniz var mı bilmiyorum ama bende henüz yeni öğrendim
Mayıs ayında Mersin bilen otomotiv tarafından 65 i giu den oluşan bir bulusma duzenlenmıs.  :o :o :o
çok şaşırdım inanın.

Bulusmaya katılan bir arkadasın paylastıgı yazı.....

organızasyonu bilen oto yaptı. 65  rakamı dogru bir rakam. daha fazla foto yukleyecegım. forumda daha once bahsı gecmemesıne sasırdım. mersin encok gıu satılan yerlerden biri.bilen oto  kendi reklamı ıcın musterilerini topladı ama ıyıde oldu. bu sayede tanısıp alfa ruhunu paylaşmıs olduk. bir besket takımı bile kurduk sanırım arada buluşup oynuyoruz 
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ozoozo

Mayıs ayında Mersin bilen otomotiv tarafından 65 i giu den oluşan bir bulusma duzenlenmıs.  :o :o :o
çok şaşırdım inanın.

organızasyonu bilen oto yaptı. 65  rakamı dogru bir rakam. daha fazla foto yukleyecegım. forumda daha once bahsı gecmemesıne sasırdım. mersin encok gıu satılan yerlerden biri.bilen oto  kendi reklamı ıcın musterilerini topladı ama ıyıde oldu. bu sayede tanısıp alfa ruhunu paylaşmıs olduk. bir besket takımı bile kurduk sanırım arada buluşup oynuyoruz

Çok güzel bir şey fakat 65 araba çok yahu :) resimde pek belli olmuyor zaten örnek resimdir ilerdeki geniş araç sanırım x5 falan o hariç 12 tane saydım :) yinede çok iyi bence mersin için böyle bir organizasyonun olması.

Veloce

Mersin'de çok AR var beyler. Bayi çatısı altında güzel bir organizsasyon ile bu kadar araç toplamalarına şaşırmam...

eminpar

çok şaşırdım inanın.

Çok güzel bir şey fakat 65 araba çok yahu :) resimde pek belli olmuyor zaten örnek resimdir ilerdeki geniş araç sanırım x5 falan o hariç 12 tane saydım :) yinede çok iyi bence mersin için böyle bir organizasyonun olması.
Ben 15 saydım ;D

HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

enginkablan

01- Veloce (Volkan) (aksilik olmazsa +1)
02- AlperMusa +1
03- Kibitzer (Zafer) + 1  )
04- eminpar ( Emin + 2 aksilik olmazsa )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan) (Aksilik olmazsa +1.5)
07- universeee (Evren) + 1 -> Şayet hanımlar gelecekse!
08- FB10ur ( Onur)( aksilik olmazsa+1)
09- wolkanku (Volkan) (+1 meybi beybi.)
10- cany (CankutYazıcıoğlu) +2
11- ar.159 (Mehmet Ali) + 2,75
12- Cemal Anitaş + 1,5
13- Yılmaz Kızılırmak +1,5
14- Tugrul Dagdeviren +1
15- Can Unal +2
16- Soner Demirtaş +2
17- Emin Kurtoglu +1
18- Sercan Keklik +1
19- Onur Öztürk +1
20- Spider_Volkan (Volkan Ergul +1)
21- Utku Aydin +1
22- alfacan (Ercan CANER+1 olabilir)
23- depeche101 (Okan AKBAŞ +1)
24- blackgear (Kadir)
25- Miraç Özdağ
26- İhsan Yaprak
27- Hakan Şenyıl +1
28- Hatice Çolakbayraktar +1
29- Gouki (Özgun Polat (ikna edebilirsem +1)
30- Bahadır Bayrak +2
31- Alfadanadam(Bülent Cengiz +1)
32- Aşkınrance (Aşkın Bozkaya +2)
33- Tayfun Uca (Tayfun uca +1)
34- tolga_ozhan
35- Esteban Este (+2)
36- Truphase (Uğur Karakoca +kimi bulursam)
37- egeozal1 (Ege Özal+1)
38 alfags34 (fikri+5)
39 enginkablan  +3
Eski araç: Giulietta 1.4 TB
120HP Distinctive

FB10ur

Veloce

Değerli dostlar,

Konunun ilk ilk mesajında dikkati çektiğim bir husus vardı. Bu husus, buluşma yapıldıktan sonra, tıpkı diğer buluşmalarda olduğu gibi iz bırakan bir buluşma olabilmesi adına ve bununda ötesinde, çıtayı biraz daha yükselterek sonraki buluşmalara örnek teşkil edebilmesi, ayrıca zaman içinde geriye daha da iyi dökümanlar bırakabilmemiz adına bir takım çalışmalar yapmamızı önermemdi.

İlk mesajdan alıntı yaparak tekrar aktarıyorum, "Yabancı forumlardaki buluşmaları aratmaması adına, hatta yurtdışından bile gıpta ile takip edilmesi için, iş bölümü yapılması, örneğin birkaç kamera çekimi yapacak arkadaş belirlenmesi, fotoğraflardan sorumlu arkadaşlar belirlenmesi, çekimlerin yerlerinin, açılarının düzgünce planlanması vs. gibi konularda gönüllü arkadaşlar seçilmesi, gerçekten bu tarz bir işi yönetebilecek varsa eğitimi olan arkadaşlar ile düzenlemeler yapılması gibi detaylı konuları içeren gerçekten "büyük" bir buluşma yapabilmemiz adına şimdiden bir takım çalışmalara start vermeyi öneriyorum."

Bu bağlamda bahsettiğim konular ile ilgili gönüllü arkadaşlara ve çeşitli önerilere ihtiyacımız olmakta haliyle. Bu işler ile ilgilenebilecek küçük bir grup oluşturup detayları konuşabilmeyi, hala zamanımız varken tüm arkadaşlardan değerli fikirlerini alabilmeyi şahsım adına çok isterim.

İhtiyacımız olanlar :

:clover: Kamera çekimi yapabilecek 2 arkadaş (ayaklı tripod ile olursa müthiş olacaktır),

:clover: Fotoğraf çekimlerini üstlenecek 2 arkadaş,

:clover: Tabi tecrübesi olan bir arkadaşımız var ise fikir alışverişi ile bu grubu yönetmek.

Gönüllü arkadaşlarımız buradan yazabilir ya da PM atabilirler. İlk önce bu işi yönetebilecek birikime sahip olan gönüllü bir arkadaşımızı bulabilirsek, diğer arkadaşların bunun ardından belirlenmesi daha mantıklı olacaktır.

Saygılarımla,

Veloce (Volkan)

:alfisti:

FB10ur

Benim fotograf işiyle uğraşan bir arkadaşım var ona bahsedeyim eğer uygun olursa kendisini davet edebilirim ..

blackgear

Az çok fotoğraf işi ile ilgileniyorum. Çok pro seviye değilim ama iş görecek fotoğraflar çekebilirim sanırım :D

FB10ur

Benim şöyle bir önerim olacak daha önce volkan abi katalog yapmayı düşünmüştün bu buluşmada bence yeterli fotoğraf ve anı hafızalarda kalacaktır buda daha önceden düşündüğümüz katalog için detayları konuşabilir ve burada çekilen fotoğrafları kullanabiliriz diye düşünüyorum..

Veloce

Az çok fotoğraf işi ile ilgileniyorum. Çok pro seviye değilim ama iş görecek fotoğraflar çekebilirim sanırım :D

Erol Atar gelsin demiyoruz zaten Kadir :) İş görecek diyorsan, işimizi görecektir demekki ;)

Veloce

Benim şöyle bir önerim olacak daha önce volkan abi katalog yapmayı düşünmüştün bu buluşmada bence yeterli fotoğraf ve anı hafızalarda kalacaktır buda daha önceden düşündüğümüz katalog için detayları konuşabilir ve burada çekilen fotoğrafları kullanabiliriz diye düşünüyorum..

Bu tip konular katılım ile desteklenmeliki hayata geçsinler. Bakalım bu buluşma sırasından birçok şey konuşabiliriz...

FB10ur

Bu tip konular katılım ile desteklenmeliki hayata geçsinler. Bakalım bu buluşma sırasından birçok şey konuşabiliriz...

Daha öncede konuştuk biliyorsun abi ben üstüme düşen görevi yapmaya gereken desteği vermeye hazırım..
Sonuçta bu güzellikler hepimizin yararına olacaktır.Ayrıca organizasyonu renkli hale getirmek için çeşitli ufak tefek yarışmalar yapabiliriz hem zevkli geçer hemde renkli bir organizasyona imza atmış oluruz diye düşünüyorum..

Veloce

Daha öncede konuştuk biliyorsun abi ben üstüme düşen görevi yapmaya gereken desteği vermeye hazırım..
Sonuçta bu güzellikler hepimizin yararına olacaktır.Ayrıca organizasyonu renkli hale getirmek için çeşitli ufak tefek yarışmalar yapabiliriz hem zevkli geçer hemde renkli bir organizasyona imza atmış oluruz diye düşünüyorum..

Gideceğimiz yerde küçükte olsa bir pist olsaydı rengarenk olurdu orası da işte imkanlar bu kadar :D

Veloce

:alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti:

01- Veloce (Volkan) (aksilik olmazsa +1)
02- AlperMusa +1
03- Kibitzer (Zafer) + 1  )
04- eminpar ( Emin + 2 aksilik olmazsa )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan) (Aksilik olmazsa +1.5)
07- universeee (Evren) + 1 -> Şayet hanımlar gelecekse!
08- FB10ur ( Onur)( aksilik olmazsa+1)
09- wolkanku (Volkan) (+1 meybi beybi.)
10- cany (CankutYazıcıoğlu) +2
11- ar.159 (Mehmet Ali) + 2,75
12- Cemal Anitaş + 1,5
13- Yılmaz Kızılırmak +1,5
14- Tugrul Dagdeviren +1
15- Can Unal +2
16- Soner Demirtaş +2
17- Emin Kurtoglu +1
18- Sercan Keklik +1
19- Onur Öztürk +1
20- Spider_Volkan (Volkan Ergul +1)
21- Utku Aydin +1
22- alfacan (Ercan CANER+1 olabilir)
23- depeche101 (Okan AKBAŞ +1)
24- blackgear (Kadir)
25- Miraç Özdağ
26- İhsan Yaprak
27- Hakan Şenyıl +1
28- Hatice Çolakbayraktar +1
29- Gouki (Özgun Polat (ikna edebilirsem +1)
30- Bahadır Bayrak +2
31- Alfadanadam(Bülent Cengiz +1)
32- Aşkınrance (Aşkın Bozkaya +2)
33- Tayfun Uca (Tayfun uca +1)
34- tolga_ozhan
35- Esteban Este (+2)
36- Truphase (Uğur Karakoca +kimi bulursam)
37- egeozal1 (Ege Özal+1)
38- alfags34 (fikri+5)
39- enginkablan  +3

:alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti:

Listeye devam ;)

FB10ur

Gideceğimiz yerde küçükte olsa bir pist olsaydı rengarenk olurdu orası da işte imkanlar bu kadar :D

Ben sana hemen imkan yaratayım başkan körebe olabilir ama farklı versiyon gözler kapalı bir şekilde alfaları tanıma yarışması yapabiliriz :) Bir çok model alfa olacağı için

blackgear

Ben sana hemen imkan yaratayım başkan körebe olabilir ama farklı versiyon gözler kapalı bir şekilde alfaları tanıma yarışması yapabiliriz :) Bir çok model alfa olacağı için

Aklıma şu meşhur fıkra geldi :D

Bu bizim köyden, bu bizim köyden, yok, bu başka köyden :p :D  :haydi:

FB10ur

agucba

2008 yılından, sitemizin arşivinde önemli yer teşkil eden bir "Uzun Eşek" yarışması.  :)

///////////////

blackgear

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Veloce

2008 yılından, sitemizin arşivinde önemli yer teşkil eden bir "Uzun Eşek" yarışması.  :)

Körebe iyiymiş be  :D :)) :D :))

FB10ur

Yok abi uzun eşşek olmaz:) en azından benimkinde sakatlanma riski yok :)