Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben beylik düzünde arkadaşta kalacağım için o tarafa yakın bir yerlerden gelen olursa benim açımdan iyi olur , çünkü yabancısıyım karşıya geçmem vs falan yolları karıştırmıyayım , Aslında Oğuz sağolsun biraz tarif etti ama giden birileri olursa peşlerine takılmak daha iyi olacaktır.

Ben Küçükçekmece'den gideceğim. Benim peşime takılabilirsin :D HGS veya OGS var dimi?

ozoozo

Ben beylik düzünde arkadaşta kalacağım için o tarafa yakın bir yerlerden gelen olursa benim açımdan iyi olur , çünkü yabancısıyım karşıya geçmem vs falan yolları karıştırmıyayım , Aslında Oğuz sağolsun biraz tarif etti ama giden birileri olursa peşlerine takılmak daha iyi olacaktır.

Ben Küçükçekmece'den gideceğim. Benim peşime takılabilirsin :D HGS veya OGS var dimi?

Var var..Tamamdır oraya kadar arkadaşlardan öğrenirim sonra sizin peşinize takılırım zaten karşıda Oğuzla buluşacağım ordanda geçeriz inşallah :)

Kibitzer

Var var..Tamamdır oraya kadar arkadaşlardan öğrenirim sonra sizin peşinize takılırım zaten karşıda Oğuzla buluşacağım ordanda geçeriz inşallah :)

Tamamdır.

Ekleme: Avrupa yakasından gelenler bir yerde buluşacaksa oraya gideriz. Buluşmayacaksa artık hangi köprü açıksa ondan geçeriz :D

Oğuz

Ozdemir anadolu ve avrupa tayfasi onceden farkli yerlerde toplanip sonradan ortak bir yerde bulusacak.Ben seni alirim dedigim baska gun bulusursak diyeydi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Ozdemir anadolu ve avrupa tayfasi onceden farkli yerlerde toplanip sonradan ortak bir yerde bulusacak.Ben seni alirim dedigim baska gun bulusursak diyeydi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

Yanlış anlaşılma oldu o zaman pardon :D :D

Utku

Avrupa yakasi icin bulusma noktasi belirlesek iyi olur.ikinci kopruden gidilmesi en dogrusu olacagindan ( trafikte olmaz pazar sabahi ) ya kopru sonrasi yada kopru oncesi maslak levent yol ayriminin en sag seridi gayet genis.Gerci o zamanda buyukdere uzerinden gelecekler katilamaz.Kopru sonrasi en dogrusu heralde.Guzergahta benzinci olsaydi daha rahat olurdu ama yok malesef.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Kibitzer

İkinci köprüden sonra sağdaki boşluk en iyi seçenek gibi görünüyor.

coolistanbul

Arkadaslar,

Anadolu Yakasinda bulusma noktasi ve saati belli oldu mu ?

Avrupa' dan gelecekler icin 2. Kopru giselerini gecer gecmez sagdaki bosluk en iyi yer gibi gozukuyor.... Saat ?
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

egeozal1

Bu iki buluşma noktasını belirlemek lazım iyice yaklaşıyoruz bukuşmaya zaman azaldı. ;)

Sercan Keklik

Gunaydin dostlar, bulusma yerlerini (bugun veya en gec yarin) konu altinda bildirecegiz.

Sevgilerimle
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfadanadam

arkadaslar merhaba,
22 eylul sabahı saat 9:30 boyner carrefour kozyatağı yazılmış. o saatte carrefourun  otoparkı açık oluyor mu ve pendik kartal tarafından gidecekler varsa sahide buluşup gidelim derim uygunsa tabii
10 dan once acilmaz :(

Daha önceleri açıktı. Hatta avm kapalıydı, biz dışarıdaydık. Bence otopark açık olur. Bu haftasonu Pazar erken kalkan birisi kontrol edebilirse emin oluruz.

Sercan Keklik

arkadaslar merhaba,
22 eylul sabahı saat 9:30 boyner carrefour kozyatağı yazılmış. o saatte carrefourun  otoparkı açık oluyor mu ve pendik kartal tarafından gidecekler varsa sahide buluşup gidelim derim uygunsa tabii
10 dan once acilmaz :(

Daha önceleri açıktı. Hatta avm kapalıydı, biz dışarıdaydık. Bence otopark açık olur. Bu haftasonu Pazar erken kalkan birisi kontrol edebilirse emin oluruz.

Abim kapida uyari var artik baya buyuk puntolarla. Ama ben bakarim pazar gunu
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

egeozal1

Abim ben şu girişten bahsediyorum. Temden sağa dönüyorsun ışıklardan tekrar sağa  50 m ilerde soldaki giriş boynere yakın olan giriş.  Umarım anlatabilmişimdir. :) Bir de eğer orası kapalıysa farklı bir buluşma yeri düşünmeli. Konvoy halimde gitmek lazım. ;)

MaxiGauges

arkadaşlar bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum

yaklaşık 50 arabalık bir konvoy olacak
gideceğimiz yere lütfen o anki trafik akış hızına uygun gidelim
yani aman konvoy bozulmasın diye aşırı yavaş gitmeyelim

bu daha öncede oldu
50 tane araba peş peşe tın tın 20km ile gitmeye kalktık başkaları zor durumda kaldı

demiyorumki uçarak gidelim
yer belli, saat belli, gideceğimiz yer gizli saklı değil
hepimiz aynı anda kapıdan içeri girmek zorunda değiliz :D

slm

Eski MaxiBoost
Yeni MaxiGauges

egeozal1

Haklısınız o konuda konvoy halinde gidelevek diye 20 ile gidlmez. Görüş mesafesinden kimse çıkmadığı sürece arayı biraz açarak gidebiliriz (yolu bilmeyen olursa diye)

agucba

Zamanında 2. Çevreyolu'ndan ve 3. şeritte trafiği tehlikeye düşürmemek için yaklaşık 70 km/s ile gidiyorduk, ki daha yavaşı pek mümkün değil, yine de şikayet geldi hızlı gidiliyor diye.

Şunu belirtmek gerekiyor.

Her ne kadar en az 30 araçlık bir konvoy olacaksa da bu tüm yolların bizim olduğu anlamına gelmiyor. Uyulması gereken ve başkalarını da tehlikeye düşürmeyecek bir seyir hızı olmalı.

Sağ şerit daha çok ağır vasıtaların gittiği şerit. Soldan 1. ve 2. şerit genel olarak daha hızlı gidilen ve genelde "makas" yapılan şeritlerdir. Bu yüzden bence en güvenilir şerit 3. şerittir. Burada da seyir hızı 60-80 km/s olmalıdır diye düşünüyorum.

Konvoy halinde gidileceği için özellikle çevreyolunda, Beykoz yolu üzerinde (trafik lambaları da buna etken) azami dikkat gösterilmeli. Polonezköy'e saptıktan sonra nispeten rahat gidilebilir. Zaten isteseniz de sürat yapamazsınız.

Ama ne olursa olsun, arada Alfa'sını kanıtlamak için attraksiyon yapanlar olacaktır.  :)

///////////////

egeozal1

Alfa ile gelmeyeceğiz ama ortama çok uyulması isteniyorsa belki onunla geliriz. :D Bir tek Özgün abi biliyor farklı bir araçla geleceğimizi şimdi tüm siteye söyleyim. Farklı araçla dışlanırsın derseniz. Alfa ile geliriz :D

universeee

01- Veloce (Volkan) (aksilik olmazsa +1)
02- AlperMusa +1
03- Kibitzer (Zafer) + 1  )
04- eminpar ( Emin + 2 aksilik olmazsa )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan) (Aksilik olmazsa +1.5)
07- universeee (Evren) + 2
08- FB10ur ( Onur)( aksilik olmazsa+1)
09- wolkanku (Volkan) (+1 meybi beybi.)
10- cany (CankutYazıcıoğlu) +2
11- ar.159 (Mehmet Ali) + 2,75
12- Cemal Anitaş + 1,5
13- Yılmaz Kızılırmak +1,5
14- Tugrul Dagdeviren +1
15- Can Unal +2
16- Soner Demirtaş +2
17- Emin Kurtoglu +1
18- Sercan Keklik +1
19- Onur Öztürk +1
20- Spider_Volkan (Volkan Ergul +1)
21- Utku Aydin +1
22- alfacan (Ercan CANER+1 olabilir)
23- depeche101 (Okan AKBAŞ +1)
24- blackgear (Kadir)
25- Miraç Özdağ
26- İhsan Yaprak
27- Hakan Şenyıl +1
28- Hatice Çolakbayraktar +1
29- Gouki (Özgun Polat (ikna edebilirsem +1)
30- Bahadır Bayrak +2
31- Alfadanadam(Bülent Cengiz +1)
32- Aşkınrance (Aşkın Bozkaya +2)
33- Tayfun Uca (Tayfun uca +1)
34- tolga_ozhan
35- Esteban Este (+2)
36- Truphase (Uğur Karakoca +kimi bulursam)
37- egeozal1 (Ege Özal+1)
38- alfags34 (fikri+5)
39- enginkablan  (+3)
40- Teflontawa (Serdar Atabey)
41- Greatwhite (Şeref ÇAVDAR+1 büyük ihtimal)
42- nightwolf (Alper +1)
43- MaxiGauges (Hakan Çalışkan+1)
44- coolistanbul (Alper Tura+1)
45- GT (Mehmet Kızıltuğ +1)
46- ozoozo (Özdemir Bilgin +1 olabilir)
47- Ecevit Aslan +1
48- Zeki Bayrak + x

Ben listeye kendi adımın yanına (07) bir kişi daha ekledim. Alfa sever bir arkadaşım da gelmek istiyor zira :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Veloce

Alfa ile gelmeyeceğiz ama ortama çok uyulması isteniyorsa belki onunla geliriz. :D Bir tek Özgün abi biliyor farklı bir araçla geleceğimizi şimdi tüm siteye söyleyim. Farklı araçla dışlanırsın derseniz. Alfa ile geliriz :D

Alfa yürür durumdaysa Alfa ile gelin tabi. Sonuçta buluşmanın odak noktası Alfa Romeo..

egeozal1

Alfa yürür durumdaysa Alfa ile gelin tabi. Sonuçta buluşmanın odak noktası Alfa Romeo..
Elbette yürür durumda da ufak tefek kusurları var. :-[

Onur ÖZTÜRK

Ege, bende buluşmaya gidiyorum, benim sağ arka kapı çamurluk ve tampon vuruk. O haliyle gelicem. Bence öyle 10 cm'lik bir kusuru kusurdan sayma :D
                                                                                                                           Stile Italiano

egeozal1

Tamam özgüvenim geldi Alfa ile geleceğiz... 8)

ar.159

Ama ne olursa olsun, arada Alfa'sını kanıtlamak için attraksiyon yapanlar olacaktır.  :)
Yapmasınlar kardeşim kim kime neyi kanıtlıyor lütven.
Düğün konvoylarında da en sevmediğim şey taşkınlık yapanlardır çoğumuzun yanında çoluğumuz çocuğumuz olacak umarım herkes olgun davranır.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

teflontawa

Ege, bende buluşmaya gidiyorum, benim sağ arka kapı çamurluk ve tampon vuruk. O haliyle gelicem. Bence öyle 10 cm'lik bir kusuru kusurdan sayma :D

daha önce de yazmıştım tekrar yazayım.
Alfa yı aldım aynı hafta kapıda vurdular,ertesi gün yaptırdım aynı akşam yine..
onu da yaptırdım geçen hafta güzeeel bir çizmişler.inat ettim yaptırmıyorum artık  :haydi:
tamam arabamı çok seviyorum ama pikniğe kısmetse katılma amacım sitedeki üyelerle tanışmak  :alfisti: :alfisti:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

universeee

daha önce de yazmıştım tekrar yazayım.
Alfa yı aldım aynı hafta kapıda vurdular,ertesi gün yaptırdım aynı akşam yine..
onu da yaptırdım geçen hafta güzeeel bir çizmişler.inat ettim yaptırmıyorum artık  :haydi:
tamam arabamı çok seviyorum ama pikniğe kısmetse katılma amacım sitedeki üyelerle tanışmak  :alfisti: :alfisti:
Benim arabanın da dört tarafı denizlerle çevrili :) ama maksat muhabbet şimdilik bu kadar olacak. Maddiyat düzelince onlar da düzelir :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...