Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BÜYÜK İSTANBUL SONBAHAR BULUŞMASI 22 EYLÜL

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jakomo

You are not allowed to view links. Register or Login
Alıntı YapUleeeen logo değişimine gelirsiniz ama bir etkinliğimize gelmezsiniz he =)))

Alfacı adam beleşçidir...  :))

Neyse.

Konvoy yapılacağı için telsiz temin etme durumu nedir?

Sormamın sebebi şundan.

Konvoyda, konvoydaki Alfa sayısına göre, belirli aralıktaki Alfa sahiplerine telsiz verilir. Mesela her 10. araç veya 12. araç gibi. Bunlara ÖNCÜ, ÖNCÜ-2, ORTA, ORTA-2 ve en arkadakine de ARTÇI şeklinde kodlar verilerek bunların önündeki veya arkasındaki grubun kontrol etmesi sağlanır. Herhangi bir kopma anında da iletişim sağlanarak ya durulur ya da hızlanılır. Telefon seçeneği de var ama bu biraz zahmetli oluyor.

Serkan bunu yapabilmen içiin aynı frekans'da 4 adet Telsiz' e ihtiyaç olur. Bence Tel ile de halolur... Daha önce de ifade ettiğim gibi mekanı bilen araçları aralara serpiştirdiğinde ve' de normal seyir - dikiz kontrollü gittiiğinde sıkıntı olmaz, olası kopmalarda (ki olma ihtimalı %90 bunu 2mizde biliyoruz) ise mekanı bilen Ortalardan bir' 1 öncülüğü devir alır Trafiğin izin verdiği sürece kopmayı telafi edebilir.

Bu yüzden bence Ortacıları önceden belirlenmeli ve yine trafiğin izin verdiği durumlarda seyir esnasında bir yan şeride geçerek konvoyun durumunu kontrol etmeli. Ama sadece ortacılar !!
Bu durumda da Ortacıların tel noları son arananların arasında olduğunda kontrol yine elin altında... Kopan bir konvoyu tekarar birleştirmek özellikle trafiğin üzden mümkün mertebe kopmamasına dikkat edilmeli. Ben her zmn şünü derim; Sağ şerit, 4ler yanar takip mesafesi 15-20 metre ve kontrollü hız 80-90 Km
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

agucba

Dörtlü sinyaller kesinlikle çalışmsmalı.

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk 4

///////////////

Alper

Alıntı YapUleeeen logo değişimine gelirsiniz ama bir etkinliğimize gelmezsiniz he =)))

Alfacı adam beleşçidir...  :))

Neyse.

Konvoy yapılacağı için telsiz temin etme durumu nedir?

Sormamın sebebi şundan.

Konvoyda, konvoydaki Alfa sayısına göre, belirli aralıktaki Alfa sahiplerine telsiz verilir. Mesela her 10. araç veya 12. araç gibi. Bunlara ÖNCÜ, ÖNCÜ-2, ORTA, ORTA-2 ve en arkadakine de ARTÇI şeklinde kodlar verilerek bunların önündeki veya arkasındaki grubun kontrol etmesi sağlanır. Herhangi bir kopma anında da iletişim sağlanarak ya durulur ya da hızlanılır. Telefon seçeneği de var ama bu biraz zahmetli oluyor.

Serkan bunu yapabilmen içiin aynı frekans'da 4 adet Telsiz' e ihtiyaç olur. Bence Tel ile de halolur... Daha önce de ifade ettiğim gibi mekanı bilen araçları aralara serpiştirdiğinde ve' de normal seyir - dikiz kontrollü gittiiğinde sıkıntı olmaz, olası kopmalarda (ki olma ihtimalı %90 bunu 2mizde biliyoruz) ise mekanı bilen Ortalardan bir' 1 öncülüğü devir alır Trafiğin izin verdiği sürece kopmayı telafi edebilir.

Bu yüzden bence Ortacıları önceden belirlenmeli ve yine trafiğin izin verdiği durumlarda seyir esnasında bir yan şeride geçerek konvoyun durumunu kontrol etmeli. Ama sadece ortacılar !!
Bu durumda da Ortacıların tel noları son arananların arasında olduğunda kontrol yine elin altında... Kopan bir konvoyu tekarar birleştirmek özellikle trafiğin üzden mümkün mertebe kopmamasına dikkat edilmeli. Ben her zmn şünü derim; Sağ şerit, 4ler yanar takip mesafesi 15-20 metre ve kontrollü hız 80-90 Km

Ben aralarda gezerim abi :) bilirsin severim :) hahahaha

Bu arada kamera Çorluda yaa , üşenmezsem gideceğim almaya da GTV ile biraz ağır oluyor :) git gel :)

Jakomo

Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

emin

Sapıtma yok, söz.
Ben telsiz telefon kullanamam bana bilgiyi baştan vereceksiniz.
Kaskıma kamerayı takacaksınız çalıştıracaksınız bitti gitti =)

Pazar 9'da orda  olurum.

kargoyla yollat ucuza gelir kesin =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Alper

Gezme yok Alperm, hele sana hiç yok  >:D >:D

Yaa kamera taksam :)

TRUPHASE

Arada kaynamış ama ben t-rex 500'monte edilmiş gopro h3 ile geliyorum. Acemiyim artık idare edersiniz...

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Alper

Arada kaynamış ama ben t-rex 500'monte edilmiş gopro h3 ile geliyorum. Acemiyim artık idare edersiniz...

Başım döndü :)

Yalnız titreşim çok fazla değil mi bunda?

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

GooSe

Arkadaşlar kahvaltı program nasil olacak ne kadar sürecek ... testivalede 1030 da yer varmış oraya kayıt ettiler ben 12 gibi istiyordum şehir dışından geleceğim önce beraber kahvaltı sonra testivale gecmekti..

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tayfun

Lütfen bu konuda cahilliğimi hoş görün. Aynı gün İstanbul Park daki buluşma neyin nesi.. Oraya da kayıt alındı.. ????

Şule Hanım konunun daha önceki Postlarını ziyaret eder iseniz konuyu daha net anlarsınız fakat özet geçmek adına bilgi veriyorum.

15 inde ki SBK yarışları ve 22 Sindeki Testival Etkinliği için AR Türkiye yönetimi, Bizlerden 10-15 kişi seçip göndermemizi gerisine yardımcı olamıyacaklarını belirttiler. Bizde bunu kabullenmemek adına aynı gün piknik düzenledik. Çünkü biz bir aile idik, Herkesi bir görmek istediğimiz içinde bu tarz bir teklifi doğru bulup destek çıkmadık. Neticede herkesin bir arada olup, eşit imkanlardan yararlanmasını istedik ki; SBK nın baş sponsoru Alfa Romeo ilken çok zor bir şey istenmedi. Fakat bu kabul edilmedi. Bizler sanki AR Türkiyeye muhtaçmışız gibi bir çizgide görüldüğümüz için Listede ismi yazılı olan 60 a Yakın araç sahibi arkadaş bu etkinlikleri elinin tersi ile itip, Dostluk, Arkadaşlık kavramının üstün olduğunu bir kez daha gösterdiler.

Sevgilerimle
15 indeki sbk  ya bende katıldım.çok az kişi idik. Ben mümkün oldukça iki forum unda düzenlediği organizasyonlara katılmaya çalışıyorum milliyetçilik yapmadan. Çok duzensiz başı boş bi hal vardı. Orda aramiza yeni katılan. Yeni eski alfa sahipleri vardı.( diğer forum a üye arkadaşlar) onlarda alfisti  türkiye den haberdar ettim ve 22 eylül polenez köy bulusmamiza davet ettim. Yeni arkadaşlar malum forumda bu bulusmamizla alakali sorular sormuslar. Ve malum forum daki editor arkadaş o yeni arkadaşları ufaktan terslemis. Bende cevap verdim arkadasa; madem bukadar milliyetcisiniz  bu konuda bizi davet ettiginiz halde neden sbk  da yanımıza gelip bi selam vermediniz. Diye. Onlarda kendilerince bahaneler sundular.sonuçta ortak payda miz alfa romeo ve dostluk. Bakın burda biz kafasi karışan arkadaslarimizi  ayrım yapmadan bilgilendiriyoruz.keşke herkes ego larını bir kenara birakabilse . Belki bizde polenez  koyden ciktiktan sonra onlara jest yapar oraya geçirdik. Ama hak ettiklerini sanmıyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tayfun selamlar bizim hic bir platform ile bir problemimiz yoktur. Neticede ilk ve istikrarli olan bizim catimizdir. Diger sitenin sahibi veya uyeleri ile alakali en ufak bir puruz mevcut degildir. Bizde tek cati altinda olunmasini talep ederiz fakat site acip ayrilanda biz degiliz. Bazi uyelerin sadece buraya uye olma sebebi ise yillardir gece gunduz verilen emegi ayakta tutmaktir. Bunun icin cabalayan herkes adina ben gidip baska bir site kursam veya uye olsam veya serkan abi veya bektas bence en buyuk celiskiyi sergiletiriz.

Baska bir konu altinda veya ozel mesaj olarak bu konuyu konusabiliriz. Pikniktede seve seve bilgilendirebilirim.
anladım ben onu;)

egeozal1

01- Veloce (Volkan +1)
02- AlperMusa +1
03- Kibitzer (Zafer) + 1  )
04- eminpar ( Emin + 2 aksilik olmazsa )
05- Oğuz (Oğuz)
06- Kakirman (İlhan) (Aksilik olmazsa +1.5)
07- universeee (Evren) + 2
08- FB10ur ( Onur)( aksilik olmazsa+1)
09- wolkanku (Volkan) (+1 meybi beybi.)
10- cany (CankutYazıcıoğlu) +2
11- ar.159 (Mehmet Ali) + 2,75
12- Cemal Anitaş + 1,5
13- Yılmaz Kızılırmak +1,5
14- Tugrul Dagdeviren +1
15- Can Unal +2
16- Soner Demirtaş +2
17- Emin Kurtoglu +1
18- Sercan Keklik +1
19- Onur Öztürk +1
20- Spider_Volkan (Volkan Ergul +1)
21- Utku Aydin +1
22- alfacan (Ercan CANER+1 olabilir)
23- depeche101 (Okan AKBAŞ +1)
24- blackgear (Kadir)
25- Miraç Özdağ
26- İhsan Yaprak
27- Hakan Şenyıl +1
28- Hatice Çolakbayraktar +1
29- Gouki (Özgun Polat (ikna edebilirsem +1)
30- Bahadır Bayrak +2
31- Alfadanadam(Bülent Cengiz +1)
32- Aşkınrance (Aşkın Bozkaya +2)
33- Tayfun Uca (Tayfun uca +1)
34- tolga_ozhan
35- Esteban Este (+2)
36- Truphase (Uğur Karakoca +kimi bulursam)
37- egeozal1 (Ege Özal+1)
38- alfags34 (fikri+5)
39- enginkablan  (+3)
40- Teflontawa (Serdar Atabey)
41- Greatwhite (Şeref ÇAVDAR+1 büyük ihtimal)
42- nightwolf (Alper +1)
43- MaxiGauges (Hakan Çalışkan+1)
44- coolistanbul (Alper Tura+1)
45- GT (Mehmet Kızıltuğ +1)
46- ozoozo (Özdemir Bilgin +1 olabilir)
47- Ecevit Aslan +1
48- Zeki Bayrak + x
49- Durmuş Çetinkaya + 3
50- Buğra TURAN (yazacaktı unuttu galiba)
51- Deniz TARAN
52- Levent CENGİZ +1
53- Fatih Obuz (+1)
54- agucba (Serkan Çıkış)
55- Goose (Serhan Özkaya)+1
56- freeemre ( Emre SEZEN)
57- Selim Gençoğlu
58- Aytuğ Acar + 1
59- blackpearl (Gökhan Özkaner)
60- Şule Karagedik (sule001)
61-Tugay Yıldız

naxos

01- Veloce (Volkan +1)
02- AlperMusa +1
05- Oğuz (Oğuz)
12- Cemal Anitaş + 1,5
14- Tugrul Dagdeviren +1
15- Can Unal +2
16- Soner Demirtaş +2
17- Emin Kurtoglu +1
18- Sercan Keklik +1
19- Onur Öztürk +1
21- Utku Aydin +1
24- blackgear (Kadir)
25- Miraç Özdağ
26- İhsan Yaprak
27- Hakan Şenyıl +1
30- Bahadır Bayrak +2
34- tolga_ozhan
35- Esteban Este (+2)
38- alfags34 (fikri+5)
39- enginkablan  (+3)
42- nightwolf (Alper +1)
47- Ecevit Aslan +1
48- Zeki Bayrak + x
49- Durmuş Çetinkaya + 3
51- Deniz TARAN
52- Levent CENGİZ +1
53- Fatih Obuz (+1)
57- Selim Gençoğlu
58- Aytuğ Acar + 1
61-Tugay Yıldız
62-Umit Ozer Kiracioglu +1

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Veloce

Lütfen bu konuda cahilliğimi hoş görün. Aynı gün İstanbul Park daki buluşma neyin nesi.. Oraya da kayıt alındı.. ????

Şule Hanım konunun daha önceki Postlarını ziyaret eder iseniz konuyu daha net anlarsınız fakat özet geçmek adına bilgi veriyorum.

15 inde ki SBK yarışları ve 22 Sindeki Testival Etkinliği için AR Türkiye yönetimi, Bizlerden 10-15 kişi seçip göndermemizi gerisine yardımcı olamıyacaklarını belirttiler. Bizde bunu kabullenmemek adına aynı gün piknik düzenledik. Çünkü biz bir aile idik, Herkesi bir görmek istediğimiz içinde bu tarz bir teklifi doğru bulup destek çıkmadık. Neticede herkesin bir arada olup, eşit imkanlardan yararlanmasını istedik ki; SBK nın baş sponsoru Alfa Romeo ilken çok zor bir şey istenmedi. Fakat bu kabul edilmedi. Bizler sanki AR Türkiyeye muhtaçmışız gibi bir çizgide görüldüğümüz için Listede ismi yazılı olan 60 a Yakın araç sahibi arkadaş bu etkinlikleri elinin tersi ile itip, Dostluk, Arkadaşlık kavramının üstün olduğunu bir kez daha gösterdiler.

Sevgilerimle
15 indeki sbk  ya bende katıldım.çok az kişi idik. Ben mümkün oldukça iki forum unda düzenlediği organizasyonlara katılmaya çalışıyorum milliyetçilik yapmadan. Çok duzensiz başı boş bi hal vardı. Orda aramiza yeni katılan. Yeni eski alfa sahipleri vardı.( diğer forum a üye arkadaşlar) onlarda alfisti  türkiye den haberdar ettim ve 22 eylül polenez köy bulusmamiza davet ettim. Yeni arkadaşlar malum forumda bu bulusmamizla alakali sorular sormuslar. Ve malum forum daki editor arkadaş o yeni arkadaşları ufaktan terslemis. Bende cevap verdim arkadasa; madem bukadar milliyetcisiniz  bu konuda bizi davet ettiginiz halde neden sbk  da yanımıza gelip bi selam vermediniz. Diye. Onlarda kendilerince bahaneler sundular.sonuçta ortak payda miz alfa romeo ve dostluk. Bakın burda biz kafasi karışan arkadaslarimizi  ayrım yapmadan bilgilendiriyoruz.keşke herkes ego larını bir kenara birakabilse . Belki bizde polenez  koyden ciktiktan sonra onlara jest yapar oraya geçirdik. Ama hak ettiklerini sanmıyorum.

Tayfun selamlar bizim hic bir platform ile bir problemimiz yoktur. Neticede ilk ve istikrarli olan bizim catimizdir. Diger sitenin sahibi veya uyeleri ile alakali en ufak bir puruz mevcut degildir. Bizde tek cati altinda olunmasini talep ederiz fakat site acip ayrilanda biz degiliz. Bazi uyelerin sadece buraya uye olma sebebi ise yillardir gece gunduz verilen emegi ayakta tutmaktir. Bunun icin cabalayan herkes adina ben gidip baska bir site kursam veya uye olsam veya serkan abi veya bektas bence en buyuk celiskiyi sergiletiriz.

Baska bir konu altinda veya ozel mesaj olarak bu konuyu konusabiliriz. Pikniktede seve seve bilgilendirebilirim.
anladım ben onu;)

Beyler zaten yüzyüze de konuşuruz fakat şunu söylemem lazım... SBK diğer forumla alakalı bir konu değildi. Sadece 15 adetlik katılım burada yetersiz kalacağı için ben orada kullandım paddock kartlarını. Hepsi bu. Oradan kimse üstlenemez konuyu zaten. Burada verseydik bu kartları 50 adet olsa da yetmeyeceği için bu yolu seçtiğim gibi, burada zeten belirli bir tepki vardı. Neyse konumuza devam edelim...

Veloce

:alfisti: :alfisti: :alfisti: 

01- Veloce (Volkan +1)
02- AlperMusa +1
05- Oğuz (Oğuz)
12- Cemal Anitaş + 1,5
14- Tugrul Dagdeviren +1
15- Can Unal +2
16- Soner Demirtaş +2
17- Emin Kurtoglu +1
18- Sercan Keklik +1
19- Onur Öztürk +1
21- Utku Aydin +1
24- blackgear (Kadir)
25- Miraç Özdağ
26- İhsan Yaprak
27- Hakan Şenyıl +1
30- Bahadır Bayrak +2
34- tolga_ozhan
35- Esteban Este (+2)
38- alfags34 (fikri+5)
39- enginkablan  (+3)
42- nightwolf (Alper +1)
47- Ecevit Aslan +1
48- Zeki Bayrak + x
49- Durmuş Çetinkaya + 3
51- Deniz TARAN
52- Levent CENGİZ +1
53- Fatih Obuz (+1)
57- Selim Gençoğlu
58- Aytuğ Acar + 1
61-Tugay Yıldız

:nazar: Yeni hedef 70 arkadaşlar... 60'ı da kırdık şükür  :haydi:

wolkanku

anasayfamızda testivale davetlisiniz diye kocaman etkinlik daveti var, ama siteden kimse etkinliğe gitmiyor, gidilmesi de istenmiyor. alfisti ailesi buluşması olsun isteniyor.
bence o davetiye orada dalga geçer gibi olmuş :)
en azından kendi etkinliğimiz ile ilgili bir görsel koysak?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Veloce

anasayfamızda testivale davetlisiniz diye kocaman etkinlik daveti var, ama siteden kimse etkinliğe gitmiyor, gidilmesi de istenmiyor. alfisti ailesi buluşması olsun isteniyor.

Üstte sabit banner var kaç günüdür... Tıklandığından konuya linklenmiş durumda ;)

wolkanku

Üstte sabit banner var kaç günüdür... Tıklandığından konuya linklenmiş durumda ;)

banner'dan bahsetmiyorum abi.
görsel 8)
yani eski aktivitelerden vb. derlenen güzel bir çalışma ile testival davetinin yerini dolduracak bir çalışma.
banner mi dikkat çekiyor testival mi dersen, testival siyah kırmızı tonla epey dikkat çekiyor orada.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Doğa Tosun

:alfisti:

01- Veloce (Volkan +1)
02- AlperMusa +1
05- Oğuz (Oğuz)
12- Cemal Anitaş + 1,5
14- Tugrul Dagdeviren +1
15- Can Unal +2
16- Soner Demirtaş +2
17- Emin Kurtoglu +1
18- Sercan Keklik +1
19- Onur Öztürk +1
21- Utku Aydin +1
24- blackgear (Kadir)
25- Miraç Özdağ
26- İhsan Yaprak
27- Hakan Şenyıl +1
30- Bahadır Bayrak +2
34- tolga_ozhan
35- Esteban Este (+2)
38- alfags34 (fikri+5)
39- enginkablan  (+3)
42- nightwolf (Alper +1)
47- Ecevit Aslan +1
48- Zeki Bayrak + x
49- Durmuş Çetinkaya + 3
51- Deniz TARAN
52- Levent CENGİZ +1
53- Fatih Obuz (+1)
57- Selim Gençoğlu
58- Aytuğ Acar + 1
61-Tugay Yıldız
63- Doğa Tosun-Hakan Tosun +1 (çok büyük ihtimal - tek alfa)

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Telsiz konusunda smartphone kullanan kişilere verilirse bu görev ve yolları bilen tabiki , vevox muydu wewox muydu o tarz bir program vardı telsiz programı o şekilde o application u telefonlarına yükleyerek bas konuş yapabilirler ve böylece dışarıdan telsiz,aynı frekans vs durumu ortadan kalkar.

Veloce

banner'dan bahsetmiyorum abi.
görsel 8)
yani eski aktivitelerden vb. derlenen güzel bir çalışma ile testival davetinin yerini dolduracak bir çalışma.
banner mi dikkat çekiyor testival mi dersen, testival siyah kırmızı tonla epey dikkat çekiyor orada.

Söylediğini sonradan farkettim. Normalde benim favorilerimde direkt olarak forum sayfası kayıtlı. Dolayısıyla işlevsiz anasayfayı hiç görmüyorum özellikle bakmazsam... Forum sayfasında banner görsel görevide yapıyor ;) İlk konuştuğumuzda hatta pop-up banner düşünmüştük fakat bir noktadan sonra insanı çıldırtabilir diye vazgeçtik   :D

tayfun

Telsiz konusunda smartphone kullanan kişilere verilirse bu görev ve yolları bilen tabiki , vevox muydu wewox muydu o tarz bir program vardı telsiz programı o şekilde o application u telefonlarına yükleyerek bas konuş yapabilirler ve böylece dışarıdan telsiz,aynı frekans vs durumu ortadan kalkar.
çok mantıklı da kim elini taşın altına koyacak? Bi organize etmek lazım.

Veloce

çok mantıklı da kim elini taşın altına koyacak? Bi organize etmek lazım.

Tayfun diğer konudan haber çıktı mı?

egeozal1

Bu app store da yok. Farklı bildiğiniz uygulama var mı?

Tapatalk

Veloce

Kasmaya gerek yok.. Heryöne sabit paketi 5000+ dakikası olan bir arkadaş, konferans şeklinde diğerlerini eklerse konu çözülmüş olur. İnternet üzerinden olan app ler sağlıklı olmaz hareketli haldeyken.

Organizasyon kolay. Tayfun'dan başlamak üzere 4 kişi daha isimlerini ekleyerek bir liste yapsınlar. Bu takım bu işi üstlenebilir. En kötü ihtimalle, buluşma yerinde hemen organize olunur.

En kolay yöntem 5 ekip başı ile 5 ayrı grubu arka arkaya götürerek, 5 parçalı tek bir grup şeklinde hareket etmek. Kopmalar olursa bu şekilde grup halinde olur. Herkes kendi grubu ile hareket eder.