Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Valla her haliyle beğendim :) hatta kafamdan "lan biraz beklesemiydim acaba" diye geçmedi de değil  >:D

Bence konsoldaki ünite ve konsol parçaları mevcut Giu'lara uygulanabilir gözüküyor :)
Izgara ve sis farları da öyle.

E tamam bu iş :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

bado

Koltuklar iyiymiş,ön yanlarda park sensörü var sanırım.

ön yanlarda değil sadece.. havalandırma kanallarındada var. toplam 4 adet
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

eminpar

Evet 4 adet var gibi

HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

Valla her haliyle beğendim :) hatta kafamdan "lan biraz beklesemiydim acaba" diye geçmedi de değil  >:D

Bence konsoldaki ünite ve konsol parçaları mevcut Giu'lara uygulanabilir gözüküyor :)
Izgara ve sis farları da öyle.

E tamam bu iş :)

Valla sadece o ekran olsun benimkinde yeter diye düşünüyorum , inşallah olur :)

Baskan

Dashboard, ekran, direksiyon, sis kapağı(Airbag aynı sadece simit gerekli), sis çerçevesi(nikelaj), dna bölmesi usb giriş kısmı(Ekranlı teyp'e entegre zaten), sol alt sigorta paneli kapağı, scudetto..
Bunlar basit yapılabilir değişimler..

Doğa Tosun

bmw o direksiyonu 5 serisinin m-paketlerine de koymuş. 1'e 3'e tamam da, 5 serisine gitmez bence o M direksiyon :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Alfadanadam

Dashboard, ekran, direksiyon, sis kapağı(Airbag aynı sadece simit gerekli), sis çerçevesi(nikelaj), dna bölmesi usb giriş kısmı(Ekranlı teyp'e entegre zaten), sol alt sigorta paneli kapağı, scudetto..
Bunlar basit yapılabilir değişimler..

Aynen bence de. Çok istenirse uygulanabilir değişiklikler.
Ekran düşünülebilir ama bu hali çok FIAT bence ya...

Baskan

Çok düşünürsem;
Direksiyon simiti ve sol alt sigorta panel kapağını değiştirebilirim. Scudetto'nun eski hali daha güzel geliyor, sis kapakları(nikelaj) çok güze hitap etmiyor..
Ekran, dashboard, usb giriş kısımlarıda çok ilgi çekici değil tablet kullanıyorum hali hazırda. Gereken tüm işlemleri tablet üzerinden yapabiliyorum..

Tabi bunlar kişiden kişiye değişir, tamamen zevk meselesi..

Veloce

Beyler ekranı mevcut Giu'ya oturtmak halay olur bence. Pek mümkün görünmüyor. Ancak tamamen bozulursa mevcut panal belki o şekilde olur ama halihazırda bulunan switchler, küçük teyp yuvası vs. bunlar çözülebilecek olsa dahi kesinlikle değmez. Bence mevcut "klasik" araçlarda bulunan tarz teyp görüntüsü yüksek bir karakter göstergesiydi. Switchler harika zaten... Ekran üstteki kapak olan bölümde biraz daha farklı şekilde sunulabilirdi.

Bunların tümü bir yana, beni asıl ilgilendiren, hep şikayetçi olduğum spor olmayan koltukların yerine gelebilecek gibi görünen, spor olup olmadıklarını anlayamadığım koltuklar. Bunlarda da sanki yan destek yok gibi.. Bekleyip göreceğiz...

Utku

Alfa, Fiat direksiyonundan acilen kurtulmali.Malzemeye gectim goruntu bile ayni, kardes firmasin diye ayni parcalari kullanmak zorundamisiniz yahu.Ses kumanda tuslari falan gercekten 2006 model punto ile birebir ayni.
Yani aklim almiyor 156-147 direksiyonu bile cok cok daha guzel bundan.Bir bmw direksiyonuna bak bur buna, birde tasarim onculugunden bahsederiz alfa romeo icin.Hayir oyle maliyetli bir parca da degil.Sanirim fiat direksiyonu kullanilmasinda bazi mecburiyetler yatiyor baska bir mantikli aciklama bulamiyorum.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Alfadanadam

Beyler ekranı mevcut Giu'ya oturtmak halay olur bence. Pek mümkün görünmüyor. Ancak tamamen bozulursa mevcut panal belki o şekilde olur ama halihazırda bulunan switchler, küçük teyp yuvası vs. bunlar çözülebilecek olsa dahi kesinlikle değmez. Bence mevcut "klasik" araçlarda bulunan tarz teyp görüntüsü yüksek bir karakter göstergesiydi. Switchler harika zaten... Ekran üstteki kapak olan bölümde biraz daha farklı şekilde sunulabilirdi.

Bunların tümü bir yana, beni asıl ilgilendiren, hep şikayetçi olduğum spor olmayan koltukların yerine gelebilecek gibi görünen, spor olup olmadıklarını anlayamadığım koltuklar. Bunlarda da sanki yan destek yok gibi.. Bekleyip göreceğiz...

Ekran eğer elektriksel karmaşık bir bağlantı istemiyorsa ki bence istemiyordur, koymak bir ekrana ve orta trime bakar.
Mevcut teybin arkası ambar gibi kocaman ki zaten. Alan sıkıntısı yok arkada.

dr_eros

Açıkçası şu makyajda imrendiğim nokta koltuklar ve ön park sensörleri oldu. Scudetto daha kötü. İç mekana retro bir hava veren radyo ve şalter düğmeler gitmiş.
''Arabayı çıkaralı 3 yıl oldu makyaj yaptık diyelim de araç biraz gündeme gelsin, satışlar canlansın'' diye yapılmış değişiklikler hep. Bir fark yaratma çabası yok.

agucba

Scudetto bence nostaljik tasarımlardan esinlenmiş.

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk 4

///////////////

ozoozo

Açıkcası sis farının etrafı nikelaj Başkanın dediği gibi benimde gözüme çok hoş gelmiyor , tek istediğim o orta ekran eğer mümkün ise bakalım yeni araçlar bir gelsin servisler alışsın duruma direk düşünmeden yaptırırım ve o ortadaki şalter düğmelerde olacak ee daha ne isterim ki ekranımda olduktan sonra :)

Veloce

Ekran eğer elektriksel karmaşık bir bağlantı istemiyorsa ki bence istemiyordur, koymak bir ekrana ve orta trime bakar.
Mevcut teybin arkası ambar gibi kocaman ki zaten. Alan sıkıntısı yok arkada.

Canlı olarak bir görmek lazım. İç trim ile birlikte komple olursa mümkün olabilir bence bu da baya maliyetli olur sanırım. Yerlerine oturmama durumu da söz konusu olacaktır diye düşünüyorum ama şimdi ne desek boş..

depeche101

GQV TCT . Test aracının içi facelift öncesi donanıma sahip .

Kaynak ; You are not allowed to view links. Register or Login

eminpar

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

Tolga033

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi
8) :yukari-ok:

tugrules

Arkadaşlar Giulietta da bugün yolda fren balatalarını kontrol edin ibaresi çıktı bi 5 dk göstergede kaldı sonra kendiliğinden kayboldu.arabayı tekrar çalıştırınca gözükmedi

daha 1 hafta önce baktırmıştım önler zaten yeni arkalar da iyi durumdaydı neden olabilir böyle bi uyarı?

KAKIRMAN

Balatalarda sensör var. Bunlar balatalar bitmeye yakın uyarı verir...

Mezardan takla atılarak gönderildi.

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Gouki

Sol on tekerdeki balata sensorune giden kablo cok kolay zarar gorebiliyor. Bu yuzden balata seviyesi iyi olsada ara sira bu uyari ortaya cikabiliyor.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

depeche101

2014 2.0lt Diesel 150HP Bronz Giu Sportiva incelemesi . Acaba  bu motor seçeneğini burada görebilecek miyiz ?

Tolga033

170 bg yok mu artık . ?

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

depeche101

170 bg yok mu artık . ?

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yurtdışında 3 dizel motor seçeneğiyle (1.6 105HP / 2.0 150 HP / 2.0 170 HP ) sipariş verilebiliyor.

Buraya sadece 1.6 Dizel geldi bildiğiniz gibi , 2.0 getireceklerini sanmıyorum.

depeche101

Yeni konfigürasyon sayfası devrede. Yeni renkleri ve jantları görebilirsiniz.