Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ANAHTAR ÜZERİNDEKİ KÜÇÜK ALFA LOGOSU???

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

__face__

Merhaba Dostlar,

Bandırma'da yaşıyorum ve 145 sahibiyim...
Aracımın anahtarının üzerindeki o küçük Alfa logosundan aradım ama bulamadım bir türlü :(

Anahtarımın üzerine yapıştırmak istediğim Logodan nasıl edinebilirim, yarımcı olmanız mümkün mü acaba?

Saygılar...

Emre Sezen

bu işinizi görür sanırım

You are not allowed to view links. Register or Login

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

__face__

Çok hızlı, şaşırdım cidden..
Teşekkür ettim, hemen alıyorum.. ;)

:alfisti:

Emre Sezen

Çok hızlı, şaşırdım cidden..
Teşekkür ettim, hemen alıyorum.. ;)

:alfisti:

rica ederim, ama uygunluğunu bilmiyorum. anahtarınıza uyar mı fikrim yok.

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

__face__

İşin o kısmını hallederim sıkıntı olmaz, ama bu amblemin adet fiyatı sanırım ya...  :o
4$ ciddi fiyat o zaman adet ise...  :'( :(

Utku

Belki atlamissinizdir, yedek anahtarinizi kontrol edin, onun ustundeki duruyodur belki.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

antihero

burada olması lazım
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

__face__

UTKUAYDIN, yedeğini vermedi maalesef satın aldığım adam, evde bir yerde idi ama bulamıyorum diyor, yani gazel...

ANTİHERO, teşekkürler hemen bakıyorum...

awanger33

__face__

Burada Bandırma'da bir anahtarcı buldum mobilizer li anahtarlar yapıyor, onda vardır diye gittim..
Abi Saab anahtar stickeri dahi var Alfa yok.. Ama sözünü aldım, getirtecek toptancısı geldiğinde, artık getirtmezse dalarız....  :D :p ;)

ercanirmak

Arkadaşlar selamlar, aranıza yeni katıldım, forum işlerine biraz yabancıyım, o yüzden bir kusurum olursa şimdiden özür dilerim...
Konu anahtarlıktan açılmışken, ben de yeni bir Alfa Romeo 156 TS Distinctive 2005 model bir araba aldım, fakat üzerinde yedek anahtarı var, orjinalini kaybetmişler.
Bununla ilgili yetkili servise gitmenin dışında ne yapabilirim? fiyatı epey bir yüksekmiş...
Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

ByAKINCI

Orjinal anahtardan kastınız kumandalı olan anahtar ise bildiğim kadariyla çözüm servis ama geçenlerde bizzat kendim birmota sordum kumandasiz anahtar icin 600 TL istediler :D yada kaskodan anahtari kaybettim diyerek isteyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan gönderildi.

147 Blackline Red

Anıl

Benim anahtarcı arkadaşta bu logolardan vardı,o toptan alıyor ama illaki biryerlerde vardır!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB