Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

AROC ile ilgili talepler ve şikayetler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilkaysarp

2006 yılında şirketime düzenlenen kampanya çerçevesinde 156'ımı satın aldım. Fakat üzerime zaten kayıtlı bir araç olduğu için alfanın ruhsatını babam adına çıkarttık. Dolayısıyla aroc kartımızda babam adına basıldı. Daha sonra kartın iptal edilerek adıma çıkarılması için müracaatta bulundum fakat sadece ruhsat sahibine basıldığı söylendi.
İşim gereği sık seyahat ettiğim için havaalanındaki cip salonunu kullanmak oldukça işime gelecekti. Kartla ilgili olarak böyle bir kural varsa sorun değil fakat bence kuralda bir mantıksızlık var; eğer aracı şirket adına almış olsaydık aroc üyeliği ve kart kimin adına olacaktı. Ayrıca bir kartın iptal edilip, başka bir isimle ki kampanyaya kendi adıma katılmıştım(kayıtlarda dışarıdan 3.bir kişi olmadığım belli) basılması kimseye ekstra bir yük getirmeyecekti.
Sonuç olarak 442525'ten bize en son söylenen aroc kartın imkanlarından tüm aile fertlerinin yararlanabileceği yönünde. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu cevabın doğruluk payı var mıdır? Yoksa bu konuda yapabilecek bir şey var mıdır? Alfa benim alfam, kullanıcısı benim, alfistide benim, kartımda benim adıma olsun istiyorum. Teşekkürler

n/a

walla kart olayı komik bence..
artık bahsetmiyorum bile..

Levent bey aynı sizin gibi banada her aradığımda geri dönülcek denilip numara falan aldılar.
biraz ağır sayılcak bir mail attım.
mail e cevap GELMEDİ !
sadece 2 tane davetiye gönderildi son anda..

bilgilerin güncel olmamasıda komik..
ruhsat adına göre kart çıakrtıyorlar ama güncelliği netten korunmasını istiyorlar..her aracı alıp adına otomatik kart gelen kişi oturup ARoC a girip kayıt olup tekrardan bide bilgilerini yenilemez..
saçma..

bu olay çok uzadı artık yazmıorum..

BARLAS

İnşallah bu konuyu bir an önce yoluna koyabilirler. Çünkü bu olayı rayına otırtmaları ile birlikte kendileri için de sağlam bir database kurmuş olacak Alfa Romeo yetkilileri...

n/a

Aroc için kart olayına bi kere daha deinmeye gerek yok heralde

Ama benim aroc tan talebim biraz daha farklı avrupada ki aroclar gibi Alfaromeo markasına yakışır Track day lar ve pist organizasyonları bekliyorum umarım önümüzdeki yaz böle bi kaç aktivite yapılabilir.

bugra

banada davetiye ulaşmamış olmasına rağmen,fuara gidecegim gunun sabahında aroc musteri temsilcisini aramam sayesinde sorunsuz olarak Aroc davetlisi olarak fuara katılabildim.Davetiyenin ulaşmamış olmasını pek önemsemiyorum bu sebepten..

kart olayı ile ilgili de kartlar basımda ve çok yakında ulaşmayanlara iletileceklermiş..

Sercan Keklik

Acaba??

Kartlar yenilenicekti arkadaşlar bu yüzden kart gönderilmiyor olabilirmi?
Sadece bir varsayım.. Fuar nedeni ile biliyorsunuz Cagıl bey yogun Fuar Pazar akşamı itibari ile bitti elbet bi açıklaması olacaktır sizlere bu konuyla ilgili
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

bencede sercanın dediği yuksek bir ihtimal...bende ağustos ayında yollamıştım aracımın ruhsat fotokopisini istemişlerdi..

n/a

quote:

Acaba??

Kartlar yenilenicekti arkadaşlar bu yüzden kart gönderilmiyor olabilirmi?
Sadece bir varsayım.. Fuar nedeni ile biliyorsunuz Cagıl bey yogun Fuar Pazar akşamı itibari ile bitti elbet bi açıklaması olacaktır sizlere bu konuyla ilgili

Şimdi kartıma baktım son kullanma tarihi 06/07 . ?

whale

Gerçekten AROC ile ilgili şikayetlere çok şaşırdım. Fuar davetiyesi 2003 te de bu yılda geldi kaldıki 2003 te çok da güzel ağırladılar. WTCC ye çağırdılar. Kart konusunda da hiç sorun çıkmamıştı. Her gönderdiğim maile cevap yazdılar yada aradılar. Tabi takvim güzel bir ayrıntıydı ancak oda sadece bu yıl gelmedi belki promosyon şirketiyle bir problem çıkmıştır. Kısaca ben AROC tan memnunum arkadaşlar... Sorunu olan arkadaşlar için de bekleyin mutlaka düzelecektir gibi iyimser bir yaklaşım içindeyim. Umarım yanılmam.

murat

Ben AROC un kendine özel bir telefonu ve başında da bir görevlinin bulunması gerektiğine inanıyorum ısrarla...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

alfistihrn

Aroc a mail yoluyla ruhsatımı gönderdim. Bir gün sonra bayan aradı üyeliğiniz aktive edildi siteye giriş yapabilirsiniz dedi. Daha önce zaten aktive olmuştu. Aslında ben kartım gelmediği için göndermiştim. Telefonda kart gelmediği için mail attım dedim. Kartınız bir hafta, on gün içinde gönderilieceğini söyledi. Gelmezse arayın tekrar arayın denildi. Bekleyip görücez.

n/a

ben kaçıncıya aradım,sonunda pes ettim,kartı yollamıycaklar..

n/a

Eski AROC kartımın son kullanma tarihi 06 / 07 olmasına rağmen , dün adresime yeni kart göndermişler . Ne alaka çözemedim!!
Register or Login" border=0>

n/a

Arkadaşlar isteyene AROC kartımı satabilirim :P

hakanv

Benimde AROC kartım gelmedi ruhsatı e mail ile gönderdim faxladım bana telefonda açtılar aroc kartınız hazır adresinize gönderiyoruz diye ama hayla gelmedi.

yine mail attım bakalım ne olacak

Hakan VARAL
156 ts

master

Sanırım 1 seneden sonra AROC kartım geçen hafta geldi :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

romeo37

Benim kartımda 3 ay sonra geldi...

admin

Kartlar dağıtımda arkadaşlar, bilindiği üzere önümüz yılbaşı v bayram olunca doğal olarak gecikmeli ulaşıyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ATA

AROC uyeligi için gereken butun bilgileri ilgili noya bizzat İzmir Enriko Aliberti'den (yetkili alfa romeo satıs&servis) faxladım ancak uyeligim kabul edilmedi. bir fax daha cekmem isteniyor.. acaba ekisk bir seymi yaptım
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Tufan

quote:

AROC uyeligi için gereken butun bilgileri ilgili noya bizzat İzmir Enriko Aliberti'den (yetkili alfa romeo satıs&servis) faxladım ancak uyeligim kabul edilmedi. bir fax daha cekmem isteniyor.. acaba ekisk bir seymi yaptım

ben anlamadım: üyeliğim kabul edilmedi derken kim etmedi?
bu arada tekrar fax çekeceğinize You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden vakit kazanabilirsiniz.

n/a

2004 yılında üye olmak icin başvuruda bulundum gerekli yerlere ruhsat fotokopisini yolladım ama bir sonuc alamadım bundan 2 ay önce tekrar bi şansımı deneyim dedim yine olmadı sonra mail attım ve hic olmassa bir cevap almak istediğimi belirttim ilginçtir ki beni cep telefonundan aradılar şaşırdım bu sefer oldu dedim kartı alıcam galiba dedim ama yine bi numara yok artık göndermeselerde olur hevesim kalmadı :(

Tufan

Arkadaşlar,
Bize söylenene göre yılbaşı öncesi yeni kartların basımına başlanmış. Yeni kartı eline geçen bazı arkadaşlar da var. Sanırım bir kaç içinde dağıtım tamamlanacaktır.

alfisti

artık AROC dan birşeyler beklemenin vakti geçti bence... AROC artık ölü bir kuruluş... yok muş gibi davranmak sinirlere daha iyi gecelecek diye düşünüyorum :)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

murat

quote:

Kabul edilmeme gibi birşey değildir o meraklanmayı genelde o faxı 4-5 kere çektirmeden kartı yollamazlar

Bir de ölü kuruluş olayına %100 katılıyorum AlfistiTurkey'e biraz bakıp feyz alabilirler bence
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

beni bugun aradılar kartımın çıktığını söylediler.aynı zamanda adresimi teyid ettiler 2.5 sene sonra gelicek heralde sonunda...