Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

SATILIK *** 2001 Model 156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkness

Merhabalar,

İş kurma sebebiyle Alfamı satabilirim dostlar, sahibinden de ilanı yok. ilk buraya ilan vereceğim.  :yukari-ok:

Bana 0 532 624 1918 den ulaşabilirsiniz.
2001 SS 117.750 km de
Deri+Sunroof+ Tabiri Caizse Otomatik :)

Kazası değişeni yok, (3-4 parça boyalı)

Daha fazla resim ve video birkaç gün içerisinde yüklerim...
Ayrıca araca bu yaz başı Mayıs Sonu (4 ay önce) 115.200 km de yapılan masraflardan

Kısaca aklıma gelenler;
Farlar değişti, Mercek takıldı (Kemal Yaptı) Röntgen gibi çakan Audi, BMW farlarındandır.
Logolar değişti (Orjinal Mengerlerde)
3 numara gerçek amerikan cam filmi uygulaması yapıldı (400 TL) ön cam hariç.
Debriyaj seti tüm rulmanları ile değişti (Genç Alfa İsmet Abi)
Triger set halinde değişti
Amortisörler değişti
Yaylar değişti (Orjinalleri ile spor vardı çıkardım isteyene o yayaları da verebilirim)
Fren Balataları ve diskler değişti
Radyatör değişti
Termostat Değişti,
Varyatör revizyonu yapıldı
4 Lastik değişti
Arka Z rotlar değişti
Ön Takımda aklınıza gelen tüm yürüyen parçalar sıfırlandı. Körükler, salıncaklar vs...
Marş motoru değişti
İlk çalıştırmada volan dişlisi ile ilişkisi olan manyatik bir parça değişti :) adını unuttum
Klima gazı ve klima motoru bakımı yapıldı
İç havalandırma motoru ses yapıyordu o değişti
Akü değişti (varta kuru)
Şanzuman yağı ve SS yağı dahil tüm sıvıları ve filtreleri değişti
Ferrari Kornası Takıldı
Orjinal KN hava filtresi Takıldı (Değeri 400 - 500 TL civarındaymış)
4 Adet sıfır 17" 225 45 17 Lastik alındı
Bu işlemlerden sonra Motor ve ss bağlantı kabloları dahil ince ayrıntısına kadar temizlendi.
Ön arka tampon boyandı, park sesörü takıldı komple detaylı iç ve dış temizlik yapıldı.
Sunroof bakımı yapıldı. (Hatasız çalışıyor)
2 kat Sonax dan aracın altına ses yalıtımı yapılmıştır.

Pioneer Bas Anfili ve klasik 16x9 oval 6985 lerden oluşan çıtır bir ses sistemi de vardır. Ön arka kapı haporlorleri de değişti. 

Şimdilik aklıma gelenler bunlar dostlar, bir çok ince ıvır zıvır iş yaptırdım onları buraya yazmıyorum. hepsinin faturası var 7 bin liranın üzerinde cebimden para çıktığını biliyorum.

Şu piyasadaki yedek lastiği bile kullanılmadı denilen araçlardan.
Niyetim proje aracı olarak alıp detaylı tüm eksiklerini giderip haftasonları keyifle binmekti ki 4 ay bu keyfi de yaşadım. Alan arkadaş hayrını görsün derim.

Fiyat olarak da bana maliyeti 27-28 leri rahat bulmuştur ama piyasa değeri ne ise bakımlı bir alfanın o fiyatlara veriyor olacağım. Fiyat konusunda detayları telefonda konuşuyor ortak bir yol buluyor oluruz.

Sahibine açmadan önce buradaki dostlarımızın niyeti olan varsa yüz yüze bakacağımız için tabiri caiz ise tam eşe dosta gidecek kıvamda.
İçine binince deri kokusunu, kondisyon olarak da sürüş keyfini yaşayınca anlayabileceğiniz güzel bir araç. Tık ses duyamazsınız.

Aklınıza gelenler için her zaman görüşebiliriz. Daha çok resim isteyen mail adresini atabilir.
Selespeed yazımıda aracı yıkarken düşüren yıkamacıya tekrar selam ediyorum, önümüzdeki hafta sonu taktıracağım  >:(

Saygılar...

Bu da videosu

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

Ferhat_27

Maşallah ss çok temiz,hayırlı olsun,değerini anlayacak birine satılır umarım  :yukari-ok:

Darkness

tşk, bende öyle olmasını isterim.  :yukari-ok:

engin uzun

Ofisteki arkadasıma sizin  aracı gösterdim,begendi aklına girdik.Fiyat olarak ne düsünmektesiniz?
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Darkness

Engin Bey daha oncede belirttigim gibi benim sahiplenme maliyetim ve yaptigim masraflar ile arac bana mantik disi bir rakama geldi. İnce hesap yaparsam 28-30 civari bir rakam cikar. Bu ne demek yeni sahibi ciddi cok bakimli bir araca sahip olucak demek. Bunun teyidini de hem kendisi hemde yetkili yetkisiz istedigi servise yaptirabilir, faturalardan kontrol edebilir. Rakama gelince de dedigim gibi bu arabanin edecegi rakam belli 3 asagi 5 yukari olur ama bakimli ve 17" jant olmasi + mercek uygulamasi ve km dusuklugu goz onunde tutulursa vs.. 21 civari etmesi gerekir diye dusunuyorum. Ekstra bircok sey var burada paylasmadim yuz yuze gelirsek detaylara gireriz. Saygilar...

coolistanbul

Masallah tertemiz mis gibi bir 156 SS
Umarim site icinde kalir
Hayirli satislar dilerim
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

alfa38

Hayırlı satışlar. Jantlar da arabada yakıyor kıymetini bilene gider inslah.

Darkness

İyi dilekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.  :arkadasim:

Beden kıymet bilecek bir arkadaşımıza gitmesini gerçekten isterim. Bu temenni ile sahibindene bir süre ilanı  koymayacağım.

Bir dostunuza para verip "benim için bu model bu km de bu temizlikte bir 156 Mk1 SS bul sonrada tüm bu bakımları ve iyileştirmeleri yap" deseniz bir dolu para harcasanız (zaman ve işçilik hariç) bu sahiplenme maliyetine asla sahip olamazsınız  :D Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi? Sanayilerde hafta içi hafta sonu demeden dolaşması da cabası. Yoksa 15-17 arası bir dünya Km ve motor kaporta ne olduğu belirsiz Alfa var ve içinize siner hale gelmesi demek hemen 3-4 lira masraf demek ki sonuç daha vahim bile olabiliyor.

Yaşayarak tecrübe edenler vardır aramızda... Dolayısı ile 3 aşağı 5 yukarı bu aracın edeceği rakamlar da belli. Kuş kondursanız antika kıvamına geçmeden piyasa değerlerinin üzerine satılmaz. Ben 4-5 ay bindiğime ve yeni kuracağım işimde kazancıma bakıyor olacağım. Alanda keyfini çıkarsın inşallah. Sonuç odaklı düşünmekte fayda var ;)

Yalnız şunu söyleyebilirim yakından araç resimlerden daha güzel görünüyor  >:D
Bende bilenler bilir 2003 SS de vardı o da çok temiz bir araçtı şu sıralar ataşehir uphill önünde görüyorum sürekli ama nedense Mk1 kasa dizaynı benim daha çok hoşuma gidiyor. Diğeri çakma bir alfa gibi Alfa ruhunu tam hissedemediyim (gerek ses gerek performans) bir makinaydı. Mk1 her zaman bence (mk2 ci arkadaşlar kusuruma bakmasın bu arada:) ) daha keyifli bir makine.  :yukari-ok:

engin uzun

You are not allowed to view links. Register or Login
Engin Bey daha oncede belirttigim gibi benim sahiplenme maliyetim ve yaptigim masraflar ile arac bana mantik disi bir rakama geldi. İnce hesap yaparsam 28-30 civari bir rakam cikar. Bu ne demek yeni sahibi ciddi cok bakimli bir araca sahip olucak demek. Bunun teyidini de hem kendisi hemde yetkili yetkisiz istedigi servise yaptirabilir, faturalardan kontrol edebilir. Rakama gelince de dedigim gibi bu arabanin edecegi rakam belli 3 asagi 5 yukari olur ama bakimli ve 17" jant olmasi + mercek uygulamasi ve km dusuklugu goz onunde tutulursa vs.. 21 civari etmesi gerekir diye dusunuyorum. Ekstra bircok sey var burada paylasmadim yuz yuze gelirsek detaylara gireriz. Saygilar...
Tesekkürler,arac gercekten cok güzel, yakıyor ortalıgı.Bakalım eleman ayarlasın durumlarını da,tekrar konusuruz.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

zephry

Masallah çiçek gibi 156 :) İnşallah istediğiniz fiyata satarsınız....

Sportivo

Hayırlısı olsun, gerçekten çok diri ve bakımlı görünüyor.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Darkness

Bu arada aracın yedek anahtarı kitapçıkları yedek lastiği kullanım için gerekli tüm aparatları vs... hepsi hiç kullanılmamış sıfır durmaktadır. (Diğeri motorumun anahtarı :) Yanlış anlaşılmasın)

Birkaç resim daha paylaşayım  :yukari-ok:

coolistanbul

Hem Alfisti'den hem 156 hem SS hemde kirmizi bence hic dusunulmeden alinmali bu guzellik zor bulunur...
Hayirli satislar...
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Darkness

Eyvallah, tşk.
Hem aksesuar olarak her Alfistinin alıp yapmak istedikleri araçta yapılmış durumda, (17" Jant, Mercek Far, Bixenon uygulaması, Kaliteli Amerikan Cam Filmi, Spor Yay ve Hava Filtresi vs..) hemde Km düşük ve tüm bakımları eksiksiz.  :clover:

Bu fazlalıkları olmayanlara bile internetten gördüğüm kadarı ile 17-18 istiyorlar ki km leri çok yüksek. Sunroof suz olanlar ile kıyas etmiyorum zaten.  :haydi:

Ferrari yavrusuna sunroof suz binilir mi? ama dimi  >:D 8)

erdem1904

Sunroofsuz derisiz alfaya binilmez  :) Aracınız çok çok güzel  :nazar: Umarım site içine gider...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Darkness

Araç yeni sahibine kavuşmuştur dostlar... Özelden mesaj yazan ilgilenen, burada iyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.  :yukari-ok:

159 alıncaya kadar şimdilik görüşmek üzere...

Konu kilitlenebilir...

Alper

Gouki