34 ALP 08 GT 2.0 JTS SS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Çoğunuzun yakından tanıdığı bir GT SS.
1 haftalık bir aradan sonra tekrardan siteye döndü.
2 senelik bir aradan sonra yine 2 Alfa ile yola devam ediyoruz.

Ne sürüşüne ne de dönüp bakmaya doyamadığım için ancak bu saati buldu eve gelmem.
Gün içinde ara ara çektiğim resimler.

İlk yapılacak işlem far kaşlarından kurtulmak ve mercek montajı olacak.
Sonrası zaten gelir :)

tugrul

Çok sevindim, hayırlı olsun  :arkadasim: :nazar:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Gouki

Tolga abi harika bir haber! Güzel günlerde kullanırsın inşallah.

KAKIRMAN

Maşallah maşallah Tolga Kardeşim...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Emre Sezen

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Fiction

Hayırlı olsun. Pek sanmam ama olurda jantları  değiştirmeyi düşünürseniz talip olabilirim :yukari-ok:
GTV 2.0 TS Phase 2

ATA

Ooh haberin güzelliğine bak. Kazasiz belasiz tolga :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Alıntı yapılan: Fiction - 07 Ekim 2013, 21:45:58
Hayırlı olsun. Pek sanmam ama olurda jantları  değiştirmeyi düşünürseniz talip olabilirim :yukari-ok:

Onur teşekkür ederim. Şimdilik öyle bir düşüncem yok, olursa ilk burada seninle paylaşırım.

Alper

O plakayı getirin bana  :'(
Hayırlı olsun tolga

dragut

Hayırlı olsun, Türkiye'deki en güzel GT'lerden biri

:nazar:
"Alfa sevgisi"

erdem1904

Hayırlı olsun Tolga :) çok güzel bir GT ydi siteye tekrar geri dönmesi ayrı bir güzel oldu  :)  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Tolga033

Hayırlı olsun Adaşım. Allah kaza,bela vermesin.  :nazar: :nazar:

tolga_ozhan

Teşekkürler arkadaşlar.

Ölmeden önce okunacak 100 kitap gibi benimde alınacak Alfa listem var. Bazılarını bulup almak imkansız tabii ki.
6 yılda 6 tane Alfa Romeo oldu. Bakalım devamı nasıl olacak.
Model olarak bir GT ve bir Selespeed her zaman içimdeydi. İkisini beraber gerçekleştirmiş oldum.

ozoozo

o oo hayranlıkla baktığım bir GT idi , site içinde kalmış ne güzel , hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde binin. Kazasız belasız inşallah  :nazar: :alfisti:

FB10ur

Hayırlı olsun oldukça dikkat çeken bir araçtı tekrar siteye dönmesine oldukça sevindim..

milano 75

hayırlı olsun ,ilana verildiği günden beri hergün kontrol ediyordum,kaç güne gidecek diye,imkan dahilinde olsa hemen yapışırdım,seve seve kullanın....
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Veloce

Tolga kardeşim hayırlı uğurlu olsun... Fakat benim söylemek istediğim birkaç şey olacak bu noktada. Araç satılığa çıktığında aracın önceki sahibi olan Onur kardeşimiz buradan bildirmişti ve sanırım hayırlı bir iş için sattı aracını. Merak ettiğim neden araç galeri eline düştükten sonra satın aldığın?.. Üstelik aracın, Onur dahi onun aracını kaça sattığını benim bildiğimi bilmezken, galerinin kaça aldığını ben bilirken gerçekten merak ettiğim bir soru daha var dürüstçe; Aracı kaça aldın söylemen mümkün mü acaba?

Aracın alındığı fiyat satıldığı fiyat araya galeri girmesi vs. burada o anki şartları göz önünde bulundurmak lazım tabi. Araca sahip olmana sevindim fakat sana gelene kadar izlediği yol için gerçekten üzüldüm. Onur da makul fiyatlardan bahsedebilirdi araç için fakat öyle birşey olmadı. Sen o satarken teklif verebilirdin sanırım o da olmadı... Hayırlısı olsun ama forum dayanaışması gibi birşey olmadı ne yazıkki...

alfa38

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: Veloce - 07 Ekim 2013, 23:43:27
Tolga kardeşim hayırlı uğurlu olsun... Fakat benim söylemek istediğim birkaç şey olacak bu noktada. Araç satılığa çıktığında aracın önceki sahibi olan Onur kardeşimiz buradan bildirmişti ve sanırım hayırlı bir iş için sattı aracını. Merak ettiğim neden araç galeri eline düştükten sonra satın aldığın?.. Üstelik aracın, Onur dahi onun aracını kaça sattığını benim bildiğimi bilmezken, galerinin kaça aldığını ben bilirken gerçekten merak ettiğim bir soru daha var dürüstçe; Aracı kaça aldın söylemen mümkün mü acaba?

Aracın alındığı fiyat satıldığı fiyat araya galeri girmesi vs. burada o anki şartları göz önünde bulundurmak lazım tabi. Araca sahip olmana sevindim fakat sana gelene kadar izlediği yol için gerçekten üzüldüm. Onur da makul fiyatlardan bahsedebilirdi araç için fakat öyle birşey olmadı. Sen o satarken teklif verebilirdin sanırım o da olmadı... Hayırlısı olsun ama forum dayanaışması gibi birşey olmadı ne yazıkki...

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim Abi.
Beni tanıyanlar bilecektir. Araç almayıda satmayı da çok kısa sürede bitiririm. Çok sabırlı bir insan değilim bu açıdan. Düne kadar aklımda GT almak bile yoktu :)
Daha öncede Alfa Center'dan bir kere araç takaslamıştım. Ümit beyle kısada olsa bir hukukumuz vardır. Kendisi tabiki ticaret adamı olduğu için ticari düşünüyor.
Cayenne'den sıkılıp aradığımı bulamayınca ilanı verdim fakat ben aracın satılmasını bekleyecek kadar sabırlı bir insan değilim. Kafamdaki modeli belli olmasa da bir Alfa'ya niyet etmiştim bir kere.
Galeriye gidene kadar Onur'un aracının orda olduğunu bile bilmiyordum açıkçası. Sanırım bu açıklama kafadaki soru işareti için yeterli olmuştur. Yoksa tabii ki uygun koşullar gerçekleşseydi de doğrudan sahibinden alsaymışım aracı.
Kısacacı ben araç satmayı becerebilen bir insan değilim. Şimdiye kadar yollarımı ayırdığım 4 tane Alfa oldu. İkisini satabildim ancak. Diğer ikisini takas yoluyla değiştirdim. Yine aldığım 6 tane Alfa'dan 3 tanesini takas yoluyla aldım.
Kaç paraya aldığımı tabii ki sizlerden saklayacak değilim. Bundan önceki arabalrım içinde sorana hep söylemişliğim vardır. Fakat buradaki konu takas olduğu için bir netlik yok. GT + bir miktar para = Cayenne diyelim.

Veloce

Zaten ikinizin de iyiliği için keşke farklı şekilde gerçekleşmiş olsaydı durum diye düşündüm ve yazdıklarımı o yüzden yazdım... Güle güle kullanmanı diliyorum.  8)

antihero

maşallah, hayırlı uğurlu olsun.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Yiğit Doğukan

Hayırlı uğurlu olsun Tolga Bey. Bu aracın sitede kalmasına çok sevindim.

Alfadanadam

Tolga'cım hayırlı uğurlu olsun. Biz Cayenne konusunu daha dün akşam konuştuk ama abimin plaka konusundaki sıkıntısı sebebiyle sana dönemedim. Kendisi hasta fenerlidir ve Fenerbahçeliler derneği başkanı. Plakası da isim soyisminin baş harfleri ve sonu 1907 olduğu için plaka dönüşüm işini nasıl hallederiz diye kara kara düşünüyordu.
Neyse hayırlısı olsun :)

agucba

Hayırlı olsun Tolga. Siteye gelir gelmez atışını yaptın. Bakalım Onur'dan sonra sende nasıl hareketler izleyeceğiz?  :)

///////////////

babi

Tolga hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler. :nazar:
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS