Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Klavuzu yedim bitirdim zaten, evet o özellikleri biliyorum ama trip'i sıfırlamak yolu yarıladğımda aklıma geldi ama arkadaşım sıfırlamış zaten verileri ondan aldım. Benimde ışık yanmıştı,çıkışta benzin aldım,bu tempo ile 220km yaptım ışığı yaktım,yani senin değerlere yakın! Evet yer Pamucak...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok sevindim Anıl gelmene, arkadaşında tam kafaymış muhabbeti sardı epey ama üstte dediğim gibi keşke senin motoru görmez olaydım:)
Biz teşekkür ederiz Kemal, evet Uğur tam kafa dengidir, Manisada ki en iyi arkadaşım senden iyi olmasın:) Otomobil,motosiklet hastalık olunca kafa tutuyor. Sana da motosiklet alalım,hep beraber takılırız, adam bugün Cunda diyordu baştan zor çevirdim bu taraflara, bıraksan yatağına koyacak motoru öyle hasta :D ama satayıp bir monster alayım demiyor değil :D

1998 GTV V6 TB

evrenalpar

Emin'de görmeden monster diye birşeyden haberim yoktu, kızıltoprak'ta başlangıç motoru arayışındayken en önde yol üstünde bir monster duruyordu, gerçekten çok şık bir motor.

Arkadaşlar malum bu motor işi, Alfa almadan önce milletin olumsuz konuşması olayı gibi aynı, herkes başka bir şey diyor, küçük motor sıkıştırırlar bilmemne, kafam arada karışıyor. Acaba başlangıç için Honda PCX çevreyolu TEM gibi yollarda küçük mü kalır sıkıştırırlar mı.? Direkt asıl hedefim olan Honda nc700 integra'ya mı yönlensem? Tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim.
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

emin

vitesli düşünmüyor musun başkan?

vitesli motor olayı senkronizasyonu daha rahat sağlatıyor bence, scooter tecrübem sınırlıdır. Integra'da baya bir güçlü motor.

Nihai hedefin scooter ise, ilhan hocanın izlediği yol mantıklı yamaha x-max serisinden yürünebilir 200 mü 250 mi öyle birşeyi vardı başarılı diyorlardı.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

mahoretti

EMİN.. 1200 BMW düşüneceğine YAMAHA Tenere düşünmeni tavsiye ederim. Boyut anlamında BMW zaten biraz olumsuz bence. İnsanın aklında hep "ACABA" oluyor. Çok iri kaslı ağır bir motor. 190cm boy ve 150KG ağırlığa sahip olmadan kullanamıyacakmışım gibi bir his var onun yanından geçerken...

Alfadanadam

Emin'de görmeden monster diye birşeyden haberim yoktu, kızıltoprak'ta başlangıç motoru arayışındayken en önde yol üstünde bir monster duruyordu, gerçekten çok şık bir motor.

Arkadaşlar malum bu motor işi, Alfa almadan önce milletin olumsuz konuşması olayı gibi aynı, herkes başka bir şey diyor, küçük motor sıkıştırırlar bilmemne, kafam arada karışıyor. Acaba başlangıç için Honda PCX çevreyolu TEM gibi yollarda küçük mü kalır sıkıştırırlar mı.? Direkt asıl hedefim olan Honda nc700 integra'ya mı yönlensem? Tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim.

Büronun işleri için çocuğa vereceksen olur ama kendin kullanacaksan 125 cc. İstanbul için yeterli bir motor değil. Riskli bir durumdan kurtarmak için bazen frene basılır bazen gaza asılınır motor kullanırken. Fren neyse ama gaza asıldığın zaman senin alıp götüremez 125'in kralı bile.
250 cc.nin altını kesinlikle düşünme hele ki işin içine çevreyolu giriyorsa.
Yamaha x-max, Piaggio Xevo, Xciting 250 ri, SYM GTS Evo güzel alternatifler.

evrenalpar

Bülent abim kesenin ağzını açmak gerekecek o halde biraz daha. Hanım bu işe hiç sevinmeyecek. Neyse fiyatı biraz az söyleriz olur biter  :D
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

evrenalpar

Emin aslında manuel motor hiç aklımda olan bir şey değildi, şehir içi kullanacağım icin skutere yönelmistim, böylece vitesle uğraşmaz yola adapte olurum diyordum amma velakin kursta ve haftasonu direksiyonda kullandığım o dandik motor o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Olmazsa skuterle başlar sonra manuele geçeriz
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

asklepios

Dizel motosiklet yok diye biliyordum fakat:

Veloce

Dizel motosiklet yok diye biliyordum fakat:

Ducati Monster'ın da var dizeli ;) Hem de ne dizel... Sese dikkat.

asklepios

yalnız o motor dizel değil, DIESEL var ya giyim firması o işte...DIESEL EDITION gibi  ;)

Anıl

İşte monster sesi takır tukur sesler ama müthiş bir egzos sesi,monster diesel.

1998 GTV V6 TB

Veloce

yalnız o motor dizel değil, DIESEL var ya giyim firması o işte...DIESEL EDITION gibi  ;)
;) :arkadasim:

emin

bizim de 5 litre yakan dizelimiz var :D

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

asklepios

Honda'nın XMAX'e cevabı; FORZA 300...bir nevi büyük PCX...Söylentilere göre,TR'e gelmesi muhtemel imiş...Sizce nasıl? Ben bayıldım,hatta gelirse büyük ihtimal alıcam

KAKIRMAN

Valla bu daa yakışıklı + 400'lük

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alfadanadam

15.000 lira'dan düşük olmadıkça benim ilgimi ikisi de çekmiyor valla :)

KAKIRMAN

Seneye buna ABS vs eklerler normali düşmeye başlar Bülentim...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

asklepios

15.000 lira'dan düşük olmadıkça benim ilgimi ikisi de çekmiyor valla :)

FORZA,SH 300 den daha ucuz UK sitesinde...yani bu demek oluyor ki 13.000 TL civarı olması lazım gelirse :yukari-ok:

Alfadanadam

13.000 liraya satılsa kimse 250'lik x-max'in yüzüne bakmaz diyorum :)

asklepios

Valla bu daa yakışıklı + 400'lük
evet daha yakışıklı ve daha güçlü ama 16.600 TL cik  :)

asklepios

13.000 liraya satılsa kimse 250'lik x-max'in yüzüne bakmaz diyorum :)
umut fakirin ekmeği  :D :D :D

Anıl

Honda biraz demode kalmış X-Max 400'ün yanında, bence alınacaksa beklenip 2. el alınması, çünkü 15-16bin gibi rakamlar maxi scooter'a bence fazla!
Bende geçen gün bayram temizliği yaptım :)

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Honda biraz demode kalmış X-Max 400'ün yanında, bence alınacaksa beklenip 2. el alınması, çünkü 15-16bin gibi rakamlar maxi scooter'a bence fazla!
Bende geçen gün bayram temizliği yaptım :)

Anıl sen motoru temizleyip lise bahçelerinde mi takılıyorsun?:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

İlkokul kardeş,hava rüzgarlıydı, bende bahçeye sığındım.Yanlış anlaşılmasın Lise filan :p

1998 GTV V6 TB