Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Geleneksel Karting Turnuvası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hkmtctnky

Cuma gelemiyorum diye yapıyosunuz siz böyle :( çarşamba ya da perşembe olursa okulu eker gelirim gibi duruyor ama bu hafta cuma sıkıntı..
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

ozoozo

Cuma günü buluşuyoruz dimi ? bir sıkıntı yok yani , Doğa ve kadir abiye karşılık poloyu çıkartıyorum piste ona göre  :haydi:

blackgear

Sen Gui' yi bekle, çıkınca onunla girersin piste ;) Yoksa yine canın sıkılacak bak :D  :haydi:

Pistte kasko da geçmiyor, arkadan dalarım difizörüne difizörüne :D Heyecanlı olur :)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Sen Gui' yi bekle, çıkınca onunla girersin piste ;) Yoksa yine canın sıkılacak bak :D  :haydi:

Pistte kasko da geçmiyor, arkadan dalarım difizörüne difizörüne :D Heyecanlı olur :)

hahaha bu defa ağlarım abi , bir daha servis yolu görmek istemiyorum dert tasa anlatmak :D ama çıkar çıkmaz kaskocuyu arayıp difizörü işleteceğim haliyle "canın sağolsun abi vur yaa ne olacak..." (kafa rahat  :haydi: )

Edit : Cuma kaçta bulaşacağız bu arada ?

blackgear

7 ve sonrası, bu kez doğrudan mühye diyorum :D Bu arada köfte nasıldı? Tost pek sarmadı da :D

alihsans

7 ve sonrası, bu kez doğrudan mühye diyorum :D Bu arada köfte nasıldı? Tost pek sarmadı da :D
Açık adres alabilir miyiz? Bu sefer sanki gelebilecek gibiyim.  :D :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

bakarsınız belki ben de hyundai ile gelir dalarım piste.. gerçi büyük ihtimalle yanlaya yanlaya diğer yandan çıkar giderim ama olsun :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

Abi açıkcası ben ekmek arası bir şey bekliyordum ama fena değildi daha güzel olabilirdi bir antepliye yemek beğendirmek zordur :D aslında ben ekmekle biber yedim ama olsun :D bence öncesinde yemek yiyip oraya öyle geçebiliriz hem soba başı çay,muhabbet vs hemde karting olur.

Açık adres alabilir miyiz? Bu sefer sanki gelebilecek gibiyim.  :D :D

Abi bende tam hatırlamıyorum işin aslı , çünkü çok aşağılarda dönüp , dolaştık baya sanırım yine bir yerde buluşup geçeriz biz bilmeyenler olarak :D

ismet

aramızdan birisinin kebap, baklava ne bileyim dürüm mürüm gibi ısmarlayacağı şeyler yok muydu ya? ben mi yanlış hatırlıyorum :p

ozoozo

Abi şu baklava olayına netlik getirelim yoksa çok dönecek bu muhabbet :D Bizimkiler bayramda antepten gelseydi sözüm sözdü, ancak direk istanbuldan ankaraya geldiler haliyle getiremediler , şimdi ben size antepten istetsem , otobüsle gelecek yani 1 gün sürecek haliyle şekerlenir ve tadı olmaz ha genelde okuldaki arkadaşlarıma getiriyorum , bayılarak ve daha önce hiç böyle yemediklerini söylüyorlar 1-2 gün geçmesine rağmen , ben size taze getirmek istedim ondan dolayı :) ayın 23 üne bizim kuzenin nişanı var bu defa sözüm söz getirteceğim ancak sizin buluşma ayarlamanız gerekecek ve ben çok kalamıya bilirim hatta hiç kalamıyabilirim selamlaşıp baklavamı verip kaçabilirim , çünkü evdekilere ayıp olmasın :) Yemek konusunda şu araba işi sağ sağlim olsun , paralar ödensin arabama bir bineyim , sözüm sözdür.  :alfisti: Ankara :D

ismet

Est. Özdemir, sen ol da baklava maklava mühim değil  :alfisti:

sbk0655

Abi şu baklava olayına netlik getirelim yoksa çok dönecek bu muhabbet :D Bizimkiler bayramda antepten gelseydi sözüm sözdü, ancak direk istanbuldan ankaraya geldiler haliyle getiremediler , şimdi ben size antepten istetsem , otobüsle gelecek yani 1 gün sürecek haliyle şekerlenir ve tadı olmaz ha genelde okuldaki arkadaşlarıma getiriyorum , bayılarak ve daha önce hiç böyle yemediklerini söylüyorlar 1-2 gün geçmesine rağmen , ben size taze getirmek istedim ondan dolayı :) ayın 23 üne bizim kuzenin nişanı var bu defa sözüm söz getirteceğim ancak sizin buluşma ayarlamanız gerekecek ve ben çok kalamıya bilirim hatta hiç kalamıyabilirim selamlaşıp baklavamı verip kaçabilirim , çünkü evdekilere ayıp olmasın :) Yemek konusunda şu araba işi sağ sağlim olsun , paralar ödensin arabama bir bineyim , sözüm sözdür.  :alfisti: Ankara :D
Aaaaa hiç olurmu Özdemir , öyle kabul etmeyiz. Antep'i bir kardeşimizin nişanı varsa oraya biz katılırız. Neticesinde nişan evi yemeksiz olmaz, sonrasında baklavayı yeriz :alkis:

ozoozo

Est. Özdemir, sen ol da baklava maklava mühim değil  :alfisti:

Sözüm söz abi yoksa kurtulamayız dilinizden  :haydi:

Aaaaa hiç olurmu Özdemir , öyle kabul etmeyiz. Antep'i bir kardeşimizin nişanı varsa oraya biz katılırız. Neticesinde nişan evi yemeksiz olmaz, sonrasında baklavayı yeriz :alkis:

hahaha buyur gel abi :D yalnız laz arkadaşta gelecekse  :p

sbk0655

O tam bomba , ona yemek beğendiremezsin bir de öyle bir sıkıntısı var.

Doğa Tosun

O tam bomba , ona yemek beğendiremezsin bir de öyle bir sıkıntısı var.
Serkan abi Antep nişanında pideler lahmacunlar "mutfaktaki tabak" ayarında gelir kesin.. :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

sbk0655

Antep usulü sarımsaklı lahmacun olsunda tabak kadar olsun beeee.

ugursahin90

Ben yerini bilmiyorum ama iş yerim oraya yakın olduğundan ben direk geçicem bulurum herhalde bulursam 18:30 gibi orada olurum.

Gouki

Dostlar bir liste yapalım madem Cuma için.

blackgear

Dostlar bir liste yapalım madem Cuma için.

1. Özgün
2. Doğa
3. Özdemir
4. İsmet
5. Uğur
6. Kadir

Tufan abi, Kutay, Serkan, Erkay, Erdem abim, elleri görelim elleriii....

Erkay KAHYA

1. Özgün
2. Doğa
3. Özdemir
4. İsmet
5. Uğur
6. Kadir
7. Erkay
Ben varımda nereye geliyoruz. 18:30 da işten çıkıyorum.

blackgear

Pist, Mühye köyü diye geçen bir yerde :D

Çankaya Cinnah caddesinden direk yukarı çıktık, Hoşdere, Turan Güneşi falan geçiyoruz, hiç bir yere dönmeden, direk aşağı iniyoruz. Virajlı güzel bir yol, paintball sahalarının olduğu yer. Zemine teker koyduğumuzda yol ikiye ayrılıyor, Ankara karting 1km tabelasını görüyoruz, sağdan devam ediyoruz, baya bi gidiyoruz. (tabeladaki 1km yalan, yada bana 1 kmyi yanlış öğretmişler) Ta ki Ankara karting tabelasını görünceye kadar.

İsterseniz, Panora da buluşup bişiler yiyip öyle geçelim. Hem bilmeyen arkadaşlar için de kabul ve toplama merkezi olur ;) KTM :D

sbk0655

Hay yapacağınız işin mi desem yoksa bizim arkadaşlara mı söylensem bilemedim. Bir arkadaşımın nişanı var o akşam. Belki 1 saat uğrayabilirim sonrasında oraya gitmem gerek.

blackgear

Genç çiftleri piste alalım de abi sen, kap getir onları da  :haydi: Zaten gelmezler, sen kop gel   >:D

tfnsmsk

08 Kasım cuma akşamı tulum giyilecek :yukari-ok:
sportif ruh.

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo