Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Geleneksel Karting Turnuvası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğa Tosun

Panora'da buluşma fikri güzel bence :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hkmtctnky

You are not allowed to view links. Register or Login
Pist, Mühye köyü diye geçen bir yerde :D

Çankaya Cinnah caddesinden direk yukarı çıktık, Hoşdere, Turan Güneşi falan geçiyoruz, hiç bir yere dönmeden, direk aşağı iniyoruz. Virajlı güzel bir yol, paintball sahalarının olduğu yer. Zemine teker koyduğumuzda yol ikiye ayrılıyor, Ankara karting 1km tabelasını görüyoruz, sağdan devam ediyoruz, baya bi gidiyoruz. (tabeladaki 1km yalan, yada bana 1 kmyi yanlış öğretmişler) Ta ki Ankara karting tabelasını görünceye kadar.

İsterseniz, Panora da buluşup bişiler yiyip öyle geçelim. Hem bilmeyen arkadaşlar için de kabul ve toplama merkezi olur ;) KTM :D

İkidir dikkat ettim bu yer tarifi görevini kadir abi üstlendi :D

Bu arada cuma ben gelemiyorum herkese iyi eğlenceler dilerim
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

ismet

Erkay varsa ben de varım :p dönerken de başkasına yamanırım artık hehe :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

Pist, Mühye köyü diye geçen bir yerde :D

Çankaya Cinnah caddesinden direk yukarı çıktık, Hoşdere, Turan Güneşi falan geçiyoruz, hiç bir yere dönmeden, direk aşağı iniyoruz. Virajlı güzel bir yol, paintball sahalarının olduğu yer. Zemine teker koyduğumuzda yol ikiye ayrılıyor, Ankara karting 1km tabelasını görüyoruz, sağdan devam ediyoruz, baya bi gidiyoruz. (tabeladaki 1km yalan, yada bana 1 kmyi yanlış öğretmişler) Ta ki Ankara karting tabelasını görünceye kadar.

İsterseniz, Panora da buluşup bişiler yiyip öyle geçelim. Hem bilmeyen arkadaşlar için de kabul ve toplama merkezi olur ;) KTM :D

Bu tarif ettiğin yer benim için dağ başı. Mühye ne kardeşim. Ordan da fabrikaya geçip orda uyurum artık :)

Oraya değil karting revü var deseniz yine gelmem  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Aynen oyle abi dag basi bir yer :D panorada bulusma en mantiklisi bencede , herkesin gelmesine mutlu oldum :yukari-ok:

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

erdem1904

Bırakın bu işleri :) Kafes te buluşup muhabbetimizi edelim. Devamında go kart isteyen Konya'ya bile gidebilir.  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

Bırakın bu işleri :) Kafes te buluşup muhabbetimizi edelim. Devamında go kart isteyen Konya'ya bile gidebilir.  ;)

+1 karting yapmak istemeyenleri dışlamayalım arkadaşlar  :haydi:

Doğa Tosun

Siz bilirsiniz ama ben team spirit revenge fikrinde olduğum için panora'dan hep birlikte geçelim derim :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Benimde oyum panora ardindan kartingden yana.. Cunku karting in ortami da cok guzeldi , soba basi cay,kahve,muhabbet ardindan karting :)

blackgear

Panora da yakın Erdem abi sana, yolun biraz değişmiş olacak  :yukari-ok: Gelmezsen karting' e oradan İncek istikametine kaçarsın ;)

Doğa Tosun

Benimde oyum panora ardindan kartingden yana.. Cunku karting in ortami da cok guzeldi , soba basi cay,kahve,muhabbet ardindan karting :)

Kesinlikle abi. Bir de şu barsız 13 hp'lik makinayi deneyeceğim

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Aman kardesim bosver ya , Allah korusun bir sey falan olur hic gerek yok. Aracta sadece motor ve gaz var.Fren zaten tutmuyor zar zor duruyor arabalar kaldi ki 0 koruma var aracta barsiz dedigin gibi.

alihsans

01. Özgün
02. Doğa
03. Özdemir
04. İsmet
05. Uğur
06. Kadir
07. Erkay
08. Tufan
09. Özhan
10. Ali İhsan
11. Mustafa (Ali İhsan'ın 159 almayı planlayan eski Fordist yeni Alfista ekürisi)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Doğa Tosun

Özdemir Abi;haklısın bi 17 lik sağlam süratli barlı deneyeyim, belki sonra barsiz :)

Bu arada Hakan Tosun da gelir muhtemelen

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Kacta bulusacagiz?

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

h.t

Bende gelemiyorum , bugün istanbula gidiyorum kongre için.
İyi eğlenceler

Doğa Tosun

Şimdi Panora mi kafes mi ? 7-7bucuk uygundur sanırım her iki alternatife de?

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

HARUN DEVECİ

01. Özgün
02. Doğa
03. Özdemir
04. İsmet
05. Uğur
06. Kadir
07. Erkay
08. Tufan
09. Özhan
10. Ali İhsan
11. Mustafa (Ali İhsan'ın 159 almayı planlayan eski Fordist yeni Alfista ekürisi)
12. Harun

Bende geliyorum adres ve saat kesinleştirelim , ama gitmeden mekanı arayalım derim ne olur , ne olmaz :) kalmayalım oralarda valla yerler bizi :)) Doğa'cım 3 gündür yemek yemiyorum hazırlıklarını ona göre yap biz 13hp binerken diğer abilerimiz 5'miydi 3'müydü ona binecekler ;)

HARUN DEVECİ

Şimdi Panora mi kafes mi ? 7-7bucuk uygundur sanırım her iki alternatife de?

Panora mantıklı , 7.30 -- 8:00 arası buluşalım 8'de mekana hareket edelim derim. :alfisti:

ismet

mekanda yemek yeme şansımız varsa, panorayla manorayla uğraşmayıp direkt geçmek daha mantıklı.. zaten zaman kısıtlı, geldi gelmedi bilmem ne derken saat 9 olur benden söylemesi.. dediğiniz kadar güzel bir yerse, bir kısım yarışırken diğerlerinin soba başında sohbet etmesi panorada afedersiniz mal mal gezmekten daha keyiflidir heralde :D

ozoozo

mekanda yemek yeme şansımız varsa, panorayla manorayla uğraşmayıp direkt geçmek daha mantıklı.. zaten zaman kısıtlı, geldi gelmedi bilmem ne derken saat 9 olur benden söylemesi.. dediğiniz kadar güzel bir yerse, bir kısım yarışırken diğerlerinin soba başında sohbet etmesi panorada afedersiniz mal mal gezmekten daha keyiflidir heralde :D

Mekandaki yemekler öyle ahım şahım değil abi ancak dediğin gibi de olabilir , yani karın doyuruyor :D ben inegöl yemiştim fena değildi , kadir adiler falan tost yedi o tip şeyler var yani aparatif.

ismet

alihsans

Mekandaki yemekler öyle ahım şahım değil abi ancak dediğin gibi de olabilir , yani karın doyuruyor :D ben inegöl yemiştim fena değildi , kadir adiler falan tost yedi o tip şeyler var yani aparatif.
Özdemir Kadir'i anladık da adiler kim onu merak ettim?  :haydi:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

"ben köfte yedim ama o diğer adiler tost yedi" gibi olmuş  :haydi:

Gouki

Ohh neyseki o gün birşey yemedim kalaylanmaktan son anda kurtulduk :o