Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfistiturkey Alfa Romeo Tanitim Videolari

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senati

You are not allowed to view links. Register or Login

çok güzel  bir proje eğer tarih uyarsa 159 um emrinizde.

Cok tesekkurler ilginiz ve katiliminiz icin..159'a sizi ekliyorum hemen o zaman :yukari-ok:
Ne demek zevk duyarım önümüzdeki hafta sonu hariç hemen hemen her ctesi pazar musaitim avcılarda ikamet ediyorum ama yer farketmez

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Peki o zaman haftaya sizinle tekrar konusuruz musait olursaniz uygun bir cekim yeri de bulduktan sonra bu isi yapabiliriz.

Selamlar,147 için benim aracı da yazabilirsiniz. Genel olarak hafta sonları müsaitim. Çekim yeri ile alakalı da size mükemmel bir yer önere bilirim. Beşiktaş yıldız korusu. İçerisi hem tarihi anlamda hemde doğa anlamında çok güzel. Yemyeşil ağaçlık ve içinde osmanlı sarayları var biliyorsunuz. yer olarak ta çok müsait çekim alanları mevcut.

Tamamdir sizin isminizi de yaziyorum.Orasi aklima hic gelmemisti gercekten de cok guzel bir tavsiye tesekkurler.

senati

Arkadaslar bugun deneme cekimlerine basladim.Tasdelen Ormani'na gittim ve orada yaptim cekimleri.Simdi editlemeyle ugrasip videoyu sizlerle paylasacagim.Simdilik sunum yok sadece muzik ve aracin goruntulerinden olusacak.

Bu arada hic bilmedigim halde gittim buraya.Yollar gercekten cok kotuydu ortamda bekledigim gibi degildi ama o kadar gelmisken cekim yapmadan donmek istemedim.O yuzden bu videoyu cok dikkate almayin.Sadece yapilmis bir is olsun ve en azindan cekim acilari vb. gibi konularda eksikleri gormek ve gidermek icin yapilmis bir video olacak.Gonul isterdi ki cok daha guzel bir ortamda cekimler yapabilmek.

Gouki

Merakla bekliyorum dostum. Ellerine sağlık.

TRUPHASE

Ben de gelecektim ama yakın bir yer beklerken Semih sağolsun muhteşem bir yer seçmiş. Bizim Bostancı sahil yolundan mutlaka çok çok daha güzel bir yer ama pazar günü oralar trafik çilesi ile dolu olduğundan ve mevsim gereği saat 5 te güneş batmaya başladığından yetişemeyeceğimi düşündüm. Mutlaka enfes kareler göreceğiz  kendisinden ama bir daha sefere uzak yer seçerken mutlaka daha erken haber vermesini rica edeceğim. Semih her ne çektiysen daha görmedim ama şimdiden emeğine sağlık.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

senati

Ben de gelecektim ama yakın bir yer beklerken Semih sağolsun muhteşem bir yer seçmiş. Bizim Bostancı sahil yolundan mutlaka çok çok daha güzel bir yer ama pazar günü oralar trafik çilesi ile dolu olduğundan ve mevsim gereği saat 5 te güneş batmaya başladığından yetişemeyeceğimi düşündüm. Mutlaka enfes kareler göreceğiz  kendisinden ama bir daha sefere uzak yer seçerken mutlaka daha erken haber vermesini rica edeceğim. Semih her ne çektiysen daha görmedim ama şimdiden emeğine sağlık.

Ugur Abi 20 dakikalik bir mesafeydi aslinda sen gozunde biraz fazla buyuttun sanirim :D Bostanci sahil yolundan da daha kotu bir yer diyebilirim. :( Gerci senin dedigin gibi Pazar gunu orada cekim yapmak imkansiz diyebiliriz.Cok guzel kareler de yakalayamadim acikcasi ben ne ortami begendim ne de ortaya cikan goruntuyu :D Ama burda isi ciddiye aldigimi ve elimden geleni yaptigimi gostermek icin sizlerle paylasacagim.Boylece bu projenin sozde kalmayacagini gostermis oluruz.

Murad

çok güzel  bir proje eğer tarih uyarsa 159 um emrinizde.

Cok tesekkurler ilginiz ve katiliminiz icin..159'a sizi ekliyorum hemen o zaman :yukari-ok:
Ne demek zevk duyarım önümüzdeki hafta sonu hariç hemen hemen her ctesi pazar musaitim avcılarda ikamet ediyorum ama yer farketmez

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Peki o zaman haftaya sizinle tekrar konusuruz musait olursaniz uygun bir cekim yeri de bulduktan sonra bu isi yapabiliriz.

Selamlar,147 için benim aracı da yazabilirsiniz. Genel olarak hafta sonları müsaitim. Çekim yeri ile alakalı da size mükemmel bir yer önere bilirim. Beşiktaş yıldız korusu. İçerisi hem tarihi anlamda hemde doğa anlamında çok güzel. Yemyeşil ağaçlık ve içinde osmanlı sarayları var biliyorsunuz. yer olarak ta çok müsait çekim alanları mevcut.

Tamamdir sizin isminizi de yaziyorum.Orasi aklima hic gelmemisti gercekten de cok guzel bir tavsiye tesekkurler.
Keyif duyarım. Haber vermeniz yeter. Hatta çekimlerin hepsi orada yapıla bilir. Hem doğası hem tarihiyle gerçekten olağan üstü resim alına bilecek bir mekan.

egeozal1

senati

Arkadaslar video hazir.Olumlu olumsuz butun yorumlarinizi You are not allowed to view links. Register or Login kalitesi orijinalde boyle degil edit ve yukleme sirasinda kalitede bozukluk olustu.Ayrica yollar bozuk oldugu icin cok yavas surmek zorunda kaldim.O yuzden videoda 1.5x oraninda bir hizlandirma var.

Edit:Sayfadaki pencereyi buyutmeden izlerseniz nispeten daha kaliteli bir goruntu elde edebilirsiniz.

-Video kalitesini arttirma secenegi var su an.Ilk yukledigimde yoktu.Yukseltmenizi tavsiye ederim.

ByAKINCI

Güzel fikir sizlere epey uzaktayım ama yapabileceğim birşey olursa seve seve yardımcı olurum :)

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan gönderildi.

147 Blackline Red

Murad

Arkadaslar video hazir.Olumlu olumsuz butun yorumlarinizi You are not allowed to view links. Register or Login kalitesi orijinalde boyle degil edit ve yukleme sirasinda kalitede bozukluk olustu.Ayrica yollar bozuk oldugu icin cok yavas surmek zorunda kaldim.O yuzden videoda 1.5x oraninda bir hizlandirma var.

İlk çekim olması dolayısı ile bence gayet yeterli olmuş sadece süresi biraz kısa gibi. Normalde bi 5 dakika olmalıydı diye düşünüyorum. Anlatımla birlikte daha dolu olacağına eminim. Fakat yollar gerçekten berbatmış. Birde yükleme sırasında düşen görüntü kalitesinin yükselmesi harika olur. Renkler cansız gibi biraz. Bu arada daha canlı yolları daha güzel bir mekana geçiş olmalı. Yıldız korusu favorim :)

senati

İlk çekim olması dolayısı ile bence gayet yeterli olmuş sadece süresi biraz kısa gibi. Normalde bi 5 dakika olmalıydı diye düşünüyorum. Anlatımla birlikte daha dolu olacağına eminim. Fakat yollar gerçekten berbatmış. Birde yükleme sırasında düşen görüntü kalitesinin yükselmesi harika olur. Renkler cansız gibi biraz. Bu arada daha canlı yolları daha güzel bir mekana geçiş olmalı. Yıldız korusu favorim :)

Evet kesinlikle You are not allowed to view links. Register or Login suresi 5-6 dakika olmali evet.Soyledigim gibi ilk calisma oldugu icin ekstra bir caba gostermedim acikcasi.Yol konusunda ise soyledigim gibi hic bilmedigim bir yere gittim yollar boyle cikinca cekmeden donmek olmaz diyerek cekimleri yapmis bulundum.

Edit:Renk konusunda ise profesyonel edit porgramlarinda filtreleme You are not allowed to view links. Register or Login an icin bende o program yok ama edinmem gerekiyor.

Murad

Evet kesinlikle You are not allowed to view links. Register or Login suresi 5-6 dakika olmali evet.Soyledigim gibi ilk calisma oldugu icin ekstra bir caba gostermedim acikcasi.Yol konusunda ise soyledigim gibi hic bilmedigim bir yere gittim yollar boyle cikinca cekmeden donmek olmaz diyerek cekimleri yapmis bulundum.
Yıldız korusu çekim için gerçekten muhteşem. Orada gazlayacak bir yer yok ama genelde sakin kullanmak gerekir ki zaten bizim de videolarda gazlamamıza gerek yok diye düşünüyorum. :) gazlayacaksak otobana çıkarız :)

senati

Yıldız korusu çekim için gerçekten muhteşem. Orada gazlayacak bir yer yok ama genelde sakin kullanmak gerekir ki zaten bizim de videolarda gazlamamıza gerek yok diye düşünüyorum. :) gazlayacaksak otobana çıkarız :)

Gazlamak degil ama en azindan virajlara biraz sert girilerek arabanin yol tutusundan bahsedilebilir.Mesela videodaki virajlarda cok yavas girildigi icin bu ozellik gosterilemedi.

egeozal1

Semi abi güzel olmuş ilk çekim için. Ben sunumla yapılınca daha güzel olacağını iç mekandan da çekim yapılmalı diye düşünüyorum. :)

Murad

Semi abi güzel olmuş ilk çekim için. Ben sunumla yapılınca daha güzel olacağını iç mekandan da çekim yapılmalı diye düşünüyorum. :)
Ege sunum konusunda ısrarlı. :)

egeozal1

Sunucu lazım ama baktığınızda çünkü video biraz eksik kalmış sunucu olursa süre gayet uzayacaktır diye düşünüyorum. :)

senati

Sunucunun oldugu bir cekim de yapilabilir.Burda paylasilir ve onun uzerinden karar veririz.

egeozal1

senati

Haftaya çekim yapalım o zaman

Haftayi ya da musait olanlarla hafta ici cekimler yapilabilir.Gordugumuz gibi cok zor ya da yapilamaz bir is degil.Benim 1.5 saatimi aldi bu cekimleri yapmam.Eksiklerin giderilmesi ve tecrubeyle bu sure mutlaka daha da kisalacaktir.

egeozal1

Kameralar çok güzel sabitlenmişti bu video da ben aynı şeyi yapamam. Ben sadece sunabilirim. :X Çekim konusunda bi hayli amatörüm. :(

Tolga033

Eksikleri illa ki vardır ama ilk çekim için bence çok iyi..  :alfisti:  :yukari-ok:

Edit:GT'nin bagajıda,arkasıda ne genişmiş öyle ya. :)

Gouki

Muazzam olmuş Semih. Hani çok kasarsam söyleyebileceğim 2 şey:

1. Yol asfalt olmasa da çukurlu olmasın bari. Güzel güzel kameraya doğru gelirken birden çukurdan kaçınca noluyoruz dedim :)
2. Arka koltuk üzerinde fiş mi var ? :)

Murad

1. Yol asfalt olmasa da çukurlu olmasın bari. Güzel güzel kameraya doğru gelirken birden çukurdan kaçınca noluyoruz dedim :)
Hakikaten o görüntü beni de tırstırdı.

tfnsmsk

Semi tebrik ediyorum,
Sitenin fark yaratması adına harika bir proje  :yukari-ok:
Bu proje çoğumuz tarafından sahiplenilirse, olağanüstü bir arşivimiz olur.
Müthiş  :serefe:
sportif ruh.

senati

Eksikleri illa ki vardır ama ilk çekim için bence çok iyi..  :alfisti:  :yukari-ok:

Edit:GT'nin bagajıda,arkasıda ne genişmiş öyle ya. :)

cok tesekkurler You are not allowed to view links. Register or Login guzel bir alfista olarak bile Alfa Romeo'nun bir modeli hakkinda size yeni bir sey katabildiysem proje amacina ulasiyor
demektir.

Aslinda cok yavas gecildi bu yollardan dedigim gibi videoda hizlandirma oldugu icin oyle gozukmus olabilir.Evet kesinlikle asfalt ve duzgun bir yol olmali.Bu biraz offroad oldu=)

Fis gozden kacmis.=) Zaten araba biraz kirli bunlara da dikkat edilecektir tabiki cekimlerde.

Semi tebrik ediyorum,
Sitenin fark yaratması adına harika bir proje  :yukari-ok:
Bu proje çoğumuz tarafından sahiplenilirse, olağanüstü bir arşivimiz olur.
Müthiş  :serefe:

Cok tesekkurler.Evet bizim ve sitenin sahiplenmesi ve desteklerimiz cok gerekli.Umarim fark yaratacak guzel bir ise imza atariz.