Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV 2.0 TS 1999 Ph2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçen gün minibüs caddesi üzerinde gördüm çok klas duruyor araç . Keyfini çıkarın  :nazar:

Saolun, ben de yanılmıyorsam sizin aracı atatürk caddesi kfc oralarda görüyordum ;)

Bende sonradan boyatmıştım neden daha önce yapmadım diye kendime kızdım boyalı halini görünce ;)

You are not allowed to view links. Register or Login V6
Artık olan oldu ama bekledğim kadar kötü durmadı bu renk. Araba siyah falan olsa çok sırıtırdı herhalde. Şimdi üzülmeden kaldırımlara sürtebilirim :D, biraz uğraşlı olucak ama o zamana da yeni bir heyecan olmuş olur. Bugün yarım saat falan arabaya baktım parkettikten sonra yanından ayrılamadım :)
GTV 2.0 TS Phase 2

tolga_ozhan

Çok yakışmış. Kendini daha da bir göstermiş.

Tolga033

Çok güzel olmuşş,hayırlı olsun. :nazar:

Spider_Volkan

10 numara olmuş çok yakismis. Her zaman cok beğendiğim kombinasyon

Volkan

ATA

Bu jantlar direk arabayi süperspor' çeviriyor. :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fiction

Herkese teşekkürler. 17 lerle bi 40 km yol yapmış oldum ve gördüğüm kadarıyla araçta olumsuz bir değişim olmadı,hatta 7mm dişli lastikle daha iyi oldu :) Birde 16 teardropları satabilirsem çok mutlu olucam şuan balkon iptal olmuş durumda :D

Bugün yıkatıp birkaç resim çektim artık uzun bi süre resim çekmem herhalde, güzel bi manzaraya vs. denk gelmediğim sürece :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GTV 2.0 TS Phase 2

tolga_ozhan

Onur sırdaki düşük maliyetli bir işlem olarak arka plakalık iptali ve ön arka app plaka düşünsen ne güzel olur. :)
Ayrıca bagaj üstü çıtayı çıkartmakta bence yerinde olur.

Fiction

Onur sırdaki düşük maliyetli bir işlem olarak arka plakalık iptali ve ön arka app plaka düşünsen ne güzel olur. :)
Ayrıca bagaj üstü çıtayı çıkartmakta bence yerinde olur.

Arkada plakalık benim hoşuma gidiyor, tam tersine o direk tampona takılan plaka görüntüsünü sevmiyorum. Ön için ise polislerden biraz korkuyorum görüp çevirirler diye ama ilerleyen haftalarda ön tamponu boyatmayı düşünüyorum o esnada eserse söktürebilirim plakayı.

O bagaj üstü çıta daha öncede burda söylendi çıkar diye ama beni ne rahatsız ediyor, nede çok hoşuma gidiyor. Gördüğüm kadarıyla epey bi miktar silikon dökülerek takılmış pek sanmıyorum çıkartırsam iz bırakmadan temizleyebileceğimi bu yüzden ellemiyorum. :yukari-ok:

bide yazmayı unutmuşum ilk resimdeki diğer alfayı görebiliyormusunuz bakalım :haydi:
GTV 2.0 TS Phase 2

Anıl

3.5 senedir önde plakasız geziyorum, haftasonu plakasızlıktan cezayı yedim,hemde takmama rağmen! Bu ara denetimlerde uçana kaçana yazıyorlar, bence plaka varken dursun  :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak

Bende de olduğundan demiyorum  :D Gtv ye çok yakışan bi jant iyi günlerde kullan. :nazar:
1997 Gtv V6 TB

Anıl

Bende de olduğundan demiyorum  :D Gtv ye çok yakışan bi jant iyi günlerde kullan. :nazar:
Birgün evden çıkacaksın senin GTV takozların üstünde, bilki jantları ben çalmış olacam :D Ya nerden denk getirirsin orjinal GTA'ları, jantların rengi bile ayrı bir güzel ve farklı!

1998 GTV V6 TB

Tolga033

Alıntı Yapbide yazmayı unutmuşum ilk resimdeki diğer alfayı görebiliyormusunuz bakalım :haydi:

Mk1 gri 156.  :D

redromeo156

3.5 senedir önde plakasız geziyorum, haftasonu plakasızlıktan cezayı yedim,hemde takmama rağmen! Bu ara denetimlerde uçana kaçana yazıyorlar, bence plaka varken dursun  :)

gecmıs olsun bende aldığım gun çıkardım gtv den :) 156 mızda da yok plaka  :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Anıl

Plakayı yanlarında taktım,delikleri vs duruyor zaten, herneyse radar videosunda kayıta geçmişim,taksamda dönüşü yokmuş falan fişman yedik cezayı, indirimle 53TL gibi birşey...Bu arada polise "Bakın bu plaka bu araca göre değil,takınca altta sinyali kapatıyor,geniş olduğu için yerinde sürekli oynuyor vs dedim." Bana dediği "cemiyete git küçük plaka yaptır.", sanki cemiyet İtalyanların ki gibi küçük plaka yapıyor da ben yaptırmadım >:( Herneyse sanırım Ata küçük plaka yaptırmıştı,plakasızken ceza yemeyip,küçük plaka var diye ceza yemişti...Herkes kendi kafasına göre takılıyor,farklı kanunlar uyguluyor. Bu arada cama koyma vs de hikaye,çünkü benim arkamdan bir yaris geldi,ön plakaya çarpmışlar,vidaları tamponda,plaka yamuk olarak ön cam köşesinde, o da yedi cezayı, kısaca geleni, geçeni  :-*

1998 GTV V6 TB

Fiction

Plakayı yanlarında taktım,delikleri vs duruyor zaten, herneyse radar videosunda kayıta geçmişim,taksamda dönüşü yokmuş falan fişman yedik cezayı, indirimle 53TL gibi birşey...Bu arada polise "Bakın bu plaka bu araca göre değil,takınca altta sinyali kapatıyor,geniş olduğu için yerinde sürekli oynuyor vs dedim." Bana dediği "cemiyete git küçük plaka yaptır.", sanki cemiyet İtalyanların ki gibi küçük plaka yapıyor da ben yaptırmadım >:( Herneyse sanırım Ata küçük plaka yaptırmıştı,plakasızken ceza yemeyip,küçük plaka var diye ceza yemişti...Herkes kendi kafasına göre takılıyor,farklı kanunlar uyguluyor. Bu arada cama koyma vs de hikaye,çünkü benim arkamdan bir yaris geldi,ön plakaya çarpmışlar,vidaları tamponda,plaka yamuk olarak ön cam köşesinde, o da yedi cezayı, kısaca geleni, geçeni  :-*

Ben app plakaya sıcak bakıyorum ama evet onada yazıyorlar. Ben bide cezanın parasnda deilim, polis beni durdurursa heyecanlanırım baya:d
GTV 2.0 TS Phase 2

Anıl

Bizim ailece kullandığımız araca APP yaptırmıştım, geçen sene ondan da ceza yedim, aynı miktarda :D Kaçış yok! Orjinalleri sordu,bagajdaydı,çıkardım gösterdim,cezayı kesti,istersem şuan arabayı kaparım bile dedi, dua et ceza ile kurtulduğuna gibi bir ifade kullandı. Orjinal plakanın yazılarını kalınlaştır paşa paşa bin, ya da app'ye cemiyet damgası vurduracan, o nasıl olur,tanıdık-dost-ahbap olayları ;)

1998 GTV V6 TB

Fiction

Bizim ailece kullandığımız araca APP yaptırmıştım, geçen sene ondan da ceza yedim, aynı miktarda :D Kaçış yok! Orjinalleri sordu,bagajdaydı,çıkardım gösterdim,cezayı kesti,istersem şuan arabayı kaparım bile dedi, dua et ceza ile kurtulduğuna gibi bir ifade kullandı. Orjinal plakanın yazılarını kalınlaştır paşa paşa bin, ya da app'ye cemiyet damgası vurduracan, o nasıl olur,tanıdık-dost-ahbap olayları ;)

Geçen baktım plakalığın kenarı boyayı almış biraz. Bikaç haftaya ön tamponu lokal olarak boyatıcam, o esnada sökülürse takmayın diyebilirim ve bi süre öyle dolaşırım çevrilene kadar :D Beni işte rahatsız eden bu polislerin tavrı, arabayı bağlarım istesem vs. demeleri.

1 saat öncede anlık 80km ile gidiyordum şehir içi caddede, bi baktım kocaman parlak radarın yanından geçtim umarım ceza gelmez :D
GTV 2.0 TS Phase 2

Spider_Volkan

Ben plakaligin içine ve tampon icine miknatis koyup istedigimde takmayi planliyorum. Bir on tampon spoileri gelsin ve boyaya girsin de arac

Volkan

Anıl

Tampon altından çıkıp, açılıp-kapanan elektrikli plakalıklar var ama tampon yere yakın engelde plakayı traşlamayalım. Niye bizi böyle işlemlere zorluyorlar :p

1998 GTV V6 TB

Fiction

Valla normal bi araç olsa hiç uğraşmazdım plaka iptali vs, örneğin videodaki TT'de tam plaka için tamponda kocaman boşluk var ama bu gtv ye hiç olmuyor 45 derece eğimli duran plaka.

Mıknatıs fikri ilginçmiş ama tutarmı ki
GTV 2.0 TS Phase 2

tolga_ozhan

ph3 neyse ama ph1-2'in plakasız olmasına bence gerek yok.
Göze batmıyor bana göre.
Zaten sinyali kapatıyor, araca göre değil durumları da polislere inandırıcı gelmez.  Plakanın ortaya takılabileceği her koşulda belli çünkü.
Yine italyan plaka ph3 için anlamlı olabilir ama ph1-2'de yana takılsa bile sinyali kapatacaktır, ortada aynı hesap duracaktır.

Anıl

Ph1 ve Ph2'de aracın en önemli hava alma yeri olan tampondaki hava kanalına, ortaya kocaman plaka takmak çok güzel siper oluyor, bu bana mantıklı gelmiyor,kaput altı her daim cehennem olan bir araca birde tampondan hava gelmezse bilemiyorum ;)

1998 GTV V6 TB

tolga_ozhan

Benim konuda vurguladığım tüm temalar görsellik üzerine.
Kaldı ki 18 senedir yollarda plakaları takılı halde canavar gibi motorlasıyla dolaşan GTV'lerde hava alamama gibi sorunu yoksa bilemeyecek birşey yok demektir  ;)
Su radyatörünün önündeki klima radyatörünü söküp klima sistemini iptal edersek sanırım araç daha da rahatlayacaktır hava alma açısından. Epey perdeliyor çünkü.

Alper

Sen iste yaptırırım ben Anıl :) Tolganın plaka bugün basıldı yarın mühürlenip yollarlar çarşamba yada perşembe elinde olur orjinal mühürlü APP plaka :)

Anıl

Sen iste yaptırırım ben Anıl :) Tolganın plaka bugün basıldı yarın mühürlenip yollarlar çarşamba yada perşembe elinde olur orjinal mühürlü APP plaka :)
Benim tamponda takılacak yer çok dar, seninkinden de biliyorsun,oraya tam uygun ölçüde plaka yaptırmam lazım, ya da Volkan'ın dediği gibi manyetik bir çözümde güzel fikir, mesela;

1998 GTV V6 TB