Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GT SELESPEED - 34 TH 8825

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Musty

Sportivo Sticker'ları Bence Çok Hoş Durmuş..Maşallah

edit:pardon sportiva

Oğuz

Kule gergisi shop.alfistiden mi acaba ?
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tolga_ozhan

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Kule gergisi özellikle doğru bir geliştirme olmuş.

Veloce

Hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim.. Bir düzeltme yapayım bu arada stickerlarda SPORTIVO değil SPORTIVA yazmaktadır...

Mito'lar ilk çıktığında yedek parça olarak getirtip kullandığımda trend olan yeni jenerasyon QV amblemlerinden sonra bu SPORTIVO amblemleri de umarım çok tutulur... O dönemde AR daha o parçaları kutulamayı dahi akıl etmemişti :)))

coolistanbul

You are not allowed to view links. Register or Login
Kule gergisi shop.alfistiden mi acaba ?

Evet Oguz

Ask 3 Degil 4 Harftir ---> ALFA
alpertura/GT
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Sportivo Sticker'ları Bence Çok Hoş Durmuş..Maşallah

edit:pardon sportiva

Cok sagol sportivo diye sevhen yazmisim birde Yilmaz'in yaninda olunca aklim sportivo'ya gitmis :-))

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Kule gergisi özellikle doğru bir geliştirme olmuş.

Tesekkur ederim Tolga gercekten kule gergisi fark yaratti herkese tavsiye ederim

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim.. Bir düzeltme yapayım bu arada stickerlarda SPORTIVO değil SPORTIVA yazmaktadır...

Mito'lar ilk çıktığında yedek parça olarak getirtip kullandığımda trend olan yeni jenerasyon QV amblemlerinden sonra bu SPORTIVO amblemleri de umarım çok tutulur... O dönemde AR daha o parçaları kutulamayı dahi akıl etmemişti :)))

Dogrudur Volkan, sevhen yazmisim birde Yilmaz'in yaninda olunca aklim sportivo'ya gitti elbette :-)) ilk defa senin GT'de gormustum yesil yonca ve bordo renk uyumu nasil olacak diye merak ediyordum ama iyi oldu :-))

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Bu arada

Sportivo = sportive
Sportiva = sportwoman

demek, zaten GT'me kizim diye seslendigim icin cuk oturmus :-))

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Spider_Volkan

Sportivo da sportiva da sportif demektir. Biri masculine biri feminine cekimidir :)

Volkan

emin

hayırlı olsun değişiklikler çok güzel olmuş Alper Abi,
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

coolistanbul

Sportivo da sportiva da sportif demektir. Biri masculine biri feminine cekimidir :)

Volkan

Aynen oyle Volkan :-)

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

hayırlı olsun değişiklikler çok güzel olmuş Alper Abi,

Cok sagol Emin benimde hosuma gitti :-)

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Gouki

Egzoz bağlantı lastiği bile rosso :yukari-ok:

coolistanbul

Yancali Sportiva yazisinin sag on camurluk olanini da bulursam o zaman islem tamamlanmis olacaktir. Zira gelen her iki yazida sol on camurluk icin yapilmis, oysa sag icin solda ki yazinin sirasi da once ( kapiya yakin yonca ) sonra sportiva yazisi olmaliydi. Sola takinca nasil duruyorsa sagda da oyle durmali. İkisi de ayni olunca sola takip digerini GT simgesinin karsina aldik Yilmaz'la ve cok iyi durdu. Aslinda GT simgesinin karsina 156'lardaki selespeed i dusunuyordum ama bu daha iyi oturdu.

Yorumlariniz icin tesekkurlerimle

Forza Alfa....

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Spider_Volkan

Bence bu sekliyle daha guzel durmus. Ayrica bir tek ben mi oyle dusunuyorum bilmem ama giuliettanin camurlugundan cok gtnin camurluguna daha cok yakismis :)

Volkan

Veloce

Yancali Sportiva yazisinin sag on camurluk olanini da bulursam o zaman islem tamamlanmis olacaktir. Zira gelen her iki yazida sol on camurluk icin yapilmis, oysa sag icin solda ki yazinin sirasi da once ( kapiya yakin yonca ) sonra sportiva yazisi olmaliydi. Sola takinca nasil duruyorsa sagda da oyle durmali. İkisi de ayni olunca sola takip digerini GT simgesinin karsina aldik Yilmaz'la ve cok iyi durdu. Aslinda GT simgesinin karsina 156'lardaki selespeed i dusunuyordum ama bu daha iyi oturdu.

Yorumlariniz icin tesekkurlerimle

Forza Alfa....

alpertura/GT

Bu parçaların sağı solu yok, zaten set halinde satılıyor ve iki tarafa yapışanların da görüntüleri aynı. Yani iki tarafta da yonca yazının sonunda yer alıyor. Burada bir hata yapmışsınız fakat çok dikkatlice söküp olması gereken yere yapıştırabilirsiniz serviste.

coolistanbul

Olmuyor Volkan biz bir hata yapmadik, ikiside ayni yonde yazilmis dolayisiyla sag ve solu olmasi lazim aksi tadirde bu halleriyle yapistirisan solda yonca geride sag da yonca ileride oluyor bu tamamen ureticinin hatasidir

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Spider_Volkan

abi volkanın dediği doğru, tek amblem var. yoncaların biri öne diğeri arkaya bakıyor. giuliettalarda bu şekilde satılıyor şu an.

Veloce

Olmuyor Volkan biz bir hata yapmadik, ikiside ayni yonde yazilmis dolayisiyla sag ve solu olmasi lazim aksi tadirde bu halleriyle yapistirisan solda yonca geride sag da yonca ileride oluyor bu tamamen ureticinin hatasidir

alpertura/GT

Bu logolar simetrik değil zaten. Yazı ve yonca bütünüyle komple bir figür. Yani Bir tarafta yonca sağda bir tarafta solda olması diye birşey yok. Yazıyı tersten yazmaları gerekir o mantık ile. Bu logo asimetrik bir logo anlayacağın. Benim araçta biri solda biri sağda. Bu aynen QV logosundaki yaprağın sapı gibi. Bir tarafındaki aracın soluna bir taraftaki aracın sağına bakıyor.

Yani şöyle söyleyeyim, AR logosunda bulununan sağ taraftaki ejderha, logoyu aracın soluna yapıştırırsan aracın sağ tarafına bakar şekilde kalır fakat AR logosunu aracın sağına yapıştırırsan sol tarafa bakar şekilde kalır...

Ya inanın bazen burada neler anlattığıma kendim bile şaşırıyorum... Logonun sağı solu olmaz :D Bu durumda tam simetri için yazı da tersten yazılmalı :))

coolistanbul

alpertura/GT

Bu logolar simetrik değil zaten. Yazı ve yonca bütünüyle komple bir figür. Yani Bir tarafta yonca sağda bir tarafta solda olması diye birşey yok. Yazıyı tersten yazmaları gerekir o mantık ile. Bu logo asimetrik bir logo anlayacağın. Benim araçta biri solda biri sağda. Bu aynen QV logosundaki yaprağın sapı gibi. Bir tarafındaki aracın soluna bir taraftaki aracın sağına bakıyor.

Yani şöyle söyleyeyim, AR logosunda bulununan sağ taraftaki ejderha, logoyu aracın soluna yapıştırırsan aracın sağ tarafına bakar şekilde kalır fakat AR logosunu aracın sağına yapıştırırsan sol tarafa bakar şekilde kalır...

Ya inanın bazen burada neler anlattığıma kendim bile şaşırıyorum... Logonun sağı solu olmaz :D Bu durumda tam simetri için yazı da tersten yazılmalı :))

Zaten bende bu durumdan hoslandim Volkan yani yoncanin bir tarafta onde bir tarafta arkada kalmasindan. O yuzden sola yapistirdim digerini de arkaya. Firma mutlaka bu secenegi de uretmeliymis. Ben her iki camurlukta da simetri den yanayim ama zevk meselesi degisir tabi yine de simetrik olanini da uretip secenek olarak sunsalarmis iyi olurmus. Madem yoncanin sapinda bunu yapabilmisler o zaman yoncanin yerinde de yapabilirlermis.

Neyse bunlar ufak detaylar.

Simdi sirada fren kaliper takimlari
Diskler
On tampon
Cift - tek tarafli - egzos cikisi
Jant + yaylar var

Haydi bakalim :-)

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Hoslandim degil hoslanmadim yazacaktim yanlis olmus :-)

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

On tampon budur !

alpertura/GT
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Veloce

On tampon budur !

alpertura/GT

Ön tampon harika bence de ama yazdıklarıma dikkat etmemişsin... Yoncanın sapında da durum aynı, önden baktığında iki tarafta da aynı yani... Yapabilme meselesi değil. Logo bu yönü olmaz. Önden bir logoya baktığında her şekilde aynı görülmeli demek istedim.

Ön tampona gelince autodelta'dan kolaylıkla alınabilir... 18" replika istersen bir takım var bu arada, aklında olsun yine belki isyan edersin alayım dersin bilemem...

Spider_Volkan

On tampon budur !

alpertura/GT

autodelta tamponu
autodeltanın çoğu çalışmasını çok abartılı bulsam da, gt ve mk2 156 tampon ve eklerini çok severim.
bir gt'm olsa tek düşüneceğim tampondur.