Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 ve GT için orjinal görünümlü navigasyon destekli head unit.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Kendi aracımın başlığında paylaştım videoyu. Herkes her başlığı okumadığı için, bir de ileride arayan olursa bir faydası dokunması adına videoyu birde yeni konuda paylaşayım.
10 dk'lık videoda hem cihazı kullanıp hem de özelliklerinden bahsetmek hayli yorucu oldu :)
Fiyat bilgisini tekrar vereyim.
Cihaz 390 USD
Kargo 100 USD
Made in China

Özellik olarak navigasyonu olmayan iyi bir double din için yada içinde navigasyon olan dandik bir marka ve kötü görüntülü bir cihaz için 800-900 TL civarı para vermek gerekiyor.
Pioneer, Alpine olsun birde navi olsun derseniz, hem aracın orjinal görüntüyü bozuyorlar hemde epey tuzlu oluyor fiyat açısından.
147 ya da GT'sine bu tarz birşey düşünenler için bence en ideal kombinasyona sahip cihaz.

Dilim döndüğünce aşağıdaki videoda tanıtmaya çalıştım.

senati

Elinize saglik.Devir video devri.Bakin ne kadar daha anlasilir ve izlemesi keyifli olmus.Oturup bunlari yazsaydiniz bir cok kisi tamamen okumazdi hepsini..Okusa da sikici olacagi kesindi.Bu yuzden tanitim videolari kesinlikle gerekli.

ByAKINCI

Konuyu görünce işte beklediğim video dedim :) Zamanınızı ayırmış bu güzel paylaşımı yapmışsınız elinize sağlık detaylı anlaşılır ve güzel bir sunum olmuş. :alkis:
Benim merak ettiğim bir nokta var cihazın video performansı nasıl hiç denediniz mi?   :)
147 Blackline Red

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Konuyu görünce işte beklediğim video dedim :) Zamanınızı ayırmış bu güzel paylaşımı yapmışsınız elinize sağlık detaylı anlaşılır ve güzel bir sunum olmuş. :alkis:
Benim merak ettiğim bir nokta var cihazın video performansı nasıl hiç denediniz mi?   :)

Denedim ama içine video atıp oynattığım flash bellek yanımda olmadığı için bu videoda gösteremedim.
Sadece şu kadar söyleyeyim. 800x400 çözünürlük ve hd desteğinin hakkını veriyor. Gerisini siz tahmin edersiniz artık.
Tabii ki 1080p'yi tam anlamıyla oynatamaz ama araç içi bir ekran için daha iyisini kimse beklemez sanırım.

alfacan

tolga_ozhan

Tolga Bey , çok yakışmış . Çok beğendim   :yukari-ok:

Teşekkür ederim :)

egeozal1

Tolga Bey tekrar hayırlı olsun. Bende temin etmeyi düşünüyorum ileride. Ama şimdilik bütçemi biriktirmem lazım sizden ileri ki zamanlarda yardım ve bilgi talep edeceğim uygun olursa tabii ... 

tolga_ozhan

Tolga Bey tekrar hayırlı olsun. Bende temin etmeyi düşünüyorum ileride. Ama şimdilik bütçemi biriktirmem lazım sizden ileri ki zamanlarda yardım ve bilgi talep edeceğim uygun olursa tabii ... 

Ege, "Bey" ne allahını seversen :)
Abi dedin diye birşey diyen mi oldu da benim haberim yok.
Rahat ol, kasma kendini, ben konu özellikle Alfa Romeo olunca kimseden yardımı esirgeyebilen adam değilim :)

egeozal1

Doğruyu söylemek gerekirse bu site benim herşeyim gibi. O yüzden olur da bir gün uzaklaştırılırsam çok pişman olurum. Hepiniz çok değerlisiniz ve bu değeri size veremediğimi düşünüyorum. Elimden geldiğince ciddi olmalıyım olmazsam ciddi olduğumda 'billur geçiyor' demesinler istiyorum çünkü gerçekten öz abim gibi sevdiğim insandan bunları duyunca samimiyet kısmını belki geçici belki kalıcı olarak bıraktım..  :-[

alfacan

Bu cihazda Lambda sinyallerini  , anlık hava giriş miktarını hatta buji sıcaklığını bile görebilicekmiyiz  :haydi:

fiatecuscan gibi ?

tolga_ozhan

Doğruyu söylemek gerekirse bu site benim herşeyim gibi. O yüzden olur da bir gün uzaklaştırılırsam çok pişman olurum. Hepiniz çok değerlisiniz ve bu değeri size veremediğimi düşünüyorum. Elimden geldiğince ciddi olmalıyım olmazsam ciddi olduğumda 'billur geçiyor' demesinler istiyorum çünkü gerçekten öz abim gibi sevdiğim insandan bunları duyunca samimiyet kısmını belki geçici belki kalıcı olarak bıraktım..  :-[

Samimiyet öyle bir kere kazanılınca kaybedilecek birşey değil. Dedim ya sen rahat ol.
Rahat ol demem yakınlık olarak rahat ol. Paylaşımların için diğer üyelere karşı tavırların için sorumluluk yada insiyatif benim olamaz. Bu tamamen sana aittir.
Sen aklındaki, korktuğunu ifade ettiğin durum için hangi tavırlarını değiştirmen gerektiğini bence çok iyi biliyorsundur.

Murad

egeozal1

Biliyorum da bence bir süre böyle davransam herkes için iyi olacak aktif ama pasif bir üye gibi davranacağım.  :-[

Aralık buluşmasına gelirsem bunu detaylıca konuşuruz..  :clover:

egeozal1

Zeki Müren'de bizi görecek miiiyyyyyyy :))
Vizontele candır....  :serefe:

tolga_ozhan

Bu cihazda Lambda sinyallerini  , anlık hava giriş miktarını hatta buji sıcaklığını bile görebilicekmiyiz  :haydi:

fiatecuscan gibi ?

Ustalarımızın sanayide kullandığı examiner cihazların da windows tabanlı bir işletim sistemine sahip olduğunu düşünürseniz görebileceğimiz kesin :)
Onu da uygulayınca burada paylaşacağım.
Yanlız FES değil Alfaobd kullanacağım ben. Elimde onun için hazırda interface var çünkü.
Selespeed'e kalibrasyon bile yapacağım. Gezici servis gibi olacağım aslında :)
Benim aracımın yanına park ederseniz, interface soketi sizlerin araçlarına bağlarız ve ücretsiz olarak check-up yaparız. Ben battaniye hediye etmem ama baştan söyleyeyim :)

egeozal1

fiatecuscan gibi ?

Ustalarımızın sanayide kullandığı examiner cihazların da windows tabanlı bir işletim sistemine sahip olduğunu düşünürseniz görebileceğimiz kesin :)
Onu da uygulayınca burada paylaşacağım.
Yanlız FES değil Alfaobd kullanacağım ben. Elimde onun için hazırda interface var çünkü.
Selespeed'e kalibrasyon bile yapacağım. Gezici servis gibi olacağım aslında :)
Benim aracımın yanına park ederseniz, interface soketi sizlerin araçlarına bağlarız ve ücretsiz olarak check-up yaparız. Ben battaniye hediye etmem ama baştan söyleyeyim :)
Check-up a ne zaman geleyim Tolga Bey  :D

tolga_ozhan

Check-up a ne zaman geleyim Tolga Bey  :D

Ben söyleyince.

ByAKINCI

Denedim ama içine video atıp oynattığım flash bellek yanımda olmadığı için bu videoda gösteremedim.
Sadece şu kadar söyleyeyim. 800x400 çözünürlük ve hd desteğinin hakkını veriyor. Gerisini siz tahmin edersiniz artık.
Tabii ki 1080p'yi tam anlamıyla oynatamaz ama araç içi bir ekran için daha iyisini kimse beklemez sanırım.

Araç içi ekran için yeterli bence daha ne olsun :)  :yukari-ok:
147 Blackline Red

GooSe

Elinize sağlık süper olmuş,hangi alışveriş sitesinden almistiniz acaba birde gümrük işlemlerini kolayca hallettinizmi yoksa bir gümrük odedinizmi

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fatihmehmet

Elinize saglık harika bir inceleme olmus.

Bende arka plan renklerinde daha koyu, siyah tarzı bir arkaplan var mı merak ediyorum. Gerçi dediğiniz gibi Windows işletim sistemli oldugundan arkaplan vs de degistirilebilir belki.
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tolga_ozhan

Elinize sağlık süper olmuş,hangi alışveriş sitesinden almistiniz acaba birde gümrük işlemlerini kolayca hallettinizmi yoksa bir gümrük odedinizmi

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alibaba üzerinden bir satıcı ile anlaşıp, doğrudan ondan aldım. Biraz pazarlıkta yaptım aslında. Şansıma hiç gümrük falan ödemedim. Direkt kapıdan teslim aldım.

Elinize saglık harika bir inceleme olmus.

Bende arka plan renklerinde daha koyu, siyah tarzı bir arkaplan var mı merak ediyorum. Gerçi dediğiniz gibi Windows işletim sistemli oldugundan arkaplan vs de degistirilebilir belki.

Arka plan ile istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Zaten kendi menüsü var "arka plan resmini ve açılış logosunu değiştir" diye. SD kart yada usb'ye attığınız bir resmin yolunu göstermekte mümkün. Tabii cihazın root'una girdikten sonra ne apacağınız tamamen size kalmış.

halilemre21

Bende yeni 147 aldım.İstanbul'da yeni olduğum için kara kara navigasyonu nasıl halledicez diye düşünüyodum çok teşekkürler,çok yararı dokundu

alfacan

Biraz düşündüm de , bu cihazın bluetooth desteği var . Bluetooth anten edinip cihaza tanıtılırsa ; canlı tv seyredilebilir mi ( karasal yayın )

:yukari-ok:

tolga_ozhan

Zaten tv anten girişi var. Yani tv antenini takarsan her türlü izleniyor. Cihazın özelliklerinden birisi bu.

FB10ur

Bundan iyisi evdeki tv : ) arabada'ki bir ekran için isteyeceğimiz herşey zaten mevcut..