Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
bu arad dostlar alakasız ama yoğunluk burda,cam rüzgarlığı buldum nette ,heko marka kalite,yalnız tr gönderileri yok,avrupa da arkadaşı olan varmı teslim alıp bize yollıycak,benim abd de yeen var ama orayada yollamıyolarYou are not allowed to view links. Register or Login

Bence yapmayın, etmeyin.
Bozar böyle plastik, şahin doğan vs.. araçlarda olan birşey 75'i.
Tamam belki işlevselliği olabilir ama görselliği harcar.

TRUPHASE

Ben araba içinde sigara içiyorum söyleminde özendirici bir taraf yoktur.
Kimse sigara içmek keyiflidire benzer bir ifade de kullanmamış.

Burada keyifli olduğu söylenen sigara içmek değil insanın kendisini kısıtlanmamış hissetmesidir.

Örneğin ben sigara içmek yasak diye toplu taşıma kullanmıyorum (uçak dahil). Gerekirse 14 saat araba kullanıyorum. Kendi adıma konuşursam burada keyifli olan sigara içmek değil, kısıtlanmamış olmak.
Arabanın hiçbir yerinden sigara kokusunu çıkartmak gibi derdim hiç olmadı. Çünkü o kokuyu ben almıyorum. Yine arabama binen kimsede senin arabam sigara kokuyormuş demedi.
Küllüğü hiç kullanmam, camı hep aralarım. Gaz odasına benzer bir ortamı ben hiç görmedim. Çünkü duman camdan çıkıp gidiyor.

Sizin bedeniniz sizin kararınız tabi ama bana biraz özendirici geldi. İşin içinde keyif kelimesi geçti oradan esinlenmiş olabilirim. Sizin sigara yüzünden akciğer kanseri olan ve son yıllarını sürünerek geçiren bir yakınınız olmamış olabilir, Allah da uzak etsin. Ben bu konuda biraz yaralıyım Allah size bırakmayı nasip etsin. Özellikle çocukları olan arkadaşlarım dikkat etsin çünkü çocuklar anne babayı söyledikleriyle değil yaptıklarıyla örnek alıyor. Neyse konu dağılmasın iyi geceler...
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

senati

sigara icmiyorum o yuzden arabamda da icirmiyorum.Cunku bunun kokusu icmeyen icin gercekten cok can sikici oluyor.Bu yuzden satarken de benim gibi icmeyenlerin oldugunu dusunerek "sigara icilmemistir" yazmak sacma degil bence.Sigara iciyorsa aldiktan sonra icinde istedigini yapsin.Isterse 4 kisi sigara donsunler onlarin bilecegi is bence de icmeliler zaten :D Evimde mutfagim kokar diye yemek pisirmem demeye benziyor onlar icin bu durum.

Yiğit Doğukan

Uzun yıllar sigara kullandım ve sigara kullandığım zaman arabamda sigara içtim ama son iki yıldır sigara kullanmıyorum ve arabamda da kesinlikle içirmiyorum. Çünkü sigara içmeyen birisi sigara içilen arabadaki o acı kokuyu alabilir. Şahsen ben alabiliyorum. Özellikle tavan döşemesi kokuyu çok çekiyor. Onun için ilanlarda ki sigara içilmemiş ibaresi (ne kadarı doğru bilinmez) özellikle sigara içmeyenler için cezbedici olabilir. Peki sigara kokusunun çözümü var mı? İyi ürünlerle özenli bir temizlikle olabilir.

milano 75

bu arad dostlar alakasız ama yoğunluk burda,cam rüzgarlığı buldum nette ,heko marka kalite,yalnız tr gönderileri yok,avrupa da arkadaşı olan varmı teslim alıp bize yollıycak,benim abd de yeen var ama orayada yollamıyolarYou are not allowed to view links. Register or Login

Bence yapmayın, etmeyin.
Bozar böyle plastik, şahin doğan vs.. araçlarda olan birşey 75'i.
Tamam belki işlevselliği olabilir ama görselliği harcar.
aracı aldığımda bagajda 1 takım vardı,zeki usta almış uymamış,bulabilirsen al çok yakışıyo film camla demişti,nette ki 75 lere baktım,sırıtmıyo.ben daha çok sigara yüzünden takmak istiyorum,camdan gelen ses hiç çekilmiyo
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Murad

Burada keyifli olduğu söylenen sigara içmek değil insanın kendisini kısıtlanmamış hissetmesidir.

Örneğin ben sigara içmek yasak diye toplu taşıma kullanmıyorum (uçak dahil). Gerekirse 14 saat araba kullanıyorum. Kendi adıma konuşursam burada keyifli olan sigara içmek değil, kısıtlanmamış olmak.
Arabanın hiçbir yerinden sigara kokusunu çıkartmak gibi derdim hiç olmadı. Çünkü o kokuyu ben almıyorum. Yine arabama binen kimsede senin arabam sigara kokuyormuş demedi.
Küllüğü hiç kullanmam, camı hep aralarım. Gaz odasına benzer bir ortamı ben hiç görmedim. Çünkü duman camdan çıkıp gidiyor.
+1

Murad

166'nın sahibi arabayı bana sigara içilmemiş şekilde sattı. Araba başında da 3-5 kez söyledi.
Aldıktan sonra "Olur mu abi gel beraber içelim" dedim. Adama son bir tur attırdım beraber sigara içerken :)
Aynı konuya bende fena takıntılıyım. İlanlara yazılan en saçma şey olduğunu düşünüyorum ''içinde sigara içilmemiştir'' ibaresinin. Ben ilan verince özellikle yazacağım ''içinde sigara içilmiştir arkadaşım, doya doya, püfür püfür, gerine gerine, zevkle içilmiştir.'' yazıcam. :)
Bunun öneminin ne olduğunu çok merak ediyorum. Arabam benim en özel alanım, içinde en rahat olacağım alanım. Sigara kullanıyorsam da içerim, içmeyen bir kişi alcaksa aracı bi zahmet temizleti versin :)

Bir zahmet temizletinle olmuyor maalesef.Sigara içmeyen biri sizin alamadığınız o kokuları net olarak alıyor.Ayrıca saçma da değil, ben araç bakarken biri ilanda araçta sigara içildiğini yazarsa ben o ilanı elerim, işim olmaz.Bir kereden iki kereden bahsetmiyor.Düzenli içilmiş arabadan rahatsız olurum.

Araç sizindir, istediğiniz gibi içebilirsiniz.Hatta ben sigara içsem muhtemelen araçta içerdim.Asla kınamam, kendinizi kısıtlamamanız gayet güzel.Ama bundan rahatsız olan insanları da garipsemek hoş olmuyor.
Kardeşim burada sigara içmeyenleri filan garipsediğimiz yok :) Tam aksine garipsenecek kişiler varsa onlar biziz yani sigara kullanan kişiler. Burada sigara kullanan biri olarak garipsediğim durum ''içinde sigara içilmemiştir'' cümlesi. Alacağın aracın içinde sigara içilmiş ise aldığında gidersin sonaxa 200-300 tl ye mis gibi yaptırırsın arabayı bu kadar basit. Yani burada sorun şu, tertemiz, mis gibi, değişensiz, kazasız, boyasız, orjinal km de, full bakımlı Alfa'yı bulduk ta sigara içilmemiş olmasını mı arayacağız. Ayrıca araç içinde sigara içiyorum derken tek başımayken evet içiyorum, fakat yanımda sigaradan rahatsız olan bir kişi var ise onu rahatsız etmemek adına asla içmem. Bırak arabayı sigara içtiğim farklı bir ortamda dahi sigaradan rahatsız olan biri varsa o ortamda dahi içmem. Burada anlatılmak istenen, bu ''içinde sigara içilmemiştir'' mevzusunun çok derin ve aşırı önemli bir mevzu olmadığı.

erdem1904

Sizin bedeniniz sizin kararınız tabi ama bana biraz özendirici geldi. İşin içinde keyif kelimesi geçti oradan esinlenmiş olabilirim. Sizin sigara yüzünden akciğer kanseri olan ve son yıllarını sürünerek geçiren bir yakınınız olmamış olabilir, Allah da uzak etsin. Ben bu konuda biraz yaralıyım Allah size bırakmayı nasip etsin. Özellikle çocukları olan arkadaşlarım dikkat etsin çünkü çocuklar anne babayı söyledikleriyle değil yaptıklarıyla örnek alıyor. Neyse konu dağılmasın iyi geceler...

2,5 yıl sigarayı bıraktım 1,5 sene önce geri başladım ve pişmanım. İçtiğimiz her sigara onlarla geçirilen zamandan çalmak demek... Özellikle Aras'ın (oğlumun) yanında kapalı mekanı bırak açık havada bile içmemeye çalışıyorum. Bakışları değişiyor yaptığım hareketi örnek alıyor. Kendimi Mart ayında ebediyen bırakmaya endeksledim.

Arabada içme konusuna gelince şirket arabasında da kendi arabamda da içiyorum. Ama havalar soğuduğu için keyiften ziyade donma sebebiyle işkenceye dönüştü camları açık içtiğimden. Camlar kapalıysa arabaya resmen siniyor o koku...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanku

159'a 4 egzosu tek yakıştıran ben miyim :)) ?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Tolga033

Sigara sagliga zararli, kapali alanda icmek yasaktir. :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

max-ime

Sigaraya ben çok geç yaşta başladım, geçenlerde bırakmıştım. Tekrar başladım ama yılbaşından sonra tekrar bırakıyorum. Ne yediğimden tat alıyorum, ne aldığım nefesten.

Sigarayı bırakamayacaını düşünenler için champix isimli bir ilaç var, şiddetle öneririm. Kullanjıpta bırakamayanı ben görmedim.

ku2

Üniversite yılları içtim..
Sonra bir bıraktım.. gene başladım.
2008'te gene bıraktım..3 sene içmedim.
2011'de başladım gene..Hala içiyorum.
Yılbaşı'nda bırakmayı planlıyorum.

Bu arada günde 3 tane içiyorum.. İçiyor sayılırmıyım..  :S?
Çoğu arkadaşım daha fazla içiyor. Abi ben senin kadar içebilsem hiç bırakmam diyorlar..
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Gouki

Ben de cok begendim hic abarti olmamis.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğa Tosun

O sarışın bayan Şükran Akay, Ankara e30 güzeli kendisi :D
159'a oval daha cok yakisiyor bence
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erdem1904

Harbiden bayanmış Ahmet abi ve Ahmet usta diyenler utansın  :D

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ku2

Ben de cok begendim hic abarti olmamis.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arabanın kıçı güzel olunca, kaldırıyor 4 egzozu.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

wolkanku

hahaahhaha doğa ev adresini , tc. kimlik no'sunu da verseydin :D

alfisti ankara buluşmalarına çağırın belki gelir  :))
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Bencede yakışıyor ama daha düzgün olmalı. Zaten stoplarlada uyumlu oluyor 4 çıkış.
Mesela bu güzel.

erdem1904

hahaahhaha doğa ev adresini , tc. kimlik no'sunu da verseydin :D

alfisti ankara buluşmalarına çağırın belki gelir  :))
Para toplarız aramızda..  :D Araba başı her bir poz 100 tl  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Doğa Tosun

Ben Küçükken hipodrom draglarda falan tanitirlardi ordan biliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

Ben Küçükken hipodrom draglarda falan tanitirlardi ordan biliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şükran ablayı mı tanıtıyorlardı ? :))
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Doğa Tosun

Evet, zaten çok ünlüdür Ankara'da.
Sonra yapılı zo6 ilr draglara katilan Yasemin diye bi bayan vardi ismini yanlis hatırlamiyorsam

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Bencede yakışıyor ama daha düzgün olmalı. Zaten stoplarlada uyumlu oluyor 4 çıkış.
Mesela bu güzel.

Bence bu hoş durmamış , ama sahibinden de olan şık durmuş  8)

hi_cazz

Mesela bu güzel.

Özdemir o didizörden dolayı öyle görünüyor. Ben sadece çıkışların uçları daha iyi diye koydum bunu.

iPhone 'dan You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Mesela bu güzel.

Özdemir o didizörden dolayı öyle görünüyor. Ben sadece çıkışların uçları daha iyi diye koydum bunu.

iPhone 'dan You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Bende komple arkaya baktım , yanlış anlamışım o zaman  :arkadasim: çünkü difüzörü hiç yakıştıramamıştım meğersem uçlarmış  :p