Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Cay icerek okuyorum.
Satilik MiTo var. Plakasi ozel ama yamuk yapismis. 10pesin 23bin tl 4ay vadeli cek kabul :clover:

IOStan uzak yerden gonderildi
valla bende mentalist in finalini izlicektim,buraya takıldım.forumda hayat var kardeşim :)) :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Oğuz

Cay icerek okuyorum.
Satilik MiTo var. Plakasi ozel ama yamuk yapismis. 10pesin 23bin tl 4ay vadeli cek kabul :clover:

valla bende mentalist in finalini izlicektim,buraya takıldım.forumda hayat var kardeşim :)) :))

Daha finale çok var abi, severek izliyoruz. :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Biz son musterileri kovduk kafeden zorla. Anca eve girdim banyo yapayim dedim bi gidemedim. O digilde mavi gt aslinda 2 farkli gtden birlesmis. Arkasi kirmizi onu siyahmis anlasilmasin falan die kaplamislsr kapi iclerini boyamislar. Duydum uzuldum :(

..

milano 75

red jo
Cay icerek okuyorum.

red john u göremiicez hee

egeozal1

En iyisi  ben susayım.... :-X

Sana gecen hafta whatsapptan ben ne yaZdim? Uyarmadim mi? Uyari gelmedi diyosun bide yalancilkla suclama milleti.
Abi beni sen uyardın bir başkası uyarmadı milleti yalancılıkla suçlamıyorum... :-[

He yetmiyo benim lafim yani?
Niye yetmesin abi biz diyorsun da ben senden başkası tarafından uyarılmadım.. Onu demeye çalışıyorum yoksa lafına güvenmesem inanmasam Polenezköy buluşmasında tanışmak için yanına gelmezdim. O kadar kişiydik polenezköyde yaklaşık 136 kişi O kadar kişiyle tanışmadım ama  sizlerle tanıştım ben güvenmeyeceğim adama merhaba demem. Demek istediğim şu elbette tanımadan birbirimiz hakkında yorum yapamayız. Polenezköy de diğer abilerimle tanışamamın sebebi de onlara güvenmem de değil vakit bulamadım elbet tanışsaydım sizleri de çok severdim...  :-[

Ayrıca Murad abime çok teşekkür ediyorum beni gerçekten yürekten anladığı için  :serefe:

Ayrıca Semih abi beni tanısaydın belki başka yeni bir alfisti'nin yerimi tutmayacağını anlardın.. Ben herkese sevgi ve saygıyla yaklaştım. Bana bu şekilde davranılmaması lazım herkesi öz abim gibi sevip saydım. Hep birilerinden azar küçümseme vs vs lafları bugüne kadar çok kahle almadım. Belki bu benim son iletim olacak hepinizi çok sayıp seviyorum. Atılırsamda beni okulumun orada veya Alfa'mın yanında bulabilirsiniz.. Tekrar söylüyorum hepinizi çok sevip sayıyorum gözlerinizden öpüyorum kendinize iyi bakın tutkuyla bağlı olduğum aşkımı bir mum söndürür gibi söndürseniz de hepinizi hala çok seviyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın. Umarım bir gün çocuğunuz 17 yaşına gelip forumda böyle hakaretlere, azarlamalara uğrar o zaman anlarsınız demek istediğimi çünkü insanoğlu yaşamadan feyz almıyor...  :alfisti:

Kadir abi son olarak seninde dediğine katılıyorum bir çok kişi aynı şeyi yapar hep bomba bende patlar neyse... Sevip sayan beni kardeşi gibi gören abilerime tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...

Tolga abi cevap yazma dedin ama yazmadan duramayacağım kusruma bakma çok özür dilerim. Biz babam ve ben şuan ki 147 yi araştırırken çok deli araştırma yapmıştım. O zaman ki çocuk sesimle galeriler ile konuşmuş o yaşımda pazarlığa atılmıştım. Bu işlerin bir çoğunu babam yapması gerekirken ben yaptım erken olgunlaştım erken büyüdüm... Benim yaşımdakiler ortalıkta kafir küfür gezerken millete ah kam keserken ben her büyüğüme saygı gösterip arkadaş ortamında bile küfürlü konuşmaktan kaçınmışımdır...

Neyse eğer atılırsam ben gelmeden önce de nasılsa yine öyle olacak forum. Siz hep mutluydunuz ben gelene kadar...

Tuğrul abi kendine iyi bak... Örnek aldığım Alfista Tuğrul abi...  Sendende beni savunmanı beklemiştim hep örnek aldığım alfista olarak... Neyse forum ahali görüşmek dileğiyle.... Umarım bir gün yeniden yollarımız kesişir... :'(

Film sona erdi... Bir film daha bitiyor... 5 yaşından beri bir alfisti aşkıyla yanıp tutuşan adam nasıl Alfa'ya bir günde kin duymaya başlar filmi bitmiştir... İyi Akşamlar....

Bir alfisti kaybettiniz...

Oğuz

red jo
Cay icerek okuyorum.

red john u göremiicez hee

Red John sezon ortasında çıkıyor ortaya,finali neyle yapacaklar çok merak ediyorum.

babi

Cay icerek okuyorum.

2.5 peşin 24 ay vade kabul edersen alırız. : :haydi: :)) :))
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Fatihob

Bye bye Ege :cry :aglama: :uzulme: :cokuzulme: :elsallama:

..

tolga_ozhan

147'nin iki kasasında da halojen farlar mercekli değil.
145, 146, GTV, 166 vs.. modellerde farlar halojen dahi olsa mercekliydi.

Sonradan yapılan bi-xenon ve xenon yasak sebebi ise otomatik far yükseklik ayarının olmaması.
Yasak olan şey mercek değil.
Yani sonradan mercek yapsanız dahi muayene öncesi far kasasını tekrar açıp mercekleri sökmek akıl kar işi değil. Sadece xenon ampulleri ve balastını söküp halojen ampulleri takarsınız öyle gidersiniz olay çözülür.

Merceği takmak için halojen ampulun takıldığı merkezdeki plastik bir parçayı kırıp çıkartıyorlar ve merceği öyle takıyorlar. Yani mercek bir kere takıldıktan sonra geri dönüş yok. İllaki mercek gitsin istiyorsanız yeni far alacaksınız.

Farların değişmiş olması ister istemez kaza ihtimalini düşündürüyor. Fakat bunu konuşmak anlamsız.
Ciddi olarak almayı düşünen varsa aramızda o zaman konuşalım bunu. Zaten o zamanda yapılan ekspertizde herşey çıkar ortaya.

milano 75

beyler bu mevzuyu kaptalım,ege kardeş sende geç dizi falan izle pazar günü bu abin senle bi konuşsun ondan sonra ne yaparsan yap,hadi allah rahatlık versin .pazar görüşürüz

egeozal1

...

Murad

Ege sende amma dramatikleştirdin be kardeşim. Tam Türk filmine çevirdin. :)
Tamam kapat konuyu bitsin gitsin. Bu kadar uyarı alıyorsan mutlaka vardır bir bildikleri. Sana pazar günü bir kitap getireceğim onu oku sana yardımı dokunacaktır. 17 yaşındasın 1 yıl sonra reşit olacaksın birazcıkta olsa sende uyarıları dikkate al.

tolga_ozhan

Ben ağır ağır yazarken 10 dk'da 20 ileti gelmiş.
Ne hız yahu :)
Mecburen silip hepsinş okuyışup yeniden göndermek zorunda kaldım.

Gouki

Cay icerek okuyorum.

23 dorde bolunmez Fatih bey lutfen insanlari kandirmayin !!!!!

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

egeozal1

...

Fiction

Tamam kapat konuyu bitsin gitsin. Bu kadar uyarı alıyorsan mutlaka vardır bir bildikleri. Sana pazar günü bir kitap getireceğim onu oku sana yardımı dokunacaktır. 17 yaşındasın 1 yıl sonra reşit olacaksın birazcıkta olsa snede uyarıları dikakte al.

Evet baya bi dramatik olmuş. Bence bundan sonra sorun olmaz ha birde jant ilanlarına ciddi alıcıyım demezse  :haydi: :)
GTV 2.0 TS Phase 2

blackgear

... hepsinş okuyışup yeniden göndermek zorunda kaldım.

Okudun mu okşadın mı ben o kısmı anlamadım Tolga?  :))

Murad

Cay icerek okuyorum.

23 dorde bolunmez Fatih bey lutfen insanlari kandirmayin !!!!!

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Özgün dikkatine hayran kaldım, sen sayısalcı mıydın? :)

Fatihob

Italyano pampeletto ben sana kusum sonra konusuruz 4e bolunurmu bolunmezmi :clover:

..

tugrul

Ege, 4 senedir üyeyim 1000 tane iletim olmuş, sen 7 ayda 2000 küsür ileti yazmışsın, demek istenen her topa girme, iddialı yazma, çok oku, az yaz, alınma, kırılma, uyarıları alıyorsun değişen birşey yok...
Her şeye cevap verme, bir düşün sana kızıyorlarsa nedenini anlamaya çalış, her iletide her konuda olma, kimse kimseyi atma meraklısı değil, çok gözüküyorsun ortalıkta...
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

tolga_ozhan

Biz son musterileri kovduk kafeden zorla. Anca eve girdim banyo yapayim dedim bi gidemedim. O digilde mavi gt aslinda 2 farkli gtden birlesmis. Arkasi kirmizi onu siyahmis anlasilmasin falan die kaplamislsr kapi iclerini boyamislar. Duydum uzuldum :(

Yanlışın var Fatih :)
147 şasi üzerine iki garklı GT'nin kupası geçirilmiş :)
Motorda boxer :)

Fatihob

Ayrica 4ay vadeli cek yani 4. Aya yazilmis 23 bin tldir. Bunlaridami biz ogretcez. Adam admin olmus amaa hic yani vikiden bakip buraya yaziyor sonrada admin oluyorlar. Hey allaaam yaaa. Cik cik cik

..

Fatihob

Bide bu aksam Oguzla biras kafa patlattik. Brera sedan, rocco coupe, gt spy photo :D

..

Oğuz

Bide bu aksam Oguzla biras kafa patlattik. Brera sedan, rocco coupe, gt spy photo :D

Shooting brake olmasın asdafasd

egeozal1

Tamam kapat konuyu bitsin gitsin. Bu kadar uyarı alıyorsan mutlaka vardır bir bildikleri. Sana pazar günü bir kitap getireceğim onu oku sana yardımı dokunacaktır. 17 yaşındasın 1 yıl sonra reşit olacaksın birazcıkta olsa snede uyarıları dikakte al.

Evet baya bi dramatik olmuş. Bence bundan sonra sorun olmaz ha birde jant ilanlarına ciddi alıcıyım demezse  :haydi: :)
İstesem de artık giremeyeceğim zaten...

Ege, 4 senedir üyeyim 1000 tane iletim olmuş, sen 7 ayda 2000 küsür ileti yazmışsın, demek istenen her topa girme, iddialı yazma, çok oku, az yaz, alınma, kırılma, uyarıları alıyorsun değişen birşey yok...
Her şeye cevap verme, bir düşün sana kızıyorlarsa nedenini anlamaya çalış, her iletide her konuda olma, kimse kimseyi atma meraklısı değil, çok gözüküyorsun ortalıkta...

Görüşürüz Tuğrul Abi... Bir daha ortalıkta olamayacağım zaten rahat olun...

Moderatörler Toplantı yapsın atılmalı mı atılmamalı mı diye bence... Sonuç ne olursa olsun saygı duyacağım....

Hepinizden özür diliyorum başta yanlış tanıttığım için kendimi hepinizden özür diliyorum her lafınıza salça olduğum için ve hepinizden özür diliyorum... Tutkumu belki de yanlış yerde paylaştım görüşmek dileğiyle esen kalın....

Hep mutluydunuz... Ta ki ben gelene kadar....