Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Geleneksel Karting Turnuvası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kutay

anketle cogunluk durumuna bakalım o zaman
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ozoozo

Burda kar başladı :) durum ne ?

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
Burada da başladı.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Burada da başladı.  :D

Yani buluşma yattara mı abi :D Daha doğrusu mangal :)

alihsans

Açıkçası ben pek ihtimal vermemiştim zaten. Hava muhalefeti hat safhada.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

max-ime

Beyler Anadolu Bulvarı buz pisti gibi,

Eskişehir, İstanbul Yolları da kötü durumda. Dikkat edin, en çokta kendisii usta şöför sanan mallara.

ozoozo

Bugün Bilkent chiffre ve high fun cafenin önündeki yokuş bilenler biliyordur Bilkent 3 te çarpışan araba gibi 18 araba birbirine çarpmış , bir tane çocuk yeni mercedes e coupe almış ağlıyordu kayıp vurdu diye , aman dikkat edelim..

h.t

Valla bende mesa plazadan aşağıya inerken araba 1. Vteste olmasına ragmen kaydı duvara dogru kafadan gidiyordum el frenini çektim kaldırıma yan vurdum , çok hızlı vurmadım ama psikolojikmidir nedir rot bozuldu gibi geldi .
Corsayı vurdum , acaba bişey olmuşmudur, yarın rotçuya bi göstercem . İnşallah olmamıştır babamla uğraşmak istemiyorum dırdır eder şimdi :D

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

hkmtctnky

Çakırlarda da 3 yokuş var anayol üstünde 3üde boydan boya kaza doluydu dün akşam, a city ye gittim geldim, istanbul yolunda bile sert frende arkayı atanlar vardı.. Aman dikkat..
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

Gouki

ozoozo

Çarşamba Kafes? :kahve:

Yılbaşı ertesi sağ sağlim olursak tamamdır reyiz :D

ozoozo

ozoozo

Gouki

blackgear

tfnsmsk

Yeni yılın ilk günü hasret gidermek harika olur..
Orada olacağım.

:alfisti:
sportif ruh.

h.t

Aynen 1 aydır da içmiyordum , yılbaşına saklıyordum kendimi , düzelirsem gelirim saat kaç gibi düşünüyoruz ?

Gouki

Bilmem ki Hür Can'ım. Perşembe falan da olabilir yani ben random yazdım Çarşamba diye :)

blackgear

Çarşamba tatil değil mi zaten :D Bence 2-3 gibi buluşup, hava da güzel olursa üstüne kartingle cila atalım  :haydi:

ismet

Bir aksilik olmazsa ben de gelirim gençler :serefe:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

Bir aksilik olmazsa ben de gelirim gençler :serefe:

:rock: 2-3 10 numara olur :)

tfnsmsk

Çarşamba tatil değil mi zaten :D Bence 2-3 gibi buluşup, hava da güzel olursa üstüne kartingle cila atalım  :haydi:
Hep diyorum, "her zamanki gibi güzel tekliflerin adamı" diye :alkis:
Allah mahcup etmesin de asfaltın tozunu tulumlara aktaralım :) Giyilmeden eskiyecekler mübarek!
sportif ruh.

ugursahin90

sbk0655

Alçaklar, Istanbul dan dönüyor olacağım gün içinde ama yetisebilirmiyim bilmiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackgear

Alçaklar, Istanbul dan dönüyor olacağım gün içinde ama yetisebilirmiyim bilmiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapagaz ;) Yapıştır ;) O ibre kırılacak arkadaş ;) :p :D Hahuhahah :D Dikkatli gel aga :)