Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 147 Mk2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asklepios

Sevgili abilerim,kardeşlerim,

Yakın arkadaşım(kardeşim gibi) araba alacak...Geçmişte benim 147'yi epey kullanmış ve tadı damağında kalmıştı.Şimdi 147 mi alsak acaba demeye başladı...Var mıdır bildiğimiz,güvendiğimiz,temiz bir 147?

Bir de bu ilanı atmış bana,nasıl diye,nasıl sizce,bilen eden var mı?
You are not allowed to view links. Register or Login

Yiğit Doğukan

2-3 ay önce 26.000 civarında satıştaydı. Dolu vuruğu için çekme başına 5 ile 15 tl arası para istiyorlar. Tabii çekme sırasında boyanın attığını da çok sık duyuyorduk.

tolga_ozhan

Sadece merak ettim.
O neden golf almıyor. Tahminen şu an sizin golf'ü de görüp biniyordur.
Sizde golf'ten 147'ye göre daha fazla memnunsunuz diye hatırlıyorum.

ozoozo

2-3 ay önce 26.000 civarında satıştaydı. Dolu vuruğu için çekme başına 5 ile 15 tl arası para istiyorlar. Tabii çekme sırasında boyanın attığını da çok sık duyuyorduk.

Bu konuya çok dikkat edin , Yiğit'in söylediği en kritik nokta  iyi bir tüyo çünkü geçen sene antepte ki arabaların 100 de 80 i doludan dolayı işlem gördü.. Kafaya gelse yoğun bakımlık yapacak şekilde dolu yağmıştı.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

asklepios

Sadece merak ettim.
O neden golf almıyor. Tahminen şu an sizin golf'ü de görüp biniyordur.
Sizde golf'ten 147'ye göre daha fazla memnunsunuz diye hatırlıyorum.

Golf 65bin TL,147 25bin TL...Adam ev alacak,para lazım

tolga_ozhan

Ben golf'ün sıfırından bahsetmedim.
Bu cevabı hakaret olarak mı alsam onuda bilemedim.
25 bin TL'ye de golf var diye düşünmüştüm.
Merakımda giderildi teşekkür ederim.

asklepios

abi sen de epey saçma bir soru sormuşsun...

1-Benim araba Golf 7...25bin liraya Golf 4 alınır.Aynı araba mı yani şimdi bunlar?Sırf adı aynı diye aynı araba gibi bahsetmişsin

2- 25bin liraya alınacak Golf boş donanımlı-yüksek kmli-düşük model-belki kazalı olacak iken temiz 147 bulunur

3-Ayrıca, arkadaşım 147'ye aşık olmuş falan değil....Sadece "bu fiyata en mantıklı araba bu galiba,üstelik sürüşü de çok güzel" diyor.

4-ayrıca sitem eder gibi konuşmuşsun,onu hiç anlamadım

5- ha bir de yukarıda Golf'den 147'de olduğumdan daha memnun olduğumu söylemişsin ama öyle birşey hiç söylemedim.Ben Gulietta sevmiyorum,belki onu hatırlıyorsundur

tolga_ozhan

Herhangi bir samimiyet olmadan "sen" şeklindeki hitabet ile devam edeceksek ben sustum.
Başlığa verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.

senati

bence bu 147'den daha iyi

asklepios

Benim 1400,sizin 3800 mesajınız var sayın Tolga bey kardeşim.Bu bile yeterli samimiyet yaratır diye düşünmüştüm ama yanılmışım.

Size "sen" diye hitap ettiğim için özür dilerim

Şimdi devam edebiliriz sanırım

asklepios

Teşekkür ederim Semih bey ama başlıktan ve ilk mesajımdan da anlaşılacağı gibi 147 arıyoruz

senati

Teşekkür ederim Semih bey ama başlıktan ve ilk mesajımdan da anlaşılacağı gibi 147 arıyoruz

ben kiyaslamaya gidince oyle bir ornek vereyim dedim ;)

alfacan

mk1 ile mk2 kasa arasında fiyat farkı kapanıyor gibi . Hatta bazı mk1 sahipleri daha fazla fiyat çekmiş  :kahve:

asklepios

Onur ÖZTÜRK

mk1 ile mk2 kasa arasında fiyat farkı kapanıyor gibi . Hatta bazı mk1 sahipleri daha fazla fiyat çekmiş  :kahve:
Sana gün doğdu desene :p
                                                                                                                           Stile Italiano

asklepios

arkadaşım linkteki araç içi sahibi ile görüşmüş. ASR ışığı yanıyormuş,muayeneden geçmesi için usta fişini çıkarmış...Bu ne demek? ASR ışığı neden yanar?

Gouki

Ali abi Abs sigortasını sökmüşlerse daha sonra taksalar bile bilgisayara bağlayıp hatayı silmeleri gerekir ancak böyle söner. Anlamadığım muayeneden geçmesi için niye sigortayı çıkardılar?

asklepios

Işık yanıyorsa muayeneden geçmez demişler herhalde ???