Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Almak İstiyorum !

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ademirtas

Merhaba , forumda sık sık okuyucu olarak bulunuyorum ancak çok bilgi sahibi olmadığım için sizlerin bilgilerine ihtiyaç duyuyorum daha önce 2 kez alfa romeo araç alırken direkten döndüm , nişan düğün hazırlıkları sebebi ile , 156 almak istiyorum ancak doğru tercih konusunda yardımlarınızı Bekliyorum. 14-15-16 bin TL fiyatlarında birkaç tane buldum ve değerlendiriyorum 140.000 km de 14 milyar fiyatındaki araca talip olmak istiyorum ancak sizlerin fikirlerine sunuyorum.  Araç ilanı aşağıdaki gibidir ;

You are not allowed to view links. Register or Login

İç döşemelerinde herhangi bir problem bulunmamaktadır.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

mangusta

Önce hayırlısı olsun diyerek başlayayım....

Alfa almak istiyorum demekle alfa alınmadığını belirteyim ve sırası ile sebeblerini yazayım kendimce..

önce kendi tabularını yıkacaksın..
sonra mahalle baskısından kurtulman gerek..
bu 2 sini başardığında..bu sefer hangi alfa demeye başlayacaksın..
yazılanları okudukça 1 tık üzerini aramaya başlayacaksın..
özellikle aradığın 156 alfa efsanesi olup...bence en karakter sahibi araç..

umarım tüm bunları aşıp alfa sahibi olursun..ben olamadım sen ol...
tabularımı yıkmışken
mahalle baskısı bıktırdı..

ve hala bu foruma gelip alfalara bakıp iç çekip gidiyorum..
ve sonuç olarak gittim sığır gibi 1.4 tdi ibiza aldım 2007 model memnun değilmiyim memnunum yakıtı olsun gidişi olsun 3 aydır biniyorum çok şükür sıkıntıı yok...ama park ettikten sonra vedalaşmıyorum..dönüp bakmıyorum..işimi görüyor sadece...ama küçük

neyse uzattım ben :)
hala alfa gördükçe gözden kaybolana kadar bakıyorum....

ademirtas

Önce hayırlısı olsun diyerek başlayayım....

Alfa almak istiyorum demekle alfa alınmadığını belirteyim ve sırası ile sebeblerini yazayım kendimce..

önce kendi tabularını yıkacaksın..
sonra mahalle baskısından kurtulman gerek..
bu 2 sini başardığında..bu sefer hangi alfa demeye başlayacaksın..
yazılanları okudukça 1 tık üzerini aramaya başlayacaksın..
özellikle aradığın 156 alfa efsanesi olup...bence en karakter sahibi araç..

umarım tüm bunları aşıp alfa sahibi olursun..ben olamadım sen ol...
tabularımı yıkmışken
mahalle baskısı bıktırdı..

ve hala bu foruma gelip alfalara bakıp iç çekip gidiyorum..
ve sonuç olarak gittim sığır gibi 1.4 tdi ibiza aldım 2007 model memnun değilmiyim memnunum yakıtı olsun gidişi olsun 3 aydır biniyorum çok şükür sıkıntıı yok...ama park ettikten sonra vedalaşmıyorum..dönüp bakmıyorum..işimi görüyor sadece...ama küçük

neyse uzattım ben :)
hala alfa gördükçe gözden kaybolana kadar bakıyorum....

Teşekkür ederim ben o duvarlarrı yıkalı epeyce bir süre oldu ancak açıklamada da eklediğim gibi nişan / düğün faktörleri biraz beni engelledi o yüzden şimdi bir başlangıç yapmak için araç arıyorum :) umarım güzel bir başlangıç olacaktır.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS

ademirtas

Linkteki araç ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS

erdem1904

O araçla ilgili TRSemih sahibiyle görüşmüştü.. Kendisiyle irtibat kurun derim..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

TRSemih

Yettim..

Siz aracin sahibiyle görüştünüz mü bilmiyorum ama adamın alfa dan haberi yok. Anladigim o ki burada bulunmanıza neden olan en büyük unsur sahibi olmak istediğiniz aracı alfistadan almak istemeniz. Zaten alfa da alfistadan alınır. Dolayısıyla bu gibi kisilere itibar etmeyin.

Aracın kaza boya durumunu sordum, bana göre yok ama araca bakmaya gelen bi tane "dangalak" boya var dedi, diyor... biraz daha adamı zorladim sonra arabadan bi haber oldugunu anladım ve guvenemedim. Ayrıca aracın plakasını sorguladim ve 2 adet rehin bilgisine rastladım. Bunu sahibine sordum ve anlamsız bir şekilde adam tedirgin oldu. Hatta görüşmeyi sonlandırdı. 10 dk sonra da14500 olur diye mesaj atti.

Özetle kaale almadim. Ankara dan kalkıp İstanbul a gideceksem adamın güven vermesi lazım. Ayrıca araba hakkaten bu kadar kelepir olsaydı bu tarihe kalır miydi? Fiyatta bu kadar uygunken..

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ademirtas

Teşekkür ederim , görüştüm Eskişehir'de bir şirket sahibinden aldığını söyledi yıllarca garajda kapalı kalmış ve daha sonra kendisi satın almış... Bakmaya gidecektim ancak gitmedim çelişki yaşadım , bu aracı 4-5 ay önce de görmüştüm çünkü niye satılmadı diye kendimle çelişki yaşadım. Forumda Alper Musa nın eski 156 sı bir galeri tarafından satılık onun için görüştüm ama tüp takıldı filan dedi bir de yağ probleminden bahsetti , Alper musayı arayıp detayları görüştüm , ancak o aracı Büyükçekmece'den alıp bpstancıya getirmek sıkıntı olacak diye düşünüyorum.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS

milano 75

kutayın araç var satılık(iskoç)ben canlı gördüm bi kaç defa stock oğlu stock bi araç,ve kutay da çok titiz.satılıklar köşesinde var bi bak istersen.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

birde benim kayınçımda bi gri var full,deri,sanruff ,geçmişi ve yürüyeni çok düzgün,sadece sanruff kapağının çıkmasıyla değişimi veya kumaşlanması ve dıştan defalarca dediğim halde iş yoğunluğundan yaptırmadığı boya parlatma,çizik giderme falan gerekir.ama 130 000 kmnin tamamı uzun yol,hergün gebze-eyüp.o taraflardaysan işyerinde bi gör.aracı carium zeki usta çok iyi bilir.gökayın 156 dersen gereken bilgiyi verir.o 159 a geçmeyi düşünüyoda bu aralar ilanı falan yok.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ademirtas

İskoç aracını internette gördüm ancak km olarak ben biraz daha düşük bakıyorum çünkü bineceğim araca km olarak bende yol yapıcam.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS

GokhanALFA

eğer düşünürseniz aracımı satıyorum

aracım sorunsuzdur izmir'deki alfistilerde bilir izmir devko servis bakımlıdır. niye satıyorsunuz derseniz mk2 almak istediğim için , ilgilenirseniz görüşürüz :)

ilan tarihi aldatmasın 2 hafta önce koydum ilana aslında yazın yayınlayıp çekmiştim o tarihten itibaren yayında değildir.

ismet eren

eğer halen bir alfa peşindeyseniz aracımı tavsiye edebilirim