Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfistiturkey Alfa Romeo Tanitim Videolari

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Sunum işini yapma konusunda hala ısrarcı bir tavrım var  :arkadasim: :haydi: :haydi:

senati

You are not allowed to view links. Register or Login
şöyle mekanlar olacak ki

kesinlikle hayalimdeki mekanlar!!!!Ahh ahh Turkiye'de bu kadar sakin ama ayni zamanda bu kadar yeni ve duzgun bulmak imkansiz sanirim.. :( :(

Murad

şöyle mekanlar olacak ki

kesinlikle hayalimdeki mekanlar!!!!Ahh ahh Turkiye'de bu kadar sakin ama ayni zamanda bu kadar yeni ve duzgun bulmak imkansiz sanirim.. :( :(
Kıyıköy'ü bilir misiniz bilmem. Eski adı midyedir. Benim sık sık kafa dinlemeye gittiğim bir yerdir. karadenizin marmara tarafında ki en uc taraflarından biri. Kırklareline bağlı, mükemmel, doğasıyla, havasıyla, sakinliği ve keşfedilmemişliğiyle, bahar aylarında sık sık gidip bünyeme huzur doldurduğum, beynimi dinlendirdiğim, sadece müzik yapıp kitap okuyup kendimi nirvanada hissettiğim, hiç korna sesi, trafik gürültüsü, insan gürültüsü duyamayacağınız harika bir sahil kasabasıdır. Ve yolları gerçekten harikadır. Asfalt bu kadar kaymak gibi olmasa da yolu iyidir ve Kırklareli Saray'dan sonra Kıyıköy'e saptığınızda yaklaşık 50 km sürekli orman içinden gittiğiniz, bomboş harika bir yolu vardır.
Aslında ülkemizde de harika mekanlar var bu tarz işler için fakat burada sorun olan bizde benzinin 5 tl olması :) Bu tip bir video çekimi için gidiş geliş 300 km yol yapmak var. :)

senati

Bilmiyordum ama ogrendigim iyi oldu=) Bugun hava gunesli yarin da boyle olacak gibi Yildiz Korusu'na gidiyor muyuz?

Murad

Bilmiyordum ama ogrendigim iyi oldu=) Bugun hava gunesli yarin da boyle olacak gibi Yildiz Korusu'na gidiyor muyuz?
Ben şuan için müsaitim. Yarın hava iyi olursa gidilebilir. Ayrıca arkadaşlar da gelirse mini bir buluşma gibi de olabilir.

senati

Ben şuan için müsaitim. Yarın hava iyi olursa gidilebilir. Ayrıca arkadaşlar da gelirse mini bir buluşma gibi de olabilir.

Arkadaslar yarin saat 9:00'da Besiktas Yildiz Korusu'na bekliyoruz.

Murad

Pazar sabahı kimse keyfini bozmak istemiyor olabilir :)

egeozal1

Pazar sabahları koşuya gidiyorum maalesef yetişemeyeceğim. :(

senati

Pazar sabahı kimse keyfini bozmak istemiyor olabilir :)

Aslinda bizler icin cok keyif verici birsey olmali bu..Ama katilim sadece Pazar gunu icin degil genel olarak cok cok az..Bu gidisle sadece GT, 147, 156 ve 159 videolarini cekebilecegiz.Uzucu ama boyle bir durum var ortada..

Murad

Sorun değil. Biz deneme çekimlerini yaparız. Belki ilerde katılımcılar artar. Ki zaten çok fazla katılımcı olmasına da gerek yok. Her modelden birer tane yeterli. Sonuçta burada önemli olan Markanın modellerini tanıtmak.

Tolga033

Tanıtım olayı iptal mi oldu acaba.?  :S

Murad

İptal olmadı ama doğru zaman bekleniyor sanırım :))

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Murad

senati

arkadaslar iptal olmadi fakat hava sartlari nedeniyle ertelenmek zorunda kaldi.ben bu hafta Bursa'dayim kamerami da aldim eger havalar iyi olursa bir video daha cekecegim.

Hem pratik amacli hem de Bursa'da bu tarz cekimlerin yapilabilecegi alanlar oldukca You are not allowed to view links. Register or Login ne de olsa Yesil Bursa=)

ar.159

daha geçen hafta sonu aklımdan geçti tam çekimlik havaydı diye nasip yakalırız yine güzel bir hava bursa çekimlerini merakla bekliyorum
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

senati

daha geçen hafta sonu aklımdan geçti tam çekimlik havaydı diye nasip yakalırız yine güzel bir hava bursa çekimlerini merakla bekliyorum

evet haklisiniz ama insan bir gun oncesinden guvenemiyor havaya su gunlerde.ilginiz icin cok tesekkur ederim bu arada cekimleri bu hafta yapacagim hatta yarin baslamayi dusunuyorum ama editleme ve yayinlama ancak haftaya olacak.Bu sefer iddiali bir cekim olacak.

senati

bugun sabah 8den 12'ye kadar cekim yaptim.sanirim yarin tekrar cikacagim baska bir bolge var aklimda.editleme vs. haftya hazir olur tahminimce buradan paylasacagim arkadaslar;)

soyle bir gozlemim oldu eger cekimler bahar aylarinda yapilirsa cok daha guxel goruntuler ortaya cikacak.ben firsat buldukca pratiklere devam edecegim ama %100 verim baharda alinacak gibi.

Gouki

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Tolga033

Musty

bugun sabah 8den 12'ye kadar cekim yaptim.sanirim yarin tekrar cikacagim baska bir bolge var aklimda.editleme vs. haftya hazir olur tahminimce buradan paylasacagim arkadaslar;)

soyle bir gozlemim oldu eger cekimler bahar aylarinda yapilirsa cok daha guxel goruntuler ortaya cikacak.ben firsat buldukca pratiklere devam edecegim ama %100 verim baharda alinacak gibi.

Semih Pazar Günü Buluşmada Deniz Kenarı olucak ve havanında güzel olması bekleniyor ufak bi çalışma yapılabilir ilgilenirsen o gün için.

senati

arkadaslar video hazir.Bu da son hali degil kafamdaki videonun calismalarimin bir parcasi diyelim.Daha farkli kareler de var aklimda.Sunum icin Trt belgeselleri anlatimi yapmis bir arkadasla gorusuyorum.Sizin yorumlarinizla, yeni fikirlerle calismaya devam edecegiz simdilik Iyi seyirler. ;)

TRUPHASE

Semih eline sağlık çok güzel çekimler yapmışsın. Fakat editleme programı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çünkü video duraksayarak olarak oynuyor.  Videonu sonunda da insan ''bir durmadın da görelim'' demeden edemiyor :)
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.