Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta D.I.Y Çalışmaları (Resimler 1.Sayfada, Dikkat Kota Düşmanı..)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
Araca 2 yıldan uzun bir süre bindi zaten :)
Acemiliğime ver Alper abi çok bilgili değilim zaten aranızda yeni sayılırım  ;) :)

Baskan

Araca yaptığım her işlem kendi el emeğimle yaptığım işlemler, dışarıda yaptırdıklarım ise çay sohbet parasına yapılmıştır. .
2011 aralık 27`den beri kullanıyorum, şuanda araç akrabam`a satıldı ancak anahtarı ve herşeyi yine bende:))

Alper

Araca yaptığım her işlem kendi el emeğimle yaptığım işlemler, dışarıda yaptırdıklarım ise çay sohbet parasına yapılmıştır. .
2011 aralık 27`den beri kullanıyorum, şuanda araç akrabam`a satıldı ancak anahtarı ve herşeyi yine bende:))
Oooo Başkan görüşemiyoruz yaa sen gelir miydin buralara :)

Baskan

Ben hep buradayım Alper :)
Konu takibi yapıyorum artık böyle gerekincede yazıyorum .

Baskan

Yeni bir DIY çalışmasına başlamış bulunmaktayım. :serefe: Malumunuz Giulietta'larda gündüz aydınlatma ledleri kısaları veya sisleri yakınca kısılıyor.
Üzerinde uğraştığım olay kısalarda ledler yine kısık yanacak ancak selektör ve uzun hüzmeye geçince ledler farlar kapanmış gibi yüksek voltaja çıkacak..
Yani kısa hüzmede selektör yapınca uzun farlar ile birlikte led'lerde sellektör yapacak. Biraz uzun sürecek bir iş gibi ancak bittiğinde üniversal bir yapıya kavuşacak..
Yani ufak bir kutusu olacak, isteyen herkes kabloya ufak bir müdahele ile takabilecek.. Bu işi bitirdikten sonra üzerindeki merceği H7 veya D2s perdeli mercek ile değiştirmeyi planlıyorum.. Hoşuma giderse uzun ampülleri iptal edip yerine turuncu renk amerikan park olayına görebilirim..

Baskan

D.ı.y. devam edelim uzunca bir aradan sonra :))

Orjinalinde siyah ipli olan dikişleri kırmızı'ya çevirdik, dikişi aynı delikler üzerinden gerçekleştirdik. He bu arada el ile diktik diy'ciyiz nede olsa :haydi:

Bunlarda bonus olsun, arkadaşım getirmiş :-[

tolga_ozhan

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Baskan

Ellerine sağlık abi de kemer tokası mı o ?  :asagi-ok:

Alışkanlıklar geçmiyor maalesef :p

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfadanadam

ozoozo

Her zaman ki gibi harikasın abi , yine yok artık yav dedim ve iç çektim.  :nazar:

Yiğit Doğukan

Eline sağlık yine muhteşem hareketler  :yukari-ok: ayrıca bonuslara diyecek yok

senati

super gercekten..Komple parcayi degistirmek yerine ince ince dikmeniz harika otesi bir hareket.. :alfisti: :nazar:

easlan

bugün görükle'de görmüş olabilirim aracınızı. sağlam bir homurtu duydum ama ben kafayı çevirene kadar gitmişti kırmızı giu. eğer sizin araçsa gerçekten sesi çok çok iyi :)

eminpar

Başkan süper durmuş ellerine sağlık son derece başarılı :))

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Tolga033

berkaykcr

Abi ellerine sağlık cok iyi şeyler yapıyorsun :) Benim kafam su gündüz ledlerine takıldı ?

Bende gündüz ledlerine sinyalleri baglayıp amerikan park yapmak istiyorum ama ne hikmetse hiç bir elektrikci yapamadı :(

Birde bu dikişler sanırım distincivelerde standart kırmızı benımkıler kırmızı :)
Smoke Giulietta

Baskan

Abi ellerine sağlık cok iyi şeyler yapıyorsun :) Benim kafam su gündüz ledlerine takıldı ?

Bende gündüz ledlerine sinyalleri baglayıp amerikan park yapmak istiyorum ama ne hikmetse hiç bir elektrikci yapamadı :(

Birde bu dikişler sanırım distincivelerde standart kırmızı benımkıler kırmızı :)

Berkay,
led'lere gelen enerji far kasasının altındaki kutudan geliyor ve sanırım 12v değil, o yüzden bağlansa da çalışmaması muhtemel çünkü ledlerin bağlantısı soketten sonra kablo ile değil film ile sağlanıyor.

Alttaki resim de ledlerin soketten sonraki kahverengi bağlantı filmi;

fahrettin34

Mert21

D.ı.y. devam edelim uzunca bir aradan sonra :))

Orjinalinde siyah ipli olan dikişleri kırmızı'ya çevirdik, dikişi aynı delikler üzerinden gerçekleştirdik. He bu arada el ile diktik diy'ciyiz nede olsa :haydi:

Bunlarda bonus olsun, arkadaşım getirmiş :-[

Orjinalinde zaten kırmızı dikişli değil mi ? Bende öyle yani

Baskan

Yeni bir D.I.Y çalışması başlatmak üzereyim, sizlerinde fikirlerini almak istedim. Mk2 plasti dip ile göğüs renklendirmesi ps çalışması..