Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV - 35 AV 5129 Herkese Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jenson

neresiymiş o buluşma mekanı  >:D bu arada buluşmayı perşembe yapıcanız sanırım, federasyonun ödül gecesi için yola çıkacağım sanırım o gün.

BLACKRED

Merhaba;
Sizde hoşgeldiniz.Gerçekten güzel bir GTV sizinkide.Kefli sürüşler.

tunerviper

Turbo Twin Spark

Alfadanadam

Hoşgeldiniz. Böyle temiz GTV'leri, "neye sahip olduğunun farkında" sahiplerinde görünce gönülden çok seviniyorum. Güle güle kazasız belasız inşallah :)

jenson

Çok güzel birşeye değişnmişsin Alfadanadam. teşekkürler. Ben de bu arabayı layığıyla yaşatmak için elimden geleni yapıcam.

tolga_ozhan

Aramıza hoşgeldiniz.
GTV'ye nazar değmesin, çok şık.
Yalnız jant göbeklerinde alfa logoları olsa daha güzel olacağı kanısındayım.

jenson

Evet onlar benim de gözüme batmaya başladı :) Alfa logosu alıncaya kadar 3M karbon mu yapıştırsam diyorum

jenson

El freninin arka kısmında bulunan üzeri deriyle kapalı anlamsız şeyi kaldırınca orada bir eşya gözü olduğunu keşfettim :)
Sünger dolgu ve deriyi sökerek, derby kalıntılarını benzin ve sıcak su ile çıkarttıktan sonra kırılan bazı tırnakları May 800 japon ile yapıştırdım.
Üzerine 3 kat Plasti dip geçtim. Kurumasını bekliyorum, ardından taban kısmına kaydırmazı yapıştırıp sonunda telefonumu koyacağım bir göze sahip olucam ;)

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Giuliettada telefon koyabileceğim tek bir göz yok, ayıptır söylemesi araba kullanırken apışaramda duruyor telefon :)

jenson

GTV de ufak ta olsa koymuşlar ;) Yanılmıyorsam 98 sonrasında düşünüp deri kapaklı daha derin bir göz koymuşlar. Bizdeki çok ufak olduğundan başka birşey uydurmak ta pek mümkün değil, kapaklı isteniyorsa ancak özel yaptırmak gerekli

ATA

Ben o göze ev anahtari dişida hiç bir şey koyamiyorum malesef. Ordan düşüp kayboluyorlar. Cüzdani elfreninin altina, telefonumu sağ koltuk boş ise kenarina sıkıştırıyorum :(

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

GTV de ufak ta olsa koymuşlar ;) Yanılmıyorsam 98 sonrasında düşünüp deri kapaklı daha derin bir göz koymuşlar. Bizdeki çok ufak olduğundan başka birşey uydurmak ta pek mümkün değil, kapaklı isteniyorsa ancak özel yaptırmak gerekli
99 modelden itibaren orada kol dayama benzeri kapaklı bir göz var. Benimde o göz benzeri şey boşta duruyor, arada çok eşya oldu mu onunla eve götürüyorum,boşaltıp yerine koyuyorum  :p
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

jenson

İyimiş:) eve götürüp geri getirme :D

Gouki

jenson

Teşekkürler. İnsanlık için küçük ama kendim için büyük bi iyilik yapmış oldum:)

ATA

Çok güzel olmuş, ayni kaydirmazdan bende de var, önceki sahibinden hatira :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ismet

Merhaba, foruma hosgeldiniz. Arac yakiyor. Rengi boya mi, kaplama filan mi? Telden bakiyorum gerci ama yine de cok canli gorunuyor.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

jenson

Teşekkür ederim. Araç kaplama, orjinal rengi bordo

ealprsln

Hoşgeldiniz, GTV nin kıymetini bilen ellerde olması çok güzel.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

dragut

Çok güzel bir GTV daha :) Zaten bilinçli ellerde olup da kötü olan bir GTV yok ki :)

:nazar:
"Alfa sevgisi"

jenson

Teşekkürler arkadaşlar.

Bu arada eşya gözünün eski kullanımsız hali buydu ;) uzun süre anlam verememiştim :)

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

jenson

Yeni hali bir üstteki fotoğraf ancak henüz arabamın başına gidip montaj yapamadım. Bu arada arabayı sürmeyince özlüyorum nası bi duygu bu :D

erdem1904

Taban halısı tez zamanda siyaha boyanmalı :)  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

jenson

Kesinlikle en büyük acım o. Siyahla değiştirmek yada boyamak şart bu arabanın en büyük dezavantajlarından biri