Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 ar 585

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

gebzeden katıldım aranıza,mehmet koçan  yaş 36,bayan çanta mağazam var gebzede.156 var kayınçımda ona da zorla ben aldırmıştım,pert etti.sonra 2 araba değiştirdi yapamadı tekrar 156 aldı,bana da 75 nasipmiş.sessizlik konfor 156 ama performans ve zevk 75 çok deli bi araba,tek sıkıntı sizi sürekli kamçılıyo yan yan diye.

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Alfadanadam

Hayırlı uğurlu olsun tekrardan

milano 75

erdem1904

Maşallahı var  :nazar: siz onun kamçılamasına aman çok aldırış etmeyin.. Zaten dirisi temizi çok çok az kaldı harap olmasın  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alper

Bende bir tane 75 alıp aslında biraz modifiye edip sadece pistte kullanmalık yapsam mı demiyor değilim :)
Ne gider pistte be 75 :)

Yiğit Doğukan

Maşallahh  :nazar: plakası da kendi gibi güzel...

milano 75

tşkrler.nazar değmesin arabyı zeki usta çok özenerek toplamış,rodajı da yaptık sayılır ööle pek basmam ama bastıınız zaman kesinlikle tepkisi mükemmel,ve direksiyonunuz iyiyse yoldan çıkarmak çok zor.

milano 75

evo veya veloce ön tampon ve 15  16  jant yeterli mod için  de tamponu yapacak adamı nasıl bulcaz.ebay de çok ama fiyatları aşırı yüksek,You are not allowed to view links. Register or Login

Ferhat_27

Hayırlı olsun,açık filtre soğuk hava çekebilecek bir konumda olmalı ama ben pek göremedim musait bir yer,orj mi öyle ?

milano 75

zeki usta takmıştı üstündeydi,orjinal kutuyuda verdi ama ben de düşündüm onu bi ara orjinal takıp fark ediyomu değerlendircem,yad ön tampondan bi hava kanalı düşüncem filtreye.

agucba

Boşverin, ellemeyin, kurcalamayın. Olduğu gibi kalsın.

///////////////

milano 75

bi kaç güne yoncalarım gelcek ,bide tavana şunu düşünüyorum ama nasıl olur sizce

Ferhat_27

You are not allowed to view links. Register or Login
zeki usta takmıştı üstündeydi,orjinal kutuyuda verdi ama ben de düşündüm onu bi ara orjinal takıp fark ediyomu değerlendircem,yad ön tampondan bi hava kanalı düşüncem filtreye.
Ben her türlüsünü denedim ,açık ,kapalı,debi önü vs vs ,en sonunda orjinale döndüm ,memnunum böyle ,gerçi sen bilirsin ,nasıl rahat ediyorsan öyle  :yukari-ok: lpg nin beynini montelemişler zaten onun yerini değişmeden orj dönemezsin zannediyorum  :)

dragut

Nedense son zamanlarda eski Alfalar hep sempatik geliyor bana  :) Güle güle kullanın.  :nazar:
"Alfa sevgisi"

emin

geçen kartal köprüsünün üzerine çıkarken gördüm bu aracı
motorun üzerindeydim yanınıza geçebilsem elimle süper işareti yapacaktım, ne kadar derli toplu duruyor diye geçirdim içimden tam köprünün üzerine çıkarken ki virajda patırtılı ve kırmızı bir motor gördüyseniz gece o bendim :) araç çok güzelmiş. :yukari-ok:
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

milano 75

mrb.jant konusunu çözemedik bi türlü,model ve uyum açısından ama offsetli jant önerilerinize açığım.16 jant 55 lastikle önde direksiyon döndermiyo tampondan.son zamanlarda yaptığım işlemler alttaki albümde.çıkartmaları genelde çok beğendiler,sizce nasıl nolmuş.bu arada skoda formunda rastladığım bitüm ve firex süngerle izole ediyim dedim ama tabanı açtımki 2 cm  izolasyon var sadece sıırt bagaj ve hoparlör altını hallettim.1 haftaya kadife oluklu fitillerim gelio onlarla beraber kapı içinide bitümliycem.içinideYou are not allowed to view links. Register or Login

milano 75

havalr soğuduğuduğundan beri özellikle lpg de rolanti sapıtmaya başladı,bi süre sonra kesiyo ama bu arada stop ettiğide oluyo rolantide.aldığım çıkma debimetreyi  taktım aynı tepkiler,sorun başka olabilirmi acaba.

milano 75

biraz uzun sürdü ara ara tamamladığım için,en sonunda ön tampon lipini taktık.sizden önce ben söyliyim istediğim gibi olmadı  ama acemilik ürünüdür,beni yenileri için teşvik etmeye yetti.kafamdaki tarz çıkmayınca ortaya yenisini yaparım elim alışınca diye direk aldığım kalıp üzerine çalıştım.bu başlangıç sonrası emin olun çok daha iyi olacak,ne yapıp ne yapmıtcağımı öğrenmiş oldum.maaliyet 100 tl gibi,pro çalışılırsa o paranın biraz üstüne komple tampon çıkar.ortadaki boşluk ve ön dodilerden lipe doğru 3 parça daha var onlarda yarın takılacak.adım hıdır elimden gelen budur...

ku2

Daha küçük ve siyah olan esnek bir lip takarsanız daha iyi..

Esnek olanından bulamasanız bile siyah daha yakışır diye düşünüyorum.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

erdem1904

Elinize, emeğinize sağlık.. Ama olmamış.. Bozmayın güzelim 75'i ...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

milano 75

selim bey aklımızdaki evo nun lipiydi,ama elimizde ölçü olmayınca ayarı kaçırdık,biraz yüksek olunca ortada ki boşluk işi bozdu,şu an çıkma flash tamponu arıyorum,üst ölçüler 75 le aynı,en azından o kısım plastik olursa darbelere sağlam olur,alt tarafı kesip fiberden evo çıkarıcaz,ce alt eki yeniden yapcaz,bu dediğim gibi bencede olmadı ama emek verdim oyüzden bi görelim dedik.yapmak istediğim buydu aslında

Erkay KAHYA

Selamlar,
75 süper bir araç.
Bence Orjinal versiyon görünümü çok güzel. Ya da Selim Abi'nin paylaştığı kırmızıdaki gibi evolozione  :yukari-ok:
Naçizane bir kaç tavsiyem var.
Yanlış anlamayın hepsinde emek vardır ama bence bazıları göze hoş gelmiyor.
Araç üzerindeki stickerlar (biscione, autodelta, kaputtaki şerit...) arabayı orjinallikten bayağı uzaklaştırmış.
Araç beyaz, sade daha hoş durmuyor mu?
Farlardaki filmler beyaz aracın görünümünü boğmuş.
Fiber tampon işini merakla bekliyorum. İlk yapılan güzel olacak diye bir durum yok. Tecrübe edince zaten en iyisini yaparsınız.
Hatta tampondan sonra kırmızı evolozione daki çamurlukları da yaparsanız süper olur.
İyi günlerde kullanın.

admin

Kısacası, Türkiye'deki ender temiz kalmış 75'lerden biri olan elinizdeki örneği, çeşitli denemeler yaparak mundar etmeyin. Mutlaka bir şey yapılacak ise, yukarıdaki kırmızı örneği yapmanızı önerebiliriz, çünkü 75 daha fazlasını kaldırmaya pek müsait değil gibi.

Zeki Usta'daki hali ile bile gayet tatminkar bir 75 idi.  :nazar:

Ancak sonuç olarak önemli olan sizin kişisel beğeni ve zevklerinizdir. 75 sizin ve onunla istediğinizi yapabilirsiniz.  ;)

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

milano 75

görüşleriniz için sağolun,burada resim yayınlayan kişi usulünde yapılan iyi-kötü eleştirilere açık olmalı,ben öyleyim.75 in sadeyken güzel olması için yurtdışı örneklerdeki gibi 17 jant,hafif basmak yada komple evo kit yapmak laazım bana göre,orjinal jantlarla falan ne kadar güzelde olsa aradan sıyrılan bi araç olmuyo.ben bu etiket,sticker olaylarını biraz severim ama sağına solunada abudik gubidik şeyler yapıştırmadık,alfaya uygulanan stickerlar kullandık ve yapılan herşey 10 dakkada iptal edilebilcek şeyler.üstteki kırmızı güzel deilmi sizce,benim hayalimdeki 75 odur.alfistiler tr de nedense orjinal dışında hiçbişeye müsade etmek istemiyolar ama google da aratın 75 leri adamlar neler yapıyo,çünkü  o tarz arabalar bu işlemleri kaldırıyo bence.156 ya bunları yapın tutmaz.bide şu var ister inanın ister inamayın araba geçtiği her yolda ve durduğu heryerde kendisine defalarca baktırıyo,orjinalken bilen bakıyodu,buda kabul edelim hepimizin gururunu okşar çünkü her alfa sahibi kendi aracın diğerlerinin yanında ne kadar dikkat çektiğini falan övünerek anlatıyo burda.autodeltalar taktığımda pişman olduğum tek çıkartmaydı, bugün söküldü zaten,xenonda söküldü,ama kaput sticker özellikle bambaşka,inşallah bigün yakından görürsünüz.