Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV - Top Gear Old Coupe's

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jenson

Top Gear Programında Jeremy Clarkson'ın eski coupe araçları test ettiği bir video. Test araçlarının arasında; Alfa Romeo GTV, Ford Capri, Toyota Celica, Honda Prelude, BMW 328i, Nissan 200SX, Volvo C70, Peugeot 406 Coupé, Fiat Coupé, Mercedes-Benz CLK-Class var.

GTV 6:36 saniyede başlıyor

cem_dogan

gtv ile şöyle bir bakışıyorlar.adamın aklından gecenleri tahmin ediyorum.ulan şöyle bir araba yapamadık :D
alfa sevgisi

alihsans

Jeremy Amcamıza hastayım.  :))
Her Alfa'yı önce itin poposuna şey ediyor, ardından ağzından salyalar aka aka övüyor.  :haydi:
Süper adam.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

jenson

Yabancı dilim yok ama sanırım tüm araçlar içinde GTV'yi beğeniyor ;) Videoyu özetle çeviren olursa makbule geçer :)

alihsans

Zamanım olsa hepsini çevirirdim ama ilk cümlesinde özet geçmiş zaten, onu yazayım.  :)

"Ve karşınızda, araba hastaları cennetinin tanrısı.
Yeni Alfa Romeo GTV6."

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ATA

Bu video benim telefonumda da var jeremy amca surekli gtv6 diyor ama gtv6 bu değil bir eskisi. Hatta şu meşhur 3 eski alfa alip pistte falan gazladiklari topgear faaliyetinde 916 kasa gtv ts ile gelen arkadaşina neden gtv6 almadin diye soruyor, o videoda doğru kullanmişlar.

Bu arada jeremy clarksom alfa romeo gtv'yi çok seviyor. O yüzden burda gtvye 'kiyak' geçmiş gibi. :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

jenson

Benim merak ettiğim gtv (916)yı anlatırken neler diyor? Özellikle diğer araçlardan üstünlükleri ve dezavantajları... Aslında bariz belli ama bir de jeremy amcadan dinlemek lazım

TRUPHASE

Bu adamdan ilk kez bu güzel yorumları duyuyorum Alfa ile ilgili. Aslında 4c için de şiir yazmıştı ama 4c zaten şiir yazılacak araç.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Tolga033

Adam en bombasını en sona bırakmış.  :p

max-ime

Adam Alfa aşığı bir ingiliz. süper yorumlamış yine..

iceberg156

You are not allowed to view links. Register or Login
Yabancı dilim yok ama sanırım tüm araçlar içinde GTV'yi beğeniyor ;) Videoyu özetle çeviren olursa makbule geçer :)

V6 motoru kullanırken mini bir Ferrari hissi verdiğini
Aracın yol tutuşunun kusursuz , vites geçişlerindeki ivmelenmenin ve aracın şasenin inanılmaz olduğundan bahsetmiş..

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

jenson

alihsans

Kabinin çok gürültülü olduğundan, sürüş pozisyonunun sadece bir maymuna uygun olabileceğinden, 28,000 £ fiyatıyla pahalı olduğundan, arka koltukların komik, bagaj hacminin daha da berbat olduğundan, pratik olarak bu aracın bir işe yaramayacağından bahsetmiş.  :D

iceberg156

teşekkürler ;)

rica ederim  :)

iceberg156

Kabinin çok gürültülü olduğundan, sürüş pozisyonunun sadece bir maymuna uygun olabileceğinden, 28,000 £ fiyatıyla pahalı olduğundan, arka koltukların komik, bagaj hacminin daha da berbat olduğundan, pratik olarak bu aracın bir işe yaramayacağından bahsetmiş.  :D

:yukari-ok: olumsuz söylemlerini belirtmek istemedim :)

Tolga033

:yukari-ok: olumsuz söylemlerini belirtmek istemedim :)
Ağır olmamış mı biraz.  :D

jenson

Bende ses yalıtımı var sadece motorun zevkli sesi geliyor içeri. bagaj konusunda haklı, arka koltuktakinden de banane :D  sürüş pozisyonu olarak uzun boylu olmadığım için bir problem yaşamıyorum. Jeremy kendi düşünsün :D Bizde Alfa sevgisi varken bahane/çözüm çok :D

ATA

Top gear birazda şov amaçli bir program olduğunfan hemen hemen her otomobile benzer komik yorumlar yapiyorlR. Benim boyum 1.80cm ve şu an beni oturuş pozisyonu olarak tatmin edecek araç sayisi Gtv yüzünden oldukça az. Hatta gtv'den inip 156'ya bindiğimde kendimi çok yüksekte hissediyorum ama sıkışık trafikte yada uzun süre gtv'yi kullaninda sersemlemiş, dayak yemiş gibi iniyorum arabadan. Yorucu olabiliyor :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

berkaykcr

Bu adamlar cok sanslı sureklı efsane modellerin en temizlerine binip canlarını alabiliyorlar :D
Smoke Giulietta

AcH

Rotweiler

Jeremy Amcamıza hastayım.  :))
Her Alfa'yı önce itin poposuna şey ediyor, ardından ağzından salyalar aka aka övüyor.  :haydi:
Süper adam.

Bunun bi bölümünde 159 ile ilgili James küfretmemek için uğraşıyor ahahahha
Her küfür geldiğinde kumbaraya bi çeyreklik atıyor.

İzlemenizi tavsiye ederim.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||