Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login

çekim bitince sağlam kokmuştur ortalık  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ihsany

Shanghai Tower gerilim filmi gibi  :o 4 tane 4C vericez deseler gene çıkmam  :S
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

sifyan

İçim cızzz dedi...

max-ime

İzlerken gerildim. Benim gibi yükseklik korkusu olanlara izlemelerini tavsiye etmiyorum :)

erim

Başarılı  :D  :alkis:

[vimeo]www.youtube.com/watch?v=PH8VAB9ue9g[/vimeo]

Tolga033

İzlerken gerildim. Benim gibi yükseklik korkusu olanlara izlemelerini tavsiye etmiyorum :)
Videoda aşağısı ne güzel görünüyor yav.  :p

ar.159

mucize aramaya gerek yok
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
Tofaştan beklenmeyecek bir hamle.. :alkis:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

universeee

bunu neden paylaştığımı "anlayamazsınız!" :D (Daha önce gönderen olmadı dimi yaw?)

Tabi gerisi hemen geldi :)

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Murad

bunu neden paylaştığımı "anlayamazsınız!" :D (Daha önce gönderen olmadı dimi yaw?)

Tabi gerisi hemen geldi :)

hahahah videoyu ne zamandır görüyordum ama izlemeye değer bulmamıştım çok iyiymiş yav :)
yazık çocuğa üzüldüm bak şimdi 100 bin euroluk olunca hüzünlenmiş çocuk demek ki. Keşke 300 bin euroluk alsalarmış daha çok köpürtürdü, daha çok dalga yapardı o zaman belki anlaya bilirdik.  >:( Ama yok yok biz anlayamayız.

universeee

hahahah videoyu ne zamandır görüyordum ama izlemeye değer bulmamıştım çok iyiymiş yav :)
yazık çocuğa üzüldüm bak şimdi 100 bin euroluk olunca hüzünlenmiş çocuk demek ki. Keşke 300 bin euroluk alsalarmış daha çok köpürtürdü, daha çok dalga yapardı o zaman belki anlaya bilirdik.  >:( Ama yok yok biz anlayamayız.

Ben de aynen öyle düşündüm, izlemeye üşenen yada farklı sebepten izlemeyenler varsa burada görünce belki izler diye. Çünkü çok fena dersler çıkarılabilecek bir video olduğunu düşünüyorum aşırı derecede komik olmasının yanında :D Çocuğun hayatının bundan sonrasını arkadaş ortamında tamamen bitirmiş olmasından hiç bahsetmek bile istemiyorum, yazık  :S
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Murad

Ben de aynen öyle düşündüm, izlemeye üşenen yada farklı sebepten izlemeyenler varsa burada görünce belki izler diye. Çünkü çok fena dersler çıkarılabilecek bir video olduğunu düşünüyorum aşırı derecede komik olmasının yanında :D Çocuğun hayatının bundan sonrasını arkadaş ortamında tamamen bitirmiş olmasından hiç bahsetmek bile istemiyorum, yazık  :S
Şimdi 12 yada 13 her neyse bu yaşta bir çocuğa 100 bin euroya tekne alırsan o çocuğun 18 yaşında ne olacağı bellidir. Açıklamama gerek yok herhalde. Gerçekten çocuğun halini izlerken kahkaha atmış olsam da videoda ki dramı düşündüğümde sinirden ellerim titriyor. O anne babayı düşündükçe aklıma hiç gelmeyen çeşitli küfürler geliyor. İmkanım olsa keşke bu anne babaya birkaç soru sorma şansım olsa. Yazık çok yazık.
Fuck the system.  >:(

Oğuz

Türkiye'den. 100-200 2.809 saniye. Dünya sıralamasında ciddi bir yerde bildiğim kadarıyla. Hız göstergesi 300'den sonra bile 5er 5er artıyor.

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

O ne oluumm sessiz sedasız uçtu gitti :o Bu arabayı Accentciye versen ne yanlar ha :D

..

max-ime

ozoozo

Hahahaha son zamanlarda izlediğim en iyi reklam :D Yalnız bir Ryu veya Ken geçmişi olmayan anlamayacaktır o araba parçalamayı   :p

max-ime

Çocukluğumuzu hatırlatan herşeri çok seviyorum :) Süper olmuş.

Reklamda da 20-35 yaş arası hedef kitlesi seçilmiş anlaşılan. Yoksa babalarımız yaşındakilere hiçbir anlam ifade etmemiştir:)

Murad

erdem1904

Acaip canım çekti... :) Fantasy Land buluşması mı yapsak :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

asklepios

La Ferrari-Kimi Raikonnen-Fiorano

Emre Sezen

arabamı iyi tutuyor, kullanan mı tutturuyor  :)) bu gsi'ler bu kadar tutuyormuymuş hiç bilmiyordum  :rock:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

milano 75

milano 75

elemanın vites değişimlerine hasta oldum,çok iyi

Fatihob

GSI iyi, pilotta iyi ama yürüyendede bayaa emek var gibi duruyor. 75ci abinin videoda sadece ayakları izledim. Heel and Toe yapıcak araç lazım :)
..