Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Müşteri memnuniyeti hk..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkaykcr

Merhabalar bildiğiniz üzere 2011 model giulietta kullancısıyım

2012 yılında aracımın farlarında leke oldugu nedeni ile servise basvurdum ve değiştirdiler. ( Garantiden dendi )

2014 yılında aynı problem ıle karsı karsıyayım ve bana tofas yetkilileri aracın 2012 de musteri memnuniyetinden farların değiştiği
aynı parcanın birdaha değişmeyeceği para ile değiştirebileceğimi söylediler .

Farlar hava kosullarından dolayı leke yapıyor mus :)  ( Sanırım aracı garaja kapatıp saklıycaz :) )
Farlarda kusur yokmus her aracın farı leke yapıyormus
Yağmur suyu
Güneş ısısı
etken oluyormus farda leke olabilirmiş cok normalmış :)

Sizce ne yapmalayım ;

Benim dusundem tüketici haklarına gidip ayıplı mal oldugunu beyan ettirmek .

Sizlerinde yardım , önerilerinizi bekliyorum . Okuduğunuz için teşekkürler :)  :alfisti:
Smoke Giulietta

berkaykcr

Bahsi gecen farlar , farlarimiz :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta

ALP

Berkay yarın lastik alıcam sende far al abim bence uğraşma.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

dnr1

Oto cilası çek..gideceğine eminim
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

berkaykcr

You are not allowed to view links. Register or Login
Oto cilası çek..gideceğine eminim

Maalesef farların ıcını acmak istemiyorum .
Smoke Giulietta

berkaykcr

Berkay yarın lastik alıcam sende far al abim bence uğraşma.

Hey allahım şaka yapıyorlar bence :)
Smoke Giulietta

Sercan Keklik

evet garantiden artık degismiyor berkay :) hatta artık nerdeyse garantiden hiç bir şey degiştirmiyorlar
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Lbe

Benimde zamanında fotoğrafini çekmişlerdi, fotoğrafta belli olmadığı icin merkezden onay alamadılar.Sağ farım kazada değişti ve temizlik farkı cok gözüme batıyor.Sanırım içini açtırmam You are not allowed to view links. Register or Login far 600 lira civarı olması lazım..

berkaykcr

evet garantiden artık degismiyor berkay :) hatta artık nerdeyse garantiden hiç bir şey degiştirmiyorlar

Bunun sebebi nedir acaba Sercan abi

Benimde zamanında fotoğrafini çekmişlerdi, fotoğrafta belli olmadığı icin merkezden onay alamadılar.Sağ farım kazada değişti ve temizlik farkı cok gözüme batıyor.Sanırım içini açtırmam You are not allowed to view links. Register or Login far 600 lira civarı olması lazım..

Diyorum ki telefonda serviste teknisyen yollayın .

Biz fotoğrafları incelettik diyor. Fotoğraflarda ne gördünüz ki diye soru soruyorum . Beyefendi dış etkenler diyor kadın robot gibi :D
Smoke Giulietta

Kibitzer

Benim 2004 model 156'da bile farlarda belirgin solma yokken 2012'de sıfır takılmış farların tekrar solması  >:( Sonra neden millet yetkili servislere gitmiyor!
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

hi_cazz

Bence bu farlar değişmeli. Dış etkenler bahane olamaz. O zaman dış etkenlere göre bişey üretseydin derler adama. İlk önce tüketici Hakem heyetine başvurun. Olmadı dava açarsın. Bilirkişi muhtemelen seni haklı bulur ve Paşa Paşa değiştirirler.

Note 3 ile tapatalklandı

Baskan

Genelde islenme led'lerin olduğu bölgede meydana geliyor(Yani benimkinde öyle), bu da power led'in aşırı ısı vermesinden kaynaklı diye düşünüyorum. En güzeli farları açtırmak Berkay, ben açtım sildim kapattım bir zamanlar.
Yeniden oluşmaya başladı bu aralar mercek modifiyesi ile onlarıda aradan çıkartıcam..

Sercan Keklik

Biz fotoğrafları incelettik diyor. Fotoğraflarda ne gördünüz ki diye soru soruyorum . Beyefendi dış etkenler diyor kadın robot gibi :D

Maliyet :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

berkaykcr

Maliyet :)

Aracları satarken geçirmeyi biliyorlar ama neyse :)
Smoke Giulietta

berkaykcr

Benim 2004 model 156'da bile farlarda belirgin solma yokken 2012'de sıfır takılmış farların tekrar solması  >:( Sonra neden millet yetkili servislere gitmiyor!

Buda parçanın ciddi anlamda kalitesiz oldugunun göstergesi :)

Bence bu farlar değişmeli. Dış etkenler bahane olamaz. O zaman dış etkenlere göre bişey üretseydin derler adama. İlk önce tüketici Hakem heyetine başvurun. Olmadı dava açarsın. Bilirkişi muhtemelen seni haklı bulur ve Paşa Paşa değiştirirler.

Note 3 ile tapatalklandı

Bu dediklerinizi uygulayacam bende sanırım :)

Bir hafta daha bekliyorum yaptılar yaptılar yapamazlarsa islemlere devam :)

Genelde islenme led'lerin olduğu bölgede meydana geliyor(Yani benimkinde öyle), bu da power led'in aşırı ısı vermesinden kaynaklı diye düşünüyorum. En güzeli farları açtırmak Berkay, ben açtım sildim kapattım bir zamanlar.
Yeniden oluşmaya başladı bu aralar mercek modifiyesi ile onlarıda aradan çıkartıcam..

Yok abi benim farın her köşesinde mevcut maalesef ( Far ısıgının vurmadıgı noktlarda bile ) . Canımı sıkıyor , daha kötüsü telefondaki yetkili bayan hava şartlarından dolayı doğal oldugunu her MARKA araçta olduğunu ısrarla bana söyledi . İyiki karsımda değildi yüz yüze yoksa araba bilgisini iyice yoklardım onun .
Smoke Giulietta

berkaykcr

Pazartesi - Salı haber gelir diye umuyorum sevgili yetkili servisten :)

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta