Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Diyarbakır'dan Selamlar-35 EA 9948-156 1.6 TWİNSPARK-Güncellendi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi senin lastikler kaça kaç acaba öğrenebilirmiyim? Bu arada  Peugeot'ta çalışıyorum, çay içmeye beklerim.
[/quo
lastiklerim 225/45/17 sadece arkaya 3 kişi bindiğinde esnemelerde sürtme yapıyor..bende Tarım İl müdürlüğünde çalışıyorum,sanat sokağında.bende beklerim...Bekir ustayı pejodan tanıyorum zaten..bu arada Cevat'a selam söyle muhtarın oğlu dersen beni tanır..çocukken aynı mahalledeydik 

ArinFırat

Furkan sana müşteri buldum :-) You are not allowed to view links. Register or Login

ArinFırat

Abi senin lastikler kaça kaç acaba öğrenebilirmiyim? Bu arada  Peugeot'ta çalışıyorum, çay içmeye beklerim.
lastiklerim 225/45/17 sadece arkaya 3 kişi bindiğinde esnemelerde sürtme yapıyor..bende Tarım İl müdürlüğünde çalışıyorum,sanat sokağında.bende beklerim...Bekir ustayı pejodan tanıyorum zaten..bu arada Cevat'a selam söyle muhtarın oğlu dersen beni tanır..çocukken aynı mahalledeydik

Furkan21

dragut

"Alfa sevgisi"

ArinFırat

Mailini az önce okudum.. 156 ların bijon aralığı 5*98,, bilezik ile 5*100 de uyar.. 159 jantları 156 ya uymuyor..sahibinden.coma bi göz at. arama kısmına aynen şöyle yaz ve ara 5x98

ArinFırat

direk linkini yazayım..burda seçenek çok You are not allowed to view links. Register or Login

Furkan21

direk linkini yazayım..burda seçenek çok You are not allowed to view links. Register or Login
Abi bu jant forumdan bir arkadaşın You are not allowed to view links. Register or Login
ne dersin ?

ArinFırat

Abi bu jant forumdan bir arkadaşın You are not allowed to view links. Register or Login
ne dersin ?
eğer istediğin jant modeli bu ise ve lastiklerde iyi durumda ise pazarlığını yap ve al, ama 17" ayrı bi güzel duruyor ona göre :) tercihini 17 den yana kullan,17 bulamazsan 16 düşün

Furkan21

ne dersin ?
eğer istediğin jant modeli bu ise ve lastiklerde iyi durumda ise pazarlığını yap ve al, ama 17" ayrı bi güzel duruyor ona göre :) tercihini 17 den yana kullan,17 bulamazsan 16 düşün
Abi 17 bu yollara olmuyor. Benim baba da arabayı kullandığı için biraz sıkıntı oluyor. Rakam olarak arkadaş 100 lira daha indi, ne dersin?

erdem1904

Mk1 156 ya olacak tek 16 jant selespeed jantıdır. :) ya da bulunabiliyorsa teledial ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ArinFırat

ne dersin ?
550 iyidir,sende 500 tl teklifini yap ve lastiklerle beraber al..17 kullanmayacaksan eğer bunu kaçırma öyleyse,gerçi ben 17 kullanıyorum ve bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Abi 17 bu yollara olmuyor. Benim baba da arabayı kullandığı için biraz sıkıntı oluyor. Rakam olarak arkadaş 100 lira daha indi, ne dersin?