Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Mk1 Aracın içerden tavanını siyah kaplama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkness

Arkadaşlar merhaba,

Nedense iç tavanı siyah renkli araçlar çok hoşuma gitmiştir. Bir arkadaşa bahsettim o da aynı düşüncede, böyle bir uygulamayı yapabilecek bildiğiniz bir ustanız var mı? yan ön ve arka direkler dahil tavan kaliteli bir malzemeden siyah kaplatmak istiyoruz. Tahmini ne kadar para harcarız, fikri olan var mı? Bende bir 156 peşindeyim olursa 2 tane yaptıracağız  8)

Tşk.

---

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

tunerviper

Artcar Cem Bey. İstanbul Beşiktaş'ta her istenileni yapabilir.
Turbo Twin Spark

Deniz

You are not allowed to view links. Register or Login
Artcar Cem Bey. İstanbul Beşiktaş'ta her istenileni yapabilir.

Cem beyin işçiliği çok güzel yaptığı bütün arabaları takip ediyorum sitesi üzerinden. Tabi her güzelliğinde bir bedeli var. Kullandığı malzeme 1. sınıf hakiki deri ve türevleri. Bu bakış açısından ve çıkak sonuç açısından ilerlersek bence yaptığı işçiliğin hakkını alıyor diyebiliriz.

agucba

Eğer deri düşünülmüyorsa, Bostancı Sanayi Sitesi'nde bu işi yapan yerler var. Babamın 164'ü için mesela tavanının döşemesini Bostancı'da değiştirtmiştim. 200 TL idi, pazarlık ile 180 TL yapmışlardır. Herhangi bir pot, kalkma, düşme, yamukluk yok. Gayet temiz bir işçiliği de var.

Eğer çok özel bir otomobil ise veya başka özel istekler var ise, bu durumda ArtCar tercih edilebilir diye düşünüyorum.

///////////////

Darkness

Eyvallah arkadaşlar, bilgiler için teşekkür ederim...

Cem Bey ile görüştüm, çok ilgili ve çok efendi bir arkadaş, 350 TL fiyat verdi, Plastik malzemelerin (güneşlik vs...) boyanması hariç.

Kaplayacağı malzemeyi de görmek isterim Bu hafta sonu yerinde gidip değerlendireceğiz. Benim hayalimdeki hafif nubuk gibi kalın bir malzeme olması. İncecik siyah kumaş gibi olmasını istemiyorum. Tavana elimi sürünce palio lardaki unulardaki hyundai lerdeki gibi bir tavan algısı oluşsun istemiyorum.

Bilmem anlatabildim mi?

Lbe

Alcantra tavan ne güzel olur ya aslında :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tolga_ozhan

Ben şahsen Bostancı'da ki Altın Uç Döşemenin işçiliğini Artcar'dan daha çok beğeniyorum . İki yerede iş yaptırmışlığım var.

Deniz

Tavan güneş görmeyeceği için içeriden hakiki alacantra kullanmak gereksiz olur maliyet açısından. (biz kumaş alacantra kullandık)
Kartalda bir toptancıdan metresini 15 liraya almıştık uyguladığımız araba bmw E46 bir akşam iş çıkışı hallettik arkadaşın evinin altında garajında.
1kg bally 2 tane fırça 4-5mt kumaş aldık ön arka direkler dahil kaplamıştık toplam maliyeti 100 lira bile tutmamıştı sanırsam.

Darkness

Peki Deniz Bey güneş perdelerini nasıl yaptınız? onları boyatmamız şart mı? Yoksa onlar da kaplanabiliyor mu?

Deniz

Peki Deniz Bey güneş perdelerini nasıl yaptınız? onları boyatmamız şart mı? Yoksa onlar da kaplanabiliyor mu?

güneşliklere dokunmadık çünkü aracın orjinal tavan rengi buna yakındı güneşliklerde tavana uygundu dolayısıyla.

Darkness

Sanırım bu araçta uygulanmış ama detaylı görünmüyor...  :asagi-ok: