Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
QV TCT koltuklar  :rock:

offf offf budur be walla 4c koltukları yanında çok sönük bence
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Lbe

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tugrules

arkadaşlar orijinal dört yapraklı yonca stickerı almak istiyorum :clover: teker üzerine yapıştırılan ve eskiyen anahtar kabımı da değiştireyim diyorum.Anadolu yakasında ya da internet üzerinde nereden alabilirim?

Ayrıca arabamın ufak bir kaporta işlemi var bunun için de bostancı sanayi de önerebileceğiniz bir usta var mı?

ALFAŞK

''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

alihsans

2013'e kadar Giulietta'nın katalog şehir içi yakıt tüketim ortalaması 6.7 lt, 0-100 km hızlanması 7.7 sn iken bu değerler 2014 kataloğunda 6.6 ve 7.6 olarak güncellenmiş.
Yeni Giulietta'nın görsellik haricinde bir değişikliği var mı? Bu değerleri değiştiren etkenler neler acaba?
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Dün ende 2014 fiyatlarına bakıyordum aynen benimde dikkatimi çekmişti.

hi_cazz

QV TCT koltuklar  :rock:

koltuklar ciddi güzel...  :duvar:

ozoozo

2013'e kadar Giulietta'nın katalog şehir içi yakıt tüketim ortalaması 6.7 lt, 0-100 km hızlanması 7.7 sn iken bu değerler 2014 kataloğunda 6.6 ve 7.6 olarak güncellenmiş.
Yeni Giulietta'nın görsellik haricinde bir değişikliği var mı? Bu değerleri değiştiren etkenler neler acaba?

Aradaki fark çok düşük olduğu için her şey etki edebilir abi :D motorda değişiklik yok diye biliyorum ? Belki çok küçük yazılımsal fark var diyeceğim ama güçler aynı , belki kullanılan malzeme(kilo),lastik,rüzgar,yol vs farklı olabilir fark çok küçük olduğu için bence hepsi olabilir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

alihsans

Aradaki fark çok düşük olduğu için her şey etki edebilir abi :D motorda değişiklik yok diye biliyorum ? Belki çok küçük yazılımsal fark var diyeceğim ama güçler aynı , belki kullanılan malzeme(kilo),lastik,rüzgar,yol vs farklı olabilir fark çok küçük olduğu için bence hepsi olabilir.
Türkiye'de aradığımız cevabı bulamıyoruz diye İtalya'ya mail atıp soralım mı? Bu aralar moda. :D
Yakıtı şehir içi 8'in altına düşürmek zorken 6.7'den 6.6'ya indirmek de ayrı bir qatalog qeyfi olsa gerek. :p

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Türkiye'de aradığımız cevabı bulamıyoruz diye İtalya'ya mail atıp soralım mı? Bu aralar moda. :D
Yakıtı şehir içi 8'in altına düşürmek zorken 6.7'den 6.6'ya indirmek de ayrı bir qatalog qeyfi olsa gerek. :p

Abi benzinlide verilen değerleri yakalamak gerçekten zor , ben araba bakıyorken fabrika verisinin üzerine hep 2 ekliyordum :) çünkü onların değerlerini yakalamak çok zor. Lastik,yol düz olmalı,rüzgar,sürücünün kilosu,aracın kilosunun harici kilo falan filan :D

alihsans

Onu yakalamak gibi bir çabam yok zaten de göz var izan var arkadaş. Oraya 3.0 lt yazsan ne olacak? Düşür düşür nereye kadar. :)

ozoozo

Onu yakalamak gibi bir çabam yok zaten de göz var izan var arkadaş. Oraya 3.0 lt yazsan ne olacak? Düşür düşür nereye kadar. :)

Yazılım yaparsan düşer abi :haydi: sonra enka da akarsın :D

bado

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Lbe

Rengi cidden muhteşem ama koltuklar beklediğim gibi çıkmadı.Hatta çok dandik geldi gözüme

alihsans

Şu saçma sapan ekranı yok edersek  :duvar: tam alınacak araç oldu Giulietta QV TCT.   :rock:

Tolga033

Çok güzel renk. Ama yinede şalterler için üzgünüz.  :serefe:

chao

Arkadaslar aklima birsey takildi, yeni giunun multimedya ekraninin navigasyon ozelligi var mi ? Bilgisi olan var mi ?
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Gouki

Oğuz

Bu koltuk kafaliklarini niye oynayanindan yapmiyorlar ? Eskisi de yenisi de oynamiyor. Kask takinca kafa onde gidiyoruz :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

chao

5" olan ekranda yok, 6.5" olan ekranda var.

Teskkur ederim kardesim, almisken 6.5 almakta fayda var o zaman ayrica navigasyon ile ugrasmaktansa

Erenbal

bu koltukları ve direksyonu makyajsız giuliettaya taktıramaz mıyız ?

depeche101

chao

Yeni giulietta da kilit sis fari vs. nin oldugu tus takiminda en altta bir dugme var, uzerinde set yaziyor.. Aractan cikan kataloglar yeni degil,bayide sormayi da unuttum. Bu dugmenin ne ise yaradigini bilem var midir ? :)