Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Fiat Ceo’su: “Lütfen Fiat 500e almayın”

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

misket

Fiat Chrysler Otomobillerinin CEO'su Sergio Marchionne, tüketicilere, "Lütfen Fiat 500e model araç almayın. Para kaybetmekten yoruldum" çağrısında bulundu.

ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen konferansa katılan Fiat Chrysler CEO'su Sergio Marchionne yaptığı konuşmada elektrikli araçların para kazandırmadığını ifade etti. Marchionne, elektrikli araç üreticilerinden sadece Tesla Motors'un para kazandığını çünkü Tesla marka arabaların fiyatlarının yüksek olduğunu kaydetti. ABD federal yasalarının otomobil üreticilerine elektrikli araç üretiminin mecbur tutulmasını kınayan Marchionne, umudunun olabildiğince az Fiat 500e model araç satmak olduğunu ifade etti. Sergi Marchionne konuşmasında, "Umarım Fiat 500e almasınız çünkü her satın alınan araç 14 bin dolar zarara mal oluyor" şeklinde konuştu.

:)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

lyolcul

yalvarmak yerine fiyat artirsalar olmuyor mu. Kanuni bi engel mi var acaba?

tapatalk

tunerviper

Yeni bir satış taktiği uyguluyor olmasınlar  >:D
Turbo Twin Spark

agucba

Bir otomobilin fiyatını kafanıza göre yükseltemezsiniz. Bunu Ferrari bile yapamıyor. Yani şu parçayı ekleyeyim, 10.000 € daha pahallı olsun diyemiyor.

Sergio Marchionne'nın "sanırım" burada kast ettiği şey, özellikle California'da geçerli olan kanunların çok fazla katı olduğu ve bunun ancak teşviklerle veya bazı farklı yöntemlerle bertaraf edileceğidir.

Marchionne akıllı adamdır.

///////////////

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Bir otomobilin fiyatını kafanıza göre yükseltemezsiniz. Bunu Ferrari bile yapamıyor. Yani şu parçayı ekleyeyim, 10.000 € daha pahallı olsun diyemiyor.

Sergio Marchionne'nın "sanırım" burada kast ettiği şey, özellikle California'da geçerli olan kanunların çok fazla katı olduğu ve bunun ancak teşviklerle veya bazı farklı yöntemlerle bertaraf edileceğidir.

Marchionne akıllı adamdır.

Heh aynen öyle abi :) zaten zorunlu bir üretim. Aman satışlar artsın,pazar büyüsün vs diye yapılan bir üretim değil haliyle adam satılmasın diyor :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sarpgrey

Kapitalist herifler bunlar da bizimkiler gibi mağdur edebiyatı yapıyor.  Gorende zanneder adamlar fiat 500 yüzünden iflas edecekler. Büyük Şirketler böyle ne kadar yese doymuyorlar.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK