Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Bunlar ana üniteleri zaten hazır. Sipariş olduğu zaman dış kabuğunu plastik, abs artık malzemesi her neyse ondan bastırıp assembly ünitesine gönderiyorlar, orda bir araya geliyor.
Zaten fabrika olduğu için, üretim yapıyor bunlar. Biz şuan bir tedarikçiymişcesine üretim istedik adamlardan. Allahtan daha önce çalıştığım bi firma çıktı euhe
Azmi'ye göre her şey aşırı yolunda.  :-*
You are not allowed to view links. Register or Login  İçimden bir his oversea sevgilisi Sarah ile koncacaklar bizim çocukların rızıklarına diyor. Montajlayacak bir şey bulamayabiliriz. Hayırlısı bakalım.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Alfadanadam

Montaj kılavuzu yeterince detaylı olursa heryerde taktırılır ya. Hatta kendim bile takarım diye düşünüyorum şahsen :)

You are not allowed to view links. Register or Login  Bence de Sarah'la bir olayları var ama hayırlısı bakalım :)

ozoozo

Bunlar ana üniteleri zaten hazır. Sipariş olduğu zaman dış kabuğunu plastik, abs artık malzemesi her neyse ondan bastırıp assembly ünitesine gönderiyorlar, orda bir araya geliyor.
Zaten fabrika olduğu için, üretim yapıyor bunlar. Biz şuan bir tedarikçiymişcesine üretim istedik adamlardan. Allahtan daha önce çalıştığım bi firma çıktı euhe
Azmi'ye göre her şey aşırı yolunda.  :-*
You are not allowed to view links. Register or Login  İçimden bir his oversea sevgilisi Sarah ile koncacaklar bizim çocukların rızıklarına diyor. Montajlayacak bir şey bulamayabiliriz. Hayırlısı bakalım.

Hahahahaha aman tövbe de abi :D  Çine 2 gamyon adam salarık , yalnız herhangi bir dolandırma da vs paramızı geri alırız heralde ya paypal falan tarzı. Bu tip şeylerde bilgim yokta mutlaka müşteriyi haklı çıkaran bir şeyler vardır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rotweiler

Abi aşkolsun size ya.
Ben ürün mü pazarlıyorum? Soru soruyorsunuz, verdiği cevapları yazıyorum.
Ben getirebilmeniz için aracı oluyorum yani. Benim bi kârım mı var? Yok. Neyse fiyatı söyledim, yazanı.

Bence siz kendi verdiğiniz kararlar bi emin olun, öyle yardımcı olayım ben size; çünkü bu gidişle 3 aya sipariş felan veremeyiz.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ufuksrl

montaj işi konusunda ankaralılar birlikte hareket edersek iyi olabilir.Hem fiyat hemde işte kalabalık gözükmek iyidir derler  :))

alihsans

Azmi protection gibi bir şey demişti ama bizim paralara mı demişti, Sarah ile ilgili mi demişti hatırlayamadım.
--
Atar yok Azmi, atar yok. Takılıyoruz şurada.  :)
Listenin tamamlanmasını mı bekleyelim birkaç gün, yoksa daldıralım mı? Karar sizin.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Rotweiler

Yarın fotolar gelsin, ona göre karar verin bence.
|||||||||||||||

Alfadanadam

Yarın fotolar gelsin, ona göre karar verin bence.

Kızmak yok hocam, biz bizi biliriz diye takılıyoruz. Lütfen  :serefe:

Baskan

Yaptığına şantaj derler böyle aşka montaj derler :)
Montaj benim işim hepinizden önce takıcam :P
Şaka bir yana şimdi aklımdaki bazı sorunlar giderildi, lakin cihaz android 4.1.2-4.2.2 neyse sürümle gelicek.. Bu üretici daha sonra yazılım desteği verecekmi ürüne, yada yazılım desteği gerekecek bir durum olacakmı ? Birçok android cihaz üreticisi kullanıcıların talepleri doğrultusunda donanımları aktif-pasif veya güçlendiri yazılım upgrade'leri yazıyorlar..

Rotweiler

Abi windows CE 6.0 işletim sistemi eğer ben yanlış görmüyorsam.
|||||||||||||||

ajavelin

Öğle arasında firmanin internet sitesine girdim. Alt köşede sarah'a skype'dan baglanabilirsiniz diyordu. Görmek isteyen acsin cam'i

Baskan

Kafam iyice karıştı oruç başıma vurdu :) Ben android sanıyordum işletim sistemini allah allah..
Alibaba'da iki firma var bu ürünü üreten,
birisi Shenzhen Wideroad Electronics Co., Ltd. (Ms. Sarah Fang)
diğeri Shenzhen Sharing Digital Technology Co., Ltd. (Ms. Cindy Zhou)

Azmi arkadaşımızın görüştüğü Ms. Sarah
Kürşat beyin o halde Ms. Cindy (Isınma sorunu bu firmanın ürününde var o halde..)

Alfadanadam

Kürşad Bey de wideroad ile görüşüyor. bizim linkini ona verdiğimiz firma wideroad çünkü.

Bunlarda android yok daha. Zaten öyle her üründe de yok. Olsa iyiydi tabi :)

Baskan

1 tane numune olsa incelesek, tamamen sürpriz yumurta bu iş :)

alihsans

Fotoğraflarına baktım, usb, hdd ve sd girişini bir türlü göremedim.
Özelliklerinde şöyle yazıyor:
17. Support Mobile HDD (MAX 1TB), and USB 2.0 (and use original USB port of car)
19. Support AUX input (can use original AUX port of car)

Araçta blue&me yoksa pek bir işe yaramıyor sanırım alet.
Ben caymak üzereyim arkadaşlar.  :-[

Alfadanadam

Girişlerin görünür yerde olma zorunluluğu mu var? :)

Hatta görünür yerde olanlar kalitesiz oluyor, bence torpidoda falan gizli bu bahsedilen girişler.

alihsans

Hatta görünür yerde olanlar kalitesiz oluyor, bence torpidoda falan gizli bu bahsedilen girişler.
17. Support Mobile HDD (MAX 1TB), and USB 2.0 (and use original USB port of car)

Şu iki cümlenin İngilizce hali biraz yamuk yumuk ama bu alet aracın sadece orijinal USB port'unu kullanıyor olabilir. Blue&me yoksa gizli saklı bir girişimiz de olmayabilir.  :)

ozoozo

Şu iki cümlenin İngilizce hali biraz yamuk yumuk ama bu alet aracın sadece orijinal USB port'unu kullanıyor olabilir. Blue&me yoksa gizli saklı bir girişimiz de olmayabilir.  :)

Abi bence onu demek istemiyor. can use original aux port of car , yani sanki kendisinin haricinde arabanın orjinaline de bir şey taktığınızda destekler demek istemişler anlamıştım ben taa ilk okuduğumda :)  aynı şekilde usb de öyle demek istemişler neyse fotolar gelince belli olur zaten:)

alihsans

İşte çoğu şey gibi bu da bir soru işareti Oz.  :D
Yazılımı nasıl, kastığında format atabilecek miyiz vs...
Aletin çalışır halde bir videosunu falan koysa şu Sarah bacımız süper olur.

Fotoğraflar gelene kadar pusudayım o zaman.

Alfadanadam

İşte çoğu şey gibi bu da bir soru işareti Oz.  :D
Yazılımı nasıl, kastığında format atabilecek miyiz vs...
Aletin çalışır halde bir videosunu falan koysa şu Sarah bacımız süper olur.

Fotoğraflar gelene kadar pusudayım o zaman.

Kastığında format diye birşey sözkonusu değil. Bunu bir tablet gibi falan düşünmeyin. Yıllardan beridir insanların kullandığı double din teybin şekil olarak bizim araca uygun hali bu.

alihsans

Kastığında format diye birşey sözkonusu değil. Bunu bir tablet gibi falan düşünmeyin. Yıllardan beridir insanların kullandığı double din teybin şekil olarak bizim araca uygun hali bu.
Açıkçası ben hep tablet gibi düşünmüştüm. Hatayı en başta yapmışım anlaşılan.  :-[

Şu aletin kullanıcı kılavuzunu istesek çoğu sorumuzun cevabına ulaşabiliriz aslında.

textineer

Birde benim aklıma takılan soru; bu cihaz takıldığı zaman orj Teyp calismaya devam edecek mi? Atıyorum Radyodan kanal değiştirdiğimiz zaman ekranda güncellenecek mi? Yani senkronize çalışacak mi?

Yoksa teyp bağlantıları çıkarılıp buna takılacak ise Teyp ne olacak?

Baskan

Valla bende şu sıralamada, aracın orjinal usb portuyla aux portunu kullandığını düşündüm. Bende B&M var ama aux portu yok, o nedenle çekildim kenara..
Tam sürpriz yumurta ya :)

ozoozo

abi soruları bir liste yapında  hepsini topluca soralım ve soru işaretleri kalkasın.

ozoozo

Azmi abi var mı bir gelişme ? @Rotweiler