Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BURSA da buluşma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

İnegöllü arkadaşa ithafen yazdım o mesajı, cerrah inegöl'ün bir ilçesi. Harika bir akarsuyu ve bolca yeşillik içinde mangal keyfi sunuyor. Ama ne yazıkki 60kmden fazla sanırım uzaklığı hiç cezbetmiyor :)

Mutlu

Biraz uzakmis tabi

Sent from my iPhone using Tapatalk
2011 VW Golf VI Bluemotion TDI (2011-2013)
2013 Alfa Romeo Giulietta (2013-2014)
2013 BMW 1.16d (2014-2015)
2016 Mercedes C180 Coupe (2016-2017)
2014 mini CooperD (2017-2017)
2017 Seat Leon TDI (2017-2018)
2018 Mercedes C200d (2018-

Adza

Masallah masallah, ilerleyen donemde neden olmasin baskan:)

Adza

Mutlu

Erkenden bulusmalar sıklastı

Musty

Çok güzel hareketler bunlar gençler.. :alfisti:

Mutlu

En yakin zamanda senide bekleriz abi bizim buralara

GooSe

Sanayideki alfa logolu yer neresi

Motorola cihazından tapatalk ile gönderildi.

Baskan

Orhan ustanın dükkanı Racing Alfa servis Beşevler sanayide

GooSe

Orhan usta dukkanimi değiştirdi köşe değil ki onun duikan

Motorola cihazından tapatalk ile gönderildi.

Baskan

Orhan ustanın yanındaki dükkan daha içeride kalıyor aynı hizada değiller o yanıltıyor seni :) Uğur Serkan Yazıcı'nın porsche bitmişmi?

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Orhan ustanın yanındaki dükkan daha içeride kalıyor aynı hizada değiller o yanıltıyor seni :) Uğur Serkan Yazıcı'nın porsche bitmişmi?

Bitmis bitmis :)
2 tane 156 vardi ve tabiki rx8
156 lardan birinin sahibiyle tanistik Mutlu yla, o da istekli uye olacakti foruma. Arayin gelirim bulusunca dedi

Baskan

Geçen aracın yağını suyuna bakım yaptıracaktım aradım, o porsche yüzünden bana 20-25 gün sonra gel dedi :) Sonradan 3-4 yapılacak işlerim vardı bende gitmedim orhan ustaya, kendi ustama yaptırdım. Sözde bursa'da alfa ustası var ama iş yapmıyor :) Zaten bir daha da gitmem ona..

Adza

Geçen aracın yağını suyuna bakım yaptıracaktım aradım, o porsche yüzünden bana 20-25 gün sonra gel dedi :) Sonradan 3-4 yapılacak işlerim vardı bende gitmedim orhan ustaya, kendi ustama yaptırdım. Sözde bursa'da alfa ustası var ama iş yapmıyor :) Zaten bir daha da gitmem ona..
Açıkçası hiç arabayı bırakayım diye gitmedim oraya. Ustama yamuk yapmışım gibi hissediyorum başka yere götürünce. Telefon numaramı bırakmıştım Orhan Usta ya satılık diye, 156mk2 si olan bi arkadaştan takas teklifi gelmiş, o aracı görmeye gidecektim. Dedim Mutlu' da buralardaysa beraber gidelim. Sağolsun kırmadı geldi o da.

herewego

arkadaşlar iyi eğlenmişsiniz afiyet olsun bir dahakine katılırım inşallah Orhan usta işinin ehli ama çok yavaş mı desem çok özenmi gösteriyor desem bende 3 defa hem ziyaret hem bakım için gittim ne o porche nin işi bitti ne 2 tane rx8 in işi bilmiyorum şu an aynımı

Adza

arkadaşlar iyi eğlenmişsiniz afiyet olsun bir dahakine katılırım inşallah Orhan usta işinin ehli ama çok yavaş mı desem çok özenmi gösteriyor desem bende 3 defa hem ziyaret hem bakım için gittim ne o porche nin işi bitti ne 2 tane rx8 in işi bilmiyorum şu an aynımı
Bu siyah rx8 arkada büyük spoiler var. diğeri gece mavisi, o bitmiş galiba. bana takas teklif etmişti sahibi :D

Baskan

Madem başladık :)
Ziyarete gelin diyor hep, 2 sefer gittim yüzümüze bakmadı :D :D

Adza

Madem başladık :)
Ziyarete gelin diyor hep, 2 sefer gittim yüzümüze bakmadı :D :D

Yapcak bişey yok :)
Akşamları senin tarafa da gelelim abi ya, kırmızı gui efsane oldu.
Instagram a koydum dizili halimizi, bizimkilere bakan yok, gören kırmızı gui yı soruyor. Maşallah sorulmayacak gibi de değil :nazar:

herewego

Hep beraber ziyarete gidelim orhan ustayı (rallici orhan )  resimlerden belli oluyor arkadaşlar araçların maşallah ı var bir ben gelemedim ama gelmiş sayın

herewego

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Baskan

Bu akşamda Mudanya'da toplandık  ;)

Musty

Sohbetimizde içtiğimiz çaylar Kadar Sıcaktı ayağınıza sağlık beyler..Başkanım resmi sen çektin kayıpsın bu büyük bir eksiklik.. :alfisti:

Baskan

Şişman çıkıyorum zaten daha iyi oldu böyle :P

Musty

Şişman çıkıyorum zaten daha iyi oldu böyle :P

Kendine Haksızlık Ediyosun Kardeşim Sende Şişmansan,Çakı gibisin maşallah  :nazar:

Baskan