Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Giuliettacılara selam vermez diyorlar ama bebek sahilde 3 tane giu ile selamlaştım :) plakaları tam hatırlamıyorum ancak bir tanesi 34 brk gibi bişeydi :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sana sıkıysa selam vermesinler. Dumana boğarsın valla.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

h.t

Giuliettacılara selam vermez diyorlar ama bebek sahilde 3 tane giu ile selamlaştım :) plakaları tam hatırlamıyorum ancak bir tanesi 34 brk gibi bişeydi :D

Hahahahahaha :D :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

Ben almadan kimse selam veremez abi

Doğanın arkadaşının muhabbetine dönecek

kuheylan35

16AF147 füme 147 sahibi buralardaysa tekrardan selamlar.

Hidalgo19

Dün Bostancı civarlarında bi Giu'nun yanından geçerken "dıt"ladım, sokakta kenarda bekliyordu, dıt dıt dıt diye sonradan farkına varıp selam verdi sanıyorum, buralardaysa selamlar :)
abi bendim o :)) arkandan iki kere korna bastim bide selektor yaptim hatunu bekliyodum suadiye civari :)) 34 uc plaka diye hatirliyorum:)

Hidalgo19

Bugun oglen saatlerinde suadiyeden caddeye inerken bir tane koyu renk giu ya yol verdim selamlastik buradaysa selam tekrardan :)

wolkanw

Şile yolundaki kırmızı 147 tekrar selam...

serdar

Dün florya Flyinn'den çıktığımda aynaya baktım O DA NE!!! arkamdan gelen GT selam verdim ama biraz abartılı oldu arabayı seyretmekten plakaya bakamadım sağa çektim arkasına geçip devam ettim çook güzeldi daha sonra Flyinn'e girdi bende yoluma devam ettim buralarda ise tekrar selamlar

Ormanci

Dün Bostancı civarlarında bi Giu'nun yanından geçerken "dıt"ladım, sokakta kenarda bekliyordu, dıt dıt dıt diye sonradan farkına varıp selam verdi sanıyorum, buralardaysa selamlar :)
abi bendim o :)) arkandan iki kere korna bastim bide selektor yaptim hatunu bekliyodum suadiye civari :)) 34 uc plaka diye hatirliyorum:)

Hah selamlar :)
UA'ydı plaka :) Selektörü göremedim, selam verdiğimde benim hatun "ı-ıh sallamadı" diye dalga geçiyodu ki senin kornalar geldi, ben de direk ona dönüp baktım al işte gördün mü diye :D

Hidalgo19

Hah selamlar :)
UA'ydı plaka :) Selektörü göremedim, selam verdiğimde benim hatun "ı-ıh sallamadı" diye dalga geçiyodu ki senin kornalar geldi, ben de direk ona dönüp baktım al işte gördün mü diye :D
hahah :) benim hatuna da soyledim seni beklerken bir alfayla selamlastik diye :) senin arkandan 34 uc plaka yine bir 159 gecti sonra ama selam vermedi :)

Hidalgo19

Suan fenerbahce tarafindayim su yarim saatte 10 tane giu gormusumdur heralde :) merak ettim forumdan kimse varmi

Ormanci

Var :) Cadde'de yürürken Şaşkınbakkal civarında sağda beklerken gördüm seni hocam :)

Hidalgo19

Var :) Cadde'de yürürken Şaşkınbakkal civarında sağda beklerken gördüm seni hocam :)
valla mi ya abi bi selam verseydin keske ayak ustu laflardik :) caddede olay vardi onu seyrediyorduk kizilkayalarin orda :)

Ormanci

Geçtikten sonra gördüm plakaya bakınca tanıdım :)
Hanımla yürüyoduk, senin de yanın dolu diye rahatsız etmeyeyim dedim :)
Ne olayı vardı yav, kaçırmışız :)

Hidalgo19

Geçtikten sonra gördüm plakaya bakınca tanıdım :)
Hanımla yürüyoduk, senin de yanın dolu diye rahatsız etmeyeyim dedim :)
Ne olayı vardı yav, kaçırmışız :)
abi estafurullah ne rahatsizligi :) cadde de dun sorunlu bi genc polislerle kavga etti sarhosmudur nedir bir suru ekip arabasi filan geldi adami bir turlu zaptedemediler baya olayliydi herif gecen arabalara vuruyordu benim arabada kizilkayalarin ordaydi o tarafa dogru yonelince arbede, arabayi korumak icin onune siper almistim bende

max-ime

Cok uzun xamandir Alfa kullaniyorum, birkisinin selamini almamistim. Bugun 9-5 gecti yanimdan, selamini verdi gecti :)

Tolga033

Saab selamı da mı varmış ?  :D

EsEsliyim

Eskişehir selamlaşma konusunda gayet iyi..

max-ime

Saab selamı da mı varmış ?  :D
Valla varmis, arkamdan basarak geldi. Korna selamini verdi gitti :)

leonheart

Valla ben de tam 3 aydır Alfa ile geziyorum, 2 kez slm aldım. Biri opel astra, diğeri de megane dı  :D
159 JTDM Distinctive

Onur ÖZTÜRK

Dün BK 1903 ve UA 0492 ile karşılaştık. Kırmızı Jülyet yanıyordu maşallah ama karşıdan geliyordu TEM köprü baglantisinda. Görmedi sanıyorum. UA 0492 siyah 147 ile köprü yakınlarında bir sure önlü arkalı gittik ama köprüye ayrılırken selam verdim hic oralı olmadı. Arkasında sticker'da vardı bizim sitenin :))

Bugünde 07 KD plakaydi sanırım siyah 156 mk2 ile Kozyatağı bayar CD. Karşılaştık. İlk selam ondan geldi ve hemen karşılık aldı. Teşekkürler :))
                                                                                                                           Stile Italiano

sefalet

07 KT 120.  Bendim o. Tekrar selamlar :)
2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

DcD-Semih

07 KT 120.  Bendim o. Tekrar selamlar :)

Sefa abi göremiyorum seni bu aralar Zorlu çevresinde kahve sözünü unutmam bak  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

kuheylan35

41 EA 073 mkI siyah 147 ile izmit cezaevi civarı selamlastik buralardaysa tekrardan selamlar.

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sefalet

Her gun ugradim bu hafta zorlu'ya. Denk gelmemisizdir. Hatta her zamanki sokaktaydi araba hep, ben de seni goremedim hic. Kahve sozumu unutma zaten, hala bekliyorum ben arayip gelmeni :)
2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)