Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login
O senin güzel görüşün abi, renk konusunda mütevazi olmucam ama evet çok dikkat çekiyor  :p
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

milano 75

Ankara'da denetimler çevirmeler çok aşırı olmaya başladı.  Bugün ivedik osb'de biraz göbek etrafi döndüm, gazlarken 3'e atinca bile cok ince bi sallaniyoru ufak bi patinaj oluyor. Bu yuzden düşük olan arka lastik basincimi biraz daha düşürdüm. Beyaz asfaltta çok fazla sariyo mübarek :D
bugün o sarmadan kitlediler bana.xenonları söktüm,far filmleri söktüm.camcı bi abim var yanına gidip ön camları filmlerden arındırdım iftara yarım saat.virajda  sen  döncektin ben döncektim hayvanın birine atarlandım gaza az dokundum yan yan çıktık,ensemde sirenler koptu,çektim sağa,ehliyet ruhsat ,verdim aga dedim ayarı kaçırınca kıç atıyo bunlar esnafım burda bak şu dükkan benim kaptıp iftara gitcem diyemeden ,ya kısa kes bana kimlik şekli esnafım falan yapma demesinmi.benim şalter attı,yaa abicim ne şekli bakan oğluyuz demedik ya dedim gene tavır aynı söylenip yürüyo bi yanfdan,kalabalık millet bakıyo.tamam be dedim kısa kes yaz cezamı ver neyse dedim arabadki atladı.doğru konuş falan;dedim doğru yanlış yok adama durumu izah ediyorum demeden yine atladı ,haddini bil adam diye You are not allowed to view links. Register or Login diyim ya ,sen bana ne diyosun adam değilmiyiz biz dedim,ben sana beyefendi diyorum dedi.ama bu ara ikimizde bağırıyoz.bana dedim beyefendi deyip itin kıçına sokcağına lan de düzgün davran dedim.hoop yanımızda sivil araç,emniyet amiri.tamam kardeş ben emniyet amiriyim bağırma geç arabana ben cezanı arabaya yollıyım dedi.amirim ortada mevzu yok,benimde söylediğim yaz cezamı beyler adam dedik diye atar yapıyo dedim,geçtim arabaya o genç memur cezayı getirdi okudum imzaladım,bundan sonra baba derim size gördüğüm yerde okeymi dedim,amir girdi lafa tamam uzatmayın hadi iyi akşamlar dedi çıktık.hayır seninki gibi bmw de deil ki seçemesinler ,gördükleri yerede tanıyolar kardeşim araba gebzede numune.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Samet89

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Kapı altı logo[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Izgaraya led ve amerikan park modülü[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]ardından son olarak kaliperler kırmızıya boyandı hepsi 100 lira[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

Samet89

Haftayada iç dış yıkanıcak bebek

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Mehmet Ulusoy

Yıkandık , cilamız yapıldı.

Urfanın etrafı dumanlı dağlar emaan

After ;

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ooo masallah Ozdemir, gormeyeli aracta ne degisiklikler olmus oyle. Jant yapmissin mesela. Ne guzel olmus !

Tolga033

Bence scudettoda bulunan ışıkları sökün atın.  :)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login bak geçen gün konuştuğumuz amerikan park nasıl durur sorusunun cevabı :) Arkadaş sağolsun merakımızı gidermiş oldu.

Yapılabilir mi bilmiyorum ama ben şahsen sinyalleri amerikan park gibi kullanmak nasıl olur diye düşünüyorum. Arabamın bir fotoğrafında görüntü hoşuma gitmişti benim. Fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz.

You are not allowed to view links. Register or Login bu arada karanlıkta da bir fotoğraf çekip paylaşabilirsen kendi adıma çok memnun olurum. Amerikan parkların ve ledlerin nasıl durduğunu merak ettim.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

chao

You are not allowed to view links. Register or Login bak geçen gün konuştuğumuz amerikan park nasıl durur sorusunun cevabı :) Arkadaş sağolsun merakımızı gidermiş oldu.

Yapılabilir mi bilmiyorum ama ben şahsen sinyalleri amerikan park gibi kullanmak nasıl olur diye düşünüyorum. Arabamın bir fotoğrafında görüntü hoşuma gitmişti benim. Fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz.

You are not allowed to view links. Register or Login bu arada karanlıkta da bir fotoğraf çekip paylaşabilirsen kendi adıma çok memnun olurum. Amerikan parkların ve ledlerin nasıl durduğunu merak ettim.

Murad'ın 147 bendeyken alt sinyallerde amerikan park vardı, bence güzel duruyordu ancak 147 de çözemedikleri bir sıkıntı var amerikan park ile ilgili. sinyal hızlı atıyor benim yaptırdığım yer bir türlü çözememişti bu sorunu. fotoğrafı bulursam atarım buraya :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

universeee

Murad'ın 147 bendeyken alt sinyallerde amerikan park vardı, bence güzel duruyordu ancak 147 de çözemedikleri bir sıkıntı var amerikan park ile ilgili. sinyal hızlı atıyor benim yaptırdığım yer bir türlü çözememişti bu sorunu. fotoğrafı bulursam atarım buraya :)
Valla çok sevinirim :) Belki çözen bir ustaya denk geliriz kısmetliysek.

chao

Bunu bulabildim , bir fikir versin en azindan :)

Cuore Sportivo

universeee

Cuore Sportivo
Malesef gözükmüyor

chao

Cuore Sportivo
Malesef gözükmüyor

şimdi oldu sanırım

universeee

Tamamdır, şimdi oldu. Teşekkür ediyorum :) Işık koşullarından dolayı turunculuk çok net değil ama aklımda daha net canlandığı kesin. Uygun bir zamanda girişmeyi düşünebilirim.

chao

Tamamdır, şimdi oldu. Teşekkür ediyorum :) Işık koşullarından dolayı turunculuk çok net değil ama aklımda daha net canlandığı kesin. Uygun bir zamanda girişmeyi düşünebilirim.

eve gidince yine bakarım daha güzel bir açıdan çekilmişi varmı diye, şimdi iş yerindeyim bunu bulabildim :)

selamlar.

Erdinc küflü

Mitonunn kırmızı difüzörünü söküp. Spor modeli olan difüzörünün montajını ve park sensörlerini taktık ..   Herşey kendi ellerımızle ..
Boyama tabi profesyonelce oldu ..                        Astarsız cok mantıklı gelmedıgınden .. !!!! Ancak sök , tak. Park sensörleri el emegi ...
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sonra sis ve geri lambalarını ampullerını cıkartarak tertemiz içlerini yıkadım ..[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img].   
Park sensorleri için delmeden arka tarafı söküp kabloların yolunda aşagıya gönderdim .[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Sonuç:
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Erdinc küflü

hi_cazz

çok güzel olmuş. emeğinize sağlık.

Tolga033

Hayırlı olsun..Mito'ya her şey yakışıyor.  :)

universeee

:alkis:  :yukari-ok: You are not allowed to view links. Register or Login

Erdinc küflü

Sanki gri çerceveleride boyattırsam ..

max-ime

Dün 159 servisten alındı. Km henüz 51K'de fakat yıldan dolayı işkillendik, komple triger sei, diğer kayış bilyalar, devirdaim pompası filan değişti.

Yetkili servis için uygunda oldu sayılır, 1.180 lira gibi bir ödememiz oldu.

hi_cazz

Dün 159 servisten alındı. Km henüz 51K'de fakat yıldan dolayı işkillendik, komple triger sei, diğer kayış bilyalar, devirdaim pompası filan değişti.

Valla çok çok iyi. Brn Antal Birmottan 1750 fiyat almıştım. İndirimde yapmadılar.

ar.159

km 51K mı havım satmayı düşünür msün? :haydi:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

free_eagles

Tatile çıkmadan önce bugünü bakım günü ilan edip önce yağ ve filtrelerini değiştirdim sonra 4 michelin primacy 3 lastik taktım sonra lpg filtrelerini değiştirdim ardından kırılan karterin altındaki parça fiber ustası tarafından onarıldı... tatile çıkmaya hazırız...