Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yardim & Onerileriniz...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Sonuc olarak Toyota Auris'e karar verdik sanirsam :) ne kadar 2.bir Gui diye daha dogrusu 2. Bir Alfa diye diretmeme ragmen girisimlerim basarisiz kaldi :(
ayriyeten 2 adet yeni lastik alicam fakat bugun gittigim lastikci Pzero Rosso yerine yeni cikan bi Pzero modeli tavsiye etti. Bilindigi uzere lastiklerle aram bayaa bir ski fiki, bu yuzden sizlerin bilgilerine basvuruyim dedim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak VW Golf düşünürsen Carium Onur usta birkaç ay önce aldığı gayet aksuarı dolu DSG şanzımanlı, cam tavanlı Golf'unu satışa çıkarttı. Bilenler iyi bilir arabalarına çılgınlık derecesinde hastalıklı derecede titiz bakar Onur usta. Araç sıfırdan farksız. Sıra falan beklemeden böyle bir tercih düşünürsen görüşün derim. Kendsine yeni bir araçta aldığı için artık kafası rahatladı. İlgilenirsen haberim olsun birlikte gideriz bir konuşursunuz araca da bakarsın...

Buraki

Sonuc olarak Toyota Auris'e karar verdik sanirsam :) ne kadar 2.bir Gui diye daha dogrusu 2. Bir Alfa diye diretmeme ragmen girisimlerim basarisiz kaldi :(
ayriyeten 2 adet yeni lastik alicam fakat bugun gittigim lastikci Pzero Rosso yerine yeni cikan bi Pzero modeli tavsiye etti. Bilindigi uzere lastiklerle aram bayaa bir ski fiki, bu yuzden sizlerin bilgilerine basvuruyim dedim :)

Bir mahsuru yok ise ne kadar fiyat aldınız acaba ? ve boyutları kaç ? , teşekkürler, bu arada araç konusunda hayırlısı ne ise o olsun , şimdiden güle güle kullanın kazasız belasız.

225/40 r18 e 340 lira min fiyata buldum.

Buraki

Burak VW Golf düşünürsen Carium Onur usta birkaç ay önce aldığı gayet aksuarı dolu DSG şanzımanlı, cam tavanlı Golf'unu satışa çıkarttı. Bilenler iyi bilir arabalarına çılgınlık derecesinde hastalıklı derecede titiz bakar Onur usta. Araç sıfırdan farksız. Sıra falan beklemeden böyle bir tercih düşünürsen görüşün derim. Kendsine yeni bir araçta aldığı için artık kafası rahatladı. İlgilenirsen haberim olsun birlikte gideriz bir konuşursunuz araca da bakarsın...
Valla abi bizimde ilk tercihimiz Golf tu fakat bekleme suresi dedigim gibi 5 ayi buluyodu. Bunu Peline belirticem. Sonucta saglam arac olmasa sitlemezsin bana. Evde hernekadar bizim borumuz otsede Pelinin nefesi olmadan olmuyo :)

Buraki

Yogun is&aile ve farkli sebeplerden oturu Foruma cok uzun suredir yazamiyordum. Hatta bakamiyordum bile. Yeni bir baslik acmaktansa bu baslik altinda devam etme sebebim yine ayni konu yuzunden sizlerin degerli onerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyor olmam. Malum 5-6 ay once yine sizin birkac arac hakkinda bilginize basvurmustum. Ve neticedinde Wv Golf sahibi olmustuk. Fakat bizim dusundugumuz gibi  1 diil 2 bebek bekledigimizden Gui ' den bile ufak bagaj ve ic hacme sahip olan Golf 5-6 ay sonra bize dogal olarak yetmiycek :) bu yuzden bende simdiden bazi araclara bakmaya basladim. Dusundugum araclarda tabiki bagaj+ic hacim+guvenlik+kalite dikkat ettigim hususlar. Tabiki yakitta onemli ama ilk siralarda diil. Butce olarakta 125bin gibi dusunuyorum. Tabi Golfu 75binden verecegimi dusunerek bu butceyi belirtiyorum. Ve tabiki ilk tercihim sifir olmasi ama dedigim gibi illa sifir diyede birsey soz konusu degil. Ve tabiki neden bir SW 159 olmasin :)
Simdiden tesekkur ederim :) :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hi_cazz

Yogun is&aile ve farkli sebeplerden oturu Foruma cok uzun suredir yazamiyordum. Hatta bakamiyordum bile. Yeni bir baslik acmaktansa bu baslik altinda devam etme sebebim yine ayni konu yuzunden sizlerin degerli onerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyor olmam. Malum 5-6 ay once yine sizin birkac arac hakkinda bilginize basvurmustum. Ve neticedinde Wv Golf sahibi olmustuk. Fakat bizim dusundugumuz gibi  1 diil 2 bebek bekledigimizden Gui ' den bile ufak bagaj ve ic hacme sahip olan Golf 5-6 ay sonra bize dogal olarak yetmiycek :) bu yuzden bende simdiden bazi araclara bakmaya basladim. Dusundugum araclarda tabiki bagaj+ic hacim+guvenlik+kalite dikkat ettigim hususlar. Tabiki yakitta onemli ama ilk siralarda diil. Butce olarakta 125bin gibi dusunuyorum. Tabi Golfu 75binden verecegimi dusunerek bu butceyi belirtiyorum. Ve tabiki ilk tercihim sifir olmasi ama dedigim gibi illa sifir diyede birsey soz konusu degil. Ve tabiki neden bir SW 159 olmasin :)
Simdiden tesekkur ederim :) :)

Eğer 0 alacaksanız 159u elemek gerekir. Benim elimde 125000 olsa 10k-15k kmde m paket f30 3.20d bakardım. Fakat 75000e şuan satılık olan 2.4jtd ti paket stromboli renginde harika bir 159 sw var. Düşünürseniz kaçırmayın derim.

Buraki

Tesekkur ederim. O araci gordum fakat belirtmeyi unutmusum. Km cok yuksek olmamali. Ve cogunlukla Pelin kullanicagi icin mutlak suretle otomatik olmali.

ozoozo

Bmw de indirim var bu aralar.  "0" 316 alınabilir bence veya temiz 2. El 320

Buraki

Bmw de indirim var bu aralar.  "0" 316 alınabilir bence veya temiz 2. El 320

Eyvallah Ozan ama ben biraz daha buyuk birseyler ariyorum acikcasi :)

sbk0655

Biz hep ozo yazinca arkadasta ismi Ozan sanmis. , asil ismi Ozdemir , kod adi Ozo.

Buraki

Bildigim halde boyle birsey yaptigim icin ozur dilerim Ozdemir. Azda olsa jantlari vermek icin sohbet etmistik oysaki. Tekrar ozur dilerim :)

sbk0655

Senin isini gorecek arac Mondeo sw 2.0 dizel , ama o da esin icin buyuk arac olur mu bilmiyorum , ya da Legacy sw.Unutmadan yeni Volvo V 40 da fena.

ozoozo

Bildigim halde boyle birsey yaptigim icin ozur dilerim Ozdemir. Azda olsa jantlari vermek icin sohbet etmistik oysaki. Tekrar ozur dilerim :)

Canın sağolsun abi ne olcak ha ozan ha özdemir :) bu arada bizim apartmana yeni birisi taşındı volvosu daha önce hiç dikkat etmiyordum göz önünde olunca baktım baya geniş,kocaman dev gibi duruyor :D sanırım biraz eski kasaya benziyor fakat çok güzel resim bulursam ekleyeceğim. Kapının önünde yok çünkü :D

Erdinc küflü

A 180 kullandım .. Begendim .. 3 gun arac bendeydi .. Bayan için hem saglam hemde buyuk olmayan bi arac .. Koltuklara bayıldım .. Artı yanılmıyorsam .. 1.5 diesel renault motoru kullanıyor ..

Buraki

Senin isini gorecek arac Mondeo sw 2.0 dizel , ama o da esin icin buyuk arac olur mu bilmiyorum , ya da Legacy sw.Unutmadan yeni Volvo V 40 da fena.

Ford herzaman uzakti bana. Bi kac kerede kullanmisligim var. o yuzden hic dusunmedim. V40 cok iyi keske Golf yerine bastan onu alsaymisiz dedigimde oldu cok ama bagaj ve ic olarak oyle aman aman fark yaratmaz diye dusunuyorum. V40 yerine port bagajda isimi cozer :) daha cok Passat Variant-Citroen Picasso+2-Kisaca MPV yada StationWagon dusunuyorum. He yada biraz daha genis dusunup Jip tarzi.

Buraki

Canın sağolsun abi ne olcak ha ozan ha özdemir :) bu arada bizim apartmana yeni birisi taşındı volvosu daha önce hiç dikkat etmiyordum göz önünde olunca baktım baya geniş,kocaman dev gibi duruyor :D sanırım biraz eski kasaya benziyor fakat çok güzel resim bulursam ekleyeceğim. Kapının önünde yok çünkü :D

Volvo tabiki aile icin guvenlik olsun karizma olsun cok ideal bi arac. Dusuncelerimde var. lakin dilimin ucuna gelmiyo bir turlu :)

ozoozo

Abi sanırım volvo v70 dediğim araç ,

Resimlerden bakınca aşırı büyük değilmiş ancak canlı gayet taş gibi duruyor ve arabayı da kız kullanıyor. Yani yenge de rahatlıkla kullanabilir diye düşündüm tabi volvo düşünürsen :) bayada geniş bir araç.

Tabi şahsi fikrimi sorarsan eğer ;

Harika duruyor :)

Buraki

S60 tabikide o sinifin bence lideri hem gorunus hemde guvenilirlik acisindan. Ama arkaya iki bebe koltugunu koydukmu panelvan gibi olur. Aralarina oyuncak bile koyamayiz :)

sbk0655

Ozdemir senin dedigin gemi gibi olan xc 70 de olabilir ki Volvo araclar icin de favorimdir.

Kibitzer

Ford herzaman uzakti bana. Bi kac kerede kullanmisligim var. o yuzden hic dusunmedim. V40 cok iyi keske Golf yerine bastan onu alsaymisiz dedigimde oldu cok ama bagaj ve ic olarak oyle aman aman fark yaratmaz diye dusunuyorum. V40 yerine port bagajda isimi cozer :) daha cok Passat Variant-Citroen Picasso+2-Kisaca MPV yada StationWagon dusunuyorum. He yada biraz daha genis dusunup Jip tarzi.

Birçok suv aslında sadece yüksek otomobil. Hacim aradığınızda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. MPV veya iyi bir SW SUVların büyük bir kısmından daha çok kullanım alanı sunabiliyor. Fakat bu araçlar bir bayan kullanımı için aşırı büyük gelebilir. Bizim hanımın ablasında yeni kasa(aslında makyaj sadece) CRV var. İç hacim olarak memnundular, önceden de 2004 model CRVleri vardı. Bu kasanın makyajlanmamış hali için ise "bizim 2004'ün içi çok daha geniş, ferah" deyip almamıştılar.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

Ozdemir senin dedigin gemi gibi olan xc 70 de olabilir ki Volvo araclar icin de favorimdir.

Şimdi baktım abi , aynen bu. Sahibinden deki listeden baktım göremeyince v70 sandım şöyle söylim arka koltuklar hariç bagajda çok rahat yatılır,uyunur :) böyle arkada cam mekan baya geniş bagaj yeri var.

Buraki

Ikinci ele o kadar paraya kiyamam ama ne kadar Volvo olsa da. Tam anlamiyla teknik ozelliklerini ic hacmini bagaj kapasitesini bilmiyorum suan hic bakabilicegimi sanmiyorum fakat Mercedes B'ler de ilgimi cekmio diil. Bi arkadastan duydugum kadariylada iyi sonanimli bi B 130 bin falan dedi ama ne kadar dogrudur bilemiyorum.

Alper

Volvo tabiki aile icin guvenlik olsun karizma olsun cok ideal bi arac. Dusuncelerimde var. lakin dilimin ucuna gelmiyo bir turlu :)

Benim Volvo da arka koltuk 2 adet cocuk koltugu olaviliyor ve ortayada birisi oturabiliyor :)
Volvonum boyle güzellikleri var işte.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bence sana bi 7 koltuklu xc90 bakalim biz.
Hem otomatik hem güvenli.
4 kişi den fazla olduğunuz zamanlarda cok rahat edersin.

Buraki

Benim Volvo da arka koltuk 2 adet cocuk koltugu olaviliyor ve ortayada birisi oturabiliyor :)
Volvonum boyle güzellikleri var işte.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bence sana bi 7 koltuklu xc90 bakalim biz.
Hem otomatik hem güvenli.
4 kişi den fazla olduğunuz zamanlarda cok rahat edersin.
Kac liraymis :) bu arada Mercedes de de var galiba ama tek tarafli.

Buraki

XC90 kafama yatiyo gibi Alper sagolsun

pylon

Eğer suv düşünürsen fiat freemont'lara  bakabilirsin, amerika üretimi yanılmıyorsam jeep ile aynı fabrika olması lazım.