Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 DYG 19 Rosso 156 Rüya bitti :(

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Onur bey bakım olayı için elinize sağlık ....Çok güzel bir 156 olmuş.Hem boya kaporta hem motor olarak ..İyi günlerde kullanın...
Teşekkürler Hakan bey. Elimizden geldiğince yapiyoruz birşeyler. :)  Ufak tefek kozmetik eksikleri var. Onlarida halledersem içim tamamen rahat etmiş olacak. :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stile Italiano

Onur ÖZTÜRK

Çok iyiydin ama gitmen gerekti. Daha fazla dayanamadım, yokluğunda zor aslında. Sen gider gitmez yerine Fiesta ve Getz koymuşlar ama boşuna. Oradaki yırtıcı bakışının ve karizmatik duruşunun yerini hiçbiri dolduramayacak. Mecburiyet yok mu? İşte o bizi ayıran. Yeni sahibine hayırlı ol tıpkı beni hiç üzmediğin gibi. Hep güldür onunda yüzünü. O söz verdi sana iyi bakacak. Sende onu hiç üzme. Giderken ki sesin çok ciğerden geliyordu nispet yapar gibi. Birgün tekrar karşılaşırız inşallah.

SAĞLICAKLA KAL :nazar:...

:'(
                                                                                                                           Stile Italiano

fatihmehmet

Hayırlısı olsun abi harika bir araçtı. Evlilik boyle bir şeymiş demekki :(

Ama icindeki 159 aşkı ölmedi biliyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Gouki

Kibitzer

Hayırlısı olsun, elbet bir gün başka bir Alfa ile yollar kesişir  :alfisti:
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Utku

Vedalar kotu oluyor, kisa zamanda yenisiyle giderirsiniz yoklugunu umarim.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

HAKAN-K

hayırlısı olsun ...
İleride aha iyileri sizin olsun inşallah  :alfisti:

Tolga033

Yazılanları okurken benimmiş gibi hüzünlendim desem..  :(
Hayırlısı olsun.Daha iyi Alfa'lar gelir umarım. :clover:

tayfun

Zor işler. Hayırlısı olsun. Alan kişi kıymetini bilir inşallah.

misket

hayırlısı olsun Allah daha güzelini nasip etsin  :clover:
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Alfadanadam

Hayırlısı olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
Yenisini bekliyoruz en kısa zamanda.

Adza

İçim acıdı okurken.
Hayırlısı olsun, yenisini bekliyoruz en kısa zamanda

alfacan

FB10ur

Hayırlı olsun umarım senin kadar iyi bakar yeni sahibi alfa ile vedalaşmak gerçekten kötü :(

Erkay KAHYA

:(
Hayırlısı olsun.
5 yıl kadar önce 156 mı sattığımda alan kişi beni evimin önünde indirip gazlamıştı. (Arkadan bakakalmıştım.)
Diğer sattığım araçların hiçbirinde bu kadar üzülmemiştim.
Umarım ileri bir tarihte daha iyileri nasip olur.

dragut

Seni en iyi ben anlayabilirim Onur kardeşim. Merak etme geçiyor; ama geçinceye kadar da çok zor geçiyor...
"Alfa sevgisi"

tfnsmsk

Onur, duyguyu inanılmaz güzel aktarmışsın.
Umarım bu güzel makinenin sürpriz gidişi, kısa zamanda sürpriz bir gelişe vesile olur..
sportif ruh.

easy_rider

far konusu kafamı karıştırıyor 900 tl falan diyorlar doğru mu?
Moto Guzzi
156 t.s. 2.0

Onur ÖZTÜRK

far konusu kafamı karıştırıyor 900 tl falan diyorlar doğru mu?
Üzerindeki farlardan mı bahsediyorsunuz? Evet, yaklaşık o fiyatlarda.

Diğer herkes için;

Çok teşekkür ederim. Mecburen sürpriz bir araç geldi ama birlikteliğimiz kısa sürecek inşallah. Alfamda aldığım hiçbir haz yokm bu tenekede :D

Kısmetse elimin şu kırığı iyileşir iyileşmez yeni bir güzelle yolumuza devam edeceğiz. Herşey için teşekkürler.

Not: 7 eylül buluşmasına tenekeyle gelirsem beni dışlamayın. Bağrınıza basın sevin beni :p
                                                                                                                           Stile Italiano

fethiparisa

Bir veda bu kadar güzel kelimelere dökülebilir.İçli olmuş.Tez zamanda kavuşmak nasip olsun inş.

Gouki

Onur ÖZTÜRK

Onur elin için geçmiş olsun.
Teşekkürler. 30 gündür açılmasını bekliyordum, açıldı da ama 15 gün daha bekleyecekmisim hala zayifmis :(
                                                                                                                           Stile Italiano

mustafaguleryuz

Çok iyiydin ama gitmen gerekti. Daha fazla dayanamadım, yokluğunda zor aslında. Sen gider gitmez yerine Fiesta ve Getz koymuşlar ama boşuna. Oradaki yırtıcı bakışının ve karizmatik duruşunun yerini hiçbiri dolduramayacak. Mecburiyet yok mu? İşte o bizi ayıran. Yeni sahibine hayırlı ol tıpkı beni hiç üzmediğin gibi. Hep güldür onunda yüzünü. O söz verdi sana iyi bakacak. Sende onu hiç üzme. Giderken ki sesin çok ciğerden geliyordu nispet yapar gibi. Birgün tekrar karşılaşırız inşallah.

SAĞLICAKLA KAL :nazar:...

:'(
Merhaba,

Özenli ellerin değdiği belli, forumda bulabilir miyim diye arayınca bu başlığı buldum.

Sancaktepe'de denk geldim 3 5 sefer. Belki eski bir dostu görmüş gibi olursunuz :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015 Giulietta Bianco Lunare