Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 modifiye hk. yardım lütfen ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amasyalı

hocam öncelikle herkese hayırlı günler..  Alfa Romeo 147  2004 model araca sahibim.. aracıma spolier ve çirkin egzos görüntüsünden dolayı tampon eki yaptırmayı düşünüyorum. bunun akabinindede 17 inc celik cant ve spor yay filan taktırmayı düşünüyorum. anlayacağınız hafif bir modifiye istiyorum. bu saydığım şeyleri ucuz yoldan nasıl yaptırabilirim??   farklı önerilerin varsa gösteris için yazarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim :duvar: :duvar:

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login gibi Gta spoiler yaptırabilirsiniz. Fiber olduğu için maliyeti fazla olmaz.

amasyalı

peki hocam bunları nerden nasıl temin edebilirim veya yaptırabilirim.. bu konuda fazla bilgim yok kusura bakmayın  :duvar:

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login

Bunun gibi birkaç ilan daha var.
Çirkin egzoz görüntüsünden kurtulmak için ek yapmak yerine son susturucunuzu söktüre bilir yada boyaya bilirsiniz.
Yapmak istediğiniz değişiklikler ile ilgili forum içinde arama yaparsanız bir çok bilgi bulabilirsiniz.

milano 75

son susturucu sökenlsr gayet memnun,öyle rahatsız edici değil güzel bi sesi var.sökün gitsin.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

fatihmehmet

Ben performans düşüşü olur mu diye korkuyorum sökünce. Hiçbir fark olmayacaksa hafta içi yaptırayım. Birde tavanı piano black kaplatmak istiyorum ama vizeye 6 ay kaldı :(
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Murad

Ben herhangi bir performans kaybi hissetmedim. O guzel hirilti herseye deger.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alfacan

Öncelikle son susturucuyu sokmekle başlayabilirsiniz . Özellikle 2 bin devir bantında araba yükteyken çok güzel bir ses çıkartıyor  :) ve fazla ağırlıktanda kurtulmuş oluyorsunuz  :D Egzos iptali ile çekişte herhangi bir fark hissetmedim.

3.5 cm yay ,  gta veya 8c jant düşünebilirsiniz.

Tampon eklerini 147 ye yakıştıramıyorum .

Murad

Öncelikle son susturucuyu sokmekle başlayabilirsiniz . Özellikle 2 bin devir bantında araba yükteyken çok güzel bir ses çıkartıyor  :) ve fazla ağırlıktanda kurtulmuş oluyorsunuz  :D Egzos iptali ile çekişte herhangi bir fark hissetmedim.

3.5 cm yay ,  gta veya 8c jant düşünebilirsiniz.

Tampon eklerini 147 ye yakıştıramıyorum .
Ooo kimler gelmiş. :)

muzaffersan

Dostum son susturucu iptali yap ben yapmıştım kesinlikle memnundum. Öyle abartılı rahatsız edici ses gelmiyor :)

amasyalı

Hocam egsoz konusunda dediklerinizi dikkate alacam gorus ve onerileriniz icin tesekkur ederim fakat spoyler tampon eki ve spor yay konusunda parca teminini nerden saglayabilirim. Arastirip bulduklarim cok pahali ve cesit yok

Murad

Hocam egsoz konusunda dediklerinizi dikkate alacam gorus ve onerileriniz icin tesekkur ederim fakat spoyler tampon eki ve spor yay konusunda parca teminini nerden saglayabilirim. Arastirip bulduklarim cok pahali ve cesit yok
Spoyler için yukarıda link vermiştim. Jant için orjinal isterseniz You are not allowed to view links. Register or Login ile görüşebilirsiniz. Ki kendisi replika fiyatına orjinal jant temin edebiliyor. Yay konusunda forumda onlarca konu var. Arama kısmına yazarsanız çok fazla sonuç bulabilirsiniz. Yay için önce bu konuları inceleyip hangi yayı alacağınıza karar verdikten sonra internetten ufak bir araştırmayla satan yerleri bulabilirsiniz.

amasyalı

Hocam cok tesekkurler verdiğiniz bilgiler için