Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 için DoubleDin Teyp

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erk1n

Merhaba,

Alfa Romeo 159 'larınızda hangi teypleri kullanıyorsunuz?

Ben 7" ekran büyüklüğüne sahip, Bluetooth'u olan, Navigasyonu olan teyp arıyorum. Tavsiyeniz var mı? Benim tercihim Pioneer, Alpine, Kenwood, Clarion, JVC gibi markalar. Çin markalarına çok sıcak bakmıyorum. Ama yine de tavsiyelerinizi yorumlarınızı okumak isterim.

Ayrıca orjinal teybe ihtiyacı olan varsa vermey düşünebilirim.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

Erdinc küflü

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bende mitoma bu cıhazı aldımm .. Navigasyona ihtıyacım .. Yokktu ınşallah güzel olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

saskuran

You are not allowed to view links. Register or Login

Bende mitoma bu cıhazı aldımm .. Navigasyona ihtıyacım .. Yokktu ınşallah güzel olur

şunu takinca bi resim koy erdinç ... niyetlenirim bende belki

SASKURAN.....

ar.159

Bu teybin 159 a da yakisacagini hep dusundum

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Erdinc küflü

Ok :-))  takınca fotoraflıcamm :-))

Erdinc küflü

Cerceve sparişi vericemm bakalımm arkadaş gelicek almanyadan ona söylicemm ..

agucba

Umarım MiTo'ya uygun bir cihazdır.

///////////////

Erdinc küflü

Umarımm :-) 6.1

Erdinc küflü

erhankocabas

Roadstar RD 9200U tavsiye ederim. 2 aydır kullanıyorum, bu aleti amerikalı bir firma çinde ürettiriyor farklı markadarda. Adoyo asıl üreticisi. Yurtdışı yorumlarına bakarak aldım alan herkes memnun kalmış. Android işletim sistemli olduğu için tam bir multimedya canavarı. Ayrıca pioneer'in dağıtıcısı olan digicom garantili. Navigasyon bluetooth wireless herşeyiyle mükemmel. 159 konsoluna da kırmızı arkaplan ışığı tam uyum sağlıyor.
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

agucba

Benim kastım MiTo için üretilip üretilmemiş olması değildi. Fotoğraflardan gördüğüm kadar ile biraz janjanlı bir bir cihaz ve nispeten sade olan MiTo'nun iç mekanına fazla hareket getireceği yönünde. 2014 model MiTo'larda da  ekranlar var ama ekranlı bir cihaz ile sizin aldığınız cihazın etkisi aynı değil.

Yine de sonuçta sizin beğeniniz önemli ve montaj sonrasında fotoğraf eklerseniz, belki fikrim değişim.

Hayırlı olsun.  :)

///////////////

Alfadanadam

Roadstar RD 9200U tavsiye ederim. 2 aydır kullanıyorum, bu aleti amerikalı bir firma çinde ürettiriyor farklı markadarda. Adoyo asıl üreticisi. Yurtdışı yorumlarına bakarak aldım alan herkes memnun kalmış. Android işletim sistemli olduğu için tam bir multimedya canavarı. Ayrıca pioneer'in dağıtıcısı olan digicom garantili. Navigasyon bluetooth wireless herşeyiyle mükemmel. 159 konsoluna da kırmızı arkaplan ışığı tam uyum sağlıyor.

Şöyle bir inceledim de android'li olması çok çok güzel. Hele ki gördüğüm kadarıyla hepsiburada'da şu an indirimde ve 699 lira görünüyor ki bence bedava.

Deniz

Bu roadstar benimde aklıma yattı her nekadar marka olarak sevmesemde özellikleri şaşırtıcı derecede güzel. Görüp denemek lazım hız menüler arası geçiş vs incelemek lazım.

KAKIRMAN

Şu aralar orijinal ünite arayışında idim. Bu roadstarın nesi eksik ki. Aksine fazlalığı cabası.  Sorum şu (uğraşmak istemediğim için soruyorum) araçta blue&me var. Sıkıntı çıkartır mı ve de direksiyon tuşları  için yine ayrı adaptöre ihtiyaç olacak mı (%99 olacak). Gerçi direksiyon tuşları ile işim olmuyor.
Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login a bakındım 9100 modeli var...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Erdinc küflü

Ok! Montajdan sonra fotolarımm inşallah guzel olur .. Dedıgınız gıbı belki kötü olabilir .. Bakalımm cok sırıtacakmı ? Kötü olursada cıkartırımm ..4 mid amfi ve subwoofer dan sonra pek niyetli degıldım ....ancak suan orjinalin  tuşların beyazlaması benı gıcık ettı .. Gözümün onunde bakalımm ..

Erdinc küflü

Çerceve ıçin peki tavsıyenız varmı ? Ebayda farklı farklı modeller var . Tşk

erhankocabas

Roadstar 9200U menü geçişleri muazzam. Son kaldığın yerden devam ediyor. Nav + Müzik dinlenebiliyor. Navigasyon olarak Sygic ve, Yandex navigasyon kullanıyorum. Böylece trafik durumuna göre rota belirleyebiliyorsunuz ;) Hiçbir kasma yok. Dokunmatiği biraz hassas küçük menülerde dolaşırken hemen tıklama yapıyor fakat alışınca sorun olmuyor. Telefonu wi-fi hotspot yaptım direk bağlıyorum üniteyi. Böylece Youtube'dan tutun tüm uygulamalara erişim oluyor. Üzerinde radyo alıcısı da var. 3g Vınn ile de çalışıyor isterseniz. Fazlası var eksiği yok yani. Üzerine bir de car dock uygulaması kurdum, Hız göstergesi ve uygulamalar arası kolay geçiş oldu. Ekstra hafıza kartı ve usb girişi var. Ayrıca arka koltuklara ekran takarsanız harici olarak iki farklı görüntü seyredebiliyorsunuz. Subwoofer ve anfi ile 10 numara olur. Ben anfisiz kullanıyorum yetiyor şimdilik.
Direksyondan kontrol çalışmıyor bu arada.
Ben n11'den aldım 650 TL'ye 50 TL'de puan verdi yani 600'e geldi.
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

hiktor

Merhaba,
Uzun aramalarım sonunda nihayet karar verdim ve siparişi geçtim. Marka model bilgisini siparişim geldikten sonra vereceğim. Sadece şunu söyleyebilirim Alfa için özel üretilen double din. Yani canbus uyumu sayesinde direksiyon kontrolü var. Araç logolu, Navigasyon, Bluetooth, TV (analog veya DVBS2 ikisinden birisi olacak), DVD, USB, SD kart. Kısaca özet geçtim fakat geldiğinde teste alıp detayları sizinle de paylaşacağım. Cihaz gelsin iki de kafalık monitörü alacağım.
1985 Sprint 1.5 Boxer (Siyah)
1985 Sprint 1.5 Boxer (Kırmızı)
1986 Sprint 1.5 Boxer (Sarı)
1990 33 1.5 Boxer (kırmızı)
1994 155 2.0 TS (Kırmızı)
1996 146 1.6 Boxer (Siyah)
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)
2008 159 1.9 JTDM QTronic (Füme)
(Sadece Alfa olanlar. 3-5 tane de diğerleri...)

Alfadanadam

Hepsiburada'da listelemede görünüyor, üzerine tıklayınca açmıyor. Ama önemli değil zira 10 lira daha ucuza gittigidiyorda da var. Ben giuya cihaz sipariş etmemiş olsam android hatırına bunu takabilirdim. Hatta Sarah yamuk yaparsa o ihtimal hala mevcut :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfadanadam

N11'dw de var. Card finansı olana ekstra avantajlı.

FIRST

Mito da nasıl durur bu roadstar orjinalligi çok bozarmı?

erk1n

Merhaba,
Uzun aramalarım sonunda nihayet karar verdim ve siparişi geçtim. Marka model bilgisini siparişim geldikten sonra vereceğim. Sadece şunu söyleyebilirim Alfa için özel üretilen double din. Yani canbus uyumu sayesinde direksiyon kontrolü var. Araç logolu, Navigasyon, Bluetooth, TV (analog veya DVBS2 ikisinden birisi olacak), DVD, USB, SD kart. Kısaca özet geçtim fakat geldiğinde teste alıp detayları sizinle de paylaşacağım. Cihaz gelsin iki de kafalık monitörü alacağım.

Gizli tutma nedeniniz nedir? Burası Alfistlerin paylaşım platformu değil mi?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

Alfadanadam

Mito da nasıl durur bu roadstar orjinalligi çok bozarmı?

Android olması sebebiyle her türlü duvar kağıdı kullanılabilmesi ve kişiselleştirmeye açık olması sebebiyle gayet güzel bir tercih olacağını düşünüyorum şahsen.

hiktor

Merhaba,

Gizli tutma nedeniniz nedir? Burası Alfistlerin paylaşım platformu değil mi?

Dostum elime gelmeden gereksiz yere bilgi kirliliği yapmak istemedim. Hatta geldikten sonra test neticesinde size alın veya almayın diye önerilerim de olacak. Daha elime bile geçmemiş olan cihaz için bundan daha fazla yorum yapmak doğru olmaz. Alan ve kullanan arkadaşlar zaten kullandıkları cihaz ile ilgili bilgiler veriyorlar. Ben sadece ön bilgilendirme yaptım....
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)

hiktor

Roadstar 9200U menü geçişleri muazzam. Son kaldığın yerden devam ediyor. Nav + Müzik dinlenebiliyor. Navigasyon olarak Sygic ve, Yandex navigasyon kullanıyorum. Böylece trafik durumuna göre rota belirleyebiliyorsunuz ;) Hiçbir kasma yok. Dokunmatiği biraz hassas küçük menülerde dolaşırken hemen tıklama yapıyor fakat alışınca sorun olmuyor. Telefonu wi-fi hotspot yaptım direk bağlıyorum üniteyi. Böylece Youtube'dan tutun tüm uygulamalara erişim oluyor. Üzerinde radyo alıcısı da var. 3g Vınn ile de çalışıyor isterseniz. Fazlası var eksiği yok yani. Üzerine bir de car dock uygulaması kurdum, Hız göstergesi ve uygulamalar arası kolay geçiş oldu. Ekstra hafıza kartı ve usb girişi var. Ayrıca arka koltuklara ekran takarsanız harici olarak iki farklı görüntü seyredebiliyorsunuz. Subwoofer ve anfi ile 10 numara olur. Ben anfisiz kullanıyorum yetiyor şimdilik.
Direksyondan kontrol çalışmıyor bu arada.
Ben n11'den aldım 650 TL'ye 50 TL'de puan verdi yani 600'e geldi.

Merhaba,
Bu cihaz konusunda ben de kararsız kaldım. Öncelikle Android cihazları için en az çift çekirdekli işlemci öneriyorlardı ve henüz bu hızı kaldıran cihaz yok gibi eleştiriler aldım (Satıcı başka cihazları övmek adına bu yorumu yapmış da olabilir).
Bu cihazın genel kullanım ve fonksiyonlar arası geçiş hızı nasıl. İlk açılma süresi ne kadar. Hiç bir yerde test etme imkanım olmadığından sorularıma yanıt bulamadım.
Ayrıca Bluetooth ile OBD2 cihazına bağlanıyor mu? İçinde modül var fakat sadece araç kiti olarak mı görev yapıyor? Dediğin gibi hız göstergesi bilgilerini navigasyon ile uydudan alacağına bizzat ECU'dan aldırma imkanı doğar.
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)