Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login Napmışlar böyle  :D

Oynamayin su araclarla yaa..

Sen begendin herhalde? :)

Farlar çok sırıtmış yetersiz olmuş hahah :)

Sadece rengini beğendim , Saab sonuçta yaşlı arabası hahahah :haydi:

max-ime

Bizde artik cok genc degiliz be Oguz'cum :)

OğuzCanAlantor

hahaha o zaman noktayı koyuyorum. 34 mom ? ?

max-ime

hahaha o zaman noktayı koyuyorum. 34 mom ? ?

Bak bu guzelmisss :)

34 MOM 06 :)

Rotweiler

Yaşlısın dediğin adamın arabası Bülent + Ben + Özdemir + Şişko Uğur + Arkadaşı arabadayken LPG'de şaha kalkıyordu.
O ARABA KESİN 210LUK! YA DA YAZILIM VAR!
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

max-ime

Yaşlısın dediğin adamın arabası Bülent + Ben + Özdemir + Şişko Uğur + Arkadaşı arabadayken LPG'de şaha kalkıyordu.

Olm cidden çok kilo almışım yaa :(

Valla Azmi'cim yazılımdan ben de şüpheleniyorum. Olabilitesi mevcut.

ku2

Bu kadar lafa..dyno yapsanıza be arkadaş :)))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

OğuzCanAlantor

Hahahh Abi ben yaşlı arabasi derken takılıyordum , gücüne diycek lafımız yok :)

içimizdeki Saabcilar  :arkadasim:

Rotweiler

Olm İskandinav İsveç emeklilerine altın rolexi'in yanında saab 9-3 anahtarı hediye ediyolar.
Yaşlı arabası işte.
|||||||||||||||

max-ime

Bu kadar lafa..dyno yapsanıza be arkadaş :)))

Selim Abi Ankara'da maalesef sağlıklı dyno yok :)

You are not allowed to view links. Register or Login  ile 210luk bakmaya gitmiştik, onun da dikkatini çekti. 100-140 arası aynı gibi hızlanıyordu kadranda.

wolkanku

abiler günah keçisi olup bir şey söyleceğim, umarım yanlış anlaşılmaz.

farkettiniz mi bilmiyorum ama her konunun altında bir saab muhabbeti döner oldu.
rotweillerin konusunda, erdem abinin konusunda, gececiler gündüzcüler de.

çok açık ve net ben bayıldım artık saab'la ilgili ara postları okumaktan. ne saabmış ya dedim.
ilk başlarda okuyordum ancak artık saab yazısı gördüğüm anda geçiyorum.. inanın ki bunu ben dile getiriyorum ama tek böyle düşünen üye de ben değilim.

evet burası geyik konusu zaten ama bari tek konuda saab okuyalım.
sevgiler  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

max-ime

abiler günah keçisi olup bir şey söyleceğim, umarım yanlış anlaşılmaz.

farkettiniz mi bilmiyorum ama her konunun altında bir saab muhabbeti döner oldu.
rotweillerin konusunda, erdem abinin konusunda, gececiler gündüzcüler de.

çok açık ve net ben bayıldım artık saab'la ilgili ara postları okumaktan. ne saabmış ya dedim.
ilk başlarda okuyordum ancak artık saab yazısı gördüğüm anda geçiyorum.. inanın ki bunu ben dile getiriyorum ama tek böyle düşünen üye de ben değilim.

evet burası geyik konusu zaten ama bari tek konuda saab okuyalım.
sevgiler  :serefe:
Aracın sahibi ben olduğuma göre, mesajda banaydı galiba.

Bukadar rahatsız olunacak birşey yok diye düşünüyorum. Zaten Alfa Romeo ile ilgili başlıklarda kendi aracım ile ilgili birşey yazmıyorum. Rotweiler'in, Erdem1904'ün konuları zaten kendi şahsi konuları, bir rahatsızlıkları olduğu anda zaten bunu bana dile getirecekleri samimiyetimiz var.

Düşünüyorum acaba abartı bir durum nerede var diye? Bakıyorum övdüğüm bir mesajım mı var? Yok. Birisi 156 yada 159 almak istiyor, ben araya girip Saab mı öneriyorum? E o da yok. Konu şundan ibaret Ankara Tayfası aramızda birbirimize takılmak istediğimizden dolayı Saab işin bahanesi oluyor, bu Saab'da olabilir, Özdemir'in turbo işi de olabilir, başkasının özel hayatıyla ilgili bir durumda. olay muhabbetten kaynaklanıyor.

Neyse, konuyu fazla uzattım üstüme alındığım için. Rahatsızlık verdiysem, farkında olmadan aracımı övdüysem, sizi sıktıysam affola.

Bol muhabbetler.

wolkanku

şahsi algılamayın,saab muhabbeti ortada dönen bir muhabbet bir sonuçta. sizin saab dışında bir sürü post'da yardımcı olduğunuz bir çok konu da mevcut.

rahatsızlık vermek değil ancak bizler saab'a çok meraklı olsaydık gider saab forumlarında takılırdık.

sizin de dediğiniz gibi , üyelerin şahsi konularında bile, merakla heyecanla acaba o üye aracına ne ekleme yaptı diye merak ederken,konuyu açtığımızda, abi benimki vectordu aeroydu 170likdi 210luktu şöyle uçtu böyle kaçtı vs. muhabbeti okuyoruz, ya da artık okumuyoruz.

başta da belirttiğim gibi, tek konuda, geyik konusunda bu muhabbet sınırlı kalsa anlarım.
ama öyle bir hal almaya başladı ki , özdemir turbo büyüttü, 210'luk aero yine yardı geçti gibi yerlere gidecek diye endişe etmeye başladım.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

erdem1904

Volkan bu muhabbetlerin çoğu Ankara tayfasının geyiği  :) Kendi içimizde eğleniyoruz  ;) Tayfada bir Saab hayranlığı var mı var oda ayrı konu... Bu forumda Alfa ile o kadar alakasız şeyleri konuşup tartışıyoruz ki araya Saab da sıkışıversin idare edin ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanku

Volkan bu muhabbetlerin çoğu Ankara tayfasının geyiği  :) Kendi içimizde eğleniyoruz  ;) Tayfada bir Saab hayranlığı var mı var oda ayrı konu... Bu forumda Alfa ile o kadar alakasız şeyleri konuşup tartışıyoruz ki araya Saab da sıkışıversin idare edin ;)

abi ben idare ediyorum, okumadan geçiyorum işte , de bundan muzdarip arkadaşlar da olduğu için dile getiren ben oldum :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Rotweiler

Sen dile getirme abi diğerlerini bence. Kimin bununla ilgili derdi varsa yazabilir. O olgunlukta olduğumuzdan eminim.
Burası forum. Yani bu ne demek? Bir veya birden çok konu'nun sohbet havasında topluluk önünde aydınlatılıp, tartışılıp, fikir beyan edilip yönetici tarafından da kontrol altında tutulması demek.
Ben şahsen kendi başlığımda vs. sakınca görmüyorum ki; denildiği gibi sosyal olmanın getirdiği birçok şey gibi biz de kendimize has muhabbetlere sahibiz. Ben bu konuda yazmaya da devam edicem yani kusura bakmayın. Ben de misal: forum ahalisinin müdahil olamadığı her konuya "konu dışı" gözüyle bakmasından sıkıldım. Söyleyeyim. Özellikle yaz gelip de insanların meşgaleleri azaldıktan sonra =))
|||||||||||||||

ATA

Hadi bu durumu fazla uzamadan tatliya bağlayalim :) oldies but goldies!

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Rotweiler

Bu arada sen şimdi bu resmi koyunca aklıma geldi. Geçenki meyhane buluşmasında da soracaktım; o akdar tatlıydı ki muhabbet bi türlü denk gelmedi.

Eryaman'da Güzelkent mahallesindeki villaların orda brandalı bitane kırmızı 145 çürümeye bırakılmış. Geçen branda altındayken bile "kesin 145 bu" dedim hatlarından dolayı. Sahibini tanıyan var mı?
|||||||||||||||

erdem1904

Top Gear da bile Saab ile Alfa'yı birleştirerek limuzin yapmışlardı You are not allowed to view links. Register or Login   :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

şahsi algılamayın,saab muhabbeti ortada dönen bir muhabbet bir sonuçta. sizin saab dışında bir sürü post'da yardımcı olduğunuz bir çok konu da mevcut.

rahatsızlık vermek değil ancak bizler saab'a çok meraklı olsaydık gider saab forumlarında takılırdık.

sizin de dediğiniz gibi , üyelerin şahsi konularında bile, merakla heyecanla acaba o üye aracına ne ekleme yaptı diye merak ederken,konuyu açtığımızda, abi benimki vectordu aeroydu 170likdi 210luktu şöyle uçtu böyle kaçtı vs. muhabbeti okuyoruz, ya da artık okumuyoruz.

başta da belirttiğim gibi, tek konuda, geyik konusunda bu muhabbet sınırlı kalsa anlarım.
ama öyle bir hal almaya başladı ki , özdemir turbo büyüttü, 210'luk aero yine yardı geçti gibi yerlere gidecek diye endişe etmeye başladım.
Mesele sadece Saab'da değilki. Söylediğim gibi muhabbeti dönen yerler, geyik konuları ve kişisel konular. Burada konunun sahibinin rızası ve forum kurallarını ihlal etmeyecek her konu konuşulur, tartışılır. Ha siz okursunuz, okumazsınız, merak edersiniz, etmezsiniz burası sizin tercihiniz. Bakınız tercihiniz diyorum, idare edeceğiniz veya etmeyeceğiniz bir durum değil.

Açıkcası bukadar konu niye büyütüldü bilmiyorum. Forum kurallarını ihlal etmeyen, forum formatının dışına çıkmayan şeyler yazılıyor, çiziliyor. Ama yazmayın diye uyarı aldığımız yine bir forum üyesi. Hem de okumama gibi bir seçeneği varken.

'Özdemir turbo büyüttü, 210'luk aero yine yardı geçti gibi yerlere gidecek diye endişe etmeye başladım.'  Bu konuda hiç endişeniz olmasın, amacımız sohbet değil gazlamak olsaydı forum olarak burayı değil TT Forum'u tercih ederdik. Ben 10 yıldır bir fiil araba kullanırım, kırmızı ışık cezam dahi yoktur henüz.

wolkanku

Eh peki yanlis anlasilmis zaten uyari gibi algilamissiniz (ki haddime degil) daha uzatmaya luzum yok
Saabla keyifli cezasiz gunler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ATA

Top Gear da bile Saab ile Alfa'yı birleştirerek limuzin yapmışlardı You are not allowed to view links. Register or Login   :)

Bile derken? :) saablari genel olarak sevsem de alfa ile iki farkli dünyanin yaratiklari bana göre...

Saab ile ilgili postlari bende volkan gibi es geçiyorum.
Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

OğuzCanAlantor

Bugün fotoğrafları ben paylaştım zaten kendi aramızda bir geyik ve sadece bilenler arasında konuşuyoruz
, kendi konusu altında rahatsız biri olsada söyleyiceğinden eminim ben sizin veya başkalarının   nasıl rahatsız olduğunuzu anlamadım .Bu forumda benim görmediğim sadece Alfa Romeo konuşulcak diye bir kuralda  yok eğer böyle bir kuralda varsa zaten bugüne kadar kaç tane dönen gereksiz geyikler var.

Bence kimsenin forum polisliği yapmasına gerek yok forumda bildiğim kadarıyla fazlasıyla mod var eğer gereken birşey varsa onların yapıcağına eminim.

İyi günler

Glock Brothers

wolkanku

Bugün fotoğrafları ben paylaştım zaten kendi aramızda bir geyik ve sadece bilenler arasında konuşuyoruz
, kendi konusu altında rahatsız biri olsada söyleyiceğinden eminim ben sizin veya başkalarının   nasıl rahatsız olduğunuzu anlamadım .Bu forumda benim görmediğim sadece Alfa Romeo konuşulcak diye bir kuralda  yok eğer böyle bir kuralda varsa zaten bugüne kadar kaç tane dönen gereksiz geyikler var.

Bence kimsenin forum polisliği yapmasına gerek yok forumda bildiğim kadarıyla fazlasıyla mod var eğer gereken birşey varsa onların yapıcağına eminim.

İyi günler

Glock Brothers
oğuz tam anlatamadım
tapatalktan mesela önceden gececiler gündüzcülere abone olmuştum, keyifli sohbetler dönüyordu, bir ara saab muhabbeti o kadar arttı ki , aboneliği kaldırdım. çünkü girdiğimde ilgimi çekmeyen bir konu ve 4-5 kişinin sohbeti uzayıp gidiyordu.
olabilir gayet normal çünkü adı üstünde, geyik bölümü altında , gececiler gündüzcüler topic'inde konuşuluyor.

ama xxx bir üyenin herhangi bir postunu keyifle okurken,konu bir şekilde saab'a gelince hay ulan ne saabmış bitmedi gitti diye düşünüyor insan.

forum polisliği ile alakası yok bu durumun zira forum polislerinden olan kişilerden biri bu tür konulardan dolayı siteye girmiyor. bilginize.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Tolga033

Yeri geliyor Volkswagen grubundan bile bahsediyoruz. Saab'dan bir şey olmaz.  >:D :)