Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2013 Giulietta 1.4 MA - 34 EL 4088

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

Bu da part 2 :

You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

evrenalpar

Oğuz valla herkesin hayalini gerçekleştirdin helal olsun. Bişeycik değilmiş zaten bizim iş yerinden basıp gidesim geldi. :) (2458 km)

Peki bu piste katılım nasıl oluyor, ondan da bahsedersen sevinirim.

Kazasız belasız git gel.

206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Oğuz

@evrenalpar abi gidiyosun arabayla, kac tur istiyosan soyluyosun ona gore kart veriyorlar,okutup piste giriyorsun. Cok basit :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login abi gidiyosun arabayla, kac tur istiyosan soyluyosun ona gore kart veriyorlar,okutup piste giriyorsun. Cok basit :)

Oğuz videoyu izledim..
Piste çıkış çok ilginç :)))
Otoparka girer gibi..:)))

Kaç para peki bir tur..? veya 5 tur, 10 tur için paket alabiliyormuyuz?
Fotoları onlar mı çekiyor..?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

evrenalpar

Ulen şunu görebilecek miyiz acaba güzel memleketimde. Adamlara bak ya gidip direkt çıkıyorlar. Bizdeki gibi özel gün falan da yok, süper..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

Oğuz

@selimgencoglu @evrenalpar haftaici aksam 17.30-19.30 arasi acik, haftasonlari sabahtan aksama kadar. Bayram tatil gibi gunlerde kapali oluyor, kendi sitesinde yaziyor hangi gun acik hangi gun kapali.

1 tur 27 euro
4 tur 100 euro
25 tur var ve yillik uyelik var 1750 euro.

20-30 fotografci var hepsinin kendi sitesi var girip buluyorsun You are not allowed to view links. Register or Login olarak aliyorsun fotolari

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Oğuz

6664 kilometrelik avrupa turumuz sona erdi. 13 gun surdu, toplam 93.5 saat araba kullanmisim. 10 farkli ulke gorduk, hic kasmadan klima surekli acik olarak 7.4 ortalamayla bitti gezi. Bir kac foto daha ekleyecegim yakinda

Kibitzer

6664 kilometrelik avrupa turumuz sona erdi. 13 gun surdu, toplam 93.5 saat araba kullanmisim. 10 farkli ulke gorduk, hic kasmadan klima surekli acik olarak 7.4 ortalamayla bitti gezi. Bir kac foto daha ekleyecegim yakinda

Nasıl gıpta ettim anlatamam. Ben de bu kadar kapsamlı olmasa da bir tur düşünüyorum, kısmet, bakalım :))
Resimleri bekliyoruz  :alfisti:
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

alfistahakan

Güzel bir seyahat olmuş. Gelecek yıl kismetse italya garda gölüne kadar gitme planim var.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan
Forever Alfa

evrenalpar

1910 km imiş ya Bağcılar'dan, bir şey değil :)

Como Gölü'nden daha güzel bir yer midir merak ettim, özelliği var mı ?
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

Ormanci

Bu arada yurtdışında güzel plajlı, ucuz deniz ürünleri, böyle bi Ege tadı falan almak istiyorsanız ama İstanbul'dan çok uzağa gitmek istemiyorsanız, Tasos adasını tavsiye edebilirim :) Kavala'dan mıydı tam hatırlamıyorum ama bir yerden Harem-Sirkeci arabalı vapuru gibi bişeyle yarım saatte geçiyorsunuz.

Avrupa ülkeleri uzakmış gibi geliyor ama işin komiği iki gün Bodrum'a giderken yaptığımız km'yi yapıp Almanya'ya geliyoruz mesela :) Millete söylediğinizde "len arabayla gelinir mi" diyor, e ulen İstanbul'dan kalkıp Antalya'ya gidiyorsunuz, memlekete 1.000km yapıp gidiyorsunuz :)

Tolga033

İyi gezmişsin Oğuz,çok güzel
Fotoğrafları bekliyoruz  :)

Oğuz

Gezmek isteyen için zor bir iş değil, yollar güzel, benzin ucuz. Tek sorun ülke sınırlarında biraz sabırlı olmak lazım. Türkiye'den çıkış kolay, Bulgaristan girişi biraz yavaş çalışıyor. Bulgaristan-Sırbistan sınırı da fena değil. Ama Sırbistan - Macaristan arası ölüm. Yaklaşık 35 derece sıcakta 4 saate yakın beklemek zorunda kaldık. Macaristan'dan sonra sınırda bekleme derdi yok zaten; Avusturya,Almanya,Hollanda,Belçika vs otobandan ne olduğunu anlamadan ülke değiştiriyorsun.

Her ülkenin otobanını kullanmak için ayrı ücret ödeniyor, onun haricinde bazılarında ayrıca gişelerde para ödüyorsun.

Tek tavsiyem Bulgaristan'a girmemeniz arabanızın sağlığı için. Türkiye'nin köy yollarını öpüp başınıza koyarsınız, resmen acı çektik. Yunanistan'dan girip çıkın.

Son olarak da Türkiye'ye giriş gümrüğündeki polislerimizden bahsetmek istemiyorum. Arabayı komple boşalttıran ve uğraştıran tek polis.

alihsans

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Oğuz

Hoş buldum abi :)

Birazdan fotolar geliyor.

Oğuz

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ozoozo

Fotolara bittim.. Özellikle hareket halinde olanlar ateş ediyor.  :nazar: :nazar: :clover:

Hidalgo19

Dun gece atasehir otobanda yanyana gittik hatirlarsin belki 34 fp 1188 beyaz giu :) selektor yaptim gormedin sanirim :)

Oğuz

Dun gece atasehir otobanda yanyana gittik hatirlarsin belki 34 fp 1188 beyaz giu :) selektor yaptim gormedin sanirim :)

Gordum sabiha gokcen ayrimina gelmedendi hatta :) ben de arkadan selektor yaptim sonra sagdan ayrilmam gerekti :)

Hidalgo19

Gordum sabiha gokcen ayrimina gelmedendi hatta :) ben de arkadan selektor yaptim sonra sagdan ayrilmam gerekti :)

evet farkettim sagdan ayrildin ben duz devam ettim :) tekrar selamlarr

Ormanci

Polisin arabayı komple boşalttırması ve uğraştırması ilginçmiş. Uyuz olanına denk geldiniz herhalde yav?

Biz Yunanistan'dan dönerken kapıya geldik, herhalde kamera sistemi mi ne var, plaka kayıt ediyorlar galiba... Polis ismimi söyledi bu musunuz diye, hee evet dedim, buyurun dedi, bariyer açıldı girdik. Arkadaşlarla "vaaaaay seni tanıdılar, tabi arabadan, Onur Bey gelmişler, buyurun diye sınırdan girdik yaaav" falan diye geyik yapıyoruz :D Tabi biz normal giriş yaptık sanıyoruz, pasaport girişini falan otomatik yaptılar galiba dedim, sonra bi baktım biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir sürü alman plaka Türk'le beraber girmeye çalışıyormuşuz.

Biz kara kara eyvah bunları mı beklicez diye düşünürken polisin biri geldi, "yav siz niye burada bekliyorsunuz, onların işi uzun, siz Türk plakasınız zaten, boş bulduğunuz yere dalın veya rica edin gurbetçilerin önüne geçin" dedi. Salak gurbetçinin biri ne yapmak istediğimi anlamadı, adamların önüne geçip gidebileceğimiz tek yolu da kapattı. Arkası da dolunca kaldık öyle.

Bu sırada arkadaşın eşi ruhsatı pasaportları aldı gitti, bizim işimiz uzun mu, ne yapacağız demiş, yok demişler giriş vuracağız sadece, başka bişey yok. Tamam demiş bizimkini bi hallediverin, gurbetçileri beklemeyelim, şuradan bi yerden geçemez miyiz.... Tabi yaaaav ne bekliceksiniz onların işi uzun demiş adam, arkadaş koşarak geldi, öbür adam da sağolsun bi yol açtı, zart diye geçtik, sağda bekleyin yalnız, arabayı arayabilirler dedi.

Sonra polis geldi, demin geçenler siz miydiniz, evet bizdik...
Şöyle bi baktı, taaam yaaav, arabayı arayacaktık ama gerek yok beklemeyin hadi iyi yolculuklar, hoşgeldiniz dedi, bastık gittik :)

Herhalde rastgele, huylandığına göre arıyor. Aynı havaalanı çıkışı gibi.

Mesela orada bi herif vardı, eski Mercedes'i var, bi oraya bi buraya atlayıp zıplıyor, görevlileri meşgul ediyor bişeyler yapıyor falan. Görevlinin biri geldi, belli böyle müdür kıvamında. Bak dedi doğru düzgün dur, sabret, arabanı aldırırım kenara, kim olduğunu, ne iş yaptığını biliyoruz, didik didik aratırım, bi daha da hiçbişey getiremezsin, her gelişte aratırım arabanı, getirdiklerinin hiçbirini de içeri sokmam dedi :)

Lbe

4 saat beklemeye fazla diyosan gidilir valla.Ben Taşucu Limanında 6 saat beklediğimi hatırlıyorum :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tolga033

Beğenerek baktık,inceledik fotoğrafları.  :serefe:

Oğuz

Polisin arabayı komple boşalttırması ve uğraştırması ilginçmiş. Uyuz olanına denk geldiniz herhalde yav?

Biz Yunanistan'dan dönerken kapıya geldik, herhalde kamera sistemi mi ne var, plaka kayıt ediyorlar galiba... Polis ismimi söyledi bu musunuz diye, hee evet dedim, buyurun dedi, bariyer açıldı girdik. Arkadaşlarla "vaaaaay seni tanıdılar, tabi arabadan, Onur Bey gelmişler, buyurun diye sınırdan girdik yaaav" falan diye geyik yapıyoruz :D Tabi biz normal giriş yaptık sanıyoruz, pasaport girişini falan otomatik yaptılar galiba dedim, sonra bi baktım biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir sürü alman plaka Türk'le beraber girmeye çalışıyormuşuz.

Biz kara kara eyvah bunları mı beklicez diye düşünürken polisin biri geldi, "yav siz niye burada bekliyorsunuz, onların işi uzun, siz Türk plakasınız zaten, boş bulduğunuz yere dalın veya rica edin gurbetçilerin önüne geçin" dedi. Salak gurbetçinin biri ne yapmak istediğimi anlamadı, adamların önüne geçip gidebileceğimiz tek yolu da kapattı. Arkası da dolunca kaldık öyle.

Bu sırada arkadaşın eşi ruhsatı pasaportları aldı gitti, bizim işimiz uzun mu, ne yapacağız demiş, yok demişler giriş vuracağız sadece, başka bişey yok. Tamam demiş bizimkini bi hallediverin, gurbetçileri beklemeyelim, şuradan bi yerden geçemez miyiz.... Tabi yaaaav ne bekliceksiniz onların işi uzun demiş adam, arkadaş koşarak geldi, öbür adam da sağolsun bi yol açtı, zart diye geçtik, sağda bekleyin yalnız, arabayı arayabilirler dedi.

Sonra polis geldi, demin geçenler siz miydiniz, evet bizdik...
Şöyle bi baktı, taaam yaaav, arabayı arayacaktık ama gerek yok beklemeyin hadi iyi yolculuklar, hoşgeldiniz dedi, bastık gittik :)

Herhalde rastgele, huylandığına göre arıyor. Aynı havaalanı çıkışı gibi.

Mesela orada bi herif vardı, eski Mercedes'i var, bi oraya bi buraya atlayıp zıplıyor, görevlileri meşgul ediyor bişeyler yapıyor falan. Görevlinin biri geldi, belli böyle müdür kıvamında. Bak dedi doğru düzgün dur, sabret, arabanı aldırırım kenara, kim olduğunu, ne iş yaptığını biliyoruz, didik didik aratırım, bi daha da hiçbişey getiremezsin, her gelişte aratırım arabanı, getirdiklerinin hiçbirini de içeri sokmam dedi :)

Büyük ihtimalle biz kötü denk geldik abi dediğin gibi. Önde bulgar plakalı bir araba vardı, stepnesine kadar boşalttırdı arabayı ve x-ray'e yolladı. Sıra bize gelince açtım bagajı, arka koltuğa kadar araba dolu tabi, kaç kişisiniz dedi, 3 dedim, boş bir perona al komple boşalt arabayı dedi. Biz de boşalltık, çağırdık boşalttık diye ilgilenmedi, o sırada başka bir polis geldi, şöyle bir baktı indirdiklerimize, arkadaş mı boşalttırdı dedi, evet dedik. Tamam devam edebilirsiniz dedi.

Aramaya gelmeden önce de başka bir polis bizi yolladı boş perona beklemeyelim diye ama en sonunda kötü olana denk geldik. :)

İsviçre sınırında da kontrol var mesela, araçta ben arkadaş bir de annem vardı. Çok rahat geçtik. Önümüzdeki araçta italyan 4 genç vardı. Bavulları indirmeyi geçtim, tüm bavulların içini boşalttılar. Stepne falan söküldü, tüm koltuk içleri arandı, kaputun içindeki her boşluk arandı. Amsterdam'dan geliyormuş sanırım gençler :)