Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Basında Alfa Romeo ve Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Haberleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
İçerdeki DNA modundanda belliki yeni bir felaketle karşı karışıyayız :( :(
DNA ile sıkıntın ne bro? Bilelim.  :kahve:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

wolkanku

8 ileri ZF vites topuzu mu o  >:D

allahım hadi bir 159 rüyası daha yaşat bana :) 2006'da 159 çıktığında çıldırmıştım, bunda da öyle olayım da 2018-2019'daki aracımı bileyim artık :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

naxos

2015 de cikmasi planlaniyorsa bazi seyler icin gec kalmadilarmi.aracin dis gorunumu ne halde acaba
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

agucba

2015 sonu için planlanıyor. Yani en az 6 ay süreleri var. Sonra yavaş yavaş gerçek karoserisi ile görmeye başlarız.
MiTo, Giulietta ve 4C'nin süreçlerini hatırlayın.

///////////////

erk1n

allahım hadi bir 159 rüyası daha yaşat bana :) 2006'da 159 çıktığında çıldırmıştım, bunda da öyle olayım da 2018-2019'daki aracımı bileyim artık :)

Şimdiden belli bence o yıllardaki aracımız :)
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

erk1n

Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

ar.159

bir yandan çok istiyorum aynı hayaller için bir yandan da abest fiyatla çıkacağını  ve ulaşamayacağımı düşündüğümden kedi misali baka kalacağımdan istemiyorum psikolojimi bozacak rüyalarıma girecek beni benden alacak ve 159 dan soğuyacağım :(
159 ilk çıktığındaki duyguları çok iyi hatırlıyorum bende 156 vardı ve toz kondurmuyordum önce kızdım eleştirdim bu ne dedim neden arka kapı koları gizli değil halbuki bunu alfa yaygınlaştırmıştı şimdi herkes kullanıyor alfa kaldırıyor sonra neden göstergeler boru tipi değil bunu da alfa çıkarmıştı diğer markalar taklit etmeye başladı alfa neden kaldırmıyor neden direksiyondan vites yok bunuda alfa çıkarmıştı şimdi her marka yaparken alfa neden kaldırıyor sonra sadece bir kaç ay sonra 159 test sürüşüne çıktım ve bir anda dünyalar ötesi 156 gözümden gitti 159 a aşık oldum  :Dve 7 yıl karşılksız sevdik birbirmizi :'( şimdi de aynı şeyleri yaşamkatan korkuyorum.
bu arada yukardaki eleştirilerim hala geçerli gerçekten direksiyondan vitesi halk seviyesinde ilk kullanan sensin sonra herkesi yapıyor sen 159 a koymuyorsun hatta aynı motoru ve teklonojiyi kullanan saab da bile olmasına rağmen bunu anlamış değilim
şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolga_ozhan

bir yandan çok istiyorum aynı hayaller için bir yandan da abest fiyatla çıkacağını  ve ulaşamayacağımı düşündüğümden kedi misali baka kalacağımdan istemiyorum psikolojimi bozacak rüyalarıma girecek beni benden alacak ve 159 dan soğuyacağım :(
159 ilk çıktığındaki duyguları çok iyi hatırlıyorum bende 156 vardı ve toz kondurmuyordum önce kızdım eleştirdim bu ne dedim neden arka kapı koları gizli değil halbuki bunu alfa yaygınlaştırmıştı şimdi herkes kullanıyor alfa kaldırıyor sonra neden göstergeler boru tipi değil bunu da alfa çıkarmıştı diğer markalar taklit etmeye başladı alfa neden kaldırmıyor neden direksiyondan vites yok bunuda alfa çıkarmıştı şimdi her marka yaparken alfa neden kaldırıyor sonra sadece bir kaç ay sonra 159 test sürüşüne çıktım ve bir anda dünyalar ötesi 156 gözümden gitti 159 a aşık oldum  :Dve 7 yıl karşılksız sevdik birbirmizi :'( şimdi de aynı şeyleri yaşamkatan korkuyorum.
bu arada yukardaki eleştirilerim hala geçerli gerçekten direksiyondan vitesi halk seviyesinde ilk kullanan sensin sonra herkesi yapıyor sen 159 a koymuyorsun hatta aynı motoru ve teklonojiyi kullanan saab da bile olmasına rağmen bunu anlamış değilim

159'un da Selespeed'i var. Sadece Türkiye'ye getirmedi dünyalar tatlısı distribütörümüz.

ar.159

159'un da Selespeed'i var. Sadece Türkiye'ye getirmedi dünyalar tatlısı distribütörümüz.
varda benzinlide sadece getirsede satmayabilirdi dizelde yok diye biliyorum ama saab 1.9 dizelde sunuyor
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolga_ozhan

varda benzinlide sadece getirsede satmayabilirdi dizelde yok diye biliyorum ama saab 1.9 dizelde sunuyor

156 için de sadece benzinlide sunuluyordu.
Hani 156 ile kıyasladığınız için söyledim.

milano 75

yahu o değilde güzelim masseratiyi mundar You are not allowed to view links. Register or Login etceğiniz şasenin üzerine koyun bi doğan slx kasası,türkiyede yapın testini.hiç dikkat de çekmez ,paparazzilerde yakalayamaz  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Kibitzer

Benim de korkum ulaşamayacağım(ız) fiyatlarda olması ki muhtemelen öyle olacak.

Qadesh

fotoğraflarda bir şey gözüme takıldı :) direksiyonda audi arması mı var ? yoksa bana mı öyle geldi :)
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Gouki

max-ime

Şöyle düşünün. 1.4 140bglik bir versiyondan başlayacaktır motor seçenekleri. f30 1.6dan 4-5K euro ucuz olacaktır.

ozoozo

Şöyle düşünün. 1.4 140bglik bir versiyondan başlayacaktır motor seçenekleri. f30 1.6dan 4-5K euro ucuz olacaktır.

İnşallah çok yüksek rakamlara gelirde şu 2. Al-sat yapıpta millete kitleyenler piyasadan çekilir. 15-45 milyar bandına alfa alınınca marketten sakız alır gibi al sat dönüyor.

(konu sıcak diye söylemek istiyorum lafım kesinlikle ve kesinlikle İlhan abiye değil.)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

max-ime

İnşallah çok yüksek rakamlara gelirde şu 2. Al-sat yapıpta millete kitleyenler piyasadan çekilir. 15-45 milyar bandına alfa alınınca marketten sakız alır gibi al sat dönüyor.

(konu sıcak diye söylemek istiyorum lafım kesinlikle ve kesinlikle İlhan abiye değil.)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla abicim artık You are not allowed to view links. Register or Login diye bir site var, herkes aşağı yukarı bir aracın piyasasının alt üst sınırlarını oradan ufak bir araştırmayla görebilir. Ölücülerede gün doğmaz.

ar.159

muhtemelen 100 bin bandında şuan için bir çoğumuzun ulaşamayacağı fiyata gelecek ve insanı asıl sinir eden sen deli gibi yılların alfistisi olarak o araca alamayacaksın ama alfa tarihinin a sını bilmeyen tasarıma vurulup altındaki 2011 bmw yi satıp gidip onu alacak biz baka kalacağız :duvar:
neyse hayırlısı ile çıksın da biz bir kaç yıl baka kalalım ama her zmana söylüyorum ben alfa nın çok satmamasından satış politakasının kötü olmasından tr de tutulmamasından hiç ama hiç şikayetçi değilim bilakis hoşuma gidiyor her kafamı çevirdiğim de alfa görmek o duyguyu heyacanı bitirir böyle az olması ve olanların da birbirine selam vermesi(artık pek kalmasada) bence çok daha güzel :arkadasim:
34 AV 0020 COMING SOON!!

Murad

Yukarıdaki sayfada yer alan tablolar ışığında, Alfa'nın bundan sonraki yeni jenerasyonu için model gamı, motor ve hp seçenekleri, 4 çeker ve arkadan itiş sistemi gibi yenilikleri dolayısı ile yeni gelecek olan Gulia yada adı her neyse modeli için 100 bin rakamları eğer TL bazlı diyorsak bence çok iyimser. Benim fikrim 100 bin $ ve üzeri olacağı yönünde.

alihsans

Valla böyle bir aracı 1.4, 140 beygir civarı çıkarırlarsa cacık olur. Değmez.
2.0 dizel, 200+ beygir, dinstinctive bir donanım iyi gider. Onun da fiyatı en kötü 150 olur diyorum.
Şurada muhabet eden çoğumuz ikinci eli 10-60 bin arası olan araçlarımızı satıp bunu alamayız.
Yeni modelin heyecanı sarsın elbette ama sahip olma heyecanına dönmesin diye tahminlerimi yazayım dedim.  :D

Tabii parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, orası da ayrı.  :kahve:

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

alihsans

100.000 $ .  :o Yok abi bence o kadar olmaz,olamaz.  :S
3.20 d'nin fiyatı internet sitesinde o civarlarda. Daha düşük olmasını beklemiyorum ben açıkçası.

Murad

2015 sonunda Alfa sözünü tutarda araç satışa çıkarsa görürüz. Ben gerçekçi davranmaya çalışıyorum.
Benzinli dizel fark etmez, arkadan itişli yada 4 çeker her neyse, 2000cc üzeri, 200-300 Hp civarında bir aracın üstelik Alfa ise o rakamın altında olmayacağına eminim :)

Tolga033

O zaman ben inşallah olmaz diyeyim.  :D Bekleyip görelim bakalım.  :)

max-ime

Valla böyle bir aracı 1.4, 140 beygir civarı çıkarırlarsa cacık olur. Değmez.
2.0 dizel, 200+ beygir, dinstinctive bir donanım iyi gider. Onun da fiyatı en kötü 150 olur diyorum.
Şurada muhabet eden çoğumuz ikinci eli 10-60 bin arası olan araçlarımızı satıp bunu alamayız.
Yeni modelin heyecanı sarsın elbette ama sahip olma heyecanına dönmesin diye tahminlerimi yazayım dedim.  :D

Tabii parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, orası da ayrı.  :kahve:
100.000 $ .  :o Yok abi bence o kadar olmaz,olamaz.  :S
3.20 d'nin fiyatı internet sitesinde o civarlarda. Daha düşük olmasını beklemiyorum ben açıkçası.

Abi 1.4 140bg gayette yeterli olur :) 159 kullananların çoğu 1.9 jtd kullanıyor. Giulia'nın daha hafif ve daha iyi bir şanzımanla çıkacağını düşünürsek 1.9jtdden aşağı kalmayacaktır.

Ülkedeki saçma sapan vergi sisteminden dolayı 1.6 üstü her hacim saçma sapan fiyatlara satılıyor eyvallah ama bizde 1.6 ve altı araçlara binmeye alışacağız artık.

1.4 140 bg, standart versiyondan bir üstte bir jant modeli, xenon, deri, sunroof yeterli olacaktır bana, hatta planlarımı da ona göre yapıyorum biraz :)