Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kutay

forumdan daha önce birisi Excel de tablo tutmuştu.
cevresinde bulundugu Akaryakıt aldığı istasyonları tek tek kaydetmişti.  Her birinden 5-6 kere yakıt almıştı.
aldığı yakıt-gittiği km-birim fiyat- kullanım şekline kadar detayları yazmıstı. ve tabloya bakıldıgında bazı istasyonlarla daha uzun km yaptıgı gözleniyordu.
Aslında böyle bir araştırma yaptıktan sonra sürekli aynı yerden almak, Kart fırsatlarını takip etmek daha mantıklı geliyor gibi.

Tabiki Kalite denetiminin ne kadar sıklıkla yapıldıgıda araştırılmalı.
örnek vercek olursak;  sayısız Burger King yada Mc Donald's  var. hepsi size hamburger hazırlıyor ama her şubenin temizliği bir olmuyor. şube temiz olsa hazırlayan kişinin temiz olduğunu bilmiyoruz.

Onun için Marka bazında Tartışmak yanlış olur gibi geliyor bana.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Fatihob

Türkiyede en çok PO istasyonumu varmış. Buna şaşırdım ben Opet veya Shell derdim. Hatta şirkete iskontolu yakıt verelim anlaşması yapıcaktıkta vazgeçtik ne evimin etrafında nede is yerinin etrafında PO olmadığı için :)
..

erk1n

You are not allowed to view links. Register or Login
Türkiyede en çok PO istasyonumu varmış. Buna şaşırdım ben Opet veya Shell derdim.

Tabii yaygınlık durumu bölgeden bölgeye değişebiliyor. Sizin güzergahınızda daha azdır PO belki.

İstasyon sayısında ilk 10 aşağıdaki gibidir. Ayrıntılı bilgi için EPDK'nın sitesine bakılabilir.

1- Petrol Ofisi: 2219 istasyon
2- Opet: 1393 istasyon (Sunpet dahil)
3- Shell: 1061 istasyon
4- BP: 648 istasyon
5- Lukoil: 631 istasyon (Akpet dahil)
6- Termo: 589 istasyon (Daha çok kırsalda)
7- Total: 454 istasyon
8- M Oil: 441 istasyon
9- Alpet: 368 istasyon
10- S Oil: 328 istasyon
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

ku2

TEB Total Kart %5 indirim yapıyor..
Güzel bir bilgi..

Peki böyle indirim yapan başka bankalar varmı?
(puan vermeyen, dorğudan indirim yapan..)

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Tolga033

Kutay

TEB Total Kart %5 indirim yapıyor..
Güzel bir bilgi..

Peki böyle indirim yapan başka bankalar varmı?
(puan vermeyen, dorğudan indirim yapan..)
Word cardla Opetin antlaşması vardı. Alışverişde de puan kazandırıyordu .
birde bu vardı,

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Kutay

Po'da  positive karta para aktarılıp akpil gibi pompa başında öde geç yapılıyor ve 2 kat puan kazanılıyor. uğraşmak istemeyenler için Güzel bir uygulama bence.

Shell;  Shell Club Smart Card sahibi Miles&Smiles üyeleri millerini yakıta çeviriyor, Shell'de kat kat Smart Puan kazanıyor.  Güçlerini birleştirmişler...

Opet Karta kredi kartınızdan yükleme yapıp, Yakıtı Opet kartla alınca  6 kat puan veriyor.

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ku2

"Puan vermeyen, doğrudan indirim yapan..."

diyorum.. :)
--

KAKIRMAN

Teb Bonus...(Total)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

max-ime

Konu faydalı olmuş. Daha uygun markaları ve kampanyaları a öğrenmiş olduk vesileyle.

Kendi yakıt alma profilimi söyleyeyim, mazot ve benzin için fiyata çok bakmıyorum. Evimize yakın bir Shell var, yıllardır ordan alırım. Ha Shell olduğu için değil, bana yakın ve şuana kadar sıkıntı çıkarmadığı için. Opet, PO veya Lukoil olsaydı, problem yaşamadığım sürece yine oradan alırdım.

Lpg aldığım zaman işin rengi değişiyor. En ucuz neresiyse gerekirse oraya kadar benzinle gidiyorum, en ucuzundan alıyorum. bir zararını görmedim :)

Kutay

Birikince direk indirim oluyo işde  :)) 

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

erk1n

Şuanda fiyat/kalite olarak en uygun indirim Lukoil'de görünüyor. Ancak bu indirimler dönemsel olarak yapılıyor.

Bu durumda süreklilik arz etmesi ve akaryakıtının yüksek kaliteli olmasıyla Total ön plana çıkmış durumda.

Eğer daha iyi bir alternatif çıkmaz ise TEB Total Card almak için başvuru yapacağım.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

ku2

Şuanda fiyat/kalite olarak en uygun indirim Lukoil'de görünüyor. Ancak bu indirimler dönemsel olarak yapılıyor.

Bu durumda süreklilik arz etmesi ve akaryakıtının yüksek kaliteli olmasıyla Total ön plana çıkmış durumda.

Eğer daha iyi bir alternatif çıkmaz ise TEB Total Card almak için başvuru yapacağım.

Yıllık kart aidatı var mı bunda..?
Bilen varmı..?

Sitesinde böyle bir bilgi göremedim.
--

KAKIRMAN

Maaşımız birara TEB'e yatarken bu karttan almak istemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam ekstra bir aidatı vardı. Böyle olunca ne anlamı var indirimin diye söylendiğim aklımda... Şimdi nedir ne değildir araştırmak lazım.
TEB Müşteri Hizmetleri aranarak öğrenilebilir.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

rcpydmr

74 BU 007

sifyan

POcell kullanıyorum geçen yıl 12 alylık sözleşme ile 200TL lik yakıt verdi ve litre başı 15 kuruş indirim veriyordu. Bu yıl 12 aylık sözleşmeye 100TL yakıt ve 12 Kuruş litre başı indirim sağlıyor. Hat olarak 1000Dkk 100 sms 4gb *Sınırsız internet hizmeti veriyor.

erk1n

POcell kullanıyorum geçen yıl 12 alylık sözleşme ile 200TL lik yakıt verdi ve litre başı 15 kuruş indirim veriyordu. Bu yıl 12 aylık sözleşmeye 100TL yakıt ve 12 Kuruş litre başı indirim sağlıyor. Hat olarak 1000Dkk 100 sms 4gb *Sınırsız internet hizmeti veriyor.

Bu da enteresanmış. Bu tarifenin aylık ödemesi ne kadar peki?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

saskuran

Yıllık kart aidatı var mı bunda..?
Bilen varmı..?

Sitesinde böyle bir bilgi göremedim.
teb total kart kullaniyorum ben . Maaş müsterisi oldugumuz icin herhangi bi aidat yok ve %5 indirimi var totalde memnunum .... yakitida kaliteli arabada bu mazota alıştı başkasını istemiyor ...

SASKURAN.....

sifyan

Ödemesi 40 TL. işin güzel tarafı kartın şifresiyle giriş yaptığınızda; nereden ne kadarlık litre fiyatı toplam fiyat herşeyi görebiliyorsunuz. Misal yıllık yakıt miktarınızla yaptığınız km hesabıyla ortalama yakıtınızı bulabilirsiniz. Geçen yıl 8,1Lt/100Km ortalamam var. Hesaplamakda kolay oluyor.

Kutay

Ödemesi 40 TL. işin güzel tarafı kartın şifresiyle giriş yaptığınızda; nereden ne kadarlık litre fiyatı toplam fiyat herşeyi görebiliyorsunuz. Misal yıllık yakıt miktarınızla yaptığınız km hesabıyla ortalama yakıtınızı bulabilirsiniz. Geçen yıl 8,1Lt/100Km ortalamam var. Hesaplamakda kolay oluyor.
POcell nasıl memnunmusunuz ?

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

sifyan

Merkezde internet bağlantısı normal ama şehir dışında bulunduğunuz yere göre sıkıntılı. Aveanın alt yapısını kullanıyor. sms kullanmıyorum zaten. pocellilerlede sınırsız konuşması var. İnternetin 4 Gb dan sonra EDGE hızına düsmesi ve faturaya yansımaması bulunmaz bir nimet. Bana yeterli oluyor. Konuşma bittikçe 9 tl Karşılığında 1000 dakika alabiliyorsunuz.

Erdinc küflü

USA'da. 89 -91-93  oktan oranları  hala 95 veya 97 oktan benzınlılklerde yok!!!! 2013 rent  lincoln  91 oktanla  galonu 3.69 dan doldurduk ..  Tum yakıtlar tupraştan cıkar oktanı ve katkılarını şirketler belirler . Dıye bılıyorumm .. Opetlerın hepsi tek merkezden onlıne baglıdır .. Yakıtı eksık bile koyamazlar ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

erk1n

USA'da. 89 -91-93  oktan oranları  hala 95 veya 97 oktan benzınlılklerde yok!!!! 2013 rent  lincoln  91 oktanla  galonu 3.69 dan doldurduk ..  Tum yakıtlar tupraştan cıkar oktanı ve katkılarını şirketler belirler . Dıye bılıyorumm .. Opetlerın hepsi tek merkezden onlıne baglıdır .. Yakıtı eksık bile koyamazlar ..

ABD'deki oktan hesaplama şekli Türkiye ve Avrupa'dakinden farklı.

3 farklı Oktan numaralandırması var.

Motor Octane Number (MON) : Farklı bir numaralandırma şekli, hesaplama yapılırken motor hızını farklı RPM değerinden baz alıyor. Ayrıntılar için internetten araştırma yapabilirsiniz.

Research Octane Number (RON) : Dünyanın çoğunluğunda bu kullanılır. Türkiye ve Avrupa'nın kullandığı numaralandırmada budur.

Anti-Knock Index (AKI): Bu iki numaralandırma şeklinin ortalamasını alır. Şu şekilde hesaplanır:
AKI=(RON+MON)/2
ABD, Kanada, Brezilya ve bazı diğer ülkelerde bu numaralandırma kullanırılır.

ABD'deki 93 Oktan bizde 98 Oktan'a karşılık geliyor.

Yalnız Opetler değil Türkiye'de tüm istasyonlar merkeze ve EPDK'ya online bağlıdır. Bu bir zorunluluktur. Ama hile hurda yapmak isteyen onunda yolunu buluyor.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

iceberg156

Faydalı bir konu oldu You are not allowed to view links. Register or Login teşekkürler güzel bilgiler edindik

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Erdinc küflü

Aynen tşk .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi