Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chao

You are not allowed to view links. Register or Login
6 Eylül Cumartesi günü akşam saat 18:30 civarında arkadaşımla Çeşme'den İzmir'e dönerken 34 KV plakalı Giulietta'yı solladıktan sonra dörtlüleri yaktım, ancak cevap gelmedi. Aracın arkasında sitemiz stickerını da görmüş bulunduğum için üzüldüm :)

Otobanın büyük kısmını sakin şekilde birlikte geçtikten sonra Giulietta biraz tempoyu artırmaya karar verdi, beni sollarken de kornaya bastı, ben de korna ile karşılık verdim ve mutsuzluğum geçti :)

Siteden birisi ama kim bilemedim, tekrar selam olsun.

hocam iki üst mesajda ben de senden bahsetmiştim :) sen yanımdan ilk geçtiğin anda eşimle birşey konuşuyorduk anlayamadım, sonra senin dörtlüleri görünce sellektör ile karşılık verdim ama sanırım onu da sen görmedin sonra da bir süre takip ettim :).. çok keyifli bir yolculuktu aracınız da çok güzel,özellikle sesi mest etti beni :)

Hahah :) Dalgınlıktan görmemişim mesajı şimdi gördüm ben de. İyi dilekler için çok teşekkürler, 2-3 hafta önce el yapımı egsoz yapmıştık, dışarıdan sesi güzel geliyorsa içim rahatladı şimdi.

Giulietta'nın da maşallahı vardı, bakıp bakıp durduk biz de arkadaşla, Allah nazardan saklasın :)

yok sesten yana hiç şüphen olmasın,mükemmel olmuş :)

teşekkürler, hepimizin araçlarını Allah nazardan saklasın :)  :nazar:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

misket

Dün akşam Su işleri civarı yanımdan geçen 07 GAG plaka siyah 147 selam  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Monogram

Cayyolu uludagin orada beyaz 06 gui plaka giulietta ya selam verdim farkedilmedi sanirim bir de emin degilim siyah renk gibi geldi bana isiklar gozume gozume girince gordugum renkleri algilayamadim 147 ye selam verdim ama geri donus olmadi :(

alihsans

Giulietta'ya niye GUİ plaka alınır ki?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Giulietta'ya niye GUİ plaka alınır ki?

Niye alınmasın ki abi :D hoş durmuş anlayana tabi.

alihsans

GİU alsın da GUİ ne? :D

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Alamamıştır gariban bunu almıştır abi :D niye eziyon ki yani ? Parası yok belki devlete bağış yapamadı :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

alihsans

Haha. Ben de haraç vermek istemedim, gönder gelsin dedim. Danimarka Uruguay geldi. :)

Monogram

Haha. Ben de haraç vermek istemedim, gönder gelsin dedim. Danimarka Uruguay geldi. :)

Abi sen dun is cikisi saatleri galerianin onunden gectin mi hic?

alihsans

Yok şu an şehir dışındayım ben.

Alfadanadam

Giulietta'da u'dan sonra da i var. Olmuş bence :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alirizacanca

Epey zaman oldu ama kazasker tarafına doğru minibüs yolunda giderken cep yoldan siyah renkte MK2 147 çıktı bana selektörle selam verdi bende kendisine hem yol hemde selamla karşılık verdim. Buralardaysa tekrardan selamlar.

Ormanci

Giu'cular selam vermiyor almıyor diyenlere gelsin :)

Bostancı Sanayi çıkışında iki beyaz Giu selamlaştık ama buralarda mesaj aradım göremedim. Sahibi buralardaysa selamlar tekrar :)

blueoyester

bende dün balıkesirde bi gui ile selamlaştım. uzun zamandır selamıma karşılık veren ilk alfa. balıkesirde bu gelenekten haberdar oalan yok galiba
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

vieri

Bugün akşam üstü Sakarya erenler patates hali civarında 54 e plaka kırmızı bir mk1 156 gördüm.Selamıma yanıt alamadım ama buralardaysa selamlar...  :)

Monogram

Yok şu an şehir dışındayım ben.

Ben de senin arac sandim plakayi karsi yolda oldugu icin gorememistim biraz el kol yaptim yanimdaki baska biri ustune alindi

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login  :D Denemeye devam.

Ölüdeniz-Ankara yolculuğunda beş tane Alfa gördüm,  üçüne selam verdim. Giulietta ve 156 sallamadı, şampanya renkli İtalyan aygırı 147 karşılık verdi.  :p

FB10ur

Bugün sabah DCD-semih ile karşılaştık kozyatağından bostancıya doğru trafikle çebelleşiyorduk :)

kendisi dayanamamış yine sarı 145 ile yollarda geziyordu:)

ahmet_hulusi

Üsküdar - Ünalan yolunda (koşu yolu mevkiine yakın bir yerde) 12.09.2014 18.45 'de kum grisi Mk2 156  "AN" plakalı arkadaş selamımı aldı. Bir yıl içinde ilk defa selamıma karşılık aldım.
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Bandırmalı

Adasim buradanda selam olsun. :)

35AN7968

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

sp4rc0

Dün akşam Manisa Salihli-Alasehir arasında 34HV.. plaka gri bir 156ya selam verdim ama dönüş olmadı. Yıkmak yok devam
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

DcD-Semih

Bugün sabah DCD-semih ile karşılaştık kozyatağından bostancıya doğru trafikle çebelleşiyorduk :)

kendisi dayanamamış yine sarı 145 ile yollarda geziyordu:)

Onur abi ya foruma girip aracı paylaşıcam diye selam muhabbetini unuttum yazmışsın burdanda karşılığı geç oldu kusura bakma  :)

Senin 147 yi ilk defa gördüm ama çok hoşuma gitti maşallah  :nazar:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

master

Dün kaplama yapılmış mavi renkli 34 GR plaka bir 159 Çeşme otobanında saat 5 civarı İzmir istikametine doğru yardırıyordu, o yüzden selam verme fırsatım olmadı :) Önde 159, arkada bir tane Vectra gidiyorlardı. Kısa süreliğine arkalarına takıldım, sonra baktım otobanı komple dipgaz geçecekler, hemen sabit 130'a inerek çektim sağa :) Buradaysa selam olsun.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Oğuz

Dün kaplama yapılmış mavi renkli 34 GR plaka bir 159 Çeşme otobanında saat 5 civarı İzmir istikametine doğru yardırıyordu, o yüzden selam verme fırsatım olmadı :) Önde 159, arkada bir tane Vectra gidiyorlardı. Kısa süreliğine arkalarına takıldım, sonra baktım otobanı komple dipgaz geçecekler, hemen sabit 130'a inerek çektim sağa :) Buradaysa selam olsun.

Geçen hafta Gebze'de gördüm ben de. Eskiden kırmızı kaplıydı.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

öztürk26

Bolu yada Eskişehir'den kimsecikler yok mu acaba?