Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 için DoubleDin Teyp

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

ya ben 159 sahibi iken şunu çok merak etmiştim;
şimdi bizim ünite yeri malum standart 7" ekranlar için büyük ve çerçeve şart ama bence o çerçevede işin tüm orjinalliğini götürüyor oysa wv grubunun ve bazı markaların ünite kısımlarıda bizimki gibi büyük ve onlar için 8" oemler satılıyor acaba onlardan bir tanesinin kinin bizimkine tam oturma yada ufak bir operasyonla çerçevesiz oturma şansı yok mudur? bu konuyu araştıranınız oldu mu hiç?
You are not allowed to view links. Register or Login
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Deniz

şimdi bizim ünite yeri malum standart 7" ekranlar için büyük ve çerçeve şart ama bence o çerçevede işin tüm orjinalliğini götürüyor oysa wv grubunun ve bazı markaların ünite kısımlarıda bizimki gibi büyük ve onlar için 8" oemler satılıyor acaba onlardan bir tanesinin kinin bizimkine tam oturma yada ufak bir operasyonla çerçevesiz oturma şansı yok mudur? bu konuyu araştıranınız oldu mu hiç?

tam olarak böyle birşey mi olsun diyorsun abi

ar.159

Yok ustad boyle ufak duruyor zaten konsolu bu hale getiremeyiz ben teybi büyütelim yuvaya tam otursun diyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erk1n

Roadstar 9200U 'yu internetten aldım.

Montajını Erhan Bey'in yaptırdığı yerde yaptırdım. (Atakan Tuning İsmail Berke). Size tavsiyem sakın orda yaptırmayın. Önceden arayıp ellerinde Alfa 159 double din çerçevesi olup olmadığını, montaj için müsait olup olmadıklarını sordum. Bir saniye bakalım çerçeve var mı yok mu, boşuna gelmeyin dediler. Daha sonra elimizde çerçeve var gelin dediler.

Gittim. Ellerinde çerçeve falan yokmuş. Başka bir çerçeveyi bulup onu abartısız 2 saat boyunca kesip biçerek uydurmaya çalıştırlar. Tabii ki hazır çerçeve gibi muntazam olmadı, ve tam 2 saat kaybedildi sadece çerçeve için. Bu arada çukurlara girince çıtır çıtır sesler geliyor çerçeveden! Kamera istediğimide söyledim. Tamam 130TL yazın dediler. Bende zannediyorum ki hepsi 130 TL.

Ödemeye gittiğimde 230TL talep ettiler. 100TL montaj ücretiymiş, 130TL kameraymış. Kamera nasıl 130TL olur aynı kamera web sitenizde 60TL olarak gözüküyor, burdan bir arkadaşımda Alfasına aynı kamerayı aldı dedim. Öyle deyince durakladılar sonra dediler ki 100TL teyp montajı, 60TL kamera, 60TL kamera montajı ama sizin araba için 60 değil 70TL. Toplamda 230TL. İtiraz ettiğimde ustanın 3-4 saat uğraştığını fiyatın bu olduğunu söylediler.

Sizce teyp+kamera montajı için 170TL çok fazla değil mi? Kazıklandığımı hissettim ve üzüldüm. İşçilik çok iyi olsa üzülmeyeceğim verdiğim paraya ama..

Sizce ben mi yanlış algıladım, istedikleri rakamda sorun yok mu? Yoksa düşündüğüm gibi mi?

Üniteyi yeterince inceleyemedim. Kullanıp inceledikten sonra yorumlarımı yazacağım.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

Deniz

sök al çerçeveni deseydiniz adi heriflere ben olsam ödemezdim okadar parayı

ar.159

ben avrupa yakasında olanlar için montaj için özellikle aktepe soundu tavsiye ederim şirinevler civarında çok ilgililer ben daha önce 2 defa onlara yaptırdım hiç sorun yaşamadım ama tabi arayıp randevu almak lazım Arif e benim adımı da verebilirsiniz avukat M.Ali siyah 159 diye hatırlar
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

buna ne diyorsunuz arkadaşlar?
uymaz mı sizce
34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

uymaz mı sizce
Abi uysa varya harika olur. Ama illaki br yeri ya küçük ya büyük gelir diye düşünüyorum. Tam ölçülwei öğrenmek lazım.

hiktor

Merhaba,
Nihayet özel sipariş multimedia cihazım geldi.
Cumartesi aldım ve hemen montajı yaptım. Direk yuvaya uydu. Soketler de birebir uyumlu. Üstelik Canbus aparatı ile direksiyon tuşları da çalıştı. Montaj 5 dakika bile sürmedi. Eskisini sökmesi 4 dakika, yenisini takması 1 dakika. Fakat geri vites kamerası 2-3 saatimi aldı. Kabloyu öne götürmek için arka koltukları sökmeye çalışmam büyük hataydı. Oysa yakıt borusunun üstünden kısa bir kılavuzla çok rahat ilettim kabloyu.
Cihaz Çin malı. Zaten hangisine baktıysam Çin malıydı. O nedenle Sony, Pioneer veya Kenwood olmadığı sürece ucuz olanların birbirlerinden farkı yok. Cihazın artı ve eksilerini yazıyorum.
- Montaj kolay ve pratik, kesme biçme yok.
- Çerçeve derdi yok, zaten yuvaya özel tasarım.
- Açılışta ve standby'da Alfa logosu
- Dahili canbus adaptörü ile direksiyon tuş uyumu
- Multizone özelliği ile radio, TV, DVD, USB, SD, ipod kullanırken bu işlem kesilmeden navigasyon çalışması.
- Navigasyon IGO. SD karttan çalıştığından farklı bir navigasyon uygulaması da çalışabilir.
- Harici GPS anteni sayesinde cold boot süresi çok kısa (Tam kapalı konumdan açıldığında uyduya bağlanma hızı gayet iyi).
- Navigasyonda TMS özelliği olmadığında trafik bilgilerini almıyor.
- Radyo kalitesi şehir içinde fena değil fakat uzun yolda şehir dışındaki kalitesine bakmak lazım.
- Geri vitese alındığında hangi modda olursa olsun hemen arka görüntü ekrana geliyor.
- Ekran kapasitif olduğundan çok hassas. Geçiş hızı gayet iyi. Takılma ve donma yaşamadım.
- Ipod girişine bağlanan Ipod veya Iphone direk kullanılıyor. Telefondaki listeler ve şarkılar cihaz ekranından kontrol ediliyor.
- 2 SD kart yuvası var. Bir tanes navigasyon için diğeri genel kullanım. Maksimum kapasiteyi test edemedim fakat Video, şarkı, resim desteği var.
- USB girişinden 500 GB hard disk bağlanabiliyor ve SD gibi mediaları destekliyor.
- Fat32 desteği var. NTFS desteklemiyor.
- Divx, Mp4 oynatıyor fakat MKV desteği yok. 720P çözünürlükteki avi formatını gösteriyor.
- Blooetooth var fakat telefonla bağlantı kuramadım. Firmayla görüştüm bakacaklar. Fakat telefon rehberi, mzük işlevlerini destekliyor. Aynı anda birden fazla telefon bağlantısını çalıştırdığımda deneyeceğim.
- DVD okuyucusu hem film, hem de müzik dosyalarını destekliyor.
- Analog TV çok vasat. Harici anteni var fakat güçlü yayın bulunca izlenebilir durumda.
- Tuş ışıklandırması kırmızı olduğundan konsolla bütünleşiyor. Logo ve arka plan resmi değiştiriliyor.
- Uzaktan kumanda yok fakat direksiyon tuşları varken kumandaya gerek olmuyor.
- Cihazda ses ve video çıkışları var. Koltuk kafalıklarına görüntü aktarılıyor. Arkada video izlerken önde navigasyon kullanılabiliyor.
- Video girişi ile harici cihazlar bağlanılıyor. Elimdeki fazladan kamerayı belki öne takabilirim.
- Araç kapalı iken cihaz çalışmıyor. Kontak açık olduğunda çalışıyor. Eski cihaz kontak kapalı iken çalıştığından bu durumu firmayla görüştüm ve çözüm üreteceklerini söylediler fakat benim de aklımda farklı çözümler var.

Biraz detaylı yazdım ki yeni cihaz alacak olanlar için kılavuz niteliğinde olsun.
Cihazın fiyatı 1500 TL. Kredi kartına taksit yapıyorlar. GPS, TV anteni ve geri vites kamerası fiyata dahil.
Henüz testlerimi bitirmedim fakat hoşuma gitti.
Bu arada güzel bir haber de kamera için. Satıcının tecrübesi sayesinde tamponu delmeden plaka aydınlatmasına montajlı kamera kullandım. Aracında bunu tercih etmek isteyenler Fiat Bravo için olanından alsın. Bire bir uyumlu.
1985 Sprint 1.5 Boxer (Siyah)
1985 Sprint 1.5 Boxer (Kırmızı)
1986 Sprint 1.5 Boxer (Sarı)
1990 33 1.5 Boxer (kırmızı)
1994 155 2.0 TS (Kırmızı)
1996 146 1.6 Boxer (Siyah)
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)
2008 159 1.9 JTDM QTronic (Füme)
(Sadece Alfa olanlar. 3-5 tane de diğerleri...)

milano 75

çok güzel olmuş.kontak kapalıykende çalışması için hafızaya gelen elektrikden verirseniz teybin elektriğini iş hallolur.teyp elektriği kırmızı,hafıza sarı kablo olur genelde.araya bi sigorta atrsınız ufak amperlisinden.ben bu zamana kadar bütün teyplerimi öyle bağladım,şu an kullandığım jvc altıncı arabayı gördü,hep direk elektrik.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

uymaz mı sizce
çok vw duruyor bu,bütün vaglarda bu görüntü,alfanın yalın konsolunda sırıtır bence

hiktor

çok güzel olmuş.kontak kapalıykende çalışması için hafızaya gelen elektrikden verirseniz teybin elektriğini iş hallolur.teyp elektriği kırmızı,hafıza sarı kablo olur genelde.araya bi sigorta atrsınız ufak amperlisinden.ben bu zamana kadar bütün teyplerimi öyle bağladım,şu an kullandığım jvc altıncı arabayı gördü,hep direk elektrik.
Aman dikkat. Direk bağlamak akü canavarı. Bu cihaz kapalı iken aküden 200-300 miliamper akım çekiyor. Bu da 2 haftaya kalmadan akünün bitmesine neden olur. Bu cihazda tek elektrik girişi var. kontağın açıldığını canbus'dan anlıyor. Fakat canbus'ın elektriğini buldum. Araya yaklaşık 30-40 dakikalık bir zamanlayıcı devresi yapacağım ve kapı açıldığında bu devre ile canbus'a tetikleme geleceğinden kontaksız cihaz çalışacak. Kontak kapandıktan 40 dakika kadar sonra da tüm elektriği kesecek. Böylece akü sorunu yaşamayacağım.
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)

hi_cazz

Ben bu cihazın konsolda sıratacağını düşünüyordum ama düşündüğüm gibi değilmiş görüntü. Peki ses konusunda bir fark yaşadınız mı? Orjinal ünitenin sesi mi iyi bunun mu?

milano 75

Aman dikkat. Direk bağlamak akü canavarı. Bu cihaz kapalı iken aküden 200-300 miliamper akım çekiyor. Bu da 2 haftaya kalmadan akünün bitmesine neden olur. Bu cihazda tek elektrik girişi var. kontağın açıldığını canbus'dan anlıyor. Fakat canbus'ın elektriğini buldum. Araya yaklaşık 30-40 dakikalık bir zamanlayıcı devresi yapacağım ve kapı açıldığında bu devre ile canbus'a tetikleme geleceğinden kontaksız cihaz çalışacak. Kontak kapandıktan 40 dakika kadar sonra da tüm elektriği kesecek. Böylece akü sorunu yaşamayacağım.
demekki ben yine mazide kalmışım  :D ,standart teyplerde işliyor benim sistem o zaman.öğrendiğim iyi oldu,75 için değilsede belki bi gün işime yarar,kontağa bağlı sistemleri hiç sevmem istediğimde açıp dinleyebilmeliyim.

FIRST

Çok güzel olmus. Güzel günlerde kullanın. Benimde Mitoya böyle uyumlu güzel özzellikli bulmam lazım :/

hiktor

Ses kalitesi orjinal kadar doygun değil. Fakat bas- tiz- mid ayarı var. Cihazı taktıktan sonra çok deneme şansım olmadı. Kullandıkça izlenimlerimi anlatmaya devam edeceğim.
Ayrıca sormak istediğiniz şeyler olursa da en kısa sürede deneyip cevabını veririm.
Bu arada IGO navigasyonda Laz delikanlının Türkçe çevirisi de var. Arabada gülmekten kırılıyoruz yahu...
Bu arada Fiat Bravo uyumlu plaka aydınlatma kamerası resmini de nasıl durduğunu merak edenler için ekledim.
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)

ar.159

uymaz mı sizce
çok vw duruyor bu,bütün vaglarda bu görüntü,alfanın yalın konsolunda sırıtır bence
vw gibi durmayanıda var mesele mutlaka ortaya çıkacak 1-2 mm lik farkı ufak bir işlemle halledebilmek
bu arada hiktor hayırlı olsun aslında becerip eski teybin orjinal o yuvarlak tuşlarını buna geçirebilsen çok daha şık bir görüntü yakalarsın birde kapı açıldığında ve klima modlarını gösterme özelliği var mı?
yalnız ses kalitesinin orjinalden daha az olması çok kötü zira orjinali zatwen kötü ben orjinali söküp pioneer taktığımda abartısız 3-4 kat daha kaliteli yüksek ve doygun bir ses almıştım
34 AV 0020 COMING SOON!!

milano 75

uymaz mı sizce
vw gibi durmayanıda var mesele mutlaka ortaya çıkacak 1-2 mm lik farkı ufak bir işlemle halledebilmek
bu arada hiktor hayırlı olsun aslında becerip eski teybin orjinal o yuvarlak tuşlarını buna geçirebilsen çok daha şık bir görüntü yakalarsın birde kapı açıldığında ve klima modlarını gösterme özelliği var mı?
yalnız ses kalitesinin orjinalden daha az olması çok kötü zira orjinali zatwen kötü ben orjinali söküp pioneer taktığımda abartısız 3-4 kat daha kaliteli yüksek ve doygun bir ses almıştım
bunlar daha iyi.benim gibi sesde kalite takıntınız varsa bu makineleri es geçmeniz lazım.hiçbiri pıoner,jvc hatta roadstarın yerini tutmaz.heleki daha önce pıoner kullandıysanız hiç tatmin etmez.ben sony lerin bile tiz sesini sevmiyorum yalnız,çin işi ürünlerde ses biraz daha nasıl desem mekanik mi,yada mono-stero arası bi yermi öyle bişey işte.şu anki kullandığım jvc ye 2009 da 350 tl vermiştim (2.el) en son starex de takılıydı,75 dede alır almaz yedekteki pıoner ı (alt seri ama pıoner) takmıştım.starex i satr satmaz jvc yi taktım 75 e.sesi tesisat uyumsuzluğundan tam tuturamasamda mükemmel sayıır.kamasonic,navigold,inavix falan bunların alayı aynı,etiket farklı.

hiktor

Merhaba,
Ses konusunda takıntılarımdan kurtuldum Allah'a şükür. 35 Cm lik Sony Bas, 25 Cm lik JBL iki yollu takım, Oval JBL 4 yollu Takım ve JBL en babasından 6 kanallı anfi var ve evde çalışma odamın raflarının üstünde duruyorlar. Zamanında ses takıntım nedeni ile her aracımda inanılmaz şeyler yaptım.
Artık arabada çocukların sesinden başka ses duyulmuyor. O nedenle tüm tıngırtılı şeyler güzel geliyor. Zaten gürültüyü kafam da almıyor. Üstelik ne kadar para o kadar köfte. Yaptığım araştırmalarda markalı bir sistem bu özelliklerde olduğunda 4.000 TL nin üzerine çıkıyor ki cihaza verdiğim 1.500 Tl yi bile fazla buluyorum. Bu paraya bu özellikte bundan daha iyisi yok. Çok baktım, araştırdım ve denedim. Ucuz olanların ses kaliteleri neredeyse aynı. Benimki ucuz olanların en pahalısı fakat onun da nedeni araç için özel tasarım olması.
Bu cihazla tanışmasaydım zaten 500-1000 TL arasında bir universal cihaz almayı planlıyordum. Özellik olarak aralarında bir fark yok. Tek artısı yuvaya uyum, canbus desteğiyle direksiyon tuşlarının kullanılması o kadar.
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)

ar.159

ah şunu bir bulabilsek 159 için bundan daha güzeli yok benim gözümde
34 AV 0020 COMING SOON!!

Suatsvn

Merhaba bende buradaki yorumları okuyarak roadstar 9200 u double dini aldım ve taktırdım bugün yarın düşüncelerimi sizlerle paylaşırım fotoğraflarla birlikte aracım 147 gayet güzel durdu ayrıca ses konusunda da gayet tatminkar :))

milano 75

Merhaba,
Ses konusunda takıntılarımdan kurtuldum Allah'a şükür. 35 Cm lik Sony Bas, 25 Cm lik JBL iki yollu takım, Oval JBL 4 yollu Takım ve JBL en babasından 6 kanallı anfi var ve evde çalışma odamın raflarının üstünde duruyorlar. Zamanında ses takıntım nedeni ile her aracımda inanılmaz şeyler yaptım.
Artık arabada çocukların sesinden başka ses duyulmuyor. O nedenle tüm tıngırtılı şeyler güzel geliyor. Zaten gürültüyü kafam da almıyor. Üstelik ne kadar para o kadar köfte. Yaptığım araştırmalarda markalı bir sistem bu özelliklerde olduğunda 4.000 TL nin üzerine çıkıyor ki cihaza verdiğim 1.500 Tl yi bile fazla buluyorum. Bu paraya bu özellikte bundan daha iyisi yok. Çok baktım, araştırdım ve denedim. Ucuz olanların ses kaliteleri neredeyse aynı. Benimki ucuz olanların en pahalısı fakat onun da nedeni araç için özel tasarım olması.
Bu cihazla tanışmasaydım zaten 500-1000 TL arasında bir universal cihaz almayı planlıyordum. Özellik olarak aralarında bir fark yok. Tek artısı yuvaya uyum, canbus desteğiyle direksiyon tuşlarının kullanılması o kadar.

vaaay,tesisat sağlammış.her şeyin bi zamanı demi var tabiki.ben 75 e miniğinden hertz anfi,bi sub ikide kenwood oval taktım.çok bile artık.sesi biraz fazla açsam utanıp kısıyorum hemen ş.içinde. artık bunlar bile fazla  sayılır bana  :))10 sene önce olaydı şu 75 elimde keşke .

Suatsvn

Roadstar rd 9200 u
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Ben ürünü şahsen çok beğendim butün fonksiyonları düzgün çalışıyor.
Ancak sürüş sırasında müzik çalarken veya radyo dinlerken uyku moduna geçseymiş daha iyi olacakmış yada ben bilmiyorum alt yazılı film bile açıyor o derece.
Ses kalitesi beni tatmin etti bir adet roadstar 6040 amfi bir adet alpine 17 compenant ve alpine sub 20 cm bagajıda öldürmeden gümbür gümbür ses veriyor. igo yu ilk yükledığimde çalıştı sonra bir daha açamadım onu soracağım sygic üyeliğim vardı onu yükledim gayet güzel.
Bluetooth olayı zaten çok güzel gelen aramalar direk araba hoparlörlerinde telefon ile istediğiniz müziği bluetooth yardımı ile kablo kullanmadan çalabilirsiniz. İlk izlenim güzel ama bazı şeyler hala eksik forumda kullanan arkadaşlar var. Birbirimize yardımcı olursak sevinirim :)
İyi günler dilerim

erhankocabas

Hay Allah, çerçeve olayı hiç hoş olmamış.. Ben giderken götürmüştüm yanımda çerçeveyi toplam 180 TL verdim montaj + kamera için.
Aktepesound'a sormuştum 100 TL montaj istemişlerdi. 150 +60 istemişlerdi. Daha uygun gelmişti. Bir de orada rd 9200u satılıyordu o yüzden gitmiştim en azından başkasına takmışlardı diye.
Anfi bas alacağım yakın zamanda tavsiye edilen bir yer var mı oraya montaj yaptırayım bar. Atakantuning'e gitmem artık bu söylediklerinden sonra.

Roadstar 9200U 'yu internetten aldım.

Montajını Erhan Bey'in yaptırdığı yerde yaptırdım. (Atakan Tuning İsmail Berke). Size tavsiyem sakın orda yaptırmayın. Önceden arayıp ellerinde Alfa 159 double din çerçevesi olup olmadığını, montaj için müsait olup olmadıklarını sordum. Bir saniye bakalım çerçeve var mı yok mu, boşuna gelmeyin dediler. Daha sonra elimizde çerçeve var gelin dediler.

Gittim. Ellerinde çerçeve falan yokmuş. Başka bir çerçeveyi bulup onu abartısız 2 saat boyunca kesip biçerek uydurmaya çalıştırlar. Tabii ki hazır çerçeve gibi muntazam olmadı, ve tam 2 saat kaybedildi sadece çerçeve için. Bu arada çukurlara girince çıtır çıtır sesler geliyor çerçeveden! Kamera istediğimide söyledim. Tamam 130TL yazın dediler. Bende zannediyorum ki hepsi 130 TL.

Ödemeye gittiğimde 230TL talep ettiler. 100TL montaj ücretiymiş, 130TL kameraymış. Kamera nasıl 130TL olur aynı kamera web sitenizde 60TL olarak gözüküyor, burdan bir arkadaşımda Alfasına aynı kamerayı aldı dedim. Öyle deyince durakladılar sonra dediler ki 100TL teyp montajı, 60TL kamera, 60TL kamera montajı ama sizin araba için 60 değil 70TL. Toplamda 230TL. İtiraz ettiğimde ustanın 3-4 saat uğraştığını fiyatın bu olduğunu söylediler.

Sizce teyp+kamera montajı için 170TL çok fazla değil mi? Kazıklandığımı hissettim ve üzüldüm. İşçilik çok iyi olsa üzülmeyeceğim verdiğim paraya ama..

Sizce ben mi yanlış algıladım, istedikleri rakamda sorun yok mu? Yoksa düşündüğüm gibi mi?

Üniteyi yeterince inceleyemedim. Kullanıp inceledikten sonra yorumlarımı yazacağım.
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

OğuzCanAlantor

Roadstar rd 9200 u
Ben ürünü şahsen çok beğendim butün fonksiyonları düzgün çalışıyor.
Ancak sürüş sırasında müzik çalarken veya radyo dinlerken uyku moduna geçseymiş daha iyi olacakmış yada ben bilmiyorum alt yazılı film bile açıyor o derece.
Ses kalitesi beni tatmin etti bir adet roadstar 6040 amfi bir adet alpine 17 compenant ve alpine sub 20 cm bagajıda öldürmeden gümbür gümbür ses veriyor. igo yu ilk yükledığimde çalıştı sonra bir daha açamadım onu soracağım sygic üyeliğim vardı onu yükledim gayet güzel.
Bluetooth olayı zaten çok güzel gelen aramalar direk araba hoparlörlerinde telefon ile istediğiniz müziği bluetooth yardımı ile kablo kullanmadan çalabilirsiniz. İlk izlenim güzel ama bazı şeyler hala eksik forumda kullanan arkadaşlar var. Birbirimize yardımcı olursak sevinirim :)
İyi günler dilerim

Hayırlı olsun abi çokta sırıtmamış hoş durmuş