Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mobıl 10w60 Extended Life fırsatı...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaferisgoren

Selamlar.
Benim kara kızın yag değişimi gerekti, MOBIL 10W-60 EXTENDED LIFE kullanıyorum.
Bu yagın yağ yakan araclarda faydalı oldugunu bizzat test ettim.

Orjinal + Faturalı ürün demiş satıcı. 4lt + 1lt hediyesi + kargo bedava. 132.75TL
Ayrıca 03.10.2014 akşama kadar You are not allowed to view links. Register or Login promosyonu var, ödeme adımında 20TL fiyat düşüyor.
Yani 5 litreye 112.75 ödedim + isteyene bu fiyata taksit yapıyor sistem.
Zaten araç 4.4 litre aldıgı için ihtiyaç ta oluyordu extra 1 litreye..

Bence fırsattır, satıcıyı tanımam etmem,ihtiyacı olan arkadaşlara duyuralım dedim..
You are not allowed to view links. Register or Login

Daha uygun fiyatlar da gördüm ancak mavi kapaklı ambalajda satıp yeni ürün diyorlar.
Mobil resmi sitesine de baktım, hep gri kapaklı orjinal ürünler.

Orjinallik konusunda daha detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login'da yeni üyelik açarsanız 11 lira daha indirim olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fevkalbeser12

Bende 156 varken 4 litresine 160 lira vermiştim. Gayet iyi fiyatmış.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fatihmehmet

Ben de bi kac ay önce 150 tl'ye almıştım. Fiyat cok iyi

Edit: 5L icin bu miktarı vermiştim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ByAKINCI

Bayram sonrası yağ değişimi yapacaktım.Mobil'i görünce acaba denesem mi demeden geçemedim :) Selenia gold yada 20K 10w40 koyacaktım.
Arkadaşlar bu iki yağı Selenia 10w40 20K veya Gold - Mobil 10w60 EXTENDED LIFE kıyaslarsak yorumlarınız ne olur ?
147 Blackline Red

halil

Bayram sonrası yağ değişimi yapacaktım.Mobil'i görünce acaba denesem mi demeden geçemedim :) Selenia gold yada 20K 10w40 koyacaktım.
Arkadaşlar bu iki yağı Selenia 10w40 20K veya Gold - Mobil 10w60 EXTENDED LIFE kıyaslarsak yorumlarınız ne olur ?

10w60 olur. 10w60 yağ 10w40 dan daha üstün dür.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

916GTV

Beyler GTV 7 litre yağ alıyor, eğer istanbuldan bir gtv sahibi 10-60 koymak istiyorsa 2 kişi 3 kutu alalım. Hediyeleriyle beraber 15 Lt yapıyor. Bölüşür kullanırız.

916GTV

Beyler GTV 7 litre yağ alıyor, eğer istanbuldan bir gtv sahibi ya da TB v6 sahibi 10-60 koymak istiyorsa 2 kişi 3 kutu alalım. Hediyeleriyle beraber 15 Lt yapıyor. Bölüşür kullanırız.

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

takahara

Ben de aldım şimdi 101.75 tl'ye. Tam ihtiyacım olan şeydi, teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login :arkadasim:
2006 147 1.6 distinictive

ugur_1903e

kapağına bakarak orjinallik belirlemek bence doğru değil zaten ürün isim değiştirdi yeni ismi Motorsport Formula ve yeni ambalajın kapağı mavi, sizin verdiğiniz bağlantıdaki resim eski ürüne ait. Yanlış anlaşılma olmaması için yazdım ama fiyat iyiymiş gerçekten.

zaferisgoren

Ayni sitede mavi kapakli ve daha ucuz olanlari da var. Ben de kimseyi yaniltmak istemem ama 2 seferdir bu gri kapaklidan aliyordum aynisindan devam ettim.

Alper

Topkapı dan mobil 1 10 60 aldım gecen ay 100 tl :)
4 litresi. Bu arada cakma olmadığını serviste mobil yetkili satıcısı ilk basta sahtedir o fiyata veremez dedi ama bakti inceledi etiketleri arka tarafinda 2 kat olmasi gerek dedi :) bende biliyor olmama rağmen bak incele dedim ve orj bu dedi. Nasil bu fiyata alıyorsun dedi bende sesimi cikarmadim :)

milano 75

Topkapı dan mobil 1 10 60 aldım gecen ay 100 tl :)
4 litresi. Bu arada cakma olmadığını serviste mobil yetkili satıcısı ilk basta sahtedir o fiyata veremez dedi ama bakti inceledi etiketleri arka tarafinda 2 kat olmasi gerek dedi :) bende biliyor olmama rağmen bak incele dedim ve orj bu dedi. Nasil bu fiyata alıyorsun dedi bende sesimi cikarmadim :)
sağlam baayiler piyasadan uygun satabiliyor alper,gebzede var bi yağcı mahallemde alt caddede,adam deli yağ satıyor,spotçu gibi.yağ işi yapan bi arkadaşım ordan alcağın yağın fiyatı bildiğin toptan fiyattır daha uygun satabilen yok demişti.geçen ay sormuştum 105 tl demişti .güç meselesi
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

abicim arabanda kayda değer bi eksiltme yoksa,bagajda bidonla gezmiyosan mobil 10-40 candır.10-60 a boşa para verirsin.10-60 mobil yağ eksilten makinalar için.değişimden değişime ne kadar yağ ekliyosun motora ?

delıfısek

yağ konusu çok göreceli ve bi çok konu var zaten bunla ilgili. 10-40 kullandım sonra 10-60 a geçtim çokkta memnunum

bu arada ben ankarada mobil 10-60 4 litre 90 alıyorum 85 di bi ara zam oldu canımı sıktılar  >:D

arkadasın kanpanyalı aldıgı fiyatta iyi yanlız.

Alfadanadam

Dizel araç sahipleri için n11'de güzel fırsat var. Mobil 5/30 yağ.

Yaklaşık 70 liraya maloluyor.

milano 75

mobil ve castrol piyasada bolca sahtesi olan ürünler,o yüzden azami dikkat ve seçicilik lazım alınan yer konusunda.

ArinFırat

İyimi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama yağ kmsi gelmemesine rağmen gaza geldim n11.comdan mobil 10-60 ı aldım..umarım yağ eksiltmeye çözüm olur

sametunver134

Arkadaslar bisey sormak istiyorum aracin yagini degistirmeyi dusunuyorum benden onceki kisi castrol 5w40 tam sentetik yag koymus genelde 10w40 tavsiye ediliyor herhalde sizce neden bubyagi tercih etmis olabilir ben hangisini kullanmaliyim? ilk aracim oldugundan pek bilgim yok kusura bakmayin

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Ferhat_27

10-40 veya 10-60 tercih etmelisin,kitabında yazıyor..

iPhone 'den Tapatalk İle Gönderldi

yigitekimdemir

5w-40 motor sağlamsa sıkıntı çıkarmaz. Lakin arada bir yağ seviyesine bakın :)
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

sametunver134

ben yinede 10w40 tercih edeyim :)

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Alfadanadam

Yanlış bilmiyorsam 5w/40 Castrol'ün TS motorlar için tavsiye ettiği yağ viskozitesi zaten.

Edit: Eskiden öyleydi, sanırım araç yaşlarını da hesaba katarak tavsiyeyi 10-60 olarak değiştirmişler.

milano 75

Yanlış bilmiyorsam 5w/40 Castrol'ün TS motorlar için tavsiye ettiği yağ viskozitesi zaten.

Edit: Eskiden öyleydi, sanırım araç yaşlarını da hesaba katarak tavsiyeyi 10-60 olarak değiştirmişler.
ben onlarada güvenmiyorum pek,en yeni ortalama yağlarını tavsiye ediyorlar bu tip araçlar için.değişmediyse ts lere en son mobil 0-40 tavsiye ediyordu.