Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iNtEGrAL

Bugun çanakkale - izmir yolunda gördüğün gri 156 ya selam verdim ama boşa gitti. Karşı şeritteki 147 yi ise geç farkettim kusura bakmasın.  İkisine de burdan selam olsun.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

klavyeci21

Adana da çok fazla Alfa görmeye başladım, günde en az iki tane giulietta görüyorum hepte kırmızı renkli :) ah ettim alacam inşallah 156 mı satmaya karar verdim giulietta yüzünden :D  adana piyasası Alfaya dönmeye başladı herhalde şahinciler bile bana tuhaf tuhaf bakmaya başladı :)

sbk0655

Dun bursadan donerken temelli civarinda 01 ys 901 di sanirim mk2 156 sollarken korna ile selam verdim arkadan selektor ile cevapladi , buradan da selamlar.

alfaadana

You are not allowed to view links. Register or Login
Adana da çok fazla Alfa görmeye başladım, günde en az iki tane giulietta görüyorum hepte kırmızı renkli :) ah ettim alacam inşallah 156 mı satmaya karar verdim giulietta yüzünden :D  adana piyasası Alfaya dönmeye başladı herhalde şahinciler bile bana tuhaf tuhaf bakmaya başladı :)
Hayırlısı kardeşim...Aracına bakmıştım bayramda biliyorsun ama biraz masrafı var gibi, expertiz sonrası ne olur bilmiyorum, saygılar
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

sp4rc0

Bugün Denizli de 07plaka bordo 156'ya selam verdim, o da fıss..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

erim

67 TS plaka 156 ile 2 gün önce falan Ereğli'de selamlaştık buralardamı acaba ? Ayrıca günde 3-5 tane alfa görüyorum buralar baya iyiymiş alfa bakımımdan :)

Alfadanadam

Bi biz denk gelemiyoruz. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

erim

Bi biz denk gelemiyoruz. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abi gözüm hep bi gui arıyor sana husisi olarak gelmek lazım öyle yolda denk gelmekle olmaz :)

bafralfa

Yoldaq gördüğüm bütün Alfa ları bayan kullanıyor vay arkadaş ağız tadıyla bi selam veremeyecekmiyiz :)
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

leonheart

Yold** gördüğüm bütün Alfa ları bayan kullanıyor vay arkadaş ağız tadıyla bi selam veremeyecekmiyiz :)
Aynen kardeş ben de öyle denk gelmeye başladım. Geçen kentparka giderken karşıdan bir 147 geliyordu, tek seferkik bir selektör yaptım baktım içinde bayan bir arkadaş varmış, sonradan gördüm bir utandım valla. Dikkat etmek lazım, yanlış anlaşılmaya müsait bir durum
159 JTDM Distinctive

sp4rc0

bugün Kula-Uşak arasında siyah bir vw selektör yaptı. radar var sandım ancak yoktu. Alfa sahibi biri idi sanırım:)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Ormanci

Geçen C.tesi veya Pazar günüydü sanırım, eşim benim Giu ile Ataşehir taraflarına gitmiş. Yolda birisi selam verdi sanırım ama ben panik yaptım selektör nerdeydi, farlar açık mıydı değil miydi falan diye anlık olarak kitlendim, sonra boşverip devam ettim dedi :)

Birisi selam mı verdi, yoksa sövdü mü diye şüphelenmedim değil :D

saskuran

Geçen C.tesi veya Pazar günüydü sanırım, eşim benim Giu ile Ataşehir taraflarına gitmiş. Yolda birisi selam verdi sanırım ama ben panik yaptım selektör nerdeydi, farlar açık mıydı değil miydi falan diye anlık olarak kitlendim, sonra boşverip devam ettim dedi :)

buna benzer ; gecenlerde bende hanimla giderken bi giu ya slm verdim sürücüsü bayandı tabi herzamanki gib tık yok karşı taraftan , hanimim tepkisi şu ; yahu hangi kadın araba forumu okurki sizin selaminizi bilsin ... haklısın dedim nediim :)

SAS....

bafralfa

buna benzer ; gecenlerde bende hanimla giderken bi giu ya slm verdim sürücüsü bayandı tabi herzamanki gib tık yok karşı taraftan , hanimim tepkisi şu ; yahu hangi kadın araba forumu okurki sizin selaminizi bilsin ... haklısın dedim nediim :)

SAS....

Benim hanım öyle selam versem de karşıdaki bayan çıksa oyar beni :)) o yüzden eşim yanımdayken şoför görmeden kornaya basmam :)
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

saskuran

SAS....

Benim hanım öyle selam versem de karşıdaki bayan çıksa oyar beni :)) o yüzden eşim yanımdayken şoför görmeden kornaya basmam :)
Yeni evliyseniz doğrudur . 10 seneyi gecince keskin köşeler yumuşuyo zamanla :)

SAS....

chao

ben genelde bayan erkek içine bakmadan selam veriyorum, bazen içindeki bayan çıkınca eşim de " bir gün adamın biri inecek arabadan yanlış anlayacak göreceksin gününü" diyor :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Wolfshade1989

ben genelde bayan erkek içine bakmadan selam veriyorum, bazen içindeki bayan çıkınca eşim de " bir gün adamın biri inecek arabadan yanlış anlayacak göreceksin gününü" diyor :)
Hakikatten ben bunu hiç düşünmemiştim.
Hadi diyelim böyle bir durumla karşılaştık, ne diyecez alfa selamı mı?
ahaha:)))
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Alfisti Yunus

Giulietta kullanicisiyim suana kadar 3 alfa gördüm 2si 147 1i 156ydı. Selam verdim orali bile olmadı abarttim önüne geçtim 4lu yaktım yine orali olmayınca lanet olsun dedim devam ettim :D
[2014] Giulietta ~ 31 YF 001 ~
[IMG][url="http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg"]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg[/url][/img]

Ruh halim:
[url="http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html"]http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html[/url]

chao

Hakikatten ben bunu hiç düşünmemiştim.
Hadi diyelim böyle bir durumla karşılaştık, ne diyecez alfa selamı mı?
ahaha:)))

hahaha:) abi valla selam veriyordum Alfa selamı yanlış anladın dur :)))))
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Ormanci

Adam da Alfa yumruğu çakabilir dikkat etmek lazım :D

Adalı35

Adam da Alfa yumruğu çakabilir dikkat etmek lazım :D
Alfa dayağı yedik deriz napalım :)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Ormanci

Hahah evet :D

Bazen arkadaşlar varken komik oluyor. Selamlaşıyoruz, "aa tanıdık mıydı, kimdi" falan diyorlar.

"Bilmem? Alfacı işte..." diyorum, kalıyolar bi böle, nasıl yani diye :D
Eşim alışık, o açıklıyo, bunlar birbirlerine selam veriyolar yolda ama selamı bilen az diye :D

koroglubrk

Yollarda ahu 147 görürseniz selamınızı eksik etmeyin  :haydi:
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

alihsans

Benimki de çok alıştı bu selam işine. Bazen arkadan selektör yiyince "Selam mı verdi?" diye soruyor, ben de "Yok, sanırım küfretti." diyorum.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

bafralfa

SAS....

Yeni evliyseniz doğrudur . 10 seneyi gecince keskin köşeler yumuşuyo zamanla :)

SAS....

Yok şefim 8 i bitirdik ama hala çok kıskanç :)